Quantcast
Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H Κλέλια Πανταζή αποχαιρέτησε τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη

Η Κλέλια Πανταζή με το μήνυμα στέλνει για το θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαίδη που στεναχώρησε πολύ κόσμο.

Η Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής τον είχε σαν αδερφό γυμναστικής και με δήλωση της στο Facebook  πια να μάθουμε και εμείς πως ήταν οι φιλικές σχέσεις.

Γιάννης Γ.

 

Click to comment

Απάντηση

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο Νίκαιας | Διακομίσθηκε στο Τζάνειο

Λίγες ώρες μετά την επίθεση του πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών Κωνσταντίνου Φλώρου στον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένου στην Ολομέλεια της Βουλής, ακόμη ένα παρόμοιο περιστατικό έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Κώστας Παπαδόπουλος, έξω από το Ειρηνοδικείο Νίκαιας, δημοτικός σύμβουλος επιτέθηκε στον αντιδήμαρχο Υποδομών και Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Νίκαιας, Ελευθέριο Χατζηπαυλίδη, χτυπώντας τον στο πρόσωπο. Ο αντιδήμαρχος μετάφερθηκε στο Τζάνειο με αιμορραγία για τις πρώτες βοήθειες. Οι δύο άνδρες ανήκουν σε αντίπαλες παρατάξεις.

Πηγή: newsbomb.gr

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Πανάγιος Τάφος | Εκδήλωση για την αποκατάσταση του Ιερού Κουβουκλίου στον Ναό της Αναστάσεως

Το ΤΕΕ ΑΜ, η Ιερά Μητρόπολις Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου, το Κέντρο Καππαδοκικών Μελετών και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Καβάλας, με την υποστήριξη της Περιφέρειας ΑΜ-Θ και τον Δήμο Καβάλας, διοργάνωσαν εκδήλωση με θέμα «Ο Πανάγιος Τάφος-Το Μνημείο και το Έργο: Η Αποκατάσταση του Ιερού Κουβουκλίου στον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα».

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Καβάλα | Παρουσία πλήθους κόσμου το αφιέρωμα στον Βασίλη Βασιλικό

Στις 30 Νοεμβρίου 2023 «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών ο βραβευμένος συγγραφέας Βασίλης Βασιλικός.

Ο Βασιλικός διατηρούσε ισχυρούς δεσμούς με την πατρογονική γη, αφού επισκέπτονταν το νησί της Θάσου κάθε καλοκαίρι, διαμένοντας με τη σύζυγό του στο εξοχικό σπίτι που διατηρούσε.

Λίγους μήνες μετά τον θάνατό του, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας που φέρει το όνομά του διοργάνωσε μία σημαντική εκδήλωση μνήμης και τιμής στον συγγραφέα, με τη συνεργασία του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας, του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας και της Εταιρείας Συγγραφέων.

Ανάμεσα στους εκλεκτούς ομιλητές από τον χώρο της Λογοτεχνίας βρεθηκε και ο παγκόσμιος σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς, επιστήθιος φίλος του Βασιλικού και δημιουργός της εμβληματικής ταινίας «Ζ» που βασίστηκε στο ομώνυμο μυθιστόρημα.

 

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en