ΚΑΒΑΛΑ
Εκδήλωση στην Καβάλα για την τραγωδία στα Τέμπη – Παρουσία της Μαρίας Καρυστιανού και του Παύλου Ασλανίδη

Εκδήλωση αφιερωμένη στην τραγωδία των Τεμπών και στην ανάγκη ανάδειξης της αλήθειας για τις ευθύνες των υπευθύνων, διοργανώνει ο Σύλλογος Οικογενειών Θυμάτων των Τεμπών την Παρασκευή 13 Ιουνίου, το απόγευμα, στην κεντρική πλατεία της Καβάλας.
Η συγκέντρωση εντάσσεται στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του Συλλόγου για τη διαρκή ανάδειξη των αιτημάτων των οικογενειών, που ζητούν απόδοση δικαιοσύνης και διαφάνεια. Όπως επισημαίνουν, δεν πρέπει να ξεχαστεί η τραγωδία ούτε να συγκαλυφθούν οι ευθύνες.
Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι η πρόεδρος του Συλλόγου Μαρία Καρυστιανού και το μέλος Παύλος Ασλανίδης, που αποτελούν κεντρικά πρόσωπα στον αγώνα για δικαίωση των θυμάτων.
Μαζί τους, στην Καβάλα θα βρεθούν και άλλοι συγγενείς θυμάτων, ενώ περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα της εκδήλωσης αναμένονται τις επόμενες ημέρες.
ΕΠΙΚΑΙΡΑ
Πολλά τα παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα στην αλάνα της Νέας Ηρακλείτσας

Το φαινόμενο του παράνομου παρκαρίσματος αποτελεί ένα διαρκές πρόβλημα σε πολλές τουριστικές περιοχές της χώρας, και η Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας δεν αποτελεί εξαίρεση.
Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, αρκετά είναι τα οχήματα που έχουν σταθμεύσει αυθαίρετα στην αλάνα της Νέας Ηρακλείτσας, σε χώρο που είναι ιδιωτικός, και χωρίς να υπάρχει σχετική σήμανση που να επιτρέπει τη χρήση του ως δημόσιο χώρο στάθμευσης.
Μάλιστα για να φτάσουν εκεί περνάνε από το πεζοδρόμιο (!) κάνοντας και αλλη παρανομία.
Η συγκεκριμένη πρακτική παραβιάζει τα δικαιώματα του ενοικιαστή του χώρου (που τον νοικιάζει από τον Δήμο Παγγαίου).
Οι αρμόδιες αρχές οφείλουν να μεριμνήσουν για την προστασία της περιοχής, την τήρηση της νομιμότητας και την ενημέρωση των επισκεπτών για τις προβλεπόμενες θέσεις στάθμευσης. Από την πλευρά τους, οι οδηγοί οφείλουν να δείχνουν τον απαιτούμενο σεβασμό στον χώρο και στους κατοίκους της περιοχής, αποφεύγοντας ενέργειες που δημιουργούν προβλήματα ή παρανομίες.
ΚΑΒΑΛΑ
Εντυπωσίασαν Στέφανος Κορκολής και Σοφία Μανουσάκη στο Αρχαίο Θέατρο των Φιλίππων

Γέμισε από κόσμο το βράδυ του Σαββάτου το Αρχαίο Θέατρο των Φιλίππων για την συναυλία του Στέφανου Κορκολή και της Σοφίας Μανουσάκη
Δείτε βίντεο :
Κεντρική φωτό : Λάσκαρης Τσούτσας
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Νικήτρια η Σοφια Ιωσηφιδου στα 100μ εμπόδια στο Εαρινο Πρωταθλημα Στιβου

Όπως γνωστοποίησε σε ανάρτηση του ο ΟΚΑ Καβάλας :
“Νικήτρια η Σοφια Ιωσηφιδου στα 100μ εμπόδια στο Εαρινο Πρωταθλημα Στιβου με 13.49. Στην 9η θεση η Μελίνα Οντουτολα στο ιδιο αγωνισμα. Η Σοφία αμέσως μετά τα εμποδια ετρεξε και 100μ όπου κατετάγη 5η με νέο ατομικο ρεκορ 11.89. Ο Γαβριήλ Αραμπατζης ήταν 9ος στα 1500μ. Μπράβο σε όλους!!!!”
Μπράβο Σοφία!