Quantcast
Connect with us

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Αντωνάκης | Σε σταθερή κατάσταση τα θύματα του τροχαίου στην Εγνατία Οδό

Δηλώσεις για την κατάσταση των θυμάτων του τροχαίου στην Εγνατία Οδό έξω από τα διόδια της Μουσθένης Καβάλας έκανε στο ENA Channel και στο enanews.gr ο Αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου Καβάλας Νίκος Αντωνάκης.

Ακούστε τις δηλώσεις στο enanews.gr

Click to comment

Απάντηση

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Τρόμος για γυναίκα στην Δράμα : Βρήκε κομμένα τα φρένα του οχήματος της -Κινδύνεψαν τα παιδιά της!

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Δράμα, όταν 38χρονη κατήγγειλε ότι άγνωστοι της έκοψαν τα φρένα του αυτοκινήτου της με αποτέλεσμα να κινδυνέψει η ζωή η δική της και των δύο παιδιών της.

Σύμφωνα με μήνυση που κατέθεσε στην αστυνομία άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες της έκοψαν τα φρένα του αυτοκινήτου της, την ώρα που ήταν σταθμευμένο δίπλα στο σπίτι της. «Μπήκα με τα παιδιά μου στο αυτοκίνητο επειδή είχαμε κάτι προγραμματισμένο. Μόλις ανέπτυξα λίγη ταχύτητα το φρένο δεν πατιόταν!»

Continue Reading

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Πάτρα | Σύλληψη 38χρονου – Βρέθηκε στο κινητό του χειρόγραφη προκήρυξη

Συνελήφθη 38χρονος στην Πάτρα από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία για συμμετοχή στην οργάνωση “Σύμπραξη Εκδίκησης“, η οποία είχε αναλάβει την ευθύνη για τον παγιδευμένο φάκελο στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.

Ο 38χρονος είναι γνωστός αντιεξουσιαστής και είχε συλληφθεί τον Φεβρουάριο στην Πάτρα για ληστείες. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές στην ΕΡΤ, στο κινητό του τηλέφωνο φέρεται μεταξύ άλλων να βρέθηκε χειρόγραφη προκήρυξη για την επίθεση σε τράπεζα στα Πετράλωνα. Πλέον συνολικά για την υπόθεση κατηγορούνται 11 άτομα.

Έως σήμερα έχουν εξιχνιαστεί πέντε επιθέσεις που φέρεται να είχαν πραγματοποιήσει μέλη της συγκεκριμένης τρομοκρατικής οργάνωσης, όπως σημειώνεται.

Μεταξύ αυτών, η αποστολή παγιδευμένου με εκρηκτική ύλη φακέλου στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, ο οποίος είχε εντοπιστεί τον περασμένο Φεβρουάριο αλλά και η έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού σε υποκατάστημα τράπεζας στα Πετράλωνα τον περασμένο Ιανουάριο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί ενώπιον των αρμοδίων Δικαστικών Αρχών.

πηγή: newsbomb.gr

Continue Reading

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

ΣΕΡΡΕΣ | Νεκρός 66χρονος σε μετωπική συγκρουση οχημάτων.

Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό και έναν τραυματία σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (23/04) στην περιοχή της Μαυροθάλασσας στις Σέρρες.

Περίπου στις 08:30 το πρωί δυο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στο 2ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ιβήρων- Μαυροθάλασσας.

Από τη σύγκρουση «έχασε» τη ζωή του ο 66χρονος οδηγός του ενός οχήματος, ενώ τραυματίστηκε σοβαρά ο 85χρονος οδηγός του δεύτερου ΙΧ.

Όπως αναφέρει το infonews24.gr για τον απεγκλωβισμό των δύο οδηγών χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής με τον 85χρονο να μεταφέρεται και να νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών.

Πηγή: newsbeast.gr, info news24

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en