Quantcast
Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ellie Goulding: Η αγάπη της για τη metal και η σχέση της με την κλασική μουσική

Ellie Goulding: Η αγάπη της για τη metal και η σχέση της με την κλασική μουσική

Η Ellie Goulding αποκαλύπτει την αγάπη της για τη metal και μιλά για τον τρόπο με τον οποίο επηρέασε η κλασική μουσική τη ζωή της.

Η Ellie Goulding ήταν λάτρης της metal μουσικής στην εφηβεία της.

Μπορεί να είναι μία pop star με έφεση στις μπαλάντες, αλλά στην καρδιά της η Ellie Goulding είναι rocker και ανυπομονεί να παίξει κιθάρα στην επόμενη περιοδεία της.

«Θα παίζω κιθάρα σχεδόν στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος όταν ξεκινήσω περιοδεία την επόμενη χρονιά, επειδή το άλμπουμ μου θα κυκλοφορήσει στις αρχές του επόμενου έτους. Στη συνέχεια θα κάνω εμφανίσεις σε φεστιβάλ για ένα χρόνο, ελπίζω», δήλωσε μιλώντας στο Bustle.

«Αυτό είναι το σχέδιο που έχω. Θα παίζω κιθάρα στο μεγαλύτερο μέρος, κάτι που θα απαιτήσει απλώς αρκετές πρόβες. Θα ήθελα πολύ να φτάσω σε ένα σημείο όπου θα είναι όλα φυσικά για μένα», συνέχισε.

«Έχω κάνει μερικές περιοδείες χωρίς κιθάρα. Είναι περίεργο, αλλά υποθέτω ότι ήμουν περισσότερο συγκεντρωμένη στο τραγούδι», ανέφερε.

Η Ellie Goulding ξεδίπλωσε στη συνέχεια τη λίστα των συγκροτημάτων που αγαπάει, μεταξύ των οποίων οι System Of A Down, οι Deftones και οι Spineshank και σημείωσε ότι ποτέ δεν ασχολήθηκε με τα indie συγκροτήματα όταν ήταν μικρότερη.

«Θεέ μου, αγαπάω τόσα πολλά συγκροτήματα. Μου αρέσουν οι System of a Down και λίγο οι Deftones – λατρεύω το τραγούδι τους “Passenger” με τον Maynard James Keenan από τους Tool. Μου άρεσαν οι Killswitch Engage και οι Spineshank. (Γέλια) Θυμάμαι τους Spineshank», είπε.

«Βασικά αγόραζα το περιοδικό Kerrang! κάθε εβδομάδα και το NME μερικές φορές, αλλά εκείνη την εποχή δεν ήμουν κορίτσι του NME επειδή δεν αγαπούσα τόσο πολύ τα indie συγκροτήματα», θυμήθηκε.

«Προτιμούσα πάντα τους Strokes και τους Yeah Yeah Yeahs. Λατρεύω αυτό το συγκρότημα Glassjaw, που είναι περισσότερο hardcore. Ήμουν κανονικά κορίτσι του Kerrang!», παραδέχτηκε.

Ellie Goulding - BRIT Awards 2020

Η Ellie Goulding μίλησε επίσης για τη σχέση της με την κλασική μουσική στην παιδική ηλικία της και τον τρόπο με τον οποίο τη διαμόρφωση.

«Ο παππούς μου μου έδωσε ένα CD κλασικής μουσικής όταν ήμουν 11 ετών. Επίσης, soundtracks ταινιών», θυμήθηκε.

«Με ενδιαφέρει περισσότερο η μουσική παρά μία ταινία. Ο τρόπος με τον οποίο ο James Horner έκανε το soundtrack του “Τιτανικού”; Η μουσική απλά με σκότωνε. Λατρεύω το soundtrack του “Μονομάχου” από τη Lisa Gerrard – έχει τη δική της ορχήστρα, η οποία είναι καταπληκτική», πρόσθεσε.

Στην ερώτηση ποιο είναι το τραγούδι που την κάνει να νιώθει πάλι σαν παιδί, η Ellie Goulding απάντησε: «Υποθέτω ότι είναι οποιοδήποτε τραγούδι από boy band ή οποιοδήποτε τραγούδι των Spice Girls. Μου άρεσαν πολύ οι Westlife. Όχι – πρώτα μου άρεσαν οι Boyzone, και προφανώς οι Take That. Οι Take That ήταν τα πάντα πριν εμφανιστούν οι Spice Girls».

 

Πηγή: dotfm.gr

 

Click to comment

Απάντηση

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεδρίαση των Επιμελητηρίων για τα πνευματικά δικαιώματα

Συνάντηση των Επιμελητηρίων πραγματοποιήθηκε στη Αθήνα γύρω από το θέμα των πνευματικών δικαιωμάτων στα καταστήματα, θέλοντας να δοθούν λύσεις σε διάφορα ζητήματα που έχουν προκύψει με τους μουσικούς.

 

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

17 έργα έχει στην ατζέντα του ο Δήμος Νέστου

17 έργα έχει στην ατζέντα του ο Δήμος Νέστου το τε΄λευταίο χρονικό διάστημα με τα περισσότερα απο αυτά να βρίσκονται σε εξέλιξη και να προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς. Τα λεργα αυτα αφορούν ανακαινήσεις στο δημοτικό αθλητικό κέντρο, οι πλατείες σε δύο διαφορετικά σημεία, η βιβλιοθήκη, αναπαλαίωση του 1ου Δημοτικού σχολείου αλλα και έργα ασφαλτόστρωσεις σε δίαφορα σημεία του Δήμου Νέστου.

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν συμμετέχει στην απεργία των δικαστικών υπαλλήλων ο Δικηγορικός Σύλλογος Καβάλας

Απεργούν πανελλαδικά οι δικαστικοί υπάλληλοι, διαμαρτυρία για το νομοσχέδιο του νέου «δικαστικού χάρτη». Στην Καβάλα η απεργία έχει επιπλέον αίτημα την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού για το δικαστήριο της Θάσου.

Η εβδομαδιαία αποχή των δικηγόρων που πρότεινε η Ολομέλεια των Προέδρων για το νέο «δικαστικό χάρτη», αποφασίστηκε να μην υλοποιηθεί στο Ν. Καβάλας. Την απόφαση έλαβε η διοίκηση του Δικηγορικού Συλλόγου.

 

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en