Connect with us

ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Επιστολή – απάντηση της Ελλάδας στον ΟΗΕ για Τουρκία και υφαλοκρηπίδα

Δημοσιεύτηκε

στις

Ως «νομικά αβάσιμους, λανθασμένους και αυθαίρετους» απορρίπτει η Ελλάδα τους ισχυρισμούς του Τούρκου μονίμου αντιπροσώπου στον ΟΗΕ αναφορικά με τα όρια της υφαλοκρηπίδας της Τουρκίας στη θαλάσσια περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Με επιστολή του αναπληρωτή μόνιμου αντιπροσώπου της Ελλάδας στον ΟΗΕ, πρέσβη Διονύση Καλαμβρέζου, προς τον γενικό γραμματέα του Οργανισμού Αντόνιο Γκουτέρες, στις 25 Απριλίου, η Ελλάδα απαντά στους ισχυρισμούς που περιέχονται σε επιστολή του Τούρκου μονίμου αντιπροσώπου, στις 18 Μαρτίου 2019. Ο Τούρκος πρέσβης αναφερόταν στα όρια της υφαλοκρηπίδας της Τουρκίας στη θαλάσσια περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, καθώς και στις συντεταγμένες 32ο 16’18”Ε και 28ο 00’00”Ε και στην επιστολή του ο Έλληνας αναπληρωτής μόνιμος αντιπρόσωπος τονίζει ότι οι ισχυρισμοί αυτοί αγνοούν κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας στην περιοχή και συγκεκριμένα τις νόμιμες θαλάσσιες ζώνες των Δωδεκανήσων.

Επιπλέον, επισημαίνεται, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, πως η αναφορά του Τούρκου πρέσβη στο «αποτέλεσμα μελλοντικών συμφωνιών στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο μεταξύ όλων των σχετικών κρατών», συνιστά ευθεία παρέμβαση στο δικαίωμα της Ελλάδας να συνάψει συμφωνίες οριοθέτησης με τρίτα κράτη, στη βάση του διεθνούς δικαίου, και χωρίς να προκαταλαμβάνει τα κυρίαρχα δικαιώματα αυτών των κρατών. «Αποτελεί σθεναρή πολιτική της Ελλάδας να διευθετεί οποιοδήποτε εκκρεμές θέμα με τους γείτονές της με καλή πίστη και σε συμφωνία με το διεθνές δίκαιο», τονίζεται στην επιστολή του Έλληνα πρέσβη.

Υπογραμμίζεται ακόμη ότι η Ελλάδα έχει εκ του γεγονότος ( ipso facto) και εξ αρχής (ab initio), κυριαρχικά δικαιώματα και δικαιοδοσία στην προαναφερθείσα περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, βάσει των διατάξεων της σύμβασης του ΟΗΕ για το Δίκαιο της Θάλασσας, η οποία κωδικοποιεί το εθιμικό διεθνές δίκαιο, καθώς και βάσει της εθνικής της νομοθεσίας. Και παραθέτει προηγούμενες ελληνικές επιστολές για το θέμα αυτό, που έχουν κυκλοφορήσει ως επίσημα έγγραφα του ΟΗΕ.

Καταλήγοντας, ο Έλληνας πρέσβης τονίζει στην επιστολή του ότι για όλους αυτούς τους λόγους η Ελλάδα απορρίπτει τους προαναφερθέντες τουρκικούς ισχυρισμούς, στο σύνολό τους, τους θεωρεί άκυρους χωρίς νομικές επιπτώσεις για τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας και καλεί την Τουρκία να σεβαστεί τα κυριαρχικά δικαιώματα όλων των κρατών στην προαναφερθείσα θαλάσσια περιοχή, σε συμφωνία με το διεθνές δίκαιο.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Απάντηση

ΠΑΓΓΑΙΟ

Φ. Αναστασιάδης | Καθορισμός τρόπου χρήσης των χώρων που διατίθενται κατά την προεκλογική περίοδο

Δημοσιεύτηκε

στις

Καθορισμός τρόπου χρήσης των χώρων που διατίθενται κατά την προεκλογική περίοδο στα πολιτικά για την προεκλογική προβολή τους καθώς και άλλων λεπτομερειών

Ο Δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης καλεί τους εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων  που θα συμμετέχουν την 7η Ιουλίου 2019 στις εκλογές για την ανάδειξη:

των Ελλήνων αντιπροσώπων στο Ελληνικό Κοινοβούλιο,

να παραβρεθούν σε σύσκεψη την Παρασκευή 21η Ιουνίου 2019 και ώρα 10:00 π.μ. στο Δημαρχείο Παγγαίου για τον καθορισμό του τρόπου χρήσης των χώρων που διατίθενται κατά την προεκλογική περίοδο για την προβολή τους.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΔΡΑΜΑ

Δράμα | Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των υποψήφιων βουλευτών του ΚΚΕ

Δημοσιεύτηκε

στις

Την Τρίτη 18 Ιουνίου 2019 πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου της ΤΕ Δράμας του ΚΚΕ μπροστά στις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουνίου.

Στην ομιλία του, ο Γραμματέας της ΤΕ Δράμας του ΚΚΕ, Γιώργος Πυργελής, μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Απευθύνουμε ανοιχτό κάλεσμα συμπόρευσης, συστράτευσης  στα λαϊκά στρώματα του νομού, σε όσους και όσες ψήφισαν ΚΚΕ στις ευρωεκλογές, Λαϊκή Συσπείρωση στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές. Ιδιαίτερα σε όσους μας ψήφισαν για πρώτη φορά, και τους καλούμε να συνεχίσουν με ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και πείσμα το βήμα που έκαναν,  να συναντηθούμε στο κίνημα, να βαδίσουμε χέρι – χέρι στους αγώνες.

Απευθυνόμαστε σε όλους όσοι – με “βαριά καρδιά” – στις ευρωεκλογές ψήφισαν τα κόμματα που τους απογοήτευσαν, τους καλούμε να το ξανασκεφτούν. Μη δώσετε κανένα συγχωροχάρτι σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Μην επιστρέφετε σε παλιές δοκιμασμένες και χρεοκοπημένες επιλογές.

Σε εκείνους και εκείνες που προτίμησαν να μην πάνε να ψηφίσουν, . Στις 7 του Ιούλη, η αγανάκτησή τους να μη μετατραπεί σε μια ακόμα αποχή, αλλά σε ενεργητική συμμετοχή, για ισχυρό ΚΚΕ παντού.

Απευθυνόμαστε σε όλους όσοι νιώθουν αριστεροί, προοδευτικοί, δημοκράτες και δεν ξέχασαν, δεν αλλοίωσαν, τις αξίες και τα ιδανικά τους, τους στόχους και τις ελπίδες τους, δεν τα κατέθεσαν όλα αυτά στο σύστημα  της εκμετάλλευσης, στα επιτελεία της ΕΕ και του ΝΑΤΟ.

Απευθυνόμαστε ιδιαίτερα στους νέους και τις νέες, στα “παιδιά της κρίσης”. Ξέρετε ότι το ΚΚΕ δεν είναι μια από τα ίδια. Δεν εμφανίστηκε ξαφνικά στις εκλογές για να “χτυπάει την πλάτη” στους νέους και τις νέες. Δεν είναι κόμμα μιας χρήσης, σαν κι αυτά που δημιουργούνται για να εκτονώνουν ανώδυνα τη λαϊκή δυσαρέσκεια και προβάλλονται μέσα σε μια μέρα, για να παίξουν έναν χρήσιμο ρόλο στο σύστημα και μετά απότομα εξαφανίζονται, όπως ακριβώς εμφανίστηκαν. Η ψήφος στο ΚΚΕ είναι η μόνη αντισυστημική ψήφος για τη νεολαία, η μόνη πραγματικά ριζοσπαστική και ανατρεπτική. Είναι ψήφος «καρφί» στο μάτι του συστήματος.

Όλοι και όλες ξέρουμε πως τα δύσκολα δεν τέλειωσαν, Το παραμύθι της «μεταμνημονιακής εποχής» και της «δίκαιης ανάπτυξης», που υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, ή της «βιώσιμης ανάπτυξης» που προβάλλει η ΝΔ, δεν αφορά την καθημερινότητα του λαού. Τα προβλήματα, τα βάσανα, η ανασφάλεια είναι εδώ.  Θα είναι εδώ και στις 8 Ιούλη.

Τα διλήμματα «πολιτική αλλαγή και σταθερότητα», που προβάλλει η ΝΔ, και «πρόοδος ή παλινόρθωση της συντήρησης», που προβάλλει ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι κάλπικα, γιατί και οι δύο υπηρετούν την ίδια αντιλαϊκή στρατηγική. Είναι κόμματα που εκφράζουν την υπεράσπιση των συμφερόντων του μεγάλου κεφαλαίου ενάντια στις λαϊκές ανάγκες. Όπως και τα άλλα κόμματα που διεκδικούν μετεκλογικά αναβαθμισμένο ρόλο στο πολιτικό σύστημα.

Ο τσακωμός τους για την “7ήμερη εργασία” ή το “Ασφαλιστικό Πινοσέτ” επιχειρεί να κρύψει ότι αυτές οι προτάσεις αποτελούν ήδη κατευθύνσεις της ΕΕ, που υλοποιούνται σε όλα τα κράτη – μέλη. Αρκεί να δούμε τι συμβαίνει στους κλάδους του Εμπορίου, του Τουρισμού – Επισιτισμού, της επεξεργασίας αγροτικών προϊόντων ,της Υγείας. Ελαστικές σχέσεις εργασίας, ανύπαρκτες ΣΣΕ, απλήρωτες ώρες εργασίας. Εντατικοπόιηση της δουλειάς.

Ο τσακωμός τους για τη λεγόμενη “μεσαία τάξη”, είναι επίσης υποκριτικός. Βαφτίζουν “μεσαία τάξη” όσους είναι λίγο πάνω από τα όρια της φτώχειας, για να κρύψουν ότι έχουν μαζί τσακίσει το σύνολο των λαϊκών στρωμάτων, εξισώνοντας προς τα κάτω μισθούς, παροχές, συντάξεις.

Η άλλη όψη αυτού του νομίσματος είναι  η ενεργότερη εμπλοκή της χώρας μας στους σχεδιασμούς των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, στους ενεργειακούς ανταγωνισμούς που κλιμακώνονται στην ευρύτερη περιοχή. Αυτή η πολιτική έφερε και την αμερικανοΝΑΤΟικής κοπής συμφωνία των Πρεσπών.

Αυτή η πολιτική φέρνει νέους μεγάλους κινδύνους για το Αιγαίο και το Κυπριακό, στη λογική της “συνδιαχείρισης”, που προωθούν το ΝΑΤΟ και οι ΗΠΑ. Φέρνει πάνω απ’ όλα μεγάλους κινδύνους για τους λαούς στην περιοχή, πιο γενικευμένες πολεμικές συρράξεις. Τα γεγονότα που εξελίσσονται αυτές τις μέρες στην κυπριακή ΑΟΖ είναι ενδεικτικά.

Σε αυτές τις εκλογές κρίνεται κυρίως τι αντιπολίτευση θα υπάρχει μέσα στη Βουλή και μέσα στον λαό απέναντι στη συντηρητική πολιτική όλων των αστικών κομμάτων.

Κρίνεται αν το ΚΚΕ έχει μεγαλύτερη δύναμη να πρωτοστατεί στην οργάνωση των αγώνων, να βγάζει στην επιφάνεια τη δύναμη του λαού, να πιέζει αποτελεσματικά, να διεκδικεί, να αποσπά κατακτήσεις.

Για να αποκαλύπτει και να καταθέτει προτάσεις μέσα στη Βουλή για την πραγματική στήριξη και ανακούφιση του λαού, απέναντι σε κόμματα και κυβερνήσεις που το μόνο μέλημά τους είναι πώς να ξεζουμίζουν τον λαό.

Το ΚΚΕ είναι εκείνο το κόμμα που παλεύει όχι μόνο για να πάρουμε πίσω όλα όσα χάσαμε, αλλά και για να έχουν όλοι και όλες εργασία ικανή, να εξασφαλίσει ζωή με ικανοποίηση των αναγκών, με σύγχρονα δικαιώματα, με ελεύθερο χρόνο, καθώς οι νέες τεχνολογίες στην υπηρεσία του λαού μειώνουν τον αναγκαίο ημερήσιο χρόνο εργασίας. Παλεύει για την οργάνωση της κοινωνίας και της οικονομίας, όπου ο εργαζόμενος δεν θα είναι αντικείμενο εκμετάλλευσης, αλλά θα έχει καθοριστικό, κυρίαρχο ρόλο στην οργάνωση της παραγωγής, στην κατανομή του πλούτου, ώστε να ανεβαίνει συνολικά η ποιότητα ζωής για όλους και όλες.

Στις 7 Ιούλη κάνουμε την πραγματική διαφορά, στηρίζουμε, ψηφίζουμε ΚΚΕ, τη δύναμή σου την επόμενη μέρα».

Στη συνέχεια έγινε η παρουσίαση των υποψήφιων βουλευτών του ΚΚΕ στην ΠΕ Δράμας:

  1. ΚΑΨΙΜΑΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, 35 χρόνων, άνεργη. Απόφοιτη του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Διετέλεσε Γραμματέας του ΔΣ της φωτογραφικής ομάδας  Δράμας «ΕΦΟΔΟΣ».
  2. ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, 37 χρονών. Σπούδασε Οικονομικά, Πολιτικές Επιστήμες και Μαθηματικά. Έχει μεταπτυχιακό Οικονομικής κατεύθυνσης και είναι υποψήφιος διδάκτορας του τμήματος Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ. Εργάζεται ως ιδιωτικός εκπαιδευτικός και  είναι εκλεγμένος στο ΔΣ του ΕΚ Δράμας και Γραμματέας του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Ν. Δράμας. Διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος Ν. Ζίχνης Σερρών. Είναι μέλος της ΤΕ Δράμας του ΚΚΕ.
  3. ΜΑΛΛΗ ΜΑΡΙΑ, 52 χρόνων. Είναι παντρεμένη και έχει τρία παιδιά. Σπούδασε στην Αρσάκειο Παιδαγωγική Ακαδημία, σήμερα εργάζεται ως  Δασκάλα στο Δημοτικό Σχολείο Καλού Αγρού Δράμας και είναι εκλεγμένη στο ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών της ΠΕ Δράμας. Είναι  μέλος του ΔΣ του ΝΤ ΑΔΕΔΥ Δράμας και του ΔΣ του Συλλόγου Γυναικών Δράμας. Είναι μέλος της ΕΠ ΑΜΘ του ΚΚΕ.
  4. ΜΗΤΡΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ, 45 χρονών. Είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες. Εργάζεται ως Επαγγελματίας Τεχνολόγος Γεωπόνος. Σπούδασε στο ΤΕΙ Λάρισας στο Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων όπου διετέλεσε για σειρά ετών Γενικός Γραμματέας του ΔΣ του Συλλόγου Σπουδαστών. Την περίοδο 2005-2007 εκλέχθηκε στο ΔΣ του Συλλόγου Τεχνολόγων Γεωπόνων ΑΜΘ.  Είναι μέλος της ΕΠ ΑΜΘ του ΚΚΕ. Νεοεκλεγείς Δημοτικός Σύμβουλος Δράμας με την Λαϊκή Συσπείρωση.

ΜΠΑΤΖΕΛΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, 66 χρόνων, συνταξιούχος. Ανέπτυξε πλούσια συνδικαλιστική δράση στα μάρμαρα Λαζαρίδη και στο αγροτικό κίνημα. Είναι πτυχιούχος δραματικής σχολής και συμμετέχει σε ερασιτεχνικές θεατρικές ομάδες του Νομού. Πήρε μέρος στα γεγονότα του Πολυτεχνείου το 1973. Υπήρξε υποψήφιος Δήμαρχος Δοξάτου με την Λαϊκή Συσπείρωση. Στέλεχος του ΚΚΕ.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΚΑΒΑΛΑ

Μ.Χατζηκωνσταντίνου | Εδραιώνει την υποψηφιότητα της στις βουλευτικές εκλογές της Π.Ε. Καβάλας

Δημοσιεύτηκε

στις

Με την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου της ΝΔ στη Π.Ε Καβάλας την Τρίτη 18/6/2019 η κ. Μαρία-(Μαίρη) Χατζηκωνσταντίνου-Κασμένη εδραιώνει την υποψηφιότητα της στις βουλευτικές εκλογές περιφερειακής ενότητας Καβάλας, σηματοδοτώντας και επίσημα τον κοινό αγώνα της  για νίκη και αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας.

Η υποψήφια θέλοντας να προσδώσει αέρα εμπιστοσύνης και ισότητας εύχεται σε όλους τους συνυποψήφιους της καλή επιτυχία.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Εθνικές Εκλογές 2019 | Αέρας ανανέωσης στη ΝΔ με 243 νέα ονόματα στα ψηφοδέλτια

Δημοσιεύτηκε

στις

Αέρας ανανέωσης πνέει στις λίστες με τους υποψήφιους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ενόψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη επέλεξε να εμπιστευθεί νέα πρόσωπα για να ζητήσει την ψήφο των Ελλήνων πολιτών, τηρώντας και τις αντίστοιχες δεσμεύσεις που είχε αναλάβει.

Φυσικά η ΝΔ στηρίζεται στις «σταθερές αξίες» που στελεχώνουν τις τάξεις της και αποτελούν τους πυλώνες της πολιτικής της πορείας τα τελευταία χρόνια. Άνθρωποι που έχουν υπηρετήσει την παράταξη είτε ως βουλευτές είτε ως κυβερνητικά στελέχη – πρωθυπουργοί ή υπουργοί – όταν αυτή έχει κληθεί να αναλάβει τις τύχες της χώρας. Χαρακτηριστικά παραδείγματα ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και ο Αντώνης Σαμαράς που βρίσκονται στις εκλογικές λίστες.

Ο κατάλογος των υποψηφίων της ΝΔ εκτός από τους 78 σημερινούς βουλευτές, οι οποίοι θα διεκδικήσουν εκ νέου την ψήφο του κόσμου, έχει σε μεγάλο βαθμό τη «σφραγίδα» του νέου, όχι μόνο κατ’ όνομα αλλά και ουσιαστικά. Ο μέσος όρος μάλιστα των υποψηφίων έχει διαμορφωθεί μόλις στα 49 έτη, αποδεικνύοντας τη διάθεση του κομματικού επιτελείου και του προέδρου Κ. Μητσοτάκη.

«Η ριζική ανανέωση της Νέας Δημοκρατίας που είχε υποσχεθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης γίνεται πράξη με την ανακοίνωση των 419 υποψηφίων βουλευτών της» αναφέρει σε ανακοίνωση το κόμμα και συνεχίζει, τονίζοντας: «Έξι στους δέκα υποψηφίους είναι νέα πρόσωπα που δεν έχουν ποτέ στο παρελθόν εμπλακεί στην κεντρική πολιτική σκηνή».

Στην πράξη η ΝΔ προτείνει έναν νέο τρόπο αντιμετώπισης της πολιτικής με ένα εγχείρημα που δίνει απάντηση στο πάγιο αίτημα των πολιτών για ρήξη με το παρελθόν και νέο αίμα στην πολιτική.

Οι αριθμοί αποδεικνύουν το νέο πνεύμα στη ΝΔ

Το νέο πνεύμα που επικρατεί στις λίστες της ΝΔ έχει την αντανάκλασή του στους αριθμούς και τις ποσοστώσεις.

Εκτός λοιπόν από τους 78 τωρινούς εκπροσώπους της ΝΔ στο κοινοβούλιο, από τους 341 «υπολοίπους» υποψηφίους, οι 243, που μεταφράζεται στο εντυπωσιακό 72%, δεν είχε ποτέ στο παρελθόν διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών για τη Βουλή.

Μάλιστα εξαιρετική σημασία έχει και το γεγονός ότι οι 43 υποψήφιοι προέρχονται από το Μητρώο Στελεχών, που δεν είναι άλλο από την πρωτοποριακή πρωτοβουλία του Κυριάκου Μητσοτάκη που έλαβε αμέσως μόλις εξελέγη πρόεδρος του κόμματος, να απευθύνει δημόσια πρόσκληση πολιτικής συμπόρευσης σε πρόσωπα που δεν είχαν ποτέ στο παρελθόν ασχοληθεί με την ενεργό πολιτική.

Στοιχεία που ενδυναμώνουν τον χαρακτήρα ανανέωσης του ψηφοδελτίου είναι και τα εξής:

  • Εκατόν τριάντα εννέα από τους υποψηφίους είναι κάτω των 45 ετών. Μάλιστα 67 εξ αυτών ανήκουν στη γενιά των 30άρηδων, ενώ 12 έχουν γεννηθεί στην δεκαετία του ’90, δηλαδή δεν έχουν κλείσει καν τα 30 τους χρόνια.
  • Ο μέσος όρος ηλικίας όλων των υποψηφίων είναι τα 49 έτη.
  • Η Νέα Δημοκρατία ξεπέρασε συνειδητά ακόμη και το υποχρεωτικό όριο ποσόστωσης των φύλων, καθώς το 43% των υποψηφίων είναι γυναίκες. Σε ορισμένες μάλιστα περιφέρειες είναι η πρώτη φορά που υπάρχει απόλυτη ισορροπία (50%-50%) στους υποψήφιους ανάμεσα στα δύο φύλα.

Η Νέα Δημοκρατία με ένα μείγμα έμπειρων και δοκιμασμένων στελεχών και πολλών νέων που μπολιάζουν με ορμή και φρεσκάδα τις λίστες της, θα δώσει τον εκλογικό αγώνα του Ιουλίου, προσπαθώντας να πείσει τους ψηφοφόρους για τη συνέπεια των λόγων και να αποδείξει ότι εννοεί απολύτως την έννοια της πολιτικής αλλαγής. Μένει να αποδειχθεί αν η πρόταση ανανέωσης που διατυπώνει θα βρει την ανταπόκριση των πολιτών.

Δείτε εδώ τη λίστα με τους υποψήφιους

newsbeast

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ
filippidis marmara banner
nikos keramika banner
post_head_image
300x250_ANOIKSI

300x250_ANOIKSI

karta 1
geotech_banner
old_town_inn
ergasia_syn
epikairotita

Social

Facebook
INSTAGRAM
Twitter
YOUTUBEΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠIΣHΣ

Αρέσει σε %d bloggers: