Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

H Συντονιστική Επιτροπή κατά του LNG αποστέλλει ενημερωτικές επιστολές σε όλους τους θεσμικούς φορείς

Δημοσιεύτηκε

στις

Από χθες,  καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας η Γραμματεία της Συντονιστικής Επιτροπής φιλοξενείται στο γραφείο Ενημέρωσης Τουριστών της «Δημωφέλεια» επί της πλατείας Κονσουλίδη και ήδη έγιναν τα πρώτα βήματα για τη στελέχωση της Γραμματείας με  ανθρώπινο δυναμικό και εξοπλισμό.

Εθελοντικά προσφέρουν τις υπηρεσίες τους οι κ.κ.  Χριστίνα Κύρκου και Αθηνά Σταματιάδου, ενώ σύντομα αναμένεται με μια ακόμη εθελόντρια από τη Ν. Καρβάλη. Στον εξωτερικό χώρο του περιπτέρου συλλέγονται υπογραφές και σύντομα να υπάρχει ενημερωτικό υλικό για τους διερχόμενους πολίτες. Στόχος της Συντονιστικής είναι να καλύψει το κενό ενημέρωσης που υπάρχει στην κοινωνία για τις συνέπειες της εγκατάστασης του LNG στον κόλπο της Καβάλας, προκείμενου το μέτωπο αγώνα να είναι αρραγές και ενωτικό, ώστε μετά από ένα πετυχημένο παλλαϊκό συλλαλητήριο, η επένδυση να αποτραπεί.

Η ανοικτή επιστολή

«Αγαπητοί συνδημότες, παρακαλούμε να ενημερώσετε με όποιον τρόπο σεις κρίνετε καλύτερο τα μέλη σας για τη διοργάνωση του συλλαλητηρίου κατά του LNG στον κόλπο της Καβάλας.  Η τοπική κοινωνία πρέπει σύσσωμη να αντιδράσει απέναντι σε αυτήν την επένδυση, στέλνοντας μήνυμα προς την κυβέρνηση και τη ΔΕΠΑ ότι οι Καβαλιώτες δεν διακυβεύουν το μέλλον των παιδιών τους και την τουριστική ταυτότητα του τόπου τους. Ζητούμε από σας να πάρετε ενεργό μέρος στην κινηματική δράση της 3ης Ιουλίου, να καταθέσετε ιδέες και προτάσεις στα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα, να παρακινήσετε τα μέλη σας να συμμετάσχουν μαζικά στο συλλαλητήριο που θα γίνει στην πλατεία Ελευθερίας. Η Γραμματεία της Συντονιστικής λειτουργεί καθημερινά από τις 08:00 το πρωί έως τις 09:00 το βράδυ στο Περίπτερο Ενημέρωσης Τουριστών της «Δημωφέλεια» επί της πλατείας Κονσουλίδη.  Στον εξωτερικό χώρο του  περιπτέρου συγκεντρώνονται υπογραφές. Ευελπιστούμε στη συνεργασία σας και αναμένουμε τις προτάσεις σας.  Για επικοινωνία με την υπεύθυνη Τύπου και Συντονίστρια της Γραμματείας, Σίσσυ Ακοκαλίδου,  καλείτε στο τηλέφωνο 6936874830».

Τηλέφωνο Γραμματείας: 2510 620566

Email:  syntonistikikatalng@gmail.com

ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Απάντηση

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Αρνητικά όλα τα τεστ σε προσωπικό/φιλοξενούμενους του Κωνστάντειου Γηροκομείου Καβάλας

Δημοσιεύτηκε

στις

Ανακοινώθηκε το πρωί του Σαββάτου 11 Ιουλίου ότι τα τεστ κορωνοϊού στους φιλοξενούμενους & το προσωπικό του «Κωνστάντειου» γηροκομείου Καβάλας είναι όλα αρνητικά.

Άρα δεν υπάρχει κανένα επιπλέον κρούσμα του ιού στο γηροκομείο εκτός από αυτό του 85χρονου, οποίος παραμένει σε δωμάτιο “καραντίνα” εντός του γηροκομείου.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Σπιρτζης | Οσες παραχωρήσεις έγιναν από το ΤΑΙΠΕΔ στο Λιμάνι της Καβάλας έγιναν με πιέσεις του ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσιεύτηκε

στις

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης των δύο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με το Δήμαρχο Καβάλας Θόδωρο Μουριάδη συζητήθηκε και η ιδιωτικοποίηση του λιμένα Απόστολος Παύλος.

Μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Καβάλας μετέφερε ότι θα πρέπει αρμόδιος για τα θέματα της χερσαίας ζώνης του λιμανιού να είναι ο δήμος και όχι κάποιος ιδιώτης ενώ όσον αφορά τις παραχωρήσεις του ΤΑΙΠΕΔ ο πρώην Υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης τόνισε ότι όποιες παραχωρησεις υπάρχουν από το ΤΑΙΠΕΔ μέχρι στιγμής έγιναν μετά από πολλές πιέσεις της προηγούμενης Κυβέρνησης.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Αιτημα Μουριάδη σε Νοτοπούλου-Σπίρτζη να μην περνούν τα προγράμματα ΕΣΠΑ από το Δημοτικό Συμβούλιο

Δημοσιεύτηκε

στις

Με αφορμή την απόρριψη του προγράμματος ΕΣΠΑ για την ανάπλαση της περιοχής της συνοικίας της Παναγίας Καβάλας από την αντιπολίτευση στο δημοτικό συμβούλιο Καβαλας αλλά και την έγκριση του συγκεκριμένου προγράμματος στο Δήμο Χαλανδρίου δ(σχετικά εδώ) ο Δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης μετέφερε ως αίτημα στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου και Χρήστο Σπίρτζη κατά την διάρκεια της συνάντησής τους στην Καβάλα τα συγκεκριμένα προγράμματα ΕΣΠΑ που δεν εγκρίνονται να μην περνούν από το δημοτικό συμβούλιο έτσι ώστε να προχωρούν κανονικά χωρίς αντιδράσεις όταν είναι προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Αξίζει να σημειωθεί πώς σχετικά με την συγκεκριμένη πρόταση η πρώην Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης και τομεάρχης τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου δεν φαίνεται να συμφώνησε με τον Δήμαρχο.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Μουριαδης σε Νοτοπούλου | Σφάλμα της προηγούμενης δημοτικής αρχής για τη γέφυρα το πληρώνουμε ακόμα

Δημοσιεύτηκε

στις

Πραγματοποιείται αυτήν την ώρα συνάντηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνας Νοτοπούλου και Χρήστου Σπίρτζη με τον Δήμαρχο Καβάλας Θόδωρο Μουριάδη στο Δημαρχείο Καβάλας.

Μεταξύ των θεμάτων τα οποία συζητούνται ειναι και αυτό της γέφυρας στο παλιό νοσοκομείο της Καβάλας όπου ο Δήμαρχος μετέφερε στην πρώην Υπουργό Μακεδονίας-Θράκης Κατερίνα Νοτοπούλου πώς ένα σφάλμα της προηγούμενης διοίκησης του δήμου το πληρώνει ακόμα ο Δήμος Καβάλας αναφερόμενος φυσικά στο γεγονός ότι η προηγούμενη δημοτική αρχή απευθύνθηκε στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και όχι στην τότε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για να αποκατασταθεί η γέφυρα στο παλιό νοσοκομείο.

Μρταξύ άλλων ο πρώην υπουργός υποδομών κ. Χρήστος Σπίρτζης τόνισε ότι σε συνολικότερο βαθμό η Περιφέρεια έχει πρόβλημα με τις γέφυρες δίνοντας το παράδειγμα της γέφυρας του Ιάσμου.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

.

Monopolio Delivery

Δημοφιλή

Popular posts:

PABTEBOY ME GIATRO

Mladen Group 01

Mladen Group 02

Mladen Group 03

Mladen Group 04

Mladen Group 05

Mladen Group 06

Mladen Group 07

Mladen Group 08

Mladen Group 09

Mladen Group 10

Mladen Group 11

Mladen Group 12

Mladen Group 13

Mladen Group 14

Mladen Group 15

Mladen Group 16

Mladen Group 17

Mladen Group 18

Mladen Group 19

Free Group 01

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠIΣHΣ