Quantcast
Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Δημοτικό Στάδιο Ελευθερούπολης: Διεκδικεί πιστοποίηση που θα φέρει διεθνείς διοργανώσεις!

Οι «διακρίσεις» του Δημοτικού Σταδίου της Ελευθερούπολης και κατ’ επέκταση του Δήμου Παγγαίου, σε ότι αφορά τις άψογες υποδομές του και τις επίσης άψογες διοργανώσεις που φιλοξενεί, διαδέχονται η μια την άλλη σε Πανελλήνιο επίπεδο. Απ’ ότι φαίνεται όμως, λίαν συντόμως, θα ξεφύγει από τα όρια της χώρας και θα είναι έτοιμο να φιλοξενήσει διεθνείς αγώνες!

Η είδηση ότι το Στάδιο ενδέχεται να αποκτήσει την πιστοποίηση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας για διεξαγωγή διεθνών αγώνων, έγινε γνωστή με ανάρτηση του Χρήστου Μποσμπότη στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb. Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Παγγαίου και εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού, ανέφερε ότι αφού δέχτηκε τα συγχαρητήρια της προέδρου του ΣΕΓΑΣ Σοφίας Σακοράφα για την εκλογική επιτυχία του συνδυασμού στις δημοτικές εκλογές, επισήμανε τη θέληση των δύο πλευρών για συνεργασία προκειμένου το στάδιο να πάρει τη σχετική πιστοποίηση, την οποία μέχρι στιγμής στην Ελλάδα την έχει μόνο το Στάδιο των Σερρών, και απ’ εδώ και πέρα θα είναι απαραίτητη σε κάθε αθλητική υποδομή που θα φιλοξενεί διεθνείς αγώνες.

Η ανάρτηση αναφέρει:

«Πριν από λίγη ώρα δέχθηκα το τηλεφώνημα της Προέδρου του ΣΕΓΑΣ και παλαιάς παγκόσμιας πρωταθλήτριας του ακοντισμού κας Σοφίας Σακοράφα, όπου μου μετέφερε τα συγχαρητήρια και τις ευχές της για μια νέα δημιουργική πενταετία.

Κατά την διάρκεια της συνομιλίας μας επιβεβαιώθηκαν οι άριστες σχέσεις μεταξύ ΣΕΓΑΣ και Δήμου Παγγαίου και η πρόθεση για περαιτέρω συνεργασία, με πρώτο στόχο την πιστοποίηση του Δημοτικού Σταδίου Ελευθερούπολης, από τη Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου (world athletics), ως σταδίου κατάλληλου για την διεξαγωγή διεθνών αγώνων στίβου.

Μετά από δυο χρόνια για να διεξαχθούν αγώνες θα είναι απαραίτητη η ύπαρξη αυτής της πιστοποίησης.

Μέχρι στιγμής το μόνο στάδιο που έχει την πιστοποίηση Πανελλαδικά είναι το Δημοτικό Στάδιο Σερρών και εμείς ευελπιστούμε ότι το δεύτερο θα είναι το δικό μας Δημοτικό Στάδιο».

 

Click to comment

Απάντηση

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Καβάλα | Εργασίες Αντικατάστασης των προβολέων στο “Ανθή Καραγιάννη”

Ο χώρος είναι ιδιοκτησίας του Δήμου Καβάλας και στεγάζει εκτός από τα ποδοσφαιρικά τμήματα, σχεδόν όλα τα τμήματα του στίβου, εσωτερικούς χώρους γυμναστηρίων και αποτελεί πόλο έλξης όχι μόνο για τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής αλλά και των φιλοξενούμενων της δομής.

Οι εργασίες θα περιλαμβάνουν την αποξήλωση των υφιστάμενων προβολέων, την προμήθεια και τοποθέτηση των νέων, την σταθεροποίηση στη σωστή θέση και μέτρηση με ειδικά όργανα όλων των παραμέτρων που αφορούν τη ένταση και την ποιότητα του φωτισμού σε όλα τα σημεία του σταδίου για κατηγορία UEFA LEVEL B, την αντικατάσταση των καλωδίων τροφοδοσίας και όλων των αυτοματισμών που απαιτούνται για την σωστή και ασφαλή λειτουργία τους.

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Πλατεία Ποταμουδίων | Προχωρούν οι εργασίες αναβάθμισης

Με κανονικούς ρυθμούς προχωρούν τα έργα της πλατείας Ποταμουδίων. Ο βασικός στόχος είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιοχής και η εξασφάλιση των προϋποθέσεων για την ολοκληρωμένη νοητική, συναισθηματική, κοινωνική και εκπαιδευτική ανάπτυξη των μικρών παιδιών και των μαθητών του 11ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας.

Η μελέτη περιλαμβάνει Κατασκευή γηπέδου μπάσκετ, εξεδρών, στεγάστρων και ξύλινων δαπέδων, τοποθέτηση φωτιστικών φυτεύσεις δέντρων και λουλουδιών, δημιουργία τοιχίων, κατασκευή περίφραξης, τοποθέτηση μπαρών στάθμευσης ποδηλάτων και έξυπνων ηλιακών παγκακιών, κατασκευή ελαστικού δαπέδου ασφαλείας, πλακών όδευσης τυφλών και κυκλικών καθισμάτων και κατασκευή ράμπας ΑμΕΑ.

Όπως μας ενημέρωσε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Αλέξης Γούλας μιλώντας στην κάμερα του Ena Channel.

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Πυρκαγιά στο 37ο χλμ Θεσσαλονίκης-Σερρών – Επί ποδός δυνάμεις της Πυροσβεστικής

Πυρκαγιά ξέσπασε στο 37ο χλμ Θεσσαλονίκης-Σερρών. Επιχειρούν ήδη αρκετά οχήματα από την Κεντρική Μακεδονία καθώς και από την Ανατολική Μακεδονία-Θράκη αλλά και εναέρια μέσα.

Φωτογραφία από την διαδικτυακή ομάδα του Παληού Καβάλας

 

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
worker and red cross as logo
text about elections
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en