Quantcast
Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Eminem: «Χρειάστηκε πολύς καιρός για να λειτουργήσει ξανά ο εγκέφαλός μου μετά την υπερβολική δόση»

Ο Eminem είχε νοσηλευτεί μετά από υπερβολική δόση μεθαδόνης.

Ο Eminem αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες για την ανάρρωσή του μετά από την υπερβολική δόση ουσιών που έβαλε σε σοβαρό κίνδυνο τη ζωή του το 2007.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στο νέο επεισόδιο του podcast του μακροχρόνιου μάνατζέρ του Paul Rosenberg, ο ράπερ μίλησε για την υπερβολική δόση που παραλίγο να τον οδηγήσει στο θάνατο πριν από 15 χρόνια.

Ο Eminem είχε αποκαλύψει στο παρελθόν ότι έδινε μάχη με τον εθισμό του στα συνταγογραφούμενα χάπια και ότι νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο το 2007 μετά από υπερβολική δόση μεθαδόνης.

«Χρειάστηκε πολύς χρόνος για να αρχίσει να λειτουργεί ξανά ο εγκέφαλός μου», είπε ο 49χρονος ράπερ.

«Κυριολεκτικά προερχόσουν από υπερβολική δόση και έπρεπε κατά κάποιο τρόπο να σε σταθεροποιήσουν με μερικά φάρμακα», εξήγησε ο Paul Rosenberg.

«Και με μερικά από αυτά χρειαζόσουν λίγο χρόνο για να προσαρμοστείς, ας το πούμε έτσι. Οπότε, μαθαίνεις σχεδόν κυριολεκτικά πώς να ραπάρεις ξανά, σωστά; Επειδή είναι η πρώτη φορά, πιθανότατα, που δημιουργούσες χωρίς να έχεις ουσίες στο σώμα σου εδώ και… όσα χρόνια και αν είναι, σωστά;», συνέχισε.

Στη συνέχεια, ο Eminem θυμήθηκε ότι ο Paul Rosenberg είχε εκφράσει την ανησυχία του για τις μακροχρόνιες επιπτώσεις της υπερβολικής δόσης.

«Δεν ρώτησες τους γιατρούς όταν άρχισα να ραπάρω ξανά, δεν είπες: “Θέλω να σιγουρευτώ ότι δεν θα πάθει εγκεφαλική βλάβη”;», τον ρώτησε.

«Ναι. Σκέφτηκα ότι μπορεί να έχεις κάποια μόνιμα προβλήματα», απάντησε ο Paul Rosenberg. «Ναι. Ανησύχησα, σίγουρα», πρόσθεσε.

Curtain Call 2», το οποίο περιλαμβάνει 35 τραγούδια από άλμπουμ του όπως το «The Marshall Mathers LP2», το «Recovery» και το «Relapse», το οποίο ήταν η πρώτη ολοκληρωμένη κυκλοφορία του Eminem μετά την υπερβολική δόση.

Ο Eminem έχει παραδεχτεί ότι το «Relapse» δεν ήταν η καλύτερη δουλειά του, καθώς πάλευε ακόμα να βρει ξανά τις ικανότητές του στο rap.

«Το “Encore” ήταν μέτριο, και το “Relapse” ήταν το καλύτερο που μπορούσα να κάνω εκείνη τη στιγμή», δήλωσε στο Vulture το 2017.

«Το “Relapse” ήταν ένα αστείο άλμπουμ για εμένα, επειδή μόλις είχα αρχίσει να ραπάρω ξανά μετά την απεξάρτησή μου από τον εθισμό. Ήμουν τόσο σκορπισμένος που οι άνθρωποι γύρω μου πίστευαν ότι μπορεί να είχα προκαλέσει εγκεφαλική βλάβη στον εαυτό μου», είπε.

«Ήμουν σε αυτή την περίεργη ομίχλη για μήνες. Κυριολεκτικά δεν έβγαζα νόημα, είχε περάσει τόσος καιρός από την τελευταία φορά που είχα ηχογραφήσει χωρίς να έχω πάρει έναν τόνο Valium και Vicodin. Έπρεπε να μάθω ξανά πώς να ραπάρω», αποκάλυψε ο Eminem.

Πηγή: simpleradio.gr

Click to comment

Απάντηση

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν συμμετέχει στην απεργία των δικαστικών υπαλλήλων ο Δικηγορικός Σύλλογος Καβάλας

Απεργούν πανελλαδικά οι δικαστικοί υπάλληλοι, διαμαρτυρία για το νομοσχέδιο του νέου «δικαστικού χάρτη». Στην Καβάλα η απεργία έχει επιπλέον αίτημα την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού για το δικαστήριο της Θάσου.

Η εβδομαδιαία αποχή των δικηγόρων που πρότεινε η Ολομέλεια των Προέδρων για το νέο «δικαστικό χάρτη», αποφασίστηκε να μην υλοποιηθεί στο Ν. Καβάλας. Την απόφαση έλαβε η διοίκηση του Δικηγορικού Συλλόγου.

 

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοβαρές ελλείψεις ιατρικού προσωπικού στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας

Μεγάλο είναι το διάστημα που οι εργαζόμενοι στο Γενικό Νοσοκομείο της Καβάλας έχουν ξεκινήσει διαμαρτυρίες για τα πολλά και σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ωστόσο τα προβλήματα δεν βρίσκουν μόνο το νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και τους ιατρούς του νοσοκομείου οι οποίοι εδώ και πάρα πολύ καιρό είναι σε μεγάλη έλλειψη.

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με ένα ασθενοφόρο τοκαλοκαίρι το νησί της Θασού

Στο  ίδιο έργο θεατές, οι  κάτοικοι του νησιού της Θάσου, με το καλοκαίρι να είναι μόλις μια ανάσα μακριά, όμως το νησί μένει με μόλις ένα ασθενοφόρο παρόλο που που το νησί κατα την διάρκεια του καλοκαιρίου γεμίζει απο επισκέπτες. Σύμφωνα με τον πρόεδρο των εργαζομένων του Σωματείου ΕΚΑΒ Καβάλας, κ. Κώστα Τσιτσιλικάκη, το προβλήμα αυτό υπάρχει χρόνια τόσο στο νησί τηε θάσου όσο και στην χερσαία ζώνη, με τους ίδιους να ζητούν αμέση στελεχωση του ΕΚΑΒ, με νέες προσλήψεις.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en