Quantcast
Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κομοτηνή Δυνατά: “Εξαφανίστηκαν” 6 εκατομμύρια ευρώ από τα ταμεία του Δήμου Κομοτηνής

Η Παράταξη “Κομοτηνή Δυνατά” ανακοινώνει τους ισολογισμούς του Δήμου Κομοτηνής

“Κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κληθήκαμε να ψηφίσουμε τους ισολογισμούς του Δήμου Κομοτηνής για τα έτη 2021 & 2022.

Η Διοίκηση Πετρίδη παρέδωσε στη Διοίκηση Γκαράνη 8.222.050,78 €.

Η νέα δημοτική αρχή από το 2019 είχε δύο επιλογές για την άσκηση της οικονομικής-αναπτυξιακής πολιτικής της:

  1. Δεν επενδύουμε τα διαθέσιμα υπέρ της ποιότητας ζωής των δημοτών και ασκούμε μια εισπρακτική πολιτική για να μαζεύουμε αναξιοποίητα χρήματα.
  2. Επενδύουμε τα διαθέσιμα χρήματα του Δήμου νοικοκυρεμένα με σχεδιασμό και σοβαρότητα, για να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των δημοτών (σε κοινωνικές δομές, σε σχολεία, χώρους πρασίνου, δρόμους κ.α.)

Ωστόσο, ο κ. Γκαράνης και οι συνεργάτες του επέλεξαν μια διαφορετική πορεία και κατάφεραν το ακατόρθωτο!

Μετά από τρία χρόνια Διοίκησης εξαφανίστηκαν 6.028.803,05 ευρώ, χωρίς κανένα όφελος για τον Δήμο και τους κατοίκους του, αφήνοντας στα ταμεία μόλις 2.193.247,73 € !!!!!

Οικόπεδο για σχολείο δεν αγόρασαν..

Σε αγορά εξοπλισμού και σημαντικών προμηθειών δεν προέβησαν.

Κοινόχρηστους χώρους δεν δημιούργησαν και ούτε βελτίωσαν.

Ενεργειακές αναβαθμίσεις κτιρίων δεν έκαναν.

Κοινωνικές δομές δεν αναβάθμισαν, ούτε καν  ενίσχυσαν τις υπάρχουσες.

Παιδικές χαρές δεν κατασκεύασαν.

Δημοτικά ακίνητα δεν φρόντισαν, αντίθετα τα εγκατέλειψαν να καταστρέφονται.

Στους οικισμούς δεν επένδυσαν σχεδόν τίποτα!

Που πήγαν τα 6 εκατομμύρια κ. Γκαράνη; Πως εξαφανίσατε 6 εκατομμύρια ευρώ; Με μαγικό ραβδάκι;

Σας προκαλούμε να δείξετε στους Δημότες ένα σοβαρό έργο που πραγματοποιήσατε γι’ αυτή την κοινωνία την οποία σας εμπιστεύτηκαν  να υπηρετείτε.

Τάζετε προϋπολογισμούς δεκάδων εκατομμυρίων, παρουσιάζετε μακέτες έργων και έργο δεν έχετε καταφέρει να ολοκληρώσετε !

Η περιουσία του Δήμου ρημάζει, καταστρέφεται και εσείς είστε απλά θεατής.

Ο τουρισμός πάει από το κακό στο χειρότερο.

Πριν από λίγες μέρες νεαροί μπήκαν και λήστεψαν το δημαρχείο γιατί δεν υπήρχε ούτε καν φύλαξη, κάμερα ασφαλείας και συναγερμός, και τώρα ενημερωθήκαμε ότι πέφτουν τα μάρμαρα.

Άραγε στις 31/12/2023 που θα αποχωρήσετε, θα βρούμε δημαρχείο;

Ο Δήμαρχος πάλι επικαλείται τον COVID και την ενεργειακή κρίση.

Όπως, όμως, παραδέχτηκε ο κ. Πολιτειάδης, οι κρίσεις κόστισαν στον Δήμο Κομοτηνής 3 εκατομμύρια ευρώ. Απέκρυψαν όμως ότι επιχορηγήθηκαν με επιπλέον χρηματοδότηση για την αντιμετώπιση των κρίσεων με 1.650.000 ευρώ περίπου, και δεν υπολογίζουν τα μειωμένα έξοδα λόγω covid,όπως εκδηλώσεις και άλλα που κοστίζουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Η δημοτική αρχή άδειασε τα ταμεία και η πόλη και τα χωριά είναι σε χειρότερη κατάσταση από ποτέ”.

 

Click to comment

Απάντηση

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Περίεργη υπόθεση με «εγκατάλειψη» βρέφους στην Ξάνθη

Μια περίεργη υπόθεση με εγκατάλειψη βρέφους κλήθηκε να διαλευκάνει η Αστυνομία στην Ξάνθη, το Σάββατο (03/06).

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας άνδρας δήλωσε πως βρήκε ένα βρέφος να το έχουν εγκαταλείψει έξω στον δρόμο, στην περιοχή της Γενισέας, στην Ξάνθη.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης όπου εξετάστηκε για να διαπιστωθεί εάν ήταν καλά στην υγεία του ενώ την υπόθεση ανέλαβε άμεσα η Αστυνομία.

Κατά το στάδιο ωστόσο της ανάκρισης οι Αστυνομικοί κατάφεραν να εκμαιεύσουν την αλήθεια, μιας και διαπιστώθηκε πως πρόκειται για παιδί το οποίο είχε φέρει πρόσφατα στη ζωή συγγενικό πρόσωπο του άνδρα που υποτίθεται πως το είχε εντοπίσει στο δρόμο.

Από τις πρώτες πληροφορίες φαίνεται πως επιχειρήθηκε με αυτό τον τρόπο η εγκατάλειψη του παιδιού, ενώ πλέον σχηματίζεται δικογραφία και η υπόθεση θα λάβει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Πρόκειται ωστόσο για μια άκρως ιδιαίτερη υπόθεση, την οποία κατάφερε να διαλευκάνει άμεσα η Αστυνομία της περιοχής.

xanthinea.gr

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΥΠΑ: 26 βρεφονηπιακοί σταθμοί σε όλη την Ελλάδα – Οι αιτήσεις και οι περιοχές

Τους 26 φτάνουν οι βρεφονηπιακοί σταθμοί σε όλη την Ελλάδα που λειτουργεί η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), δωρεάν και με υψηλές προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας, στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής και στήριξης της οικογένειας

Οι βρεφονηπιακοί σταθμοί της ΔΥΠΑ απευθύνονται σε βρέφη-νήπια από 6 μηνών έως 4 ετών και, κάθε χρόνο, δέχονται παιδιά, κατόπιν αιτήσεων, οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη. Για την επόμενη χρονιά, η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για εγγραφές και επανεγγραφές βρεφών-νηπίων ξεκίνησε την Πέμπτη 25 Μαΐου 2023 και έχει προθεσμία μέχρι την Κυριακή 2 Ιουλίου 2023.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά, μέσω του gov.gr, με τους κωδικούς πρόσβασης TAXISnet, εδώ

Οι σταθμοί λειτουργούν από την 1η Σεπτεμβρίου έως την 31η Ιουλίου, από τις 6:45 έως τις 16:00, από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Τα κριτήρια επιλογής είναι οικονομικά, με προτεραιότητα στις οικογένειες χαμηλότερου εισοδήματος και κοινωνικά, με προτεραιότητα σε πολύτεκνες και μονογονεϊκές οικογένειες, ορφανά, γονείς με αναπηρία κ.λπ.

Στο πλαίσιο ενίσχυσης της κοινωνικής πολιτικής και, πιο συγκεκριμένα, των διαθέσιμων βρεφονηπιακών σταθμών της ΔΥΠΑ, τον Μάρτιο του 2022, παραδόθηκε σε λειτουργία ο υπερσύγχρονος βρεφονηπιακός σταθμός της Καβάλας, 1.800 τετραγωνικών μέτρων, με περιβάλλοντα χώρο πέντε στρεμμάτων και δυνατότητα φιλοξενίας 100 παιδιών.

Ομαδικές δραστηριότητες

Όπως τονίζει ο διοικητής της ΔΥΠΑ, κατά τη διάρκεια κάθε σχολικής χρονιάς, οι βρεφονηπιακοί σταθμοί διοργανώνουν πολλές ομαδικές δραστηριότητες, που ανταποκρίνονται στα σύγχρονα παιδαγωγικά προγράμματα και εναρμονίζονται με την υιοθέτηση κουλτούρας εξωστρέφειας, που πλέον χαρακτηρίζει τον σχεδιασμό της ΔΥΠΑ για όλους τους τομείς του έργου της.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Πρωτοψάλτης αναφέρει μερικές μόνον από τις δράσεις που διοργανώθηκαν, με τη συνεργασία διοίκησης και παιδαγωγικού, στελεχιακού δυναμικού της ΔΥΠΑ, στις οποίες αποτυπώνεται ακριβώς ο σύγχρονος και εξωστρεφής χαρακτήρας των προγραμμάτων των βρεφονηπιακών σταθμών.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας και την Παγκόσμια Ημέρα Γονέων, διοργανώθηκε, τον Μάιο του 2022, εκδήλωση που περιλάμβανε έκθεση έργων των παιδιών από τους βρεφονηπιακούς σταθμούς της ΔΥΠΑ και του δήμου Ελευσίνας, καθώς επίσης επιστημονική διάλεξη για τους γονείς, με θέμα «Η σχέση αρμονικής οικογενειακής ζωής στη διάπλαση του χαρακτήρα των παιδιών–Ποιος ο ρόλος της συναισθηματικής νοημοσύνης».

Ακόμη, οι βρεφονηπιακοί σταθμοί της ΔΥΠΑ συμμετείχαν, με εικαστικά έργα των παιδιών, στην πρωτοβουλία «Η Εκπαίδευση είναι Δικαίωμά μου», που διοργανώνεται κάθε χρόνο σε περισσότερες από 110 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Τον Απρίλιο, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, διοργανώθηκε η εκδήλωση «Είμαι ένα βιβλίο, διάβασέ με!», η οποία περιλάμβανε ανοιχτές αναγνώσεις παιδικών βιβλίων για παιδιά και οικογένειες από παιδαγωγούς των βρεφονηπιακών σταθμών της ΔΥΠΑ.

Τέλος, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, οι βρεφονηπιακοί σταθμοί Άνω Λιοσίων, Μενιδίου και Ολυμπιακού Χωριού της ΔΥΠΑ, διοργανώνουν σε λίγες ημέρες μία ακόμη εκδήλωση (9 Ιουνίου, Μητροπολιτικό Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης», 18:30-20:30).

Πρόκειται για ένα οικολογικό φεστιβάλ, με δράσεις που αποσκοπούν στην ευαισθητοποίηση των μικρών παιδιών σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος. Οι δράσεις αυτές θα έχουν τη μορφή εργαστηρίων, στα οποία τα παιδιά, που θα συμμετέχουν, μέσα από την εξερεύνηση και τη δημιουργική διαδικασία, αφενός μεν θα προσεγγίσουν τη φύση αφετέρου δε θα αποκτήσουν ωραίες εμπειρίες, που θα μείνουν ζωντανές στη μνήμη τους.

Προτεραιότητα η αναβάθμιση και τα υψηλά πρότυπα λειτουργίας των βρεφονηπιακών σταθμών

Όπως επισημαίνει ο διοικητής της ΔΥΠΑ, Σπύρος Πρωτοψάλτης, η Υπηρεσία, έχει δώσει έμφαση στις ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης και κατάρτισης τα τελευταία 3,5 χρόνια, ενώ, παράλληλα, ανέλαβε πρωτοβουλίες και ενίσχυσε σημαντικά τις δράσεις κοινωνικής πολιτικής, που ασκεί, στηρίζοντας αποτελεσματικά τους ανέργους, τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους.

Στόχος είναι η ουσιαστική στήριξη των πολιτών, με την προώθηση της ψυχοσωματικής και εκπαιδευτικής ανάπτυξης των παιδιών τους και, παράλληλα, η διευκόλυνση των γυναικών, ώστε να συμμετάσχουν απρόσκοπτα στην οικονομική και κοινωνική ζωή, καθώς επίσης η περαιτέρω υποστήριξη των ασθενέστερων οικονομικά οικογενειών.

Στον σχεδιασμό της ΔΥΠΑ εντάχθηκε η αναβάθμιση της λειτουργίας των βεφονηπιακών σταθμών και προχώρησε, τον Δεκέμβριο του 2020, η διαμόρφωση, για πρώτη φορά, μετά την κατάργηση του Οργανισμού Εργατικής Εστίας (ΟΕΕ), ενός κανονισμού λειτουργίας τους, με στόχο την παροχή ενιαίας προσχολικής αγωγής, σύμφωνα με τα πλέον σύγχρονα επιστημονικά δεδομένα.

Επίσης, θεσμοθετήθηκε, για πρώτη φορά, η διαδικασία τακτικών επισκέψεων παιδιάτρων, με στόχο την παρακολούθηση της υγείας των παιδιών, εξασφαλίζοντας τη διαμόρφωση και τήρηση φακέλου υγείας για κάθε παιδί, με συστηματική και διεξοδική ενημέρωση των γονέων και του προσωπικού των σταθμών σε σχέση με θέματα πρόληψης.

Σύμφωνα με τον κ. Πρωτοψάλτη, αποτελεί προτεραιότητα για τη ΔΥΠΑ η λειτουργία των βρεφονηπιακών σταθμών με υψηλές προδιαγραφές, που θα δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη των μικρών παιδιών, με την απαραίτητη φροντίδα για τη σωματική και ψυχική υγεία τους και σε αυτή την κατεύθυνση λαμβάνονται υπόψη τα επιστημονικά πορίσματα της ιατρικής και παιδαγωγικής κοινότητας.

Με αυτόν τον στόχο, έχει συμπεριληφθεί στον κανονισμό λειτουργίας των βρεφονηπιακών σταθμών η πρόβλεψη για νέες ειδικότητες προσωπικού, όπως παιδιάτρου, διατροφολόγου, ψυχολόγου, κοινωνικού λειτουργού και ειδικών παιδαγωγών διαφόρων ειδικοτήτων (σωματικής διάπλασης, μουσικής, δημιουργικής απασχόλησης, θεάτρου, χορού κ.ά.).

«Συγκεκριμένα, τα παιδαγωγικά προγράμματα και τα διαφορετικά δρώμενα στοχεύουν στην εξάλειψη των διαφορών που μπορεί να προκύπτουν από το πολιτιστικό, οικονομικό και μορφωτικό επίπεδο του εγγύτερου περιβάλλοντος των βρεφών και νηπίων, καθώς επίσης και στην ομαλή μετάβαση των μικρών παιδιών από το οικογενειακό στο σχολικό περιβάλλον» σημειώνει ο κ. Πρωτοψάλτης.

Οι περιοχές που λειτουργούν οι βρεφονηπιακοί σταθμοί της ΔΥΠΑ

Οι βρεφονηπιακοί σταθμοί της ΔΥΠΑ λειτουργούν σε ιδιόκτητα κτίρια και τηρούν όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας, υγιεινής και λειτουργικότητας των χώρων προσχολικής αγωγής, με υλικοτεχνικό εξοπλισμό που είναι σύμφωνος με τα δεδομένα της σύγχρονης παιδαγωγικής.

Στην Αττική, λειτουργούν βρεφονηπιακοί σταθμοί στους δήμους Αχαρνών, Αγίας Βαρβάρας, Άνω Λιοσίων, Ελευσίνας, Κερατσινίου, Μοσχάτου, Ολυμπιακού Χωριού και Περιστερίου, ενώ, στην υπόλοιπη Ελλάδα, λειτουργούν στις πόλεις Αγρινίου, Άρτας, Δράμας, Ηγουμενίτσας, Ιωαννίνων, Καβάλας, Καλαμάτας, Καρδίτσας, Καρπενησίου, Κομοτηνής, Λάρισας, Μεσολογγίου, Νάουσας, Ξάνθης, Πατρών, Πυλαίας Θεσσαλονίκης, Σερρών και Τρικάλων.

«Η ΔΥΠΑ λειτουργεί τους 26 βρεφονηπιακούς σταθμούς, παρέχοντας υψηλά πρότυπα λειτουργίας των κτιριακών υποδομών, τηρώντας την αναλογία παιδιών–παιδαγωγών, την κατάρτιση διαιτολογίου, σύμφωνα με τις ανάγκες της παιδικής ηλικίας, παρέχοντας γεύματα που παρασκευάζονται σε κάθε σταθμό και όχι μέσω μαζικής εστίασης, ενώ δίνεται και ιδιαίτερη σημασία στην τακτική ενημέρωση των γονέων.

Επενδύουμε στην προσχολική αγωγή των παιδιών και στηρίζουμε έμπρακτα τις οικογένειες των εργαζόμενων και των ανέργων. Από την πρώτη στιγμή, η αναβάθμιση και τα υψηλά πρότυπα λειτουργίας των βρεφονηπιακών σταθμών της ΔΥΠΑ αποτέλεσε βασική προτεραιότητα για εμάς, όπως επίσης και η ενίσχυση όλων των δράσεων κοινωνικής πολιτικής που ασκούμε για τη βελτίωση, την ευημερία και τη συνοχή της κοινωνίας μας» υπογραμμίζει ο κ. Πρωτοψάλτης.

Μπορείτε να δείτε εδώ όλες τις πληροφορίες για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς της ΔΥΠΑ.

newsit.gr

 

 

 

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτά είναι τα κόμματα που δήλωσαν συμμετοχή στις εκλογές της 25ης Ιουνίου

Συνολικά 44 κόμματα συνασπισμοί κομμάτων και μεμονωμένοι ανεξάρτητοι υποψήφιοι , μεταξύ των οποίων και οι «Έλληνες για την Πατρίδα και την Ελευθερία» στον οποίο συμμετέχει ο Ηλίας Κασιδιάρης κατέθεσαν στον Άρειο Πάγο δήλωση συμμετοχής στις εκλογές της 25ης Ιουνίου

Μέχρι την λήξη της προθεσμίας, είχαν καταθέσει τις δηλώσεις τους στον Άρειο Πάγο 35 κόμματα, 5 συνασπισμοί κομμάτων, 1 συνδυασμός ανεξάρτητων υποψηφίων και 3 μεμονωμένοι ανεξάρτητοι υποψήφιοι, 6 λιγότεροι από τις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023.

Συνολικά 44 κόμματα συνασπισμοί κομμάτων και μεμονωμένοι ανεξάρτητοι υποψήφιοι , μεταξύ των οποίων και οι «Έλληνες για την Πατρίδα και την Ελευθερία» στον οποίο συμμετέχει ο Ηλίας Κασιδιάρης κατέθεσαν στον Άρειο Πάγο δήλωση συμμετοχής στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Μέχρι την λήξη της προθεσμίας, είχαν καταθέσει τις δηλώσεις τους στον Άρειο Πάγο 35 κόμματα, 5 συνασπισμοί κομμάτων, 1 συνδυασμός ανεξάρτητων υποψηφίων και 3 μεμονωμένοι ανεξάρτητοι υποψήφιοι, 6 λιγότεροι από τις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023.Συγκεκριμένα, τα 44 κόμματα, συνασπισμοί κομμάτων και οι μεμονωμένοι ανεξάρτητοι υποψήφιοι που δήλωσαν στον Άρειο Πάγο συμμετοχή στις επικείμενες εκλογές, κατά τη σειρά κατάθεσης είναι:

Κόμματα

1) ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΚΚΕ)
2) ΑΝΤΑΡΣΥΑ
3) ΟΚΔΕ
4) ΚΚΕ (μ-λ)
5) ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
6) ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ- ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ
7) ΜΕΡΑ 25
8) ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ
9) ΣΥΡΙΖΑ
10) ΝΙΚΗ
11) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ – ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
12) ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ
13) Μ-Λ ΚΚΕ
14) ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ
15) ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ-Τ.Ρ.Α.Μ.Π.
16) ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
17) ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
18) ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ
19) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ (ΔΗΚΕΑ)
20) ΟΑΚΚΕ
21) ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΕΡΓΗΣ – ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ
22) ΛΑΪΚΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΜΜΑ (Λ.ΕΥ.ΚΟ.)
23) ΟΡΑΜΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
24) ΕΥ – ΚΙΝΗΣΗ
25) ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ -ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ (ΕΛ.ΛΑ.Σ.)
26) ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ
27) ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ – ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ
28) ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΓΚΗΣ –ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
29) ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΕΥΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ (Ε.Λ.Κ.Σ.Ι.)
30) ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ
31) ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΤΑΥΤΡΟΤΗΤΑ ΚΕΝΤΡΩΩΝ
32) ΚΙΝΗΜΑ ΦΤΩΧΩΝ
33) ΠΝΟΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
34) ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝ ΤΟ ΟΛΟΝ
35) ΕΛΛΗΝΕΣ –ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΙΧΑΚΗΣ

Συνασπισμοί κομμάτων

1)ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ – ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΝΟΤΗΤΑ
2)ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ
3) ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΙ ΜΩΒ
4) ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ
5) ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ-ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥΣυνδυασμός ανεξάρτητων συνεργαζόμενων υποψηφίων
ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΜεμονωμένοι ανεξάρτητοι
1) ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
2) ΣΠΕΝΤΖΑΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ ΑΣΥΡΜΑΤΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΠΟΘΥΤΗ 1978- ΤΡΙΓΩΝΟ ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ -UFO- USO EXTRATERRESTIALS- EINSTEIN- ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
3) ΖΟΤΟΣ ΙΑΓΚΟΣΑξίζει να σημειωθεί ότι στη λίστα υπάρχουν νεοεμφανιζόμενα κόμματα, και ανεξάρτητοι υποψήφιοι, ενώ κόμματα που δεν συμμετείχαν στις προηγούμενες εκλογές, καθώς δεν πήραν το πράσινο φως από τον Άρειο Πάγο, κατέθεσαν αιτήσεις με τα νέα δεδομένα. Αίτηση συμμετοχής δεν κατάθεσε το κόμμα ΕΑΝ του πρώην αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου Αναστάσιου Κανελλόπουλου.Ο χρόνος μετρά, πλέον, αντίστροφα για την υποβολή των συνδυασμών καθώς η σχετική προθεσμία λήγει την ερχόμενη Δευτέρα 5 Ιουνίου.

Η ανακήρυξη των κομμάτων από το Α1 Πολιτικό Τμήμα του Αρείου Πάγου θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2023.

Υπενθυμίζεται ότι στις εκλογές της 21ης Μαΐου είχαν καταθέσει αιτήσεις συμμετοχής στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου 50 κόμματα κλπ με την Ολομέλεια του αρμόδιου τμήματος του Αρείου Πάγου να βάζει «σφραγίδα» συμμετοχής σε 36 κόμματα, συνασπισμούς κομμάτων, και έναν μεμονωμένο υποψήφιο καθώς «έκοψε» 14 συμμετοχές.

newsbeast.gr

 

Continue Reading

Κατοικία

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

Αρέσει σε %d bloggers: