Connect with us

ΕΒΡΟΣ

«Μπλόκα» σε κυνηγούς στήνουν παράνομοι μετανάστες στον Έβρο

Δημοσιεύτηκε

στις

Τι καταγγέλλει ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Κυνηγών..

Μετά τις ενέδρες μεταναστών και προσφύγων σε διερχόμενους οδηγούς του Έβρου, έρχονται και καταγγελίες κυνηγών να δώσουν κι άλλη διάσταση στο μείζον αυτό θέμα.

Ειδικότερα και μετά από καταγγελία του προέδρου του Συλλόγου Φίλων Κυνηγών νομού Έβρου, μιλώντας σήμερα το πρωί στον Maximum fm 93,6 και τον Δημήτρη Κολιό, μετανάστες και πρόσφυγες στήνουν μπλόκα και σε κυνηγούς κρατώντας πέτρες και ξύλα.

Έκκληση στους κυνηγούς του Έβρου, απήθυνε ο Νίκος Λαμπρίδης, καλώντας τους να αποχωρήσουν  άμεσα όταν και αν βρεθούν αντιμέτωποι με μετανάστες και πρόσφυγες.

Επιπλέον, ο  Λαμπρίδης επεσήμανε τους κινδύνους που εγκυμονούν σε τέτοιες περιπτώσεις αφού  οι κυνηγοί κρατούν όπλα και αν βρεθούν σε άμυνα η κατάσταση μπορεί να ξεφύγει, με το θάνατο αρκετών ανθρώπων.

evrospress

ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Απάντηση

ΕΒΡΟΣ

Αλεξανδρούπολη | 22 νέοι κάδοι ογκωδών αντικειμένων

Δημοσιεύτηκε

στις

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται η τοποθέτηση 22 καδών ογκωδών αντικειμένων(τύπου κοντέινερ) , στους οποίους οι πολίτες του Δήμου Αλεξανδρούπολης θα μπορούν να αφήνουν τα ογκώδη αντικείμενα (π.χ. στρώματα,κρεβάτια, έπιπλα).

Οι κάδοι θα τοποθετηθούν ισάριθμα σε όλη τη πόλη.

Τέλος, είναι σημαντικό να τονιστεί ότι θα επιβάλλονται πρόστιμα στους πολίτες που παραβιάζουν τους “νέους” κανόνες, με σκοπό τη διατήρηση της καθαριότητας του Δήμου (απόφαση του Αντιδήμαρχου καθαριότητας Ηλία Δαστερίδη).

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

ΑΣΕΠ | 220 προσλήψεις στην Υπηρεσία Ασύλου με νέα προκήρυξη

Δημοσιεύτηκε

στις

Προσλήψεις, μέσω ΑΣΕΠ με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά διακοσίων είκοσι (220) ατόμων για την κάλυψη παροδικών αναγκών της Υπηρεσίας Ασύλου του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, για τις ανάγκες της Κεντρικής Υπηρεσίας Ασύλου.

Οι προσλήψεις του ΑΣΕΠ αφορούν τις υπηρεσίες του Αυτοτελούς Κλιμακίου Ασύλου Αμυγδαλέζας, του Αυτοτελούς Κλιμακίου Ασύλου Εξέτασης Αιτήσεων Διεθνούς Προστασίας Ποινικών Κρατουμένων, του Αυτοτελούς Κλιμακίου Ασύλου Κορίνθου, του Περιφερειακού Γραφείου Ασύλου Θεσσαλονίκης, του Περιφερειακού Γραφείου Ασύλου Θράκης – Αλεξανδρούπολης, του Περιφερειακού Γραφείου Ασύλου Θράκης – Παρενέστι – Δράμας, του Αυτοτελούς Κλιμακίου Ασύλου Φυλακίου – Ορεστιάδας – Έβρου, του Αυτοτελούς Κλιμακίου Ασύλου Ξάνθης, του Περιφερειακού Γραφείου Ασύλου Λέσβου, του Περιφερειακού Γραφείου Ασύλου Σάμου, του Περιφερειακού Γραφείου Ασύλου Χίου, του Περιφερειακού Γραφείου Ασύλου Ηρακλείου-Κρήτης, του Περιφερειακού Γραφείου Ασύλου Λέρου και του Αυτοτελούς Κλιμακίου Ασύλου Κω, στο πλαίσιο υλοποίησης της δράσης «Ενίσχυση της Διαδικασίας Ασύλου» του Εθνικού Προγράμματος του Ταμείου Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης 2014-2020 (συγχρηματοδότηση 75% από ΕΕ και 25% από Εθνικούς Πόρους)».

Υποβολή αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Υπηρεσία Ασύλου του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, Π. Κανελλοπούλου 2, T.K. 10177- Αθήνα και απευθύνοντάς την στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού υπόψη κας Ουρανίας Σουλτάνη, με την ένδειξη για την ΣΟΧ2/2019, (τηλ. επικοινωνίας: 210-6988582, 210-6988583).

Το εμπρόθεσμο της αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στην Κεντρική Υπηρεσία Ασύλου στην Αθήνα, στα καταστήματα αυτής, όπου προκηρύσσονται οι ανωτέρω θέσεις καθώς και στο χώρο ανακοινώσεων των δημοτικών καταστημάτων των δήμων Αθηναίων, Αχαρνών, Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Θεσσαλονίκης, Μενεμένης-Αμπελοκήπων, Κορινθίων, Αλεξανδρούπολης, Ορεστιάδας, Παρανεστίου, Ξάνθης, Μυτιλήνης, Δυτικής Λέσβου, Ανατολικής Σάμου, Δυτικής Σάμου, Χίου, Ηρακλείου Κρήτης, Λέρου και Κω, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.

Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι ενιαία για όλες τις κατά τόπους Υπηρεσίες του φορέα μας και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης ή ανάρτησης της παρούσας στο Νομό που αυτή θα δημοσιευθεί ή αναρτηθεί τελευταία, σύμφωνα με τα ανωτέρω.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων αρχίζει από τις 25/11/2019 και ολοκληρώνεται στις 4/12/2019.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) στην υπηρεσία μας στην ανωτέρω διεύθυνση· β) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Πολίτες, Έντυπα – Διαδικασίες, Διαγωνισμών Φορέων, Ορ. Χρόνου ΣΟΧ γ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr), απ’ όπου μέσω της διαδρομής: Σύνδεσμοι, Ανεξάρτητες και άλλες αρχές , ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα μέσω της διαδρομής: Πολίτες, Έντυπα – Διαδικασίες ,Διαγωνισμών Φορέων, Ορ. Χρόνου ΣΟΧ.

Δείτε εδώ την προκήρυξη…

 

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΕΒΡΟΣ

Έβρος | «Λουκέτο» σε επιχείρηση λόγω… τσιγάρου

Δημοσιεύτηκε

στις

Λουκέτο αποφάσισε να βάλει στο κατάστημα καφέ που διατηρούσε εδώ και αρκετά χρόνια  ένας επιχειρηματίας στον Έβρο.

Ο λόγος που τον οδήγησε σε αυτή την απόφαση δεν είναι άλλος από την καθολική εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου σε όλα τα καταστήματα καφέ μπαρ εστίασης.

 

 

Οι έλεγχοι που ξεκίνησαν εδώ και αρκετές μέρες φαίνεται πως «έτσουξαν» όσους δεν είχαν συμμορφωθεί με το μέτρο, ενώ όπως υποστηρίζει ο επιχειρηματίας, οι πελάτες του προτιμούν να πίνουν πλέον τον καφέ τους φουμάροντας ανενόχλητοι.

Όπως επίσης υποστηρίζει, με το κλείσιμο της επιχείρησής του 6 οικογένειες πρόκειται να μείνουν χωρίς «ψωμί».

evrospress

 

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Δέλτα Έβρου | 15 παράνομοι μετανάστες απείλησαν κυνηγό με καδρόνια και τσεκούρι

Δημοσιεύτηκε

στις

Για εμπόλεμη κατάσταση έκανε λόγος κυνηγός του Δέλτα Έβρου κάνοντας άλλη μια σοβαρή καταγγελία στον Maximum fm 93,6 και τον Δημήτρη Κολιό. Φοβόμαστε μέσα στα σπίτια μας, τόνισε αναφερόμενος σε ακόμα ένα άκρως επικίνδυνο περιστατικό με μετανάστες.

 «Βρέθηκα περικυκλωμένος από 15 άτομα με παλούκια και τσεκούρι»

Αυτό είπε φανερά ταραγμένος ο Γιώργος Αποστολόπουλος, έμπειρος κυνηγός στο Δέλτα του Έβρου, εξιστορώντας στη συνέχεια το περιστατικό.

» Πήρα τα σκυλιά μου όπως κάνω κάθε μέρα και βγήκα βόλτα, ξαφνικά στα 500 με 600 μέτρα από την καλύβα μου, βρέθηκα περικυκλωμένος από 15 άτομα με παλούκια και τσεκούρι» είπε χαρακτηριστικά, και συνέχισε λέγοντας :» φοβήθηκαν τα σκυλιά, δεν υπήρχε επιλογή, έστρεψα το όπλο κατά επάνω τους, δεν είχα επιλογή, ευτυχώς αποτραβήχτηκαν». 

Αμέσως ο κ. Αποστολόπουλος ανέκτησε την ψυχραιμία του και επικοινώνησε με τις Αρχές, καταγγέλλοντας το περιστατικό.

«Τους μετανάστες, τους ξέρουμε τόσα χρόνια τώρα, τους έχουμε βοηθήσει, τους ταΐσαμε, τους δώσαμε νερό, κοιμίσαμε ακόμα και τα μωρά τους όταν χρειάστηκε, όμως ήταν άνθρωποι άλλης πάστας, σου φιλούσαν τα χέρια, ζητούσαν βοήθεια και μπορούσες να διακρίνεις τον πόνο στα μάτια τους» , είπε ο Γιώργος Αποστολόπουλος, δίνοντας έμφαση στα διαφορετικά χαρακτηριστικά των 15 που επιχείρησαν να του επιτεθούν.

«Αυτοί δεν είναι ίδιοι πια, είναι ομάδες ανδρών αγριεμένοι και επιθετικοί»

Απαντώντας σε ερώτηση του Δημήτρη Κολιού, αναφορικά με το αν μπόρεσε μέσα από την εμπειρία του να καταλάβει την καταγωγή των 15, ο κύριος Αποστολόπουλος είπε:

«Δε μπορώ να ξέρω από που είναι, παλιά λέγανε ότι είναι Κούρδοι, εκείνοι όμως όπως είπα και νωρίτερα ήταν αλλιώς,  τώρα όλοι δηλώνουν Σύροι , δεν μπορώ να ξέρω την αλήθεια, αυτό που ξέρω είναι το ποιος είναι ο ταλαιπωρημένος και ποιος όχι. Δεν είναι οι φουκαράδες που ψάχνουν μια καλύτερη τύχη, τα μάτια τους γυαλίζουν«.

«Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που συμπεριφέρονται έτσι, γνωρίζουμε και μαθαίνουμε για τα περιστατικά που σημειώθηκαν τις τελευταίες μέρες στον Έβρο, με τις ενέδρες σε οδηγούς και κυνηγούς, εδώ στο Δέλτα όμως, δεν υπάρχει λόγος για τέτοιες συμπεριφορές, υπάρχουν εδώ άνθρωποι κυνηγοί από όλη τη χώρα που δεν έχουν έρθει αντιμέτωποι με τέτοιες καταστάσεις, κανείς δε μπορεί να πει με βεβαιότητα πως θα αντιδράσουν ψύχραιμα και δε θα πατήσουν τη σκανδάλη. Δε θέλει και πολύ να γίνει το κακό» . 

evrospress

 

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

TAP

teliko filiagkos-plio
HOLIDAY-Car-Rental-banner
professional camera ad
post_head_image
300x250_ANOIKSI

300x250_ANOIKSI

karta 1
geotech_banner
old_town_inn
ergasia_syn
epikairotita

Social

Facebook
INSTAGRAM
Twitter
YOUTUBEΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠIΣHΣ