Quantcast
Connect with us

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κούγιας | Με ενδιαφέρει το να πέσει η Ξάνθη

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο μετά το ΑΕΛ-ΠΑΟΚ.

Κατά τη διάρκεια του ματς, το οποίο βρήκε νικητές τους Θεσσαλονικείς με 2-1, ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ προχώρησε σε δήλωση κατά της διαιτησίας.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, όπου αναφέρθηκε στο θέμα που έχει προκύψει με ΠΑΟΚ, Ξάνθη και πολυιδιοκτησία, θέλοντας να ξεκαθαρίσει τη θέση του.

«Έχω εμπλακεί στην διένεξη Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, όμως εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει. Με ενδιαφέρει μόνο να υποβιβαστεί η Ξάνθη. Η ΕΕΑ είναι ανεξάρτητη αρχή και οι εισηγήσεις της είναι δεσμευτικές. Πρέπει να τελειώσει αυτή η ιστορία και όλα όσα ακούγονται σχετικά με το θέμα. Είναι τόσες μεγάλες οι δυνατότητες των μελών της ΕΕΑ που έχουν απευθείας επικοινωνία με τράπεζες της Ελλάδας και του εξωτερικού, με Υπουργεία, με εταιρίες του εξωτερικού και έχουν όλα τα στοιχεία που χρειάζονται άμεσα.

Υπάρχουν και άλλες ομάδες που είναι φανερό ότι δεν είναι καθαρές και ανεξάρτητες και συντηρούνται από άλλους επειδή οι ιδιοκτήτες τους δεν είναι δυνατοί οικονομικά. Αυτές οι ομάδες έχουν αλλοιώσει Πρωταθλήματα στο παρελθόν, αλλά όλοι υποκρινόντουσαν. Όλοι ξέρουν που άνηκε η Βέροια, η Κέρκυρα, ο ΠΑΣ Γιάννινα, Ξάνθη και όλοι υποπτεύονται που ανήκει ο Βόλος.

Πρέπει να βάλουμε τα πράγματα κάτω και να κάνουμε ένα Πρωτάθλημα με ομάδες που έχουν αξιοπρέπεια και αυτοσεβασμό και όχι με ομάδες που να έχουν ιδιοκτήτες που σκύβουν από τη μέση μέχρι το πάτωμα και επιβιώνουν από προσωπικές σχέσεις που έχουν με έναν μεγάλο παράγοντα», είπε αρχικά ο Κούγιας, για να συνεχίσει αναφερόμενος στην ίδια υπόθεση.

«Ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη με 55 εκατ. ευρώ προϋπολογισμό, με μεταγραφές τέτοιου επιπέδου να έχει τον Τεβεκέλη στις τάξεις του. Ο Μελισσανίδης να έχει τον Γιάννη Παπαδόπουλο και ο Κόκκαλης είχε τον Σωτηρίου. Αυτοί δεν σκότωσαν το ποδόσφαιρο; Εμείς εδώ κάνουμε την επανάστασή μας. Εμείς είμαστε αξιοπρεπείς κι αυτό μου αρέσει. Είδατε πως υποδεχτήκαμε σήμερα την αποστολή του ΠΑΟΚ. Αυτή είναι η τομή του ποδοσφαίρου.

Εμείς τη φωνή μας την βγάζουμε προς τα έξω. Έπρεπε να μας δοθεί απόψε πέναλτι και θα μπορούσαμε να πάρουμε αποτέλεσμα απέναντι στον ΠΑΟΚ. Τι θα γινόταν αν έδινε το πέναλτι ο διαιτητής; Αυτό φέρνει απογοήτευση τόσο στους παίκτες, όσο και στον κόσμο. Εγώ δεν εξαρτώμαι από κανέναν παρότι συνεργάζομαι με κάποιους παράγοντες. Εγώ δεν είμαι μαχαραγιάς.

Έχω φοβερή εκτίμηση στον κ. Σαββίδη, αλλά όταν θίγεται το συμφέρον της ομάδας μου εγώ βγαίνω μπροστά για να φανερωθεί η αλήθεια. Υπάρχει επιρροή του στην Ξάνθη. Η UEFA είναι κατηγορηματική όταν υπάρχει επιρροή από ιδιοκτήτη μιας ομάδας σε άλλη ομάδα».

Click to comment

Απάντηση

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Γαβριήλ Αραμπατζής από την Ελευθερούπολη έπιασε το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου

Οαθλητής από την Ελευθερούπολη, Γαβριήλ Αραμπατζής έπιασε στους αγώνες στο Σχηματάρι το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου της κατηγορίας Τ20 που θα γίνει στο Κόμπε της Ιαπωνίας, αλλά και για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Μπράβο Γαβριήλ!

Continue Reading

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συζήτησε για τις παρεμβάσεις στο “Ανθή Καραγιάννη” ο Νίκος Παναγιωτόπουλος με τον Υφυπουργό Αθλητισμού

Προγραμματισμένη συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση είχε ο βουλευτής Καβάλας της Ν.Δ Νίκος Παναγιωτόπουλος μαζί με τον εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλο ΑΜ-Θ για θέματα αθλητισμού , Στέλιο Ιγνατιάδη.

Συζητήθηκαν εκκρεμή ζητήματα αθλητικών υποδομών της περιοχής μας, ειδικότερα οι παρεμβάσεις που επείγουν στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» και η χρηματοδότηση του κλειστού γυμναστηρίου Νέας Περαμου Δήμου Παγγαίου .

Continue Reading

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κατάρ:<<Ντου>>από σειχη σε αγώνα ποδοσφαίρου

Ο Αλ Θάνι είναι πρόεδρος της Αλ Γουάκρα κι η παράβαση που έδωσε ο διαιτητής στο 65ο λεπτό δεν του άρεσε καθόλου!

Ο Αμπτουλραχμάν Αλ Τζασίμ έδειξε πέναλτι για χέρι κι αφού πρώτα εξέτασε τη φάση στο VAR.Η απόφαση του προκάλεσε έντονες αντιδράσεις με το μέλος της βασιλικής οικογένειας να κάνει <<ντου>>στον αγωνιστικό χώρο .

Ο πρόεδρος της Αλ Γουακρά ήταν σε έξαλλη κατάσταση , με τους ανθρώπους της προσωπικής φρουράς του, αλλά και ποδοσφαιριστές να προσπαθούν να τον συγκρατήσουν.

Ο Ακράμ Αφίφ έστειλε την μπάλα άουτ στην εκτέλεση , με την Αλ Γουάκρα να αντέχει ως το τέλος , μολονότι έμεινε με 10 παίκτες μετά την αποβολή του τερματοφύλακα της, Σαούντ Αλ Κατέρ στο  76’. Μετά το 0-0 στο ντέρμπι κορυφής ,η πρωτοπόρος Αλ Σαντ διατήρησε το +4 από τους Αλ Γουακρά .

Γιάννης Γ.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en