Quantcast
Connect with us

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καβάλα: Χρηματοδότηση δύο σημαντικών αθλητικών έργων

Σε συνάντηση με αθλητικούς παράγοντες της πόλης και του νομού Καβάλας, ο Υπουργός Αθλητισμού κ. Γιάννης Βρούτσης ανακοίνωσε την ένταξη δύο σημαντικών έργων στο πρόγραμμα χρηματοδότησης, με στόχο την αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών της περιοχής.

Τα δύο έργα που εξήγγειλε:

  1. Εγκατάσταση σύγχρονου συστήματος χρονομέτρησης στο κλειστό κολυμβητήριο Καβάλας

    • Προϋπολογισμός: 430.000€

    • Το έργο αφορά τον πλήρη εκσυγχρονισμό του κολυμβητηρίου, με την εγκατάσταση ηλεκτρονικού συστήματος χρονομέτρησης, ενισχύοντας σημαντικά τη δυνατότητα φιλοξενίας επίσημων διοργανώσεων και την υποστήριξη των αθλητών.

  2. Αντικατάσταση ταρτάν στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη»

    • Προϋπολογισμός: 1.000.000€

    • Το έργο αφορά την πλήρη ανακατασκευή του ελαστικού τάπητα στο στίβο του γηπέδου, ώστε να πληροί πλέον τα πρότυπα για αγώνες υψηλού επιπέδου και να προσφέρει ασφαλείς συνθήκες προπόνησης για τους αθλητές της περιοχής.

Χρονοδιάγραμμα Υλοποίησης

Όπως δήλωσε ο κ. Βρούτσης, και τα δύο έργα αναμένεται να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία ανάδειξης αναδόχου μέχρι το τέλος του 2025, ώστε να ξεκινήσει άμεσα η υλοποίησή τους.

Η ανακοίνωση έγινε δεκτή με ιδιαίτερη ικανοποίηση από την τοπική αθλητική κοινότητα, καθώς πρόκειται για έργα που αναβαθμίζουν ουσιαστικά τις υποδομές και ενισχύουν το αθλητικό προφίλ της Καβάλας.

DNews Widget
Click to comment

Απάντηση

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νικήτρια η Σοφια Ιωσηφιδου στα 100μ εμπόδια στο Εαρινο Πρωταθλημα Στιβου

Όπως γνωστοποίησε σε ανάρτηση του ο ΟΚΑ Καβάλας :

“Νικήτρια η Σοφια Ιωσηφιδου στα 100μ εμπόδια στο Εαρινο Πρωταθλημα Στιβου με 13.49. Στην 9η θεση η Μελίνα Οντουτολα στο ιδιο αγωνισμα. Η Σοφία αμέσως μετά τα εμποδια ετρεξε και 100μ όπου κατετάγη 5η με νέο ατομικο ρεκορ 11.89. Ο Γαβριήλ Αραμπατζης ήταν 9ος στα 1500μ. Μπράβο σε όλους!!!!”

Μπράβο Σοφία! 

DNews Widget
Continue Reading

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λύση συνεργασίας ΑΟ Καβάλα με τον Γιάννη Τάτση

Ο ΑΟ Καβάλα ανακοίνωσε και επίσημα τη λήξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Γιάννη Τάτση, ευχαριστώντας τον θερμά για τη συμβολή του στην πορεία της ομάδας.

Στην ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ αναγνωρίζει τη σημαντική συμβολή του έμπειρου τεχνικού, ο οποίος ανέλαβε σε μια κρίσιμη συγκυρία και κατάφερε να οδηγήσει τον σύλλογο στην επίτευξη ενός φαινομενικά δύσκολου στόχου, χάρη στην αφοσίωση και τον επαγγελματισμό του.

«Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στην προπονητική του πορεία, με υγεία και κάθε επιτυχία στους επόμενους σταθμούς της καριέρας του», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του συλλόγου, καταλήγοντας με τη φράση: «Ευχαριστούμε για όλα, coach».

Ο Γιάννης Τάτσης αποχωρεί αφήνοντας πίσω του θετικό αποτύπωμα και αναγνωρισμένη προσπάθεια, με τη διοίκηση να δίνει το στίγμα για ένα νέο ξεκίνημα στην τεχνική ηγεσία.

DNews Widget
Continue Reading

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιώργος Παγκαλίδης: Ο νέος προπονητής του Γυναικείου Τμήματος των Πανθήρων Καβάλας

Την έναρξη μιας νέας εποχής στο γυναικείο τμήμα καλαθοσφαίρισης σηματοδοτεί η ανακοίνωση των Πανθήρων Καβάλας για την πρόσληψη του Γιώργου Παγκαλίδη στη θέση του head coach.

Ο καβαλιώτης τεχνικός, γνωστός για το ταλέντο και την προσήλωσή του στην ανάπτυξη των νέων αθλητριών, αναλαμβάνει την καθοδήγηση της γυναικείας ομάδας σε μια απαιτητική σεζόν, με στόχο την αγωνιστική πρόοδο και τη σταθερή παρουσία του συλλόγου σε υψηλό επίπεδο.

Η διαδρομή του στον χώρο της καλαθοσφαίρισης
Ο Γιώργος Παγκαλίδης ξεκίνησε την προπονητική του πορεία από τις ακαδημίες της Kavala B.C. (2015-2017), ενώ στη συνέχεια (2017-2020) ανέλαβε τις ομάδες U16 και U18 γυναικών, οδηγώντας τις σε σημαντικές διακρίσεις στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Κορασίδων (6η και 3η θέση αντίστοιχα).

Από το 2020 έως το 2023 διετέλεσε Assistant Coach στην Kavala B.C. στην Α2, ενώ τα τελευταία χρόνια εργάστηκε με την ίδια ιδιότητα στην ομάδα της Ελευθερούπολης BC, στην Elite League, αποκτώντας πολύτιμη εμπειρία σε ανταγωνιστικά πρωταθλήματα.

Ακαδημαϊκή κατάρτιση και εξειδίκευση
Ο νέος προπονητής των Πανθήρων Καβάλας διαθέτει ισχυρό επιστημονικό υπόβαθρο. Είναι καθηγητής φυσικής αγωγής με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, κάτοχος διπλώματος Α’ κατηγορίας, ενώ έχει και μεταπτυχιακό τίτλο “Master of Education in Special Education” από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Η συμμετοχή του σε σεμινάρια, ημερίδες και εξειδικευμένες εκπαιδεύσεις σε θέματα ακαδημιών μπάσκετ και διαπολιτισμικής εκπαίδευσης τον καθιστούν ιδιαίτερα κατάλληλο για την ανάδειξη και διαχείριση νέων αθλητριών σε σύγχρονες και πολυπολιτισμικές ομάδες.

Εμπιστοσύνη και αισιοδοξία
Η Διοίκηση των Πανθήρων εκφράζει την απόλυτη εμπιστοσύνη της στον Γιώργο Παγκαλίδη, υπογραμμίζοντας ότι η φιλοσοφία και η αφοσίωσή του ταυτίζονται με το όραμα του συλλόγου για εξέλιξη, συνέπεια και επιτυχία.

Οι Πάνθηρες εύχονται στον νέο προπονητή καλή επιτυχία στη νέα του αποστολή, εκφράζοντας την ανυπομονησία τους για την έναρξη της αγωνιστικής χρονιάς και τη συνέχεια μιας δυναμικής πορείας στο γυναικείο μπάσκετ.

DNews Widget
Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
worker and red cross as logo
text about elections
blue circle with steel construction
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en