Quantcast
Connect with us

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γενναίες παρεμβάσεις στο Αθλητικό κέντρο “Αλεξάνδρα Δήμογλου” από τον Δήμο Καβάλας

Η Διοίκηση του Δήμου Καβάλας, με την καθοδήγηση των Αντιδημάρχων Αθλητισμού Γιώργου Φιλόσογλου και Τεχνικών Υπηρεσιών Ευαγγελίας Δρακονάκη και τη συμβολή του εντεταλμένου
συμβούλου Ανάπτυξης Δημοσθένη Τουλκίδη, στο πλαίσιο της απαραίτητης αναβάθμισης του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου «Αλεξάνδρα Δήμογλου» ετοίμασε δυο σημαντικά έργα, που θα συντελέσουν στην ριζική ανάπλασή του, συνολικού προϋπολογισμού 1.585.000 ευρώ. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για τη σύνταξη μελέτης, η οποία, εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο και θα κατατεθεί στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ για χρηματοδότηση, προϋπολογισμού 803.441 ευρώ, Το έργο αυτό περιλαμβάνει, γενικές εκσκαφές, την κατασκευή συνθετικού τάπητα (ταρτάν) στον στίβο του γηπέδου, την κατασκευή συνθετικού χλοοτάπητα, κανάλι για την απορροή των επιφανειακών ομβρίων υδάτων και στη γήπεδο ποδοσφαίρου και στον στίβο του γηπέδου, την νέα επίστρωση και την περίφραξη των γηπέδων μπάσκετ, την εγκατάσταση φωτισμού, την τοποθέτηση καθισμάτων όλων των γηπέδων, ποδοσφαίρου και μπάσκετ, και την τοποθέτηση εστιών ποδοσφαίρου και 4 ταμπλώ μπασκετών. Το δεύτερο έργο, αφορά εργασίες επισκευής συντήρησης και κατασκευών μικρής κλίμακας, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Αλεξάνδρα Δήμογλου», και αφορούν το κλειστό γυμναστήριο. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου αυτού, φτάνει τα 781.473 ευρώ. Οι επεμβάσεις που θα γίνουν έχουν να κάνουν, μεταξύ άλλων, με την ανακαίνιση όλων των αποδυτηρίων, του χώρου γηπέδου, του λεβητοστασίου, της αίθουσας βαρών και οργάνων, την επισκευή των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, την αντικατάσταση των εξωτερικών κουφωμάτων, την τοποθέτηση κλιματιστικών μονάδων, την αντικατάσταση φωτιστικών σωμάτων, την αντικατάσταση του συστήματος ψύξης-θέρμανσης, του λέβητα και του καυστήρα θέρμανσης και νερών χρήσης, κυκλοφορητών, θερμαντήρων και του γενικού πίνακα του κτιρίου και των επιμέρους πινάκων. Με μελέτη που είναι σε εξέλιξη, θα γίνουν εργασίες για την ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου (αλλαγή κουφωμάτων, συστημάτων ψύξης-θέρμανσης κλπ) και δημιουργούνται, άλλα τρία νέα γήπεδα τένις, που θα καταστήσουν το Αθλητικό Κέντρο, το πλέον υπερσύγχρονο, στολίδι μέσα στον αστικό ιστό της πόλης της Καβάλας. Προβλέπεται επίσης και η ριζική αποκατάσταση της στέγης, σύμφωνα με όσα προβλέπονται για τη στατική επάρκεια του κτηρίου.

Click to comment

Απάντηση

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Γαβριήλ Αραμπατζής από την Ελευθερούπολη έπιασε το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου

Οαθλητής από την Ελευθερούπολη, Γαβριήλ Αραμπατζής έπιασε στους αγώνες στο Σχηματάρι το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου της κατηγορίας Τ20 που θα γίνει στο Κόμπε της Ιαπωνίας, αλλά και για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Μπράβο Γαβριήλ!

Continue Reading

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συζήτησε για τις παρεμβάσεις στο “Ανθή Καραγιάννη” ο Νίκος Παναγιωτόπουλος με τον Υφυπουργό Αθλητισμού

Προγραμματισμένη συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση είχε ο βουλευτής Καβάλας της Ν.Δ Νίκος Παναγιωτόπουλος μαζί με τον εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλο ΑΜ-Θ για θέματα αθλητισμού , Στέλιο Ιγνατιάδη.

Συζητήθηκαν εκκρεμή ζητήματα αθλητικών υποδομών της περιοχής μας, ειδικότερα οι παρεμβάσεις που επείγουν στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» και η χρηματοδότηση του κλειστού γυμναστηρίου Νέας Περαμου Δήμου Παγγαίου .

Continue Reading

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κατάρ:<<Ντου>>από σειχη σε αγώνα ποδοσφαίρου

Ο Αλ Θάνι είναι πρόεδρος της Αλ Γουάκρα κι η παράβαση που έδωσε ο διαιτητής στο 65ο λεπτό δεν του άρεσε καθόλου!

Ο Αμπτουλραχμάν Αλ Τζασίμ έδειξε πέναλτι για χέρι κι αφού πρώτα εξέτασε τη φάση στο VAR.Η απόφαση του προκάλεσε έντονες αντιδράσεις με το μέλος της βασιλικής οικογένειας να κάνει <<ντου>>στον αγωνιστικό χώρο .

Ο πρόεδρος της Αλ Γουακρά ήταν σε έξαλλη κατάσταση , με τους ανθρώπους της προσωπικής φρουράς του, αλλά και ποδοσφαιριστές να προσπαθούν να τον συγκρατήσουν.

Ο Ακράμ Αφίφ έστειλε την μπάλα άουτ στην εκτέλεση , με την Αλ Γουάκρα να αντέχει ως το τέλος , μολονότι έμεινε με 10 παίκτες μετά την αποβολή του τερματοφύλακα της, Σαούντ Αλ Κατέρ στο  76’. Μετά το 0-0 στο ντέρμπι κορυφής ,η πρωτοπόρος Αλ Σαντ διατήρησε το +4 από τους Αλ Γουακρά .

Γιάννης Γ.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en