Quantcast
Connect with us

ΠΑΓΓΑΙΟ

ΚΚΕ Καβάλας: Συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στο Ποδοχώρι του Δήμου Παγγαίου

Συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στο Ποδοχώρι του Δήμου Παγγαίου της Καβάλας το Σάββατο 6 Μαϊου. Στην συγκέντρωση μίλησαν, ο Μιχάλης Διαμαντόπουλος, υποψήφιος βουλευτής Καβάλας και δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Παγγαίου με τη “Λαϊκή Συσπείρωση” και ο Ρίζος Μαρούδας, υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του ΚΚΕ.

Το άνοιγμα στη συγκέντρωση έκανε ο Κώστας Κουκούλας, γραμματέας της Τ.Ε. Καβάλας, που ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του Μιχάλη Διαμαντόπουλου με τη “Λαϊκή Συσπείρωση” για τον δήμο Παγγαίου στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Οι ομιλητές αναφέρθηκαν στις πολιτικές θέσεις του ΚΚΕ για την αγροτική παραγωγή, στο ότι και με το παράδειγμα των αγροτικών κινητοποιήσεων αποδεικνύεται το σύνθημα “μόνο ο λαός σώζει το λαό”, στην δύσκολη κατάσταση που διαμορφώνεται με την εκτίναξη του κόστους παραγωγής για τους βιοπαλαιστές αγρότες, στα μεγάλα προβλήματα στις αποζημιώσεις και στον κανονισμό του ΕΛΓΑ και στην επαναλαμβανόμενη κοροϊδία προς τους αγρότες, στην ανάγκη και στη δυνατότητα να απεγκλωβιστούν πολλοί περισσότεροι από τις “δαγκάνες” των κομμάτων της αντιλαϊκής πολιτικής και των κυβερνήσεων που την υπηρετούν.

Έγινε ενδιαφέρουσα συζήτηση για την παραπέρα εμπορευματοποίηση του νερού, για τα “σπασμένα” της Αγροτικής Τράπεζας που τα πληρώνουν οι αγρότες, για τις προτάσεις για “αναδιάρθρωση της παραγωγής” και για τις “ομάδες παραγωγών”, που προβάλλονται σαν πανάκεια, αλλά βάζουν θηλιά στο λαιμό των μικρομεσαίων αγροτών.

Η συγκέντρωση ολοκληρώθηκε με κάλεσμα σε όλους να αξιοποιηθεί κάθε ώρα για φτάσουν οι θέσεις και το κάλεσμα εκλογικής ενίσχυσης του ΚΚΕ σε κάθε λαϊκό σπίτι του δήμου Παγγαίου.

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Νέες εξελίξεις για την δολοφονία της 68χρονης στο Ποδοχώρι

Εξελίξεις όσο αφορά την δολοφονία της 68χρονης στο Ποδοχώρι του Δήμου Παγγαίου δίνουν οι αστυνομικές αρχές.

Μετά από εξέταση του ιατροδικαστή, προέκυψε το σενάριο για τραυματισμό από κριάρι που είχε στην κατοχή της η γυναίκα, το οποίο είναι πιθανό να την τραυμάτισε μέχρι θανάτου.

Παρόλα αυτά οι αρχές ερευνούν ακόμα την υπόθεση, οπότε η ανθρωποκτονία δεν έχει αποκλειστεί.

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παραλίες Παγγαίου: Η… δεύτερη Χαλκιδική της Βόρειας Ελλάδας με τα πράσινα νερά

Λευκές αμμουδιές, αμμόλοφοι, καταπράσινα, καθαρά νερά, μόλις μία ώρα μακριά από τη Θεσσαλονίκη: ο λόγος για τις παραλίες του δήμου Παγγαίου

Πεντακάθαρες παραλίες, κρυστάλλινες θάλασσες, λευκές αμμουδιές, τόπος γεμάτος μνήμες και παραδόσεις, πλούσια ιστορία, φυσικές ομορφιές και αγνά παραδοσιακά προϊόντα. Ιστορικοί οικισμοί που η διαδρομή τους χάνεται στα βάθη του χρόνου, εκδρομές γεμάτες δράση και δραστηριότητες γεμάτες ένταση. Μια ευκαιρία για απόδραση. Ένας τόπος γεμάτος ζωή.

Αυτά είναι τα γυαλοχώρια του Δήμου Παγγαίου. Η ιδανική πρόταση για καλοκαιρινές διακοπές, αλλά και για αποδράσεις κάθε στιγμή του έτους. Ειδικά τώρα που σταδιακά ολοκληρώνεται η πολύβουη τουριστική σεζόν, η εποχή γίνεται ιδανική για να εξερευνήσει κάποιος την απαράμιλλη φυσική ομορφιά που έχουν τα γυαλοχώρια.

Είναι ένας τόπος που χρόνο με τον χρόνο αναπτύσσεται τουριστικά όλο και περισσότερο. Αποκτάει φανατικούς φίλους που έρχονται από ολόκληρη τη βόρεια Ελλάδα.

Πολλοί εξ αυτών χαρακτηρίζουν τα γυαλοχώρια του Παγγαίου ως τη Χαλκιδική της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, η οικιστική ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία, το αυξανόμενο τουριστικό ρεύμα από τις χώρες της Βαλκανικής κυρίως τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία και οι επενδύσεις που γίνονται σε τουριστικές υποδομές από Έλληνες και ξένους φανερώνουν τη μεγάλη δυναμική της περιοχής.

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δήμος Παγγαίου: Όταν η τέχνη συναντά τις ηθικές αξίες και τα εθνικά ιδεώδη τα αποτελέσματα είναι θαυματουργά

“Θερμά συγχαρητήρια στους υπαλλήλους του Δήμου Παγγαίου για τον χρόνο που αφιέρωσαν, ώστε να υλοποιήθει το εν λόγω αίτημα των συμπολιτών μας

Ένα έργο το οποίο αναδεικνύει την πατρίδα μας και είναι βέβαιο πως δεν θα περάσει απαραίτητο από τους επισκέπτες και τους υπόλοιπους κατοίκους της περιοχής μας.

Βάζοντας όλοι το λιθαράκι μας μπορούμε καθημερινά να κάνουμε τον κόσμο μας λίγο ομορφότερο”.

 

Continue Reading

Κατοικία

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

Αρέσει σε %d bloggers: