Quantcast
Connect with us

ΘΑΣΟΣ

Μακάριος Λαζαρίδης | «Με δύο επιπλέον οδηγούς ΕΚΑΒ ενισχύεται από σήμερα το Κέντρο Υγείας Πρίνου»

Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης, ανακοίνωσε μέσω ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ότι το Κέντρο Υγείας Πρίνου ενισχύεται από σήμερα με την προσθήκη δύο (2) ΕΠ.ΟΠ. Επιλοχιών, οι οποίοι θα υπηρετούν ως οδηγοί στο ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι δύο Επιλοχίες θα παραμείνουν στις συγκεκριμένες θέσεις τουλάχιστον μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου. Ο κ. Λαζαρίδης τόνισε ότι αυτή η ενίσχυση αποτελεί ικανοποίηση ενός ακόμα αιτήματος της τοπικής κοινωνίας, το οποίο είχε μεταφέρει στα αρμόδια Υπουργεία. Στην ανάρτησή του, σημείωσε ότι «η Κυβέρνηση συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα στους πολίτες»

Click to comment

Απάντηση

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Υπό έλεγχο φωτιά από κεραυνό στην Θάσο

Υπό έλεγχο τέθηκε το απόγευμα της Τρίτης 23 Ιουλίου 2024 φωτιά που ξέσπασε πιθανότατα από πτώση κεραυνού στην Αλυκή της Θάσου.

Η φωτιά έκαιγε σε δύσβατο σημείο ενώ στο σημείο επιχείρησαν και εναέρια μέσα.

Continue Reading

ΘΑΣΟΣ

Επίσκεψη του συλλόγου των ΑμεΑ στο αρχαίο θέατρο Θάσου.

Την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024 κλιμάκιο αποτελούμενο από μέλη του Νομαρχιακού Συλλόγου Α.μεΑ. Ν. Καβάλας και της Περιφερειακής Ένωσης Τυφλών ανατολικής Μακεδονίας επισκέφθηκε το αρχαίο θέατρο Θάσου προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση σχετικά με την προσβασιμότητα των ΑμεΑ. Η συνάντηση του Νομαρχιακού Συλλόγου Α.μεΑ. Ν. Καβάλας πραγματοποιήθηκε με στόχο την αποτύπωση του χώρου και των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν στο αρχαίο θέατρο Θάσου.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην εξεύρεση των καλύτερων δυνατών λύσεων για τη δημιουργία προσβασιμότητας για όλες τις κατηγορίες αναπηρίας, με σκοπό να καταστεί το θέατρο προσβάσιμο για όλους τους πολίτες. Στη συνάντηση συμμετείχαν η κα Σταυρούλα Δαδάκη, ΠΕ Αρχαιολόγος, προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Καβάλας, η κα Πανούση Κωνσταντίνα, ΠΕ Αρχαιολόγος, επιβλέπουσα του έργου, υπάλληλος της Εφορείας Αρχαιοτήτων Καβάλας, η κα Σκιπετάρη Ανυσία ΠΕ Πολιτικός Μηχανικός, υπάλληλος της Εφορείας Αρχαιοτήτων Καβάλας και η κα Ευγενία Φάκα, Πε Αρχιτέκτων Μηχανικός, υπάλληλος της Υπηρεσίας Νεωτέρων Μνημείων και Τεχνικών Έργων περιφέρειας Α.Μ.Θ.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος είναι ο πρόεδρος του συλλόγου ΑμεΑ Καβάλας κ. Σμαραγδός Κρεμμύδας για το γεγονός ότι όλος ο νομός έχουν  το νέο αναβαθμισμένο σύστημα seatrac, το οποίο θα δώσει τη δυνατότητα πρόσβασης στη θάλασσα στα άτομα με αναπηρία και ιδιαίτερα στα άτομα με βαριές κινητικές αναπηρίες.

Continue Reading

ΘΑΣΟΣ

Καθαρισμός απο τον Δήμο Θάσου ιδιόκτητων οικοπέδων του στην περιοχή του Πρίνου.

Ο Δήμος Θάσου προχώρησε σε εκτεταμένες εργασίες καθαρισμού των ιδιόκτητων οικοπέδων του στην περιοχή του Πρίνου, ακολουθώντας τις οδηγίες του νέου αντιπυρικού κανονισμού και τις πυροσβεστικές διατάξεις. Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκαν καθαρισμοί στην Σκάλα Πρίνου και κλαδεύσεις γύρω από το Κάμπινγκ Πρίνου και τον δρόμο από τον οικισμό του Πρίνου μέχρι την Ιερά Μονή Αγίου Παντελεήμονος.

Ο Δήμαρχος Θάσου, κ. Ελευθέριος Κυριακί δης, δήλωσε ότι ο Δήμος συνεχίζει τις δράσεις για την αντιπυρική προστασία και ότι στοχεύει σε παρόμοιες ενέργειες και σε άλλες περιοχές. Προέτρεψε επίσης τους ιδιοκτήτες ιδιωτικών οικοπέδων να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Δήμου, όπως ορίζει η νομοθεσία, τονίζοντας ότι η αντιπυρική προστασία είναι ευθύνη όλων.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
worker and red cross as logo
text about elections
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en