Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Louis Tomlinson: Το νέο άλμπουμ του τον βοήθησε να καταλάβει «ποια είναι η δουλειά του και η σχέση του με τους θαυμαστές»

Ο Louis Tomlinson οφείλει το νέο άλμπουμ τουστο lockdown.

Ο Louis Tomlinson παραδέχεται ότι η πανδημία του έδωσε τη δυνατότητα να κάνει μία αναγκαία επανεκκίνηση αφού ζούσε με «γρήγορους ρυθμούς» για πάρα πολύ καιρό.

Μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή «Smallzy’s Surgery» της Αυστραλίας, το πρώην μέλος των One Direction αναφέρθηκε στο νέο τραγούδι του, «Bigger Than Me», και στο επερχόμενο άλμπουμ του με τίτλο «Faith In The Future».

«Υπήρχε μεγάλη πίεση με αυτό, ή τουλάχιστον είχα ασκήσει μεγάλη πίεση στον εαυτό μου όσον αφορά το τι ήθελα από αυτό το πρώτο single», δήλωσε ο Louis Tomlinson, σημειώνοντας ότι ήθελε να «διατηρήσει αυτή τη φόρμα» μετά την έξοδο από το lockdown.

Στα νέα τραγούδια του, όπως εξήγησε, καταγράφει τα «συναισθήματα που είχα κατά τη διάρκεια του lockdown και απλά καταλαβαίνω κατά κάποιο τρόπο ποια είναι η δουλειά μου και η σχέση μου με τους θαυμαστές και τι σημαίνουν όλα αυτά».

Ο Louis Tomlinson παραδέχτηκε ότι αρχικά είχε αντικρουόμενα συναισθήματα σχετικά με την απομόνωση λόγω της πανδημίας, προσθέτοντας ότι ήταν «σίγουρα δύσκολο» να σταματήσει την πορεία του, τη στιγμή που «περίμενε την περιοδεία του για πολύ καιρό».

«Ένιωσα σαν να μου το άρπαξαν κατά κάποιο τρόπο», υποστήριξε, συμπληρώνοντας ότι είχε επίσης επικεντρωθεί στην προσπάθεια «να καταλάβει τι συνέβαινε στον κόσμο» εκείνη την περίοδο.

Αργότερα ο Louis Tomlinson συνειδητοποίησε ότι το lockdown ήταν τελικά κάτι που τελικά το χρειαζόταν.

«Ζω τη ζωή μου με πολύ γρήγορους ρυθμούς. Και ήταν ωραίο να μην έχω πίεση. Ακόμα και για λίγο χρόνο, ψυχολογικά, αυτό μου άρεσε», εξήγησε.

«Νομίζω ότι με βοήθησε να γράψω με διαφορετικό τρόπο τον δίσκο», πρόσθεσε για το δεύτερο προσωπικό άλμπουμ του. «Υπήρχε πολύς χρόνος για να σκεφτείς και να καθαρίσεις κάπως το μυαλό σου. Ναι, και αυτό είναι προφανώς καλό για το γράψιμο», συνέχισε.

Το νέο άλμπουμ του Louis Tomlinson με τίτλο «Faith In The Future» θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου.

Louis Tomlinson

Πηγή: simpleradio.gr

Click to comment

Απάντηση

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκίνησε το επετειακό συνέδριο της Ιατρικής Εταιρείας Καβάλας

Ξεκίνησε το απόγευμα της Παρασκευής 30 Σεπτεμβρίου το επετειακό συνέδριο της Ιατρικής Εταιρείας Καβάλας.
Στην τελετή έναρξης κεντρικός ομιλιτής ήταν ο ιστορικός ερευνητής, Κωνσταντίνος Παπακοσμάς, ενώ το παρόν φορείς της Καβάλας αλλα και πλήθος ιατρών.
Το συνέδριο θα συνεχιστεί εώς την Κυριακή 2 Οκτωβρίου με ομιλιτές, επιστήμονες γιατρούς απο όλη την χώρα.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Παρεμβάσεις Π.Ε Καβάλας στα Τενάγη των Φιλίππων

Για το χρόνιο πρόβλημα στα Τενάγη των Φιλίππων και τις παρεμβάσεις της Π.Ε Καβάλας, σε αυτά, μιλάει στο ENA CHANNEL, ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, κ. Αλέξης Πολίτης, ο οποίος δηλώνει πως κατανοεί την μεγάλη ανησυχία των παραγωγών της περιοχής.
Φέτος λοιπόν, η Π.Ε Καβάλας, σύμφωνα με τον κ. Πολίτη, διαθέτει 1 εκ. ευρώ απο το αρμόδιο Υπουργείο και θα προχωρίσει σε διαφορετικές παρμεβάσεις στα τμήματα των Τεναγών και στον καθαρισμό της κεντρικής τάφρου.

Η συνέντευξη του κ. Αλέξη Πολίτη:

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Περισσότερα δρομολόγια στην γραμμή του Αστικού ΚΤΕΛ Καβάλας απο 1 Οκτωμβρίου

Απο το Σάββατο 1 Οκτωμβρίου, το αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας, διαφοροποιεί τα δρομολόγια των λεωφροείων.
Πιο συγκεκριμένα επιστρέφει και πάλι η γραμμή 10 της Νεάπολις, ενω σύμφωνα με τον πρ. του Αστικού ΚΤΕΛ Καβάλας, κ. Στράτο Μακριγιαννίδη, η γραμμή του νοσοκομείου θα έχει δρομολόγιο κάθε 15 λεπτά, το ίδιο θα ισχυεί και στην γραμμή της Κηπούπολης, η οποία εξυπηρετεί κυρίως μαθητές και φοιτητές, με την μόνη διαφορά στην γραμμή της Κηπούπολης, όποτε υπάρχει πολύς κόσμος θα εκτελούνται έκτακτα δρομολόγια.

Επιπροσθέτως, ο κ. Μακρογιαννίδης, δηλώνει στην κάμερα του ENA CHANNEL, πως η χρήση της μάσκας παραμένει υποχρεωτική στα λεωφορεία του αστικού ΚΤΕΛ Καβάλας.

Continue Reading

Κατοικία

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

el Greek
X
Αρέσει σε %d bloggers: