Quantcast
Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου: “Η επόμενη μέρα κρύβει κινδύνους – η ευθύνη μας είναι τεράστια”

Η ευρεία νίκη της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι μήνυμα ελπίδας για την πατρίδα μας και το μέλλον των παιδιών μας.

Οι πολίτες στα νησιά μας και σε ολόκληρη τη χώρα επιβράβευσαν την παράταξη μας για το κυβερνητικό έργο και την αξιοπιστία της και έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης για ισχυρή, αυτοδύναμη, Κυβέρνηση.

Το αποτέλεσμα του αγώνα που δώσαμε όλοι μας δικαιώνει.

Το ποσοστό της Ν.Δ. ήταν πολύ μεγάλο στην Καβάλα και είμαστε ικανοποιημένοι. Ο αγώνας δόθηκε στον δρόμο πόρτα-
πόρτα.

Για το νομό Καβάλας που εγώ αγωνίστηκα και θα συνεχίσω, μέχρι να δούμε Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας την επόμενη μέρα, καταφέραμε και πείσαμε ότι η επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν καταστροφική για τη χώρα.

Δεν ήταν μη αναμενόμενη η μείωση του ποσοστού του ΣΥΡΙΖΑ και η μεγάλη διαφορά της Νέας Δημοκρατίας. Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν «όχι» σε όλα. Αυτό δημιουργεί καταστροφή και όχι πρόοδο.

Αν δεν είχαμε πρόεδρο και πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη θεωρώ ότι δεν θα είχαμε αυτό το μεγάλο ποσοστό.

Όλοι εμείς που είμαστε γύρω και περιβάλλουμε τον Κ. Μητσοτάκη, είμαστε σε ένα πρόγραμμα σταθερότητας και με έναν αρχηγό ο οποίος είναι διεθνούς εμβέλειας και κατάφερε στον Λευκό Οίκο να αξιώσει τα καλύτερα ενώ στα ευρωπαϊκά σαλόνια η χώρα μας πλέον αναγνωρίζεται.

Στη σύγκριση λοιπόν ποιος θα ήταν ο πρωθυπουργός της επόμενης μέρας, Μητσοτάκης ή Τσίπρας, δε νομίζω ότι κάποιος μπορεί να αμφισβητήσει την τεράστια υπεροχή του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Είναι πολύ σημαντικό σε αυτές τις δεύτερες εκλογές να μην χαλαρώσουμε. Και αυτό είναι το μήνυμα που μετέδωσε ο Κ. Μητσοτάκης σε όλους εμάς τους Πολιτευτές και τους εκλεγμένους γιατί την επόμενη μέρα.

Δεν είναι ώρα για χαλαρότητα.

Είναι χρόνος που πρέπει να συνεχίσουμε να δίνουμε τον αγώνα που αρχίσαμε για τις δεύτερες κάλπες.

Θέλουμε μία σταθερή κυβέρνηση. Είναι σημαντικό και πρέπει να το αντιληφθούν οι πολίτες.

Η επιλογή της Νέας Δημοκρατίας είναι επιλογή αυτοδυναμίας, μιας Κυβέρνησης τετραετίας.

Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι και το τελευταίο βράδυ πριν τις εκλογές. Δεν εφησυχάζουμε.

Δεν είναι ώρα για διακοπές.

Είμαστε συνεχώς στις επάλξεις.

Είναι μία εποχή πονηρή.

Η επόμενη μέρα κρύβει κινδύνους.

Είναι τεράστια η ευθύνη. Δεν είναι εποχή για εφησυχασμούς.

Όλοι μαζί, με την Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, θα πάμε την πατρίδα μας σταθερά, τολμηρά, μπροστά.

Click to comment

Απάντηση

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παραλίες Παγγαίου: Η… δεύτερη Χαλκιδική της Βόρειας Ελλάδας με τα πράσινα νερά

Λευκές αμμουδιές, αμμόλοφοι, καταπράσινα, καθαρά νερά, μόλις μία ώρα μακριά από τη Θεσσαλονίκη: ο λόγος για τις παραλίες του δήμου Παγγαίου

Πεντακάθαρες παραλίες, κρυστάλλινες θάλασσες, λευκές αμμουδιές, τόπος γεμάτος μνήμες και παραδόσεις, πλούσια ιστορία, φυσικές ομορφιές και αγνά παραδοσιακά προϊόντα. Ιστορικοί οικισμοί που η διαδρομή τους χάνεται στα βάθη του χρόνου, εκδρομές γεμάτες δράση και δραστηριότητες γεμάτες ένταση. Μια ευκαιρία για απόδραση. Ένας τόπος γεμάτος ζωή.

Αυτά είναι τα γυαλοχώρια του Δήμου Παγγαίου. Η ιδανική πρόταση για καλοκαιρινές διακοπές, αλλά και για αποδράσεις κάθε στιγμή του έτους. Ειδικά τώρα που σταδιακά ολοκληρώνεται η πολύβουη τουριστική σεζόν, η εποχή γίνεται ιδανική για να εξερευνήσει κάποιος την απαράμιλλη φυσική ομορφιά που έχουν τα γυαλοχώρια.

Είναι ένας τόπος που χρόνο με τον χρόνο αναπτύσσεται τουριστικά όλο και περισσότερο. Αποκτάει φανατικούς φίλους που έρχονται από ολόκληρη τη βόρεια Ελλάδα.

Πολλοί εξ αυτών χαρακτηρίζουν τα γυαλοχώρια του Παγγαίου ως τη Χαλκιδική της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, η οικιστική ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία, το αυξανόμενο τουριστικό ρεύμα από τις χώρες της Βαλκανικής κυρίως τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία και οι επενδύσεις που γίνονται σε τουριστικές υποδομές από Έλληνες και ξένους φανερώνουν τη μεγάλη δυναμική της περιοχής.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Δήμος Καβάλας: Καθαρισμός του ανοιχτού κολυμβητηρίου με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καβάλας.

Ξεκίνησαν το πρωί της Παρασκευής 2 Ιουνίου με την απάντληση των υδάτων και θα συνεχιστούν τις επόμενες μέρες με την αποψίλωση της χαμηλής βλάστησης του περιβάλλοντος χώρου, οι εργασίες καθαρισμού του ανοιχτού κολυμβητηρίου Καβάλας.

Ο ευπρεπισμός των συγκεκριμένων εγκαταστάσεων δεν θα ήταν εφικτός, χωρίς τη συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καβάλας.

 Ο Δήμος Καβάλας επιθυμεί να ευχαριστήσει τον Διοικητή και το προσωπικό της εν λόγω Υπηρεσίας, διότι, εκτός από το σημαντικό έργο που επιτελούν καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, αφήνουν διαχρονικά το αποτύπωμα τους και στο κοινωνικό σύνολο.

Η στενή συνεργασία των τοπικών φορέων με το Δήμο Καβάλας, αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για τη σταθερή και ουσιαστική βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας.

 

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Νέος φωτισμός στο λιμάνι Απόστολος Παύλος

Νέος φωτισμός στο λιμάνι Απόστολος Παύλος

Φωτίστηκε το λιμάνι Απόστολος Παύλος, με το νέο έργο που ξεκίνησε να λειτουργεί για πρώτη φορά σήμερα το βράδυ. Ο νέος φωτισμός καλύπτει την περιοχή της επέκτασης του προσήνεμου μωλου.

Continue Reading

Κατοικία

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

Αρέσει σε %d bloggers: