Quantcast
Connect with us

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άνετα η ΑΕΚ, 5-0 τον Πανιώνιο

Η ΑΕΚ επικράτησε με το ευρύ 5-0 του Πανιώνιου στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League. Υπό το βλέμμα του νέου τεχνικού Μάσιμο Καρέρα ο Ολιβέιρα πέτυχε χατ τρικ σκοράροντας στο 17’, το 27’ και το 64’ (πέναλτι). Το δείκτη του σκορ ανέβασε στο 77’ ο Βέρντε και στο 89’ ο Μάνταλος διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Ο Πανιώνιος το μόνο που κατάφερε είναι δύο μεγάλες ευκαιρίες στο ξεκίνημα των ημιχρόνων. Η ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες μετά από ένα και πλέον μήνα, καθώς τελευταία φορά είχε επικρατήσει στις 3 Νοεμβρίου του Ατρόμητου.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

Ο Πανιώνιος μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησε να απειλήσει στις αντεπιθέσεις. Μάλιστα μόλις στο 3′ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Αραμπούλι. Η Ένωση, που δεν είχε βρει τα πατήματά της, κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 17′. Μετά από τραγικό λάθος του Μασούρα ο Ολιβέιρα έκλεψε την μπάλα και με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0. Το σόου του Πορτογάλου συνεχίστηκε στο 28′ όταν μετά από κόρνερ εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα του Πανιωνίου και με κοντινό πλασέ έκανε το 2-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ακριβώς όπως το πρώτο. Με τους Νεοσμηρνιώτες να χάνουν μεγάλη ευκαιρία. Ο Μπάρκας στο 49′ νίκησε τον Παπανικολάου σε τετ α τετ.

Στο 62′ ο Ευαγγέλου ανέτρεψε τον Ολιβέιρα και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος και πέτυχε χατ τρικ. Το σόου της ΑΕΚ συνεχίστηκε και στο  77′ ο Βέρντε με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 4-0. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Μάνταλος στο 89′, ο οποίος με σουτ και αφού η μπάλα κόντραρε άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα.

ΑΕΚ – Πανιώνιος 5-0 (Novasports 1)

Γκολ: 17′, 27′, 64′ πεν. Ολιβέιρα, 77′ Βέρντε, 89′ Μάνταλος

Κίτρινες κάρτες: Λιβάγια – Παπανικολάου, Ευαγγέλου

Κόκκινες κάρτες: –

ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Μπάρκας, Μπακάκης, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Γαλανόπουλος, Κρίστιτσιτς (76′ Αλμπάνης),  Βέρντε, Λιβάγια (72′ Σαμπανάζοβιτς), Μάνταλος, Ολιβέιρα (79′ Γιακουμάκης).

Πανιώνιος (Νίκι Παπαβασιλείου): Μαλέρμπ, Μασούρας (73′ Μιλόγεβιτς), Σταυρόπουλος, Ευαγγέλου, Παπαγεωργίου, Λυμπεράκης, Κόρμπος, Οικονομίδης (60′ Εμμανουηλίδης), Άρτσε, Παπανικολάου, Αραμπούλι (44′ Τσιλούλης).

Click to comment

Απάντηση

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Γαβριήλ Αραμπατζής από την Ελευθερούπολη έπιασε το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου

Οαθλητής από την Ελευθερούπολη, Γαβριήλ Αραμπατζής έπιασε στους αγώνες στο Σχηματάρι το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου της κατηγορίας Τ20 που θα γίνει στο Κόμπε της Ιαπωνίας, αλλά και για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Μπράβο Γαβριήλ!

Continue Reading

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συζήτησε για τις παρεμβάσεις στο “Ανθή Καραγιάννη” ο Νίκος Παναγιωτόπουλος με τον Υφυπουργό Αθλητισμού

Προγραμματισμένη συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση είχε ο βουλευτής Καβάλας της Ν.Δ Νίκος Παναγιωτόπουλος μαζί με τον εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλο ΑΜ-Θ για θέματα αθλητισμού , Στέλιο Ιγνατιάδη.

Συζητήθηκαν εκκρεμή ζητήματα αθλητικών υποδομών της περιοχής μας, ειδικότερα οι παρεμβάσεις που επείγουν στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» και η χρηματοδότηση του κλειστού γυμναστηρίου Νέας Περαμου Δήμου Παγγαίου .

Continue Reading

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κατάρ:<<Ντου>>από σειχη σε αγώνα ποδοσφαίρου

Ο Αλ Θάνι είναι πρόεδρος της Αλ Γουάκρα κι η παράβαση που έδωσε ο διαιτητής στο 65ο λεπτό δεν του άρεσε καθόλου!

Ο Αμπτουλραχμάν Αλ Τζασίμ έδειξε πέναλτι για χέρι κι αφού πρώτα εξέτασε τη φάση στο VAR.Η απόφαση του προκάλεσε έντονες αντιδράσεις με το μέλος της βασιλικής οικογένειας να κάνει <<ντου>>στον αγωνιστικό χώρο .

Ο πρόεδρος της Αλ Γουακρά ήταν σε έξαλλη κατάσταση , με τους ανθρώπους της προσωπικής φρουράς του, αλλά και ποδοσφαιριστές να προσπαθούν να τον συγκρατήσουν.

Ο Ακράμ Αφίφ έστειλε την μπάλα άουτ στην εκτέλεση , με την Αλ Γουάκρα να αντέχει ως το τέλος , μολονότι έμεινε με 10 παίκτες μετά την αποβολή του τερματοφύλακα της, Σαούντ Αλ Κατέρ στο  76’. Μετά το 0-0 στο ντέρμπι κορυφής ,η πρωτοπόρος Αλ Σαντ διατήρησε το +4 από τους Αλ Γουακρά .

Γιάννης Γ.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en