Quantcast
Connect with us

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Mοιρασιά (0-0) για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στο ντέρμπι των «αιωνίων»

Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι των αιωνίων, που διεξήχθη την Κυριακή στη Λεωφόρο, καθώς ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έμειναν στο… μηδέν (0-0), στο μεταξύ τους μπρα-ντε-φερ, για την 18η αγωνιστική της Super League

Πώς παρατάχθηκαν οι δύο ομάδες:

O Παναθηναϊκός αγωνίζεται στο ντέρμπι σε σχηματισμό 4-3-3, με βασικό τον Μακέντα, ο οποίος ξεκίνησε στην ενδεκάδα, αντί του ανέτοιμου Καρλίτος.

Κάτω από τα δοκάρια είναι ο Μπρινιόλι, ενώ στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά αγωνίζονται οι Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ και Κώτσιρας. Στο κέντρο βρίσκονται οι Πέρεθ, Βιγιαφάνιες και Μαουρίσιο, στα δύο φτερά της επίθεσης είναι οι Παλάσιος (αριστερά) και Αϊτόρ (δεξιά), με τον Μακέντα μοναδικό προωθημένο.

Στον αντίποδα ο Πέδρο Μαρτίνς παρέταξε τον Ολυμπιακό με τρεις στόπερ, σε σχηματισμό 3-4-3, με τον Τικίνιο να ξεκινάει βασικός στην επίθεση αντί του Ελ Αραμπί.

Στο τέρμα βρίσκεται ο Βατσλίκ, με τον Μανωλά να κάνει ντεμπούτο στην ενδεκάδα όντας ο ένας εκ των τριών κεντρικών αμυντικών, με τους Παπασταθόπουλο και Μπα να είναι οι άλλοι δύο.

Οι Λαλά (δεξιά) και Ρέαμπτσουκ (αριστερά)  είναι τα δύο μπακ-χαφ, με τους Εμβιλά και Καμαρά να παίρνουν θέση στο κέντρο. Οι Μασούρας και Ρόνι Λόπες βρίσκονται στα «φτερά», ενώ, όπως προαναφέραμε ο Τικίνιο, είναι στην αιχμή του «ερυθρόλευκου δόρατος».

Αρκετά φτωχό σε θέαμα ήταν το πρώτο μέρος του ντέρμπι, καθώς οι δύο ομάδες κατάφεραν να… αλληλοεξουδετερωθούν, με αποτέλεσμα οι τερματοφύλακες των δύο ομάδων να περάσουν ένα από τα πιο ήσυχα 45λεπτα της καριέρας τους.

Η καλύτερη ευκαιρία του Παναθηναϊκού ήταν η άστοχη κεφαλιά του Μακέντα στο 41ο λεπτό, με τον Ολυμπιακό να καταγράφει την πρώτη του τελική στο 42′ με ένα σουτ του Λόπες που δεν ανησύχησε καθόλου τον Μπρινιόλι.

Στο β’ ημίχρονο ο Παναθηναϊκός έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, δίχως να μπορέσει να κάνει τις μεγάλες φάσεις, την ώρα που Ολυμπιακός παρουσιάζει πολύ κακό πρόσωπο στο παραγωγικό κομμάτι και αρκείται στο να αμύνεται, δείχνοντας ότι βολεύεται και με τον βαθμό της ισοπαλίας. 

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 0-0

Γκολ:

Κίτρινες: Μπα (Ολυμπιακός), Μασούρας (Ολυμπιακός), Βιγιαφάνιες (Παναθηναϊκός), Μανωλάς (Ολυμπιακός), Καμαρά (Ολυμπιακός)

Κόκκινες:

Δοκάρια:

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Κώτσιρας, Πέρεθ, Βιγιαφάνιες, Μαουρίσιο (81′ Αλεξανδρόπουλος), Παλάσιος, Αϊτόρ (68′ Βιτάλ), Μακέντα (46′ Ιωαννίδης)

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ – Μανωλάς, Παπασταθοπουλος, Μπα, – Λαλά (66′ Καρμπόβνικ), Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Καμαρά – Μασούρας (58′ Βαλμπουενά), Τικίνιο (85′ Βρουσάι), Λόπες (46′ Eλ Αραμπί)

Oι παίκτες του Παναθηναϊκού κρατούν τη φανέλα του Τζαβίδα, ο οποίος λόγω προβλήματος υγείας αναγκάστηκε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση
Oι παίκτες του Παναθηναϊκού κρατούν τη φανέλα του Τζαβίδα, ο οποίος λόγω προβλήματος υγείας αναγκάστηκε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση

Click to comment

Απάντηση

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Γαβριήλ Αραμπατζής από την Ελευθερούπολη έπιασε το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου

Οαθλητής από την Ελευθερούπολη, Γαβριήλ Αραμπατζής έπιασε στους αγώνες στο Σχηματάρι το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου της κατηγορίας Τ20 που θα γίνει στο Κόμπε της Ιαπωνίας, αλλά και για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Μπράβο Γαβριήλ!

Continue Reading

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συζήτησε για τις παρεμβάσεις στο “Ανθή Καραγιάννη” ο Νίκος Παναγιωτόπουλος με τον Υφυπουργό Αθλητισμού

Προγραμματισμένη συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση είχε ο βουλευτής Καβάλας της Ν.Δ Νίκος Παναγιωτόπουλος μαζί με τον εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλο ΑΜ-Θ για θέματα αθλητισμού , Στέλιο Ιγνατιάδη.

Συζητήθηκαν εκκρεμή ζητήματα αθλητικών υποδομών της περιοχής μας, ειδικότερα οι παρεμβάσεις που επείγουν στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» και η χρηματοδότηση του κλειστού γυμναστηρίου Νέας Περαμου Δήμου Παγγαίου .

Continue Reading

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κατάρ:<<Ντου>>από σειχη σε αγώνα ποδοσφαίρου

Ο Αλ Θάνι είναι πρόεδρος της Αλ Γουάκρα κι η παράβαση που έδωσε ο διαιτητής στο 65ο λεπτό δεν του άρεσε καθόλου!

Ο Αμπτουλραχμάν Αλ Τζασίμ έδειξε πέναλτι για χέρι κι αφού πρώτα εξέτασε τη φάση στο VAR.Η απόφαση του προκάλεσε έντονες αντιδράσεις με το μέλος της βασιλικής οικογένειας να κάνει <<ντου>>στον αγωνιστικό χώρο .

Ο πρόεδρος της Αλ Γουακρά ήταν σε έξαλλη κατάσταση , με τους ανθρώπους της προσωπικής φρουράς του, αλλά και ποδοσφαιριστές να προσπαθούν να τον συγκρατήσουν.

Ο Ακράμ Αφίφ έστειλε την μπάλα άουτ στην εκτέλεση , με την Αλ Γουάκρα να αντέχει ως το τέλος , μολονότι έμεινε με 10 παίκτες μετά την αποβολή του τερματοφύλακα της, Σαούντ Αλ Κατέρ στο  76’. Μετά το 0-0 στο ντέρμπι κορυφής ,η πρωτοπόρος Αλ Σαντ διατήρησε το +4 από τους Αλ Γουακρά .

Γιάννης Γ.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en