Quantcast
Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Γ.Πασχαλίδης | Ενίσχυση με αστυνομική δύναμη των Αστυνομικών Σταθμών Νέας Περάμου και Ορφανίου

Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας και Θάσου Γιάννης Πασχαλίδης επισκέφθηκε σήμερα το Γραφείο Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, προκειμένου να συζητήσει σειρά θεμάτων που αφορούν την Περιφερειακή μας Ενότητα.

Αρχικά, ο Βουλευτής αναφέρθηκε στο ζήτημα της απόσπασης 31 αστυνομικών από την Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας, γεγονός που έχει δημιουργήσει σοβαρότατα προβλήματα. Σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις που έλαβε ο Βουλευτής, πρόκειται για αποσπάσεις διάρκειας 1-3 μηνών, επομένως κάθε μήνα οι αποσπασμένοι αστυνομικοί θα επιστρέφουν σταδιακά στις θέσεις τους.

Επιπλέον, στις 7 Απριλίου η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας θα ενισχυθεί με 8 αστυνομικούς από άλλες Αστυνομικές Διευθύνσεις, ενώ κατόπιν υποβολής σχετικού αιτήματος εκ μέρους του Βουλευτή θα τοποθετηθούν με τις τακτικές μεταθέσεις επιπλέον και 2 κατώτεροι αξιωματικοί.

Επιπροσθέτως, ο Αερολιμένας Καβάλας, εν όψει της καλοκαιρινής περιόδου, πρόκειται να ενισχυθεί για 6 μήνες με 10 δόκιμους αστυνομικούς. Σημειωθήτω ότι και το Αστυνομικό Τμήμα Θάσου θα ενισχυθεί για 6 μήνες με 6 πρωτοετείς και 6 τριτοετείς σπουδαστές των Σχολών της Αστυνομίας.

Τέλος, ο Βουλευτής κατέθεσε και φέτος αίτημα για την ενίσχυση με αστυνομική δύναμη των Αστυνομικών Σταθμών Νέας Περάμου  και Ορφανίου λόγω της αυξημένης τουριστικής κίνησης που παρατηρείται στις αναφερόμενες περιοχές. Ο Γιάννης Πασχαλίδης εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του προς τους αρμοδίους για την άμεση επίλυση των ζητημάτων που τους έθεσε.

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Ο Γιώργος Αυτιάς σε εκδήλωση παρουσίασης βιβλίου στην Καβάλα

Σε εκδήλωση παρουσίασης βιβλίου στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Καβάλας δίνει το παρών ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ν.Δ και δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς.

Το παρών επίσης στην εκδήλωση δίνει και ο εξής υποψήφιος ευρωβουλευτής Ν.Δ και Πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα της Ν.Δ για τις Ευρωεκλογές, υπό την προεδρία του Νικολάου Παναγιωτόπουλου

Όπως ανάρτησε ο βουλευτής Καβάλας της Ν.Δ :

Η πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα της Νέας Δημοκρατίας για τις προσεχείς Ευρωεκλογές, υπό την προεδρία του Βουλευτή Καβάλας κ. Νικολάου Παναγιωτόπουλου, πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στα κεντρικά γραφεία του κόμματος. Στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης ήταν ο σχεδιασμός των δράσεων και οι κατευθύνσεις στο πλαίσιο του προεκλογικού αγώνα, με κύριο γνώμονα την ανάδειξη του κυβερνητικού έργου και την πολιτική σταθερότητα της χώρας.
Το στοίχημα των προσεχών εκλογών είναι η αυξημένη προσέλευση και συμμετοχή των πολιτών στη διαδικασία, και σε αυτό το πλαίσιο μέγιστη είναι η σημασία της εφαρμογής της επιστολικής ψήφου, που εφαρμόζεται για πρώτη φορά και δυναμώνει την φωνή της κοινωνίας. Η μεταρρύθμιση αυτή καθιερώθηκε και ισχύει για όποιον πολίτη το επιθυμεί, εντός και εκτός Ελλάδας.
Για την εφαρμογή εγγραφής στην επιστολική ψήφο ακολουθήστε τον σύνδεσμο: https://epistoliki.ypes.gov.gr

Continue Reading

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Πιερρακάκης από Αλεξανδρούπολη | Πιστεύουμε στα περιφερειακά πανεπιστήμια

Ολοκληρώθηκαν σήμερα οι εργασίες της 105ης Συνόδου των Πρυτάνεων, στην οποία παρέστη ο υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Κυριάκος Πιερρακάκης.

«Η δέσμευση της κυβέρνησης για στήριξη του ΔΠΘ και για λόγους εθνικούς και για λόγους ακαδημαϊκούς μετουσιώθηκε με τον τελευταίο νόμο για την ανώτατη εκπαίδευση, τον οποίο φέραμε στην ελληνική Βουλή. Πιστεύουμε βαθιά στο Δημοκρίτειο, πιστεύουμε βαθιά στα ελληνικά δημόσια πανεπιστήμια, στα ελληνικά περιφερειακά πανεπιστήμια», δήλωσε από την Αλεξανδρούπολη ο υπουργός.

Αναφορικά με την ατζέντα της πολύωρης συζήτησης, που είχε με τους πρυτάνεις, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σημείωσε πως εξετάστηκε μία σειρά από πρόσθετες ρυθμίσεις και ενέργειες για την περαιτέρω μείωση της γραφειοκρατίας, ώστε να δοθεί στα πανεπιστήμια η δυνατότητα να αναπτυχθούν γρηγορότερα και καλύτερα διεθνώς. «Σ’ αυτό το πλαίσιο της διαρκούς συζήτησης και της διαρκούς ώσμωσης με τα ελληνικά δημόσια πανεπιστήμια θα περιμένουμε περαιτέρω προτάσεις από τη Σύνοδο των Πρυτάνεων για πρόσθετες ενέργειες, που τα πανεπιστήμιά μας θα κληθούν να κάνουν κι εμείς θα κληθούμε να νομοθετήσουμε στο επόμενο διάστημα», είπε ο κ. Πιερρακάκης.

 

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en