Quantcast
Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δέκα νέοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι συστρατεύονται με τον Αντώνη Γραβάνη

Ο Αντώνης Γραβάνης με την παράταξη ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΔΥΝΑΤΑ καλοσωρίζει τα νέα του μέλη:

Επιπλέον δέκα υποψήφιοι μας πλαισιώνουν στην προσπάθειά μας για το μέλλον του Δήμου Κομοτηνής

 

Άνθρωποι με όραμα, διάθεση προσφοράς, αξίες και όρεξη για δουλειά, μπαίνουν ενεργά στον αυτοδιοικητικό στίβο για τις εκλογές του Οκτωβρίου 2023.

Τους ευχόμαστε θερμά καλή επιτυχία στον αγώνα τους.

Προχωράμε Δυνατά και Σταθερά για το Δήμο Κομοτηνής!

 

 

Ο Βαγγέλης Λαφτσής γεννήθηκε στην Κομοτηνή το 1970.

Εργάζεται στον ΔΕΔΔΗΕ Κομοτηνής, ως τεχνικός, από το 1992.

Διατέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Τεχνικών Υπαλλήλων του ΔΕΔΔΗΕ και μέλος του Δ.Σ του μορφωτικού συλλόγου της ίδιας εταιρείας.

Έχει έντονη κοινωνική δράση, με σημαντικότερη στιγμή αυτής, τη σύσταση του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων, Παιδιών και Ενηλίκων με Διάχυτη Αναπτυξιακή Διαταραχή, Αυτισμό και Asperger (ΔΑΔΑΑ), στον οποίο προσφέρει τις υπηρεσίες του και διατελεί Πρόεδρος από την ίδρυσή του.

Το 2019 εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος με τη παράταξη «Σύμπραξη Προοπτικής», με επικεφαλής τον Αντώνη Γραβάνη.

Είναι παντρεμένος με την Αμούτζα Αναστασία και πατέρας δύο παιδιών.

 

Ο Γεώργιος Δούκας γεννήθηκε στη Γρατινή Ροδόπης το 1971.

Είναι παντρεμένος με την Νικολέττα Άκμπαμπα, δασκάλα, και πατέρας δύο παιδιών, μίας κόρης, που σπουδάζει Αρχιτεκτονική στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και ενός γιου, φοιτητή του Μουσικού τμήματος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Είναι επαγγελματίας αγρότης για τουλάχιστον 30 χρόνια.

Διατέλεσε μέλος του  τοπικού συμβουλίου της τοπικής κοινότητας Γρατινής και εκλεγμένος πρόεδρος του Πολιτιστικού Μορφωτικού και  Εξωραϊστικού ΣυλλόγουΓρατινής, “Ο Γρατίνος” για δεύτερη θητεία.

 

 

Ο Γεώργιος Θεοχαρίδης γεννήθηκε στην Κομοτηνή, όπου κατοικεί μόνιμα, το 1987. Η καταγωγή του είναι από την Αίγειρο.

Είναι πτυχιούχος τουτμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών, του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κεντρικής Μακεδονίας, όπου και ξεκίνησε τα πρώτα του συνδικαλιστικά βήματα, με την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, με την εκλογή του στη γραμματεία πόλεως το 2007 και το 2008.

Επαγγελματικά δραστηριοποιείται στον αγροτικό τομέα ως αγρότης και εταίρος στην εταιρεία ΑΛΚΕΑ που ασχολείται με προγράμματα αγροτικής ανάπτυξης, δηλώσεις καλλιέργειας και λογιστικές υπηρεσίες.

Εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος Περιφερειακής Ενότητας Αιγείρου από το 2014.

Έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Κομοτηνής, Πρόεδρος ΔΗΜ.ΤΟ της Νέας Δημοκρατίας Κομοτηνής και Αντιπρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέων (ΤΟ.ΣΥ.Ν.) του πρώην Δήμου Αιγείρου.

Είναι παντρεμένος με την Πόπη Αξωνίδου και πατέρας μιας κόρης 6 ετών.

 

 

Ο ΓεώργιοςΚασσιτερίδης είναι 28 ετών και ζει στην Κομοτηνή.

Αποφοίτησε από το Επαγγελματικό Λύκειο Κομοτηνής με ειδικότητα τη Βρεφοκομεία.

Δραστηριοποιείται ενεργά στον χώρο του ποδοσφαίρου για παραπάνω από 20 έτη. Από το 2005 έως το 2011 ήταν στην ομάδα του Πανθρακικού κι έπειτα αγωνίστηκε στις ομάδες των Σαπών, Υφαντών και Αγίων Θεοδώρων. Είναι κάτοχος πτυχίου UEFA C.

Τα τελευταία 9 χρόνια είναι προπονητής σε ποδοσφαιρική ακαδημία και πλέον είναι συνιδρυτής της ποδοσφαιρικής ακαδημίας «AkritesF.C», με έδρα τον οικισμό των Υφαντών.

Δραστηριοποιήθηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας  στο χώρο την εστίασης επί δύο έτη, και συνεχίζει ως ιδιωτικός υπάλληλος.

 

 

 

HΓεωργία Μυλωνά (Γωγώ)είναι 52 ετών και ζει στην Κομοτηνή.

Ολοκλήρωσε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευσή της στο 1ο Γενικό Λύκειο Κομοτηνής, και συνέχισε τις σπουδές της στο ΙΕΚ ΔΥΠΑ, ως Τεχνικός Φαρμάκων, Καλλυντικών και Παρεμφερών Προϊόντων.

Επιπλέον, είναι απόφοιτος του Δημοσίου ΙΕΚ του τμήματος Τεχνικών Τουριστικών Μονάδων και Υπηρεσιών Φιλοξενίας. Στη συνέχεια, στράφηκε στον τομέα της ψυχολογίας, κάνοντας αρκετές επιμορφώσεις στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Εργάζεται στην ΔΥΠΑ Κομοτηνής (πρώην ΟΑΕΔ).

 

 

Ο Εντέρ Σιαμπάν είναι 37 ετών και ζει στην Κομοτηνή.

 Είναι ελεύθερος επαγγελματίας και διατηρεί δική του μάντρα αυτοκινήτων για πάνω από δέκα χρόνια.

Από παιδική ηλικία ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο και έχει παίξει σε διάφορες ομάδες. Επιπλέον διατέλεσε Πρόεδρος της αθλητικής ομάδας «Νέα Ρομά».

Είναι παντρεμένος και έχει 3 παιδιά.

 

 

Ο Θεόδωρος Μανίτσας γεννήθηκε το 1973 στην Κομοτηνή, όπου ζει και εργάζεται.

Μεγάλωσε στο Ν. Σιδηροχώρι, είναι παντρεμένος με την Μαρία Λιακάκη, ελεύθερη επαγγελματία, και έχουν 2 παιδιά.

Το 1995 αποφοίτησε από το NorthCollege στη Θεσσαλονίκη με τον τίτλο BachelorofScience του τμήματος Πληροφοριακών Συστημάτων.

Από το 1997 και για 2 χρόνια εργάστηκε στην εταιρία Πληροφορικής «Διάσταση» και από το 1999 και για 5 χρόνια, στη Βιομηχανία ΣΕΛΜΑΝ, στο τμήμα Πληροφορικής και Μηχανοργάνωσης.

Από το 2004 μέχρι σήμερα είναι εταίρος στην Εταιρία «InfoTech» Συστήματα Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών, που ασχολείται με την εγκατάσταση και υποστήριξη Πληροφοριακών Συστημάτων σε επιχειρήσεις του Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα.

Παράλληλα, ασχολείται με την οικογενειακή επιχείρηση αγροτικών εκμεταλλεύσεων, με έδρα το Ν. Σιδηροχώρι.

Το 2019 εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος με τη παράταξη «Σύμπραξη Προοπτικής», με επικεφαλής τον Αντώνη Γραβάνη.

Από το 2019 είναι μέλος στο ΔΣ της Αναπτυξιακής Εταιρίας «Καραθεοδωρή Α.Ε.» και από το 2021 είναι Ταμίας της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών και Εμπορικών Σωματείων Ν. Ροδόπης.

 

Η Μαρία Κεφαλίδου γεννήθηκε  στην Κομοτηνή, τη δεκαετία του εξήντα, στην συνοικία  του Αγίου Γεωργίου.

Είναι καθηγήτρια μουσικής.

Αποφοίτησε από το 2ο Δημοτικό-2ο Γυμνάσιο-2ο Λύκειο Κομοτηνής και σπούδασε μουσική στο Θρακικό Πνευματικό Κέντρο-Θρακικό Ωδείο Κομοτηνής.

Ο πρώτος της δάσκαλός και παππούς της, ήταν ο αείμνηστος αρχιμουσικός της μπάντας του Δήμου Κομοτηνής, Αθανάσιος Μαλετσίδης.

Σπούδασε στη Θεσσαλονίκη οικονομικά και ολοκλήρωσε τις μουσικές σπουδές της στην ίδια πόλη. Το 1990 έδωσε  εξετάσεις του Υπουργείου Παιδείας και διορίστηκε στην Κομοτηνή.

Υπηρέτησε ως καθηγήτρια, σχεδόν σε όλα τα γυμνάσια της Κομοτηνής και το 1993 βοήθησε στην ίδρυση του Μουσικού Σχολείου, στο οποίο βρίσκεται μέχρι και σήμερα, υπηρετώντας το με την ιδιότητα της καθηγήτριας, υποδιευθύντριας και τα δύο τελευταία σχολικά έτη ως αναπληρώτριας Διευθύντριας.

Από το 1989 και για αρκετές δεκαετίες.  με άδεια από την εργασία της, εργάστηκε στο Θρακικό Ωδείο Κομοτηνής.

Δραστηριοποιείται σε συλλόγους και ομίλους της πόλης προσφέροντας εθελοντικά βοήθεια σε συμπολίτες μας. Από το 2017-2019 και για τρία χρόνια δημιούργησε εθελοντικά  τη χορωδία στο 2ο ΚΑΠΗ Κομοτηνής.

Παντρεύτηκε τον Γεώργιο Παναγιωτόπουλο, ο οποίος χάθηκε πολύ γρήγορα σε τροχαίο ατύχημα, και απέκτησαν δύο παιδιά, τον Κωνσταντίνο Παναγιωτόπουλο, καθηγητή πληροφορικής, και την Αφροδίτη-Λυδία Παναγιωτοπούλου ειδικευόμενη ιατρό στο Νοσοκομείο Κομοτηνής.

Ο Σταύρος Κοσουτζής γεννήθηκε στην Κομοτηνή και μεγάλωσε στους Υφανταί.

Από την ηλικία των 17 εργαζόταν στον ιδιωτικό τομέα.

Είναι απόφοιτος του Δ.ΙΕΚ του Τμήματος Μηχανογραφημένης Λογιστικής , και εργάστηκε στον τομέα των πωλήσεων ψηφιακής τεχνολογίας και υπολογιστών.

Απασχολήθηκε επί 20 έτη ως ιδιωτικός υπάλληλος, και τα τελευταία τρία χρόνια έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα νέων αγροτών, δημιουργώντας τη δική του επιχείρηση στον πρωτογενή τομέα.

Η αγάπη του για τον τόπο του έπαιξε σημαντικό ρόλο στις επαγγελματικές του αποφάσεις.

Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

 

Ο Σταύρος Παντελής γεννήθηκε το 1976 στην Κομοτηνή.

Είναι Διπλωματούχος Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος MASTER.

Διατηρεί Τεχνικό Γραφείο, ως ιδιώτης Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός.

Είναι Μελετητής Ιδιωτικών Έργων και Μελετητής Δημοσίων έργων (2004 – σήμερα) σε Χωροταξικές & Ρυθμιστικές Μελέτες, Περιβαλλοντικές Μελέτες, Μελέτες Τοπογραφίας, Υδραυλικών Έργων, Συγκοινωνιακών Έργων – Οδοποιίας, Πολεοδομικές / Ρυμοτομικές Μελέτες & Μελέτες Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών (G.I.S.).

Επιπλέον είναι Μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Διπλωματούχων Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών και ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Διπλωματούχων Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών Ν. Ροδόπης.

Διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ανώνυμης Εταιρείας Αξιοποίησης & Διαχείρισης Δημοτικής Περιουσίας & Κοινόχρηστων Χώρων «ΝέστοραςΤσανακλής», του Δήμου Κομοτηνής και είναι Αποκλειστικός Συνεργάτης της Εθνικής Τράπεζας / Εκτενεπόλ Α.Ε. , για τη διαχείριση της ακίνητης περιουσίας της στις Ζ.Ε.Π. Κομοτηνής & Ξάνθης.

Διετέλεσε Υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού & Επικοινωνίας της ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Ροδόπης (2018 – 2021) και είναι Αντιπρόεδρος της Δ.Ε.ΕΠ. Νέας Δημοκρατίας Ροδόπης  από το 2021 έως και σήμερα.

Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

 

 

 

Click to comment

Απάντηση

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Παρμενίων 2023: Αρχίζει σήμερα η μεγάλη άσκηση των Ενόπλων Δυνάμεων – Τα βασικά σενάρια

Με ιδιαίτερη έμφαση στην αντιμετώπιση του μεταναστευτικού ως ασύμμετρη απειλή από την πλευρά της Τουρκίας, ξεκινά σήμερα η μεγάλη διακλαδική άσκηση «Παρμενίων 2023» των Ενόπλων Δυνάμεων.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη σε χρονική διάρκεια και έκταση άσκηση του στρατεύματος, με τη συμμετοχή του συνόλου σχεδόν των μέσων και του προσωπικού του Στρατού Ξηράς, της Πολεμικής Αεροπορίας και του Πολεμικού Ναυτικού, αλλά και δυνάμεων της Πολιτικής Προστασίας και των Σωμάτων Ασφαλείας, που πραγματοποιείται από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, η διεξαγωγή της οποίας φέτος υλοποιείται υπό το πρίσμα της ύφεσης στις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

H άσκηση θα διεξαχθεί στο σύνολο του ελλαδικού χώρου, ενώ μεταξύ των βασικών σεναρίων της συμπεριλαμβάνεται και η αντιμετώπιση τυχόν υβριδικών απειλών, όπως είναι η εργαλειοποίηση του μεταναστευτικού ως μέσου πίεσης για την αποσταθεροποίηση της χώρας μέσω της συντονισμένης, από εχθρική δύναμη, οργάνωσης και εκδήλωσης ταυτόχρονων περιστατικών εισόδου παράνομων μεταναστών στην ελληνική επικράτεια.

Παράλληλα, ξεχωριστή θέση στα σενάρια αφορά και η διαχείριση αλλά και απόκρουση ταραχών που θα μπορούσαν να προκύψουν σε ακριτικές περιοχές της χώρας, από τη δράση ακραίων στοιχείων. Το συγκεκριμένο σενάριο αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα, δεδομένου ότι στη Θράκη έχουν αναπτυχθεί σημαντικές νατοϊκές υποδομές και ειδικά στην Αλεξανδρούπολη, το λιμάνι της οποίας έχει μετατραπεί σε βασικό διαμετακομιστικό κόμβο για την προώθηση όπλων και εφοδίων προς κράτη-μέλη της Συμμαχίας τόσο στα Βαλκάνια όσο και στην ανατολική Ευρώπη.

Continue Reading

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θύρα 13 κατά οπαδών της ΑΕΚ για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή: «Ξέρετε από που προήλθε το μοιραίο χτύπημα, αλλά δεν μιλήσατε»

Για πρώτη φορά από εκείνο το δραματικό βράδυ του Αυγούστου που κόστισε τη ζωή στον Μιχάλη Κατσουρή, οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού τοποθετήθηκαν δημόσια, με αφορμή τη γενική κατακραυγή που εισέπραξαν για το πανό συμπαράστασης προς τους συλληφθέντες χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Οι πράσινοι κάνουν λόγω για «οπαδική συμπλοκή», η οποία οργανώνονταν επί μέρες, κάτι που υποστήριζε από την αρχή η αστυνομία, αλλά από την πλευρά της ΑΕΚ το απέρριπταν κατηγορηματικά, κατηγορούν τους οπαδούς της ΑΕΚ (χωρίς ποτέ να τους κατονομάζουν) ότι αυτοί κρατούσαν μαχαίρια και επιτέθηκαν πρώτοι (το γεγονός ότι δεν αναφέρουν ότι η επίθεση έγινε προς τους Κροάτες, προφανώς είναι μια έμμεση παραδοχή ότι μαζί τους ήταν και οπαδοί του ΠΑΟ) και υποστηρίζουν ότι οι φίλοι της Ένωσης γνωρίζουν ποιος έδωσε το μοιραίο χτύπημα στον Μιχάλη Κατσουρή, αλλά ψευδώς κατηγόρησαν τους Κροάτες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θύρας 13:

«Όλο αυτό το διάστημα επιλέξαμε συνειδητά τον δρόμο της σιωπής ως ένδειξη σεβασμού στην οικογένεια και πάνω απ’ όλα προς τον αδικοχαμένο οπαδό . Μάλιστα στον αγώνα με την Μαρσέιγ δεν φωνάξαμε ούτε ένα σύνθημα κατά της αεκ και κρατήσαμε ενός λεπτού σιγή.

Δεν θα μπούμε στην διαδικασία ν’ ασχοληθούμε ποτέ με τα Μέσα Μαζικού Επηρεασμού και τους μαθητευομένους μάγους της δημοσιογραφίας παρ’ όλα όσα ακούσαμε και διαβάσαμε από την πρώτη μέρα μέχρι σήμερα , αλλά ούτε θα μπούμε σε λεπτομέρειες γιατί το τρομο-σενάριο των ¨ταγμάτων εφόδου¨ δυστυχώς παγιώθηκε από τα μέσα και από τις αρχές όπου διαπιστώσαμε για μια ακόμη φορά πως έχετε αγαστή συνεργασία.

Επιβάλλεται όμως ν’ ασχοληθούμε μ’ εσάς, γιατί με την στάση σας συντηρείτε μια κατάσταση απλά επειδή σας βολεύει το αφήγημα, ενώ θα μπορούσατε πάνω απ’ όλα και κυρίως για την μνήμη του δικού σας ανθρώπου να την έχετε τελειώσει.

Η οπαδική σας ιστορία και η ελαφρότητα στα όρια του γραφικού και του γελοίου δεν αλλάζει. Είναι αυτό που λούζεται όποιος εμφανίζεται πάντα κάτι πολύ παραπάνω από ότι πραγματικά είναι και έρχονται τα γεγονότα να τον διαψεύσουν. Έτσι αντί για τον δρόμο της αυτοκριτικής επιλεγεί το ψέμα, την παραποίηση και την προπαγάνδα για να αποκαταστήσει την εικόνα του. Ποτέ δεν σας ενδιέφερε ουσιαστικά η οπαδική εξέλιξη και βελτίωση παρά μόνο πως θα αποκαθιστάτε κάθε φορά η τραυματισμένη εικόνα σας, και το χειρότερο είναι πως η υποκρισία σας δεν έχει ανταγωνιστή. ¨Μπεσάτοι¨ και ¨παντελονάτοι¨ είστε γεμάτοι μίσος , χολή και λάσπη που εκτοξεύεται με την πρώτη ευκαιρία όταν το φτασίδι της δυναμικής και της ¨ιδεολογίας ¨σας ξεφτίζει.

ΕΤΣΙ ΣΕ ΜΑΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ , ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΠΩΣ ΚΡΥΒΕΤΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΚΟΠΙΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ.

Μια ιστορία από οπαδική συμπλοκή που μάλιστα καλούσατε μέρες πριν οπαδούς από την Γαλλία , όπου είστε οι πρώτοι που επιτίθεστε με βόμβες μολότοφ και φωτοβολίδες κρατώντας όλοι μαχαίρια (δεν τα λέμε εμείς ,υπάρχουν βίντεο στην δημοσιότητα) μετατράπηκε σε αμέριμνο καφέ. Φωτογραφίες ανεβοκατέβαιναν με Κροάτες τραυματίες στα social media , κάποιοι εξ αυτών μαχαιρωμένοι (επίσης υπάρχει υλικό στα social) , κόψε-ράψε video , από την πρώτη στιγμή αλλοίωση και παραποίηση στοιχείων , ψέμα υποκρισία και ασύστολη προπαγάνδα . Έτσι είχαμε από την μια 100+ ανθρώπους φυλακή , επιθέσεις σε περιουσίες και προσαγωγές ανθρώπων που έλειπαν εκτός με την ευλογία ΑΡΔ ,και από την άλλη πλευρά εσείς τίποτα ανέγγιχτοι !! . Μάλιστα ενώ ξέρετε από που προήλθε το μοιραίο χτύπημα δεν μιλήσατε, όπως όταν δικός σας άνθρωπος κατέθεσε ότι το έκαναν Κροάτες. Δυστυχώς δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από ανθρώπους που κάλυψαν στις 13/5 την δολοφονία συνοπαδού τους εξαφανίζοντας κάμερες ( σύνηθες τακτική σας ).

Δυστυχώς περιμέναμε από αυτούς που έπρεπε και επιβάλλεται να αναλάβουν τις ευθύνες τους αλλά ματαιοπονούμε.

Όσο για τους χαρακτηρισμούς , θα πούμε απλώς ότι 60 χρόνια αυτό που μας κάνει πρότυπο και σημείο αναφοράς ως οπαδικό κίνημα παγκοσμίως είναι η στάση και η πορεία μας , έμπρακτα και συνειδητοποιημένα μέσα στην κοινωνία αλλά και για την κοινωνία.

ΥΓ. Η ΘΥΡΑ 13 βασίζει τις σχέσεις τις με άλλους οπαδούς ΜΟΝΟ βάση του οπαδικού χάρτη και κώδικα , και όσο για την πολιτικοκοινωνική μας ταυτότητα αποδεικνύετε από τις ιστορικές μας ρίζες , την διαδρομή μας και την δράση μας στους κοινωνικούς αγώνες.

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Άρτα: Γυναίκα πνίγηκε από φαγητό και πέθανε μπροστά στα μάτια του συζύγου της

Τραγωδία σημειώθηκε στην Άρτα, όταν μία γυναίκα πνίγηκε από το φαγητό και πέθανε μπροστά στα μάτια του συζύγου της. Το περιστατικό συνέβη στο χωριό Μικροσπηλιά του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα artinos.gr, η άτυχη γυναίκα έτρωγε μαζί με τον σύζυγό της στην κουζίνα του σπιτιού τους, αλλά πνίγηκε όταν προσπάθησε να καταπιεί ένα κομμάτι φαγητού. Ο σύζυγός της προσπάθησε να της προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, χωρίς αποτέλεσμα, και ύστερα από λίγο η γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Αγνάντων και η γυναίκα διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας, όπου έγιναν προσπάθειες από το ιατρικό προσωπικό να την επαναφέρουν. Ωστόσο, ήταν ήδη αργά, καθώς η άτυχη γυναίκα είχε εκπνεύσει.

Continue Reading

Κατοικία

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

Αρέσει σε %d bloggers: