Quantcast
Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Μάκης Παπαδόπουλος: «Με τον Σταύρο Δινάκη φέρνουμε επιτέλους αποτελέσματα στην ανακύκλωση και τη διαχείριση των απορριμμάτων»

Καλωσορίζουμε στην ομάδα των υποψηφίων του ΤΟΠΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ τον Σταύρο Δινάκη, Επιχειρηματία στον τομέα της διαχείρισης απορριμμάτων και της ανακύκλωσης

Ο Σταύρος Δινάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καβάλα. Υπηρέτησε στις Ειδικές Δυνάμεις στον Στρατό και μετά το απολυτήριό του ξεκίνησε τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες.

Εδώ και 23 χρόνια, δραστηριοποιείται στον τομέα της διαχείρισης απορριμμάτων και της ανακύκλωσης, σε ιδιόκτητη μονάδα στη Βιομηχανική Περιοχή Καβάλας. Δημιούργησε οικογένεια και απέκτησε μια κόρη όπου σήμερα εργάζεται μαζί του στην επιχείρησή του.

Για τη συμμετοχή του στις δημοτικές εκλογές μέσα από την παράταξή μας, ο Σταύρος Δινάκης δηλώνει τα εξής:

«Έχοντας την εμπειρία και τη γνώση από την ενασχόλησή μου με τη διαχείριση των απορριμμάτων και την ανακύκλωση, αποφάσισα να ασχοληθώ με την Αυτοδιοίκηση δίπλα στον Μάκη Παπαδόπουλο, για να βοηθήσω τον Δήμο σε έναν πολύ δύσκολο τομέα.

Η αποτυχία του Δήμου στη διαδικασία της διαλογής στην πηγή είναι για μένα και τον Μάκη Παπαδόπουλο η μεγαλύτερη πρόκληση. Εμείς την ξέρουμε τη διαλογή στην πηγή, τη γνωρίζουμε και από κει θα ξεκινήσουμε, για να ανεβάσουμε τα ποσοστά ανακύκλωσης γρήγορα.

Δημιουργούμε τα Πράσινα Σημεία, λύνοντας το πρόβλημα με τα ογκώδη απορρίμματα.

Δίνουμε προτεραιότητα στη διαχείριση του χαρτονιού, με σκοπό να μην υπάρχουν κούτες στο κέντρο της πόλης και μετατρέπονται οι κάδοι ανακύκλωσης σε κάδους απορριμμάτων.

Στοχεύουμε σε ένα νέο μοντέλο διαχείρισης των ανακυκλώσιμων υλικών, για να μην υπάρχουν πια και συνεχώς ξεχειλισμένοι κάδοι.

Με τον Μάκη Παπαδόπουλο μπορούμε να κάνουμε πράξη την ανακύκλωση και να φέρουμε αποτελέσματα προς όφελος του Δήμου και των δημοτών».

Θέλω να ευχαριστήσω και προσωπικά τον Σταύρο Δινάκη για την εμπιστοσύνη που δείχνει σε εμένα και την παράταξή μας, αλλά και για την απόφασή του να δώσει μαζί μας τη “μάχη” των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου.

 

 

Click to comment

Απάντηση

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Εγνατία Οδός | Μεγάλη φωτιά κοντά στο τούνελ του Νέστου

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε το βράδυ της Δευτέρας (25/09) σε έκταση δίπλα στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του τούνελ του Νέστου, στην Ξάνθη.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε στον Δήμο Τοπείρου κοντά στη Θαλασσιά, σε χαμηλή βλάστηση κοντά στο πρανές ενώ στο σημείο κινητοποιήθηκαν άμεσα ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις.

Αυτό που προκάλεσε μεγαλύτερη ανησυχία ήταν οι ισχυροί άνεμοι που δυσχέραιναν το έργο της κατάσβεσης.

Εγνατία: Συναγερμός στην Ξάνθη – Μεγάλη φωτιά κοντά στο τούνελ του Νέστου

Στο σημείο της φωτιάς έσπευσαν άμεσα 7 πυροσβεστικά οχήματα με 14 πυροσβέστες ενώ προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκε η φωτιά. Μετά από λίγη ώρα οι πυροσβέστες κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά, ωστόσο λόγω των ανέμων ο φόβος αναζωπυρώσεων παραμένει.

xanthinea.gr

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Δείτε ζωντανά το Debate των Υποψηφίων Δημάρχων Καβάλας στο ENA Channel

Το παρών δίνουν οι υποψήφιοι Δήμαρχοι:

Θόδωρος Μουριάδης – Σύγχρονος Δήμος

Αναστασία Ιωσηφίδου – Ώρα Δημιουργίας

Μάκης Παπαδόπουλος – Ο Τόπος της Ζωής Μας

Χρήστος Ποτόλιας – Λαϊκή Συσπείρωση

Γιάννης Εριφυλλίδης – Καβάλα Μπροστά

Χαράλαμπος Χρυσανίδης – Έργο Τώρα

Συντονίζει ο δημοσιογράφος Γιάννης Χατζηεμμανουήλ

Δείτε εδώ :

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Μάκης Παπαδόπουλος: «Κάνουμε την Καλαμίτσα ένα “κόσμημα”, με ελεύθερη είσοδο για τους δημότες!»

Η Καλαμίτσα ανήκει στους Καβαλιώτες και είμαστε υπέρ της ριζικής και της ολοκληρωμένης αναβάθμισης και αξιοποίησης της ακτής και των εγκαταστάσεων

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη!

Τα έσοδα του Δήμου, που θα προκύπτουν από τα καταστήματα της Ακτής Καλαμίτσας, θα καλύπτουν όλο το λειτουργικό κόστος για τη λειτουργία της παραλίας.

 

 

 

Continue Reading

Κατοικία

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

Αρέσει σε %d bloggers: