Quantcast
Connect with us

MEDIA

Η εξομολόγηση της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους για τους «Ψίθυρους Καρδιάς»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα Μεσάνυχτα» ήταν το βράδυ της Δευτέρας, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για πολλά, μεταξύ άλλων, και για τη σειρά «Ψίθυροι Καρδιάς», που είχε σημειώσει τεράστια επιτυχία, ενώ για την ίδια ήταν ο πρώτος πρωταγωνιστικός ρόλος της. Μάλιστα, αποκάλυψε πως ο σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης επειδή την πίστευε, πίεσε πολύ για να πάρει το ρόλο.

«Οι “Ψίθυροι καρδιάς” ήταν η πρώτη μου τηλεοπτική δουλειά. Βρεθήκαμε μετά με τον Μανούσο Μανουσάκη, ήθελε να με δει, να με δοκιμάσει, να γίνω αποδεκτή κι από το κανάλι γιατί δεν με ήξερε κανείς. Το να αναλάβεις έναν πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια μεγάλη παραγωγή δεν είναι ότι στο δίνουν κι έτσι, υπήρχε μια διαδικασία… Ο Μανούσος με πίστευε πολύ και πίεσε για να με πάρουν. Πέρασα από διάφορες οντισιόν και ξανά βίντεο και πάλι βίντεο μέχρι να με δεχθούν», αποκάλυψε αρχικά.

Και συνέχισε: «Όταν άρχισα να αντιλαμβάνομαι ότι κάτι γίνεται με τρόμαξε πάρα πολύ η επιτυχία του σίριαλ. Δεν μπόρεσα να το απολαύσω και να το ευχαριστηθώ. Ήταν σαν να ήθελα να φύγει από πάνω μου. Για ένα μικρό διάστημα δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω. Μετά τους Ψίθυρους σταμάτησα για 1,5 χρόνο μέχρι να ανασυγκροτηθώ και δεν το μετάνιωσα. Πήρα λίγα χρήματα τότε, αλλά είναι λογικό, ξέρεις ότι θα σου συμβεί και πας μετά στο επόμενο, δηλαδή εξαργυρώνεις την επιτυχία αργότερα».

Click to comment

Απάντηση

MEDIA

Εφημερίδα ΑΝΑΛΥΤΗΣ 25-03-2024

Continue Reading

MEDIA

Εφημερίδα ΑΝΑΛΥΤΗΣ 18-03-2024

Continue Reading

MEDIA

Εφημερίδα ΑΝΑΛΥΤΗΣ 11-03-2024

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en