BUSINESS-STORIES

Επιμελητήριο Καβάλας | 4ο Ετήσιο Ιρακινο – Ευρωπαϊκό Φόρουμ Επιχειρηματικότητας και Επενδύσεων

Το Επιμελητήριο  Καβάλας, μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Στήριξης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Enterprise Europe Network, σας ενημερώνει ότι το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο Εμπορίου και Αναπτύξεως θα πραγματοποιήσει το «4ο Ετήσιο Ιρακινό-Ευρωπαϊκού Φόρουμ Επιχειρηματικότητας και Επενδύσεων», στις 10 – 11 Ιουλίου 2019, στο ξενοδοχείο Divani Caravel Αθηνών.

Το Φόρουμ περιλαμβάνει συνεδρίες που θα διερευνήσουν τον ευρωπαϊκό παράγοντα στις δυνατότητες ανοικοδόμησης του Ιράκ, το όραμα της ιρακινής πλευράς για την ανάπτυξη της βιομηχανίας της χώρας, περιπτωσιολογικές μελέτες μεταφοράς τεχνογνωσίας στο Ιράκ, καθώς και συναντήσεις Β2Β μεταξύ των συμμετεχόντων επιχειρηματιών σε όλους τους τομείς ενδιαφέροντος.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να βρουν στο Επιμελητήριο την Γενική Επισκόπηση του Φόρουμ με το νέο πρόγραμμα, καθώς και την ανανεωμένη προσωρινή λίστα των Ιρακινών επιχειρηματιών που αναμένονται, για να διερευνήσουν πιθανότητες συνεργασίας με τους Έλληνες ομολόγους τους σε όλους τους επιχειρηματικούς τομείς. Ενδεικτικά αναζητούν επιχειρηματικές συνεργασίες επιχειρήσεις στους τομείς των τροφίμων, δομικών υλικών, κατασκευών, φαρμακευτικών προϊόντων και καλλυντικών, αξεσουάρ αυτοκινήτων, τουρισμού κλπ 

Γλώσσες εργασίας : Ελληνικά, Αγγλικά και Αραβικά (με ταυτόχρονη διερμηνεία)          

Επίπεδο Συμμετεχόντων: Υπουργοί και Κρατικοί Λειτουργοί από το Ιράκ και την Ελλάδα, Ιρακινοί επιχειρηματίες με παρόμοια εκπροσώπηση από την ελληνική πλευρά και τη συμμετοχή ευρωπαϊκών εταιριών. 

Καταληκτική ημερομηνία δηλώσεων συμμετοχής: Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019 και ώρα 16:00

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Επιμελητήριο Καβάλας στο 2510 222212 (εσωτ. 4) κα. Σούζη Μαυρομμάτη ή (εσωτ. 11) κα. Δέσποινα Παρασύρη και στο email info@chamberofkavala.gr

Με εκτίμηση,

Ο πρόεδρος

Μάρκος Δέμπας

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version