Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Φωτιά σε διαμέρισμα στην οδό Κασσιανής | Στο νοσοκομείο 38χρονος ένοικος

Δημοσιεύτηκε

στις

Σοβαρές υλικές ζημιές προκάλεσε φωτιά που εκδηλώθηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας σε διαμέρισμα 3ου ορόφου στην οδό Κασσιανής στην περιοχή του Άγίου Ιωάννη.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες Στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματίας 38χρονος που κατά πληροφορίες ήταν μέσα στο διαμέρισμα την ώρα του περιστατικού.

Ο 38χρονος που έμενε μόνος του τραυματίστηκε στα δάχτυλα των δύο χεριών.

Σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να δήλωσε στους πυροσβέστες ότι η φωτιά ξεκίνησε από αναμμένο κερί.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Απάντηση

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Αίτημα για κατάσταση έκτακτης ανάγκης στο νησί της Θάσου από τον Δήμαρχο

Δημοσιεύτηκε

στις

Αίτημα στον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστο Μέτιο κατέθεσε ο Δήμαρχος Θάσου Λευτέρης Κυριακίδης το απόγευμα της Πέμπτης μετά την έντονη κακοκαιρία που έπληξε το νησί.

Φαινόμενα μεγάλης διάρκειας και έντασης δημιούργησαν πολλά προβλήματα στη Θάσο , ιδίως στο νότιο κομμάτι του νησιού.

Τα φαινόμενα ξεκίνησαν στην διάρκεια της νύχτας και είχαν μεγάλη ένταση και διάρκεια εξαιτίας μιας στάσιμης σύγκλισης.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Κλειστά τα σχολεία στην Θάσο την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

Δημοσιεύτηκε

στις

Με εντολή του Δημάρχου Θάσου Λευτέρη Κυριακίδη κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία του νησιού της Θάσου την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019.

Ο Λόγος είναι η επικείμενη κακοκαιρία που αναμένεται να επηρεάσει στο σύνολο της την Π.Ε Καβάλας. 

 

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

«Πλούσια» δραστηριότητα του δημάρχου Μαρωνείας – Σαπών στις Βρυξέλλες

Δημοσιεύτηκε

στις

Πλούσια και δημιουργική ήταν η χθεσινή ημέρα στις Βρυξέλλες του Δημάρχου Μαρωνείας-Σαπών κ.Ντίνου Χαριτόπουλου, στο πλαίσιο των συναντήσεων του με θεσμικούς παράγοντες και Ευρωκοινοβουλευτικές ομάδες με στόχο την προώθηση αιτημάτων κοινωνικών ομάδων της Θράκης και την δόμηση συνεργασιών με τον ακριτικό Δήμο.

Μεταξύ των άλλων επαφών του ο Δήμαρχος συναντήθηκε με τους συνεργάτες του Έλληνα Επιτρόπου κ. Μαργαρίτη Σχοινά, Ευάγγελο Δεμίρη και Μαρία Κανελοπούλου, στους οποίους είχε την δυνατότητα να παρουσιάσει προτάσεις για την υλοποίηση δράσεων στον πολυπολιτισμικό Δήμο Μαρωνείας-Σαπών και οι οποίες έχουν άμεση σχέση με το χαρτοφυλάκιο του κ. Μ. Σχοινά. Προτάσεις οι οποίες κίνησαν το ενδιαφέρον του γραφείου του Έλληνα Επιτρόπου.

Επίσης είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον κ. Ευάγγελο Κατσιάβα, συντονιστή της ομάδας Ευρωβουλευτών του Κ.Κ.Ε., στον οποίο παρουσίασε τα προβλήματα του πρωτογενούς τομέα της περιοχής και ιδιαίτερα το πρόβλημα των καπνοπαραγωγών Έβρου-Ροδόπης και τις προτάσεις τους για την νέα Κ.Α.Π.

Με τον κ. Ιωάννη Δάλμα, σύμβουλο της Ομάδας των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών, συζήτησε θέματα που αφορούν την εφαρμογή πολιτικών αειφορικής ανάπτυξης και της επιτροπής περιφερειών ενώ το απόγευμα συμμετείχε σε εκδήλωση κατά των χρυσωρυχείων που διοργάνωσαν οι Ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Σ.Κούλογλου και Κ.Αρβανίτης. Το θέμα αυτό της αντίρρησης της κοινωνίας της Θράκης, την προοπτική λειτουργίας χρυσωρυχείων στην περιοχή του Περάματος και των Σαπών έθεσε ο κ. Ντίνος Χαριτόπουλος σε όλους τους συνομιλητές του.

Από τις Βρυξέλλες ο κ. Ντίνος Χαριτόπουλος ανέδειξε όλα τα θέματα των συναντήσεων του σε εθνικά και περιφερειακά Μ.Μ.Ε.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Θα μελετηθεί η κατάσταση των βράχων στις οποίες βρίσκονται οι Καμάρες

Δημοσιεύτηκε

στις

Η Αρχαιολογική Υπηρεσία Καβάλας θα εκπονήσει μελέτη για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι βάσεις των «ποδαρικών» των καμαρών. Πρόσφατη αυτοψία δημιούργησε υποψία ρωγμών των βράχων στους οποίους βρίσκονται τα «ποδαρικά» των καμαρών. Η μελέτη θα εκπονηθεί σε διάστημα λίγων σχετικά μηνών ώστε αμέσως μετά να χρηματοδοτηθεί το απαραίτητο έργο.

Ρόλο για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται ορισμένοι βράχοι παίζουν και οι βροχές που έχουν προηγηθεί. Το αρχικό έργο της εκπόνησης της μελέτης έχει τίτλο « Εκπόνηση μελέτης στήριξης βραχωδών πρανών στα σημεία έδρασης του υδραγωγείου Καβάλας (Καμάρες) εντός του αστικού ιστού της πόλης και του δυτικού τομέα παράλιου τείχους Καβάλας».

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

TAP

teliko filiagkos-plio
HOLIDAY-Car-Rental-banner
professional camera ad
post_head_image
300x250_ANOIKSI

300x250_ANOIKSI

karta 1
geotech_banner
ergasia_syn
epikairotita

Social

Facebook
INSTAGRAM
Twitter
YOUTUBEΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠIΣHΣ