Quantcast
Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεύτερη αυτοκτονία Ελληνίδας στην Κωνσταντινούπολη | Νεαρή γυναίκα έπεσε στο Βόσπορο

Πιο αναλυτικά, το πρώτο τραγικό συμβάν συνέβη πριν από περίπου μία εβδομάδα, όταν μια νεαρή γυναίκα ελληνικής καταγωγής προσπάθησε να αυτοκτονήσει ενώ οδηγούσε. Η κοπέλα ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα με το όχημά της προς τα κάγκελα της γέφυρας. Το αυτοκίνητο χτύπησε στα προστατευτικά κάγκελα της γέφυρας, με την Ελληνίδα να ανοίγει την πόρτα και να πέφτει στα παγωμένα νερά του Βοσπόρου, βρίσκοντας τραγικό θάνατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τουρκικά δημοσιεύματα, η γυναίκα σχεδίαζε την αυτοκτονία της, γιατί είχε επισκεφτεί φίλο της στον οποίο είχε αφήσει τα σκυλιά της να τα προσέχει. Το άψυχο σώμα της ξεβράστηκε από τα νερά του Βοσπόρου και βρέθηκε στην περιοχή Μπεσίκτας. Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα, ο λόγος της αυτοκτονίας, ήταν η ερωτική απογοήτευση, μεταδίδει την ιστοσελίδα της Βόρειας Μακεδονίας, slobodenpecat.

Η δεύτερη αυτοκτονία, σημειώθηκε λίγα 24ωρα μετά και αφορά στη βουτιά θανάτου που επιχείρησε η 54χρονη Ελληνίδα Ελένη Μπουλούντα χθες Δευτέρα (16/01) από οροφή εμπορικού κέντρου στην Κωνσταντινούπολη με αποτέλεσμα να χάσει ακαριαία τη ζωή της.

Το τρίτο τραγικό περιστατικό συνέβη στην περιοχή Γαλατά της Κωνσταντινούπολης πριν από δύο ημέρες. Ένας Νορβηγός και μια Ελληνίδα, που ήταν ζευγάρι, νοίκιασαν διαμέρισμα σε πολυκατοικία στην περιοχή Γαλατά του κέντρου της πόλης. Το ζευγάρι, ο 52χρονος Νορβηγός και η 31χρονη Ελληνίδα, εντοπίστηκαν στο κρεβάτι του διαμερίσματος από τον ιδιοκτήτη που τους αναζητούσε και δεν τους βρήκε. Τελικά, ο υπεύθυνος μπήκε με ένα εφεδρικό κλειδί και τους βρήκε να κείτονται αναίσθητοι στην κρεβατοκάμαρα. Κάλεσε ασθενοφόρο και οι διασώστες που έφτασαν στο διαμέρισμα διαπίστωσαν ότι ο Νορβηγός ήταν νεκρός, ενώ η Ελληνίδα σύντροφός του, ήταν αναίσθητη αλλά είχε σφυγμό. Αμέσως μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στην περιοχή Fatih Samatya, όπου υποβάλλεται σε θεραπεία. Οι έρευνες της αστυνομίας για τα αίτια του θανάτου του Νορβηγού βρίσκονται σε εξέλιξη.

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Ξεκίνησαν οι εργασίες βελτίωσης της οδικής ασφάλειας στην οδό Κουντουριώτου στην Καβάλα

Ξεκίνησαν το πρωί της Παρασκευής 1 Μαρτίου 2024 από τα συνεργεία της εταιρίας “ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Α.Τ.Ε.Β.Ε.”, οι εργασίες βελτίωσης της οδικής ασφάλειας στη συμβολή των οδών Ομονοίας – Κουντουριώτου και Κουντουριώτου – Ερυθρού Σταυρού.

Συνοπτική περιγραφή

Η λειτουργία της οδού Κουντουριώτου, που αποτελεί κύρια οδική αρτηρία, η οποία συνδέει το κέντρο της πόλης της Καβάλας με την ανατολική επέκτασή της, έχει γίνει αρκετά προβληματική και απαιτεί σημαντικές παρεμβάσεις.

️Η λύση που επιλέχθηκε περιλαμβάνει:

 • Εγκατάσταση κυκλικού κόμβου στην συμβολή των οδών Κουντουριώτου, Ομονοίας, Πιπίνου και Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού
 • Διαμόρφωση της οδού Κουντουριώτου με μια λωρίδα πλάτους 3,75 μέτρων ανά κατεύθυνση, που θα διαχωρίζονται μεταξύ τους από νησίδα πλάτους 1,50 μέτρου
 • Κατάλληλη διαμόρφωση των πεζοδρομίων, ώστε, αφενός να εξυπηρετηθεί η ανεμπόδιστη κίνηση πεζών και ΑμεΑ, και αφετέρου να φιλοξενηθεί εκατέρωθεν παρόδια στάθμευση πλάτους 2,00 μέτρων
 • Αναδιαμόρφωση του οδικού δικτύου στη συμβολή της οδού Κουντουριώτου με την παραλιακή οδό Ερυθρού Σταυρού, με τη δημιουργία τριγωνικής νησίδας

Με την προτεινόμενη διαμόρφωση επιτυγχάνονται τα εξής:

 • Αποτροπή της παράνομης στάθμευσης
 • Αύξηση της κυκλοφοριακής ικανότητας της οδού, λόγω της αποτροπής της παράνομης στάθμευσης
 • Αύξηση της οδικής ασφάλειας τόσο για την μηχανοκίνητη κυκλοφορία όσο και για τους πεζούς. Η εγκατάσταση της νησίδας δίνει την δυνατότητα στους πεζούς να διασχίσουν την οδό σε δύο φάσεις, καθιστώντας ευκολότερη την διάβαση ακόμη και για τις περισσότερο ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες.
 • Βελτίωση της αισθητικής της οδού.

Στόχος της παρέμβασης είναι, αφενός να αποτρέπεται η παράνομη στάθμευση και αφετέρου να διευκολύνονται οι κινήσεις των οχημάτων και, έτσι, να μεγιστοποιείται η κυκλοφοριακή ικανότητα και η οδική ασφάλεια.

Το έργο περιλαμβάνει επίσης τις παρακάτω παρεμβάσεις:

 1. Κατασκευή κόμβου επί της επαρχιακής οδούς Αμυγδαλεώνα – Σταυρούπολης στο ύψος του οικισμού του Νέου Ζυγού
 2. Βελτίωση της οδικής ασφάλειας εντός του οικισμού του Ζυγού

Στοιχεία έργου

 • Προϋπολογισμός: 3.070.000€
 • Χρηματοδότηση: Πρόγραμμα Βελτίωσης Οδικής Ασφάλειας του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας
 • Χρόνος περαίωσης: 18 μήνες

πηγή: Δήμος Καβάλας

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Καβάλα | Την Κυριακή 3 Μαρτίου η “Αλφαβητοπαρέλαση” στο κέντρο της πόλης

Η Αλφαβητοπαρέλαση στην Καβάλα φέτος, θα είναι μια εκδήλωση γεμάτη χρώματα και διασκέδαση, με τη συμμετοχή τόσο μικρών όσο και μεγάλων καρναβαλιστών.

Η παρέλαση αναμένεται να ξεκινήσει στις 12:00 από το Εργατικό Κέντρο της πόλης και να ολοκληρωθεί στην πλατεία Ελευθερίας, όπου θα πραγματοποιηθεί ένα μεγάλο πάρτι. Φέτος, μια ενδιαφερουσα προσθήκη είναι η συμμετοχή μαθητών από τα Γυμνάσια της περιοχής, καθώς και των Πολιτιστικών Συλλόγων, οι οποίοι θα παρουσιάσουν θέματα που σχετίζονται με παροιμίες. Αυτό υπόσχεται μια πολύχρωμη και πολυποίκιλη εκδήλωση, που θα προσφέρει διασκέδαση και εκπαιδευτική αξία για όλους τους συμμετέχοντες και τους θεατές.

Continue Reading

ΔΡΑΜΑ

Δράμα | Προχωρούν τα έργα του νέου κολυμβητηρίου

Η κατασκευή του νέου Δημοτικού Κολυμβητηρίου στη Δράμα είναι ένα σημαντικό έργο για την πόλη και τον αθλητισμό της περιοχής.

Πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα έργα των τελευταίων ετών δεδομένου των δυσκολιών που παρουσιάστηκαν σε γραφειοκρατικό επίπεδο. Η πρωτοβουλία της εταιρείας Raycap και του επιχειρηματία Κώστα Αποστολίδη ειναι εξαιρετικά γενναιόδωρη, αφού προσέφερε όλη τη μελέτη και την κατασκευή του κολυμβητηρίου ως δωρεά προς την τοπική κοινωνία. Αυτό δείχνει τη δέσμευσή της προς την πόλη και τους κατοίκους της, καθώς και την υποστήριξή της προς τον αθλητισμό και την εκπαίδευση των νέων.

Επιπλέον, η συμβολή του Δήμου Δράμας στο έργο είναι επίσης σημαντική, αν και η συνολική χρηματοδότηση προέρχεται κυρίως από την εταιρεία Raycap. Η απόφαση να μην πραγματοποιηθεί δημόσιος διαγωνισμός για την κατασκευή του κολυμβητηρίου φαίνεται να βασίζεται στην εμπιστοσύνη προς την εταιρεία και την προσφορά της.

Συνολικά, αυτό το έργο αναμένεται να έχει θετικό αντίκτυπο στην τοπική κοινότητα της Δράμας, ενισχύοντας τον αθλητισμό και προσφέροντας νέες δυνατότητες για την υγεία και την αναψυχή των κατοίκων.

 

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en