Quantcast
Connect with us

ΔΡΑΜΑ

«Carmen, Δίψα για Ελευθερία» | Με απόλυτη επιτυχία η παράσταση της παιδικής όπερας

Με απόλυτη επιτυχία η παράσταση παιδικής όπερας παραγωγής της Ένωσης Κυριών Δράμας-Σ.Α.Φ. «Carmen, Δίψα για Ελευθερία»

Οι μικροί πρωταγωνιστές απέσπασαν το πιο δυνατό χειροκρότημα. Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στο αμφιθέατρο της Νομαρχίας η παράσταση παιδικής όπερας με τίτλο «Carmen, Δίψα για Ελευθερία» σε παραγωγή της Ένωσης Κυριών Δράμας-Σ.Α.Φ.

Οι μικροί μαθητές του τμήματος παιδικής όπερας της Ένωσης Κυριών παρουσίασαν την όπερα της Κάρμεν με σενάριο ειδικά σχεδιασμένο για τις παιδικές ηλικίες. Μουσική, τραγούδι, χορός και θέατρο, όλα τα στοιχεία που συνθέτουν μία όπερα, ήταν πρωταγωνιστές και το αποτέλεσμα καθήλωσε το φιλότεχνο κοινό της Δράμας.

Μετά από δύο χρόνια μαθημάτων, εκπαιδευτικών δράσεων, σεμιναρίων και εκδρομών και εν μέσω πανδημίας ολοκληρώθηκε το πρωτότυπο εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Carmen 4 all”.

Το«Carmen 4 all» αποτέλεσε ένα πρόγραμμα για παιδιά από μη προνομιούχες τοπικές οικογένειες μαζί με παιδιά Ρομά και προσφύγων που εστίασε στην
ανάπτυξη των καλλιτεχνικών δεξιοτήτων τους. Με βάση το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Create and Sing Carmen» από τη Βασιλική Όπερα του Λονδίνου, σχεδιάστηκε ένα πρόγραμμα για παιδιά ηλικίας 5-12 ετών με ελάχιστη ή καθόλου γνώση της τέχνης και ιδιαίτερα της μουσικής και του χορού.

Το πρόγραμμα Carmen 4 all υποστηρίχθηκε από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και το Ίδρυμα Ιωάννου Φ. Κωστοπούλου, ενώ έφερε υποστήριξης και αιγίδας
από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Click to comment

Απάντηση

ΔΡΑΜΑ

Σεισμός τώρα στη Δράμα

Continue Reading

ΔΡΑΜΑ

Σεισμός 3,8 Ρίχτερ στη Δράμα

Σεισμός μεγέθους 3,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε βόρεια βορειοδυτικά της Πρασινάδας Δράμας. Στα 10 χιλιόμετρα εντοπίζεται το εστιακό βάθος της σεισμικής δόνησης.

 

.protothema.gr

Continue Reading

ΔΡΑΜΑ

Με πολύ κόσμο οι παρελάσεις σε ΑΜ-Θ και Λήμνο – Παρέλαση με άλογα στην παρέλαση του Δοξάτου

Κορυφώθηκαν στην Ξάνθη  οι εκδηλώσεις εορτασμού της 25ης Μαρτίου, με τη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική οδό της πόλης. Την κυβέρνηση εκπροσώπησε η Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ξάνθης κ. Πολυξένη Μπρίκα.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en