Quantcast
Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Επισκέψεις Αναστασίας Ιωσηφίδου σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς και περιοδεία σε Αμυγδαλεώνα

Εντείνονται μέρα με την μέρα οι επαφές της υποψήφιας δημάρχου Αναστασίας Ιωσηφίδου , στα πλαίσια της προεκλογικής της δραστηριότητας.

Έτσι την Τετάρτη επισκέφθηκε τις υπηρεσίες που στεγάζονται στο Διοικητήριο Καβάλας , όπου εκτός των άλλων είχε συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Αλέξη Πολίτη και υπηρεσιακούς παράγοντες της κεντρικής διοίκησης , της περιφέρειας και του δήμου.

Το απόγευμα , συνοδεία πάντα υποψηφίων της παράταξης ΩΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ , περιόδευσε στον Αμυγδαλεώνα οπότε είχε την ευκαιρία να συναντήσει και να ακούσει από τους ίδιους τους κατοίκους για τα προβλήματα τους αλλά και να συζητήσει μαζί τους τις προτάσεις της παράταξης της για την ραγδαία οικιστικά αναπτυσσόμενη αυτή περιοχή του δήμου μας .

Την Πέμπτη συνεχίσθηκαν οι επισκέψεις στο κέντρο υγείας του π. ΙΚΑ και στα γραφεία του ΕΦΚΑ Καβάλας , κατά την διάρκεια των οποίων η κα Ιωσηφίδου έγινε αποδέκτης της αγάπης των ηλικιωμένων ατόμων που συνάντησε , τα οποία με κάθε τρόπο της εξέφρασαν την στήριξη τους.

Ακολούθως επισκέφθηκε το Τελωνείο και τα γραφεία του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας όπου συναντήθηκε με το διοικητικό του συμβούλιο και συζήτησαν θέματα που αφορούν το κυκλοφοριακό και την συνεργασία δήμου και εταιρίας.

Click to comment

Απάντηση

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γ’ Εθνική | Έφυγε με το “διπλό” ο Νέστος, πρώτη ήττα για την Καβάλα

Ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας έσπασε το αήττητο της Καβάλας μετά από 12 παιχνίδια στη Γ’ Εθνική και πήρε ένα σημαντικό τρίποντο ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Λέκα στο 26ο λεπτό.

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Ο Τόνι Σφήνος έρχεται στην Καβάλα την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου

Ο Τόνι Σφήνος θα έρθει στην Καβάλα την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.

Η εκδήλωση θα γίνει στην πλατεία Ελευθερίας μετά από πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Καβάλας.

Δείτε το μήνυμα του Τόνι Σφήνου στα social media για την συναυλία

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Αντίθετες οι ΔΕΥΑ της χώρας με την συγχώνευση των ΔΕΥΑ και τις συμπράξεις με τους ιδιώτες

Σε μαζική συγχώνευση των Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης, που θα υπάγονται σε έναν νέο Ενιαίο φορέα Διαχείρισης Υδάτων, με ριζικές αλλαγές στον τρόπο διαχείρισης και λειτουργία τους, με δυνατότητα συμπράξεων με τον ιδιωτικό τομέα, σχεδιάζει η κυβέρνηση, όπως φάνηκε ξεκάθαρα από το νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, που εγκρίθηκε την Πέμπτη από το υπουργικό Συμβούλιο.

Το συγκεκριμένο νομοσχέδιο που σύμφωνα με το υπουργείο, προωθεί την προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή, την επίτευξη της αστικής ανθεκτικότητας, την προστασία του περιβάλλοντος και την καταστολή της αυθαίρετης δόμησης, παρουσιάστηκε από τον αρμόδιο υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Θεόδωρο Σκυλακάκη.

Το επόμενο διάστημα το νομοσχέδιο θα κατατεθεί για διαβούλευση και με την είσοδο του νέου χρόνου αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή προς ψήφιση και συζήτηση.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

Αρέσει σε %d bloggers: