Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

KiCKiT Καβάλας | 13 νέες επιχειρηματικές ιδέες «συστήνονται» για πρώτη φορά στο κοινό

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 18.07.2002, το πρώτο εργαστήριο επιχειρηματικότητας της Δομής Kick-iT του Επιμελητηρίου Καβάλας.

Παρουσιάστηκαν δεκατρείς (13) επιχειρηματικές ιδέες σε μια οκταμελή επιτροπή που αποτελούνταν από τους παρακάτω εκπροσώπους τοπικών φορέων:

 κ. Φωτεινή Δημίου, Δ/νρια Δομής Επιχειρηματικότητας "Lab 40" στη Δράμα

 Δρ Γιώργος Θερίου, Καθηγητής ΔΙΠΑΕ – Καβάλα

 Κ. Άσπα Καρποζήλου, Σύμβουλος Επιχειρηματικής Ανάπτυξης

 κ. Λευτέρης Κουκουτίνης, Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρηματιών, Επιμελητήριο Καβάλας

 κ. Άγγελος Μαγκλής, Επιστημονικός Υπεύθυνος του Αναδόχου του Έργου

 κ. Γεωργία Τζατζάρη, Στέλεχος ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ

 κ. Βασιλική Ζαφειρία Υψηλάντη, Διευθύντρια Δομής Kick-iT

 κ. Ιώ Χατζηβαρύτη, Σύμβουλος Δημάρχου Καβάλας

Τα μέλη της επιτροπής σχολίασαν όλες τις επιχειρηματικές ιδέες παρέχοντας συμβουλές βελτίωσης και περαιτέρω ανάπτυξης των επιχειρηματικών εγχειρημάτων.

Οι επιχειρηματικές ιδέες θα παρουσιαστούν σε ανοιχτό κοινό την Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022, στην κεντρική αίθουσα της Μεγάλης Λέσχης, στις 10:00.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση παρουσίασης των αποτελεσμάτων της Δομής Στήριξης Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας "Kick-iT" του Επιμελητηρίου Καβάλας, η οποία θα λάβει χώρα την Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022 και ώρα 10:00 π.μ., στην κεντρική αίθουσα του κτιρίου της Μεγάλης Λέσχης.

Στην εκδήλωση θα παραστούν ο Πρόεδρος του Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κ. Ιωάννης Μπρατάκος, καθώς και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας Επενδύσεων ΑΕ, κ. Χάρης Λαμπρόπουλος.

Πρόγραμμα

10:00 – 10:15 | Χαιρετισμός Προέδρου Επιμελητηρίου Καβάλας, κ. Μάρκου Δέμπα

10:15 – 10:30 | Σύνοψη αποτελεσμάτων από τη δ/ντρια της Δομής Kick-iT, κ. Βασιλική Ζαφειρία Υψηλάντη

10:30 – 10:40 | Αξιολόγηση αποτελεσμάτων από τον Επιστ. Υπεύθυνο του Αναδόχου του Έργου, Ένωση Εταιριών ΑΤΛΑΝΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ Α.Ε. ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Ε.Π.Ε., κ. Άγγελο Μαγκλή

10:40 – 11:30 | Παρουσίαση επιχειρηματικών ομάδων και ιδεών των ωφελούμενων του Α' Κύκλου του προγράμματος

11:30 – 11:40 | Χαιρετισμός του Προέδρου του Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κ. Ιωάννη Μπρατάκου

11:40 – 11:50 | Χαιρετισμός του Προέδρου της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας Επενδύσεων ΑΕ, κ. Χάρη Λαμπρόπουλου

11:50 – 12:10 | Απονομή των βεβαιώσεων συμμετοχής στους ωφελούμενους της Δομής Kick-iT

12:10 – 12:30| Υπογραφή Μνημονίων Συνεργασίας μεταξύ του Επιμελητηρίου Καβάλας, του Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών και της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας Επενδύσεων

Με τιμή

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας

Μάρκος Δέμπας

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Το μήνυμα του πρωθυπουργού για τον Δεκαπενταύγουστο

Στις εορταστικές εκδηλώσεις στην Τήνο για την Κοίμηση της Θεοτόκου και για την επέτειο του τορπιλισμού του καταδρομικού «Έλλη», παρέστη ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συνοδευόμενος από τον υπουργό Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο και τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, ο κ. Μητσοτάκης επιβιβάστηκε στην πυραυλάκατο (ΤΠΚ) «Μυκόνιος» του Πολεμικού Ναυτικού για την επιμνημόσυνο δέηση στο σημείο που βυθίστηκε το «Έλλη», όπου έριξε στεφάνι στη θάλασσα για να τιμήσει τους άνδρες του καταδρομικού που έδωσαν τη ζωή τους για την πατρίδα.

 

Στη συνέχεια ο Πρωθυπουργός παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό της Ευαγγελιστρίας και ακολούθησε τη λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας της Μεγαλόχαρης μέχρι το λιμάνι του νησιού. Μετά το τέλος των εορταστικών εκδηλώσεων ο κ. Μητσοτάκης, αφού συνομίλησε με τους πολίτες στη χώρα της Τήνου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Από τα πιο μικρά και απομονωμένα ξωκλήσια μέχρι τα μεγάλα προσκυνήματα της εκκλησίας μας η Ελλάδα, η Ορθοδοξία, γιορτάζουμε σήμερα την Κοίμηση της Θεοτόκου. Αντλούμε δύναμη και πίστη για να μπορέσουμε ατομικά αλλά και συλλογικά να ξεπεράσουμε τις μεγάλες δυσκολίες και να βαδίσουμε στο δρόμο της προόδου, στο δρόμο της αυτοπεποίθησης, στο δρόμο της κοινωνικής συνοχής.

Αυτήν την σπουδαία μέρα για την Ορθοδοξία το μεγάλο ζητούμενο για τη χώρα μας παραμένει η ενότητα και η προσήλωση στους στόχους του μέλλοντος. Να σταθούμε δίπλα σε όσες και σε όσους έχουν μεγαλύτερη ανάγκη για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε αυτές τις μεγάλες δυσκολίες και με πίστη θα παραμείνουμε πιστοί στο δρόμο τον οποίον έχουμε χαράξει για μία Ελλάδα της ευημερίας, της αυτοπεποίθησης, της κοινωνικής συνοχής.

Εύχομαι από καρδιάς σε κάθε Ελληνίδα, σε κάθε Έλληνα απανταχού της γης, Χρόνια Πολλά!».

 

 

 

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Στην Παναγία Σουμελά Ημαθίας ο Πρόεδρος της Πατριωτικής Ενώσεως Πρόδρομος Εμφιετζόγλου

Στον Ιερό Ναό της Παναγίας Σουμελά στην Καστανιά Βεροίας θα μεταβεί αύριο ο Πρόεδρος της Πατριωτικής Ενώσεως κ. Πρόδρομος Εμφιετζόγλου για να συμμετάσχει στη δοξολογία και στους εορτασμούς της Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Ο κ. Εμφιετζόγλου θα συνοδεύεται από τους υποψηφίους βουλευτές Ημαθίας κ.κ. Μάρθα Μπαλτατζίδου, Κωνσταντίνο Γιοβανόπουλο και Ξενοκράτη Σακλά.

Continue Reading

ΘΑΣΟΣ

Μακάριος Λαζαρίδης | «Η αγκαλιά της Μεγαλόχαρης θα είναι πάντα το ασφαλές καταφύγιό μας»

Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης, παρευρέθηκε στον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Παναγίας Θάσου, χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου, κ. Στεφάνου.

Αμέσως μετά το πέρας της επίσημης δοξολογίας ο κ. Λαζαρίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«”Εν τη Γεννήσει την παρθενίαν εφύλαξας, εν τη Κοιμήσει τον κόσμον ου κατέλιπες Θεοτόκε· μετέστης προς την ζωήν, μήτηρ υπάρχουσα της ζωής, και ταις πρεσβείαις  ταις σαις λυτρουμένη, εκ θανάτου τας ψυχάς ημών”. Έντονη η θρησκευτική κατάνυξη και κατά το φετινό εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου.
Της γιορτής της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου, της Υπερμάχου Στρατηγού, της Παναγιάς μας.

Της Μητέρας όλων μας, στην οποία ακουμπάμε τον πόνο, τις αγωνίες, τις ελπίδες και τις προσευχές μας. Της Μάνας που δεν μας εγκαταλείπει ποτέ, που μας παρηγορεί και μας δίνει δύναμη σε κάθε ψυχική και σωματική δοκιμασία.

 

Continue Reading

Κατοικία

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

el Greek
X
Αρέσει σε %d bloggers: