Quantcast
Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Μαθητής του 1ου ΕΠΑΛ Καβάλας ο 17χρονος που σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Περιγιάλι – Η ανακοίνωση του Σχολείου

Επιβεβαιώθηκε με τον χειρότερο τρόπο, ότι ο  17χρονος που έχασε τη ζωή του στο τραγικό δυστύχημα στο Περιγιάλι ,ήταν μαθητής του 1ου ΕΠΑΛ Καβάλας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν νωρίτερα, το δίκυκλο στο οποίο επέβαινε ο 17χρονος μαζί με ακόμα ένα άτομο σφηνώθηκε στις ρόδες ενός μεγάλου φορτηγού αυτοκίνητου, τύπου πρέσας απορριμμάτων, του δήμου Καβάλας.

Το εκπαιδευτικό προσωπικό του Σχολείου  εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για το τραγικό γεγονός, τονίζοντας παράλληλα με ανακοίνωσή του ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το Σχολείο πενθεί για την απώλεια μαθητή του από δυστύχημα στην άσφαλτο.

Η ανακοίνωση του 1ου ΕΠΑΛ για τον θάνατο του μαθητή

Αισθήματα βαθιάς οδύνης μας κυρίευσαν, όταν πριν από λίγο πληροφορηθήκαμε τον θάνατο μαθητή μας σε τροχαίο δυστύχημα στην περιοχή του Αγίου Τρύφωνα. Ο μαθητής μας είναι ο Τόπι Ενέα, οδηγός της μηχανής που «καρφώθηκε» κάτω από απορριμματοφόρο του Δήμου Καβάλας.

Ένα πρόσχαρο παιδί, αγαπητό σε όλους, αθλητής, παίχτης της ομάδας ποδοσφαίρου του σχολείου μας. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του και να δώσει κουράγιο στους δικούς του.

Επισημαίνουμε για μια ακόμη φορά, ότι τα παιδιά οδηγούν τις μηχανές τους -άλλοτε με δίπλωμα, άλλοτε χωρίς- με απερισκεψία και υψηλό βαθμό επικινδυνότητας εντός και εκτός πόλης. Έχουν άγνοια κινδύνου και μπορεί να εμπλακούν σε ατύχημα οποιαδήποτε στιγμή.

Φέτος, μαθητές/-τριες του σχολείου ενεπλάκησαν σε τουλάχιστον 7 μείζονα ατυχήματα. Το σχολείο πενθεί και δεν είναι η πρώτη φορά… Ας ελπίσουμε πως θα είναι η τελευταία.

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Στενή συνεργασία του ΣΕΓΑΣ με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Εξαιρετικά εποικοδομητικές συναντήσεις με πολιτικούς φορείς της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης είχε η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, συνοδευόμενη από τον ταμία της ομοσπονδίας, Γιάννη Λιούμπα, τον πρόεδρο της επιτροπής ανάπτυξης,  Γιάννη Μυστακίδη και τον πρόεδρο της ΕΑΣ ΑΜΘ, Βασίλη Ιορδανίδη.

Η πρώτη συνάντηση έγινε στο γραφείο του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χριστόδουλου Τοψίδη. Βασικό αντικείμενο των συνομιλιών ήταν η από κοινού προετοιμασία της καθιερωμένης συνάντησης Ελλάδα – Κύπρος για την κατηγορία Κ18 την οποία η Περιφέρεια θα στηρίξει οικονομικά. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Δήμου Παγγαίου, στην Ελευθερούπολη της ΠΕ Καβάλας.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Κομοτηνή | Eκδήλωση μνήμης απο την Αρμενική κοινότητα για τη γενοκτονία των Αρμενίων

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 η Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης, η Αρμενική Εθνική Επιτροπή Ελλάδος και η Αρμενική Κοινότητα Κομοτηνής διοργανώσαν εκδήλωση μνήμης στο Αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Κομοτηνής.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ο Βουλευτής Α’ Αθηνών της ΝΔ και καθηγητή Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, κ. Άγγελος Συρίγος. Θέμα της ομιλίας του: «Γενοκτονίες στην Οθωμανική Αυτοκρατορία: Για να διασφαλίσουμε ότι αυτό που συνέβη δεν θα επαναληφθεί ποτέ».

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Καβάλα | Ημερίδα για την «αναγέννηση» της γειτονιάς του Αη-Γιάννη

Το Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του ΑΠΘ, σε συνδιοργάνωση με το ΤΕΕ-ΑΜ, την Ιερά Μητρόπολις Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου, τον Δήμο Καβάλας και τον Σύλλογο Αρχιτεκτόνων της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας διοργάνωσαν το Σάββατο 20 Απριλίου 2024 στη Μεγάλη Λέσχη ημερίδα με θέμα «Η γειτονιά του Αη-Γιάννη. Έρευνα και προτάσεις αποκατάστασης και επανάχρησης».

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en