Quantcast
Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Ένα αφιέρωμα στην παγκόσμια ημέρα αδέσποτων ζώων

Ο Αίσωπος ανακοινώνει με χαρά την κυκλοφορία ενός νέου εμπνευστικού βίντεο, που δημιουργήθηκε από έναν ταλαντούχο μαθητή, προαναγγέλλοντας ένα ενδιαφέρον για τον κινηματογράφο και τη στήριξη προς τα ζώα.

Το βίντεο, με τίτλο "Ένα αφιέρωμα στην παγκόσμια ημέρα αδέσποτων ζώων", προσφέρει μια συγκινητική ματιά στη σχέση ανθρώπου και ζώου, ενισχύοντας την ανάγκη για σεβασμό και φροντίδα προς όλα τα όντα της φύσης.

Ο δημιουργός αυτού του βίντεο είναι ο Γιώργος Χατζηανδρέου, μαθητής του 4 ου Επαγγελματικού Λυκείου Καβάλας, ο οποίος εκφράζει το πάθος του για το σινεμά και την τέχνη της σκηνοθεσίας. Μέσω αυτού του έργου, επιθυμεί να μοιραστεί το μήνυμά του για την αλληλεγγύη και την ευαισθητοποίηση γύρω από τα θέματα της προστασίας των ζώων.
Το Φιλοζωικό Σωματείο "Αίσωπος" εκφράζει την υποστήριξή του προς τον Γιώργο Χατζηανδρέου και την πρωτοβουλία του για τη δημιουργία αυτού του εκπληκτικού έργου.

Ελπίζουμε ότι η ευαισθητοποίηση που προσφέρει θα ενθαρρύνει το κοινό να αναζητήσει τρόπους να στηρίξει την προστασία και τη φροντίδα των ζώων στην καθημερινότητά τους. Το βίντεο δημοσιεύεται σήμερα 4 Απριλίου, Παγκόσμια ημέρα των Αδέσποτων ζώων όπου από φέτος κηρύχθηκε στην χώρα μας και ως Πανελλήνια σχολική ημέρα φιλοζωίας.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να μάθετε πώς μπορείτε να στηρίξετε το έργο του Φιλοζωικού Σωματείου "Αίσωπος", μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο mail: aisopos2017@gmail.com και στην σελίδα μας: https://www.facebook.com/profile.php?id=100064815277771&locale=el_GR

Με εκτίμηση,
Δέσποινα Αβραμίδου
Πρόεδρος του Δ.Σ. του πολιτιστικού & ζωοφιλικού σωματείου «Αίσωπος»

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Ο Γιώργος Αυτιάς σε εκδήλωση παρουσίασης βιβλίου στην Καβάλα

Σε εκδήλωση παρουσίασης βιβλίου στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Καβάλας δίνει το παρών ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ν.Δ και δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς.

Το παρών επίσης στην εκδήλωση δίνει και ο εξής υποψήφιος ευρωβουλευτής Ν.Δ και Πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα της Ν.Δ για τις Ευρωεκλογές, υπό την προεδρία του Νικολάου Παναγιωτόπουλου

Όπως ανάρτησε ο βουλευτής Καβάλας της Ν.Δ :

Η πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα της Νέας Δημοκρατίας για τις προσεχείς Ευρωεκλογές, υπό την προεδρία του Βουλευτή Καβάλας κ. Νικολάου Παναγιωτόπουλου, πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στα κεντρικά γραφεία του κόμματος. Στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης ήταν ο σχεδιασμός των δράσεων και οι κατευθύνσεις στο πλαίσιο του προεκλογικού αγώνα, με κύριο γνώμονα την ανάδειξη του κυβερνητικού έργου και την πολιτική σταθερότητα της χώρας.
Το στοίχημα των προσεχών εκλογών είναι η αυξημένη προσέλευση και συμμετοχή των πολιτών στη διαδικασία, και σε αυτό το πλαίσιο μέγιστη είναι η σημασία της εφαρμογής της επιστολικής ψήφου, που εφαρμόζεται για πρώτη φορά και δυναμώνει την φωνή της κοινωνίας. Η μεταρρύθμιση αυτή καθιερώθηκε και ισχύει για όποιον πολίτη το επιθυμεί, εντός και εκτός Ελλάδας.
Για την εφαρμογή εγγραφής στην επιστολική ψήφο ακολουθήστε τον σύνδεσμο: https://epistoliki.ypes.gov.gr

Continue Reading

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Πιερρακάκης από Αλεξανδρούπολη | Πιστεύουμε στα περιφερειακά πανεπιστήμια

Ολοκληρώθηκαν σήμερα οι εργασίες της 105ης Συνόδου των Πρυτάνεων, στην οποία παρέστη ο υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Κυριάκος Πιερρακάκης.

«Η δέσμευση της κυβέρνησης για στήριξη του ΔΠΘ και για λόγους εθνικούς και για λόγους ακαδημαϊκούς μετουσιώθηκε με τον τελευταίο νόμο για την ανώτατη εκπαίδευση, τον οποίο φέραμε στην ελληνική Βουλή. Πιστεύουμε βαθιά στο Δημοκρίτειο, πιστεύουμε βαθιά στα ελληνικά δημόσια πανεπιστήμια, στα ελληνικά περιφερειακά πανεπιστήμια», δήλωσε από την Αλεξανδρούπολη ο υπουργός.

Αναφορικά με την ατζέντα της πολύωρης συζήτησης, που είχε με τους πρυτάνεις, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σημείωσε πως εξετάστηκε μία σειρά από πρόσθετες ρυθμίσεις και ενέργειες για την περαιτέρω μείωση της γραφειοκρατίας, ώστε να δοθεί στα πανεπιστήμια η δυνατότητα να αναπτυχθούν γρηγορότερα και καλύτερα διεθνώς. «Σ’ αυτό το πλαίσιο της διαρκούς συζήτησης και της διαρκούς ώσμωσης με τα ελληνικά δημόσια πανεπιστήμια θα περιμένουμε περαιτέρω προτάσεις από τη Σύνοδο των Πρυτάνεων για πρόσθετες ενέργειες, που τα πανεπιστήμιά μας θα κληθούν να κάνουν κι εμείς θα κληθούμε να νομοθετήσουμε στο επόμενο διάστημα», είπε ο κ. Πιερρακάκης.

 

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en