Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Αναβλήθηκε η δίκη του θανάτου του 18χρονου Μάριου στην Καβάλα

Δημοσιεύτηκε

στις

Αναβλήθηκε για τις 29 Ιανουαρίου 2019 η δικαστική διαδικασία για τον θάνατο του 18χρονου Μάριου Ίσα από τον τότε 17χρονο φίλο του στον Άγιο Γεώργιο Καβάλας. Αρχικά η δίκη είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει το πρωί της Τετάρτης 26 Ιουνίου ωστόσο λόγω απουσίας του συνηγόρου υπεράσπισης της οικογένειας Χρυσόστομου Βελάκη στο εξωτερικό, η δίκη αναβλήθηκε για τις 29 Ιανουαρίου. Αξίζει να σημειωθεί πως κατά την διάρκεια της δίκης δεν αποκλείεται να υπάρξουν και νέα στοιχεία στην υπόθεση τα οποία θα φέρει στην επιφάνεια ο κ. Βελάκης σχετικά με τον θάνατο του άτυχου 18χρονου. Την συγκεκριμένη αποκάλυψη έκανε μέσω της εκπομπής ΑΝΑΛΥΤΗΣ του ENA Channel ο ίδιος ο κ. Βελάκης.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Απάντηση

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

«Πλούσια» δραστηριότητα του δημάρχου Μαρωνείας – Σαπών στις Βρυξέλλες

Δημοσιεύτηκε

στις

Πλούσια και δημιουργική ήταν η χθεσινή ημέρα στις Βρυξέλλες του Δημάρχου Μαρωνείας-Σαπών κ.Ντίνου Χαριτόπουλου, στο πλαίσιο των συναντήσεων του με θεσμικούς παράγοντες και Ευρωκοινοβουλευτικές ομάδες με στόχο την προώθηση αιτημάτων κοινωνικών ομάδων της Θράκης και την δόμηση συνεργασιών με τον ακριτικό Δήμο.

Μεταξύ των άλλων επαφών του ο Δήμαρχος συναντήθηκε με τους συνεργάτες του Έλληνα Επιτρόπου κ. Μαργαρίτη Σχοινά, Ευάγγελο Δεμίρη και Μαρία Κανελοπούλου, στους οποίους είχε την δυνατότητα να παρουσιάσει προτάσεις για την υλοποίηση δράσεων στον πολυπολιτισμικό Δήμο Μαρωνείας-Σαπών και οι οποίες έχουν άμεση σχέση με το χαρτοφυλάκιο του κ. Μ. Σχοινά. Προτάσεις οι οποίες κίνησαν το ενδιαφέρον του γραφείου του Έλληνα Επιτρόπου.

Επίσης είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον κ. Ευάγγελο Κατσιάβα, συντονιστή της ομάδας Ευρωβουλευτών του Κ.Κ.Ε., στον οποίο παρουσίασε τα προβλήματα του πρωτογενούς τομέα της περιοχής και ιδιαίτερα το πρόβλημα των καπνοπαραγωγών Έβρου-Ροδόπης και τις προτάσεις τους για την νέα Κ.Α.Π.

Με τον κ. Ιωάννη Δάλμα, σύμβουλο της Ομάδας των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών, συζήτησε θέματα που αφορούν την εφαρμογή πολιτικών αειφορικής ανάπτυξης και της επιτροπής περιφερειών ενώ το απόγευμα συμμετείχε σε εκδήλωση κατά των χρυσωρυχείων που διοργάνωσαν οι Ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Σ.Κούλογλου και Κ.Αρβανίτης. Το θέμα αυτό της αντίρρησης της κοινωνίας της Θράκης, την προοπτική λειτουργίας χρυσωρυχείων στην περιοχή του Περάματος και των Σαπών έθεσε ο κ. Ντίνος Χαριτόπουλος σε όλους τους συνομιλητές του.

Από τις Βρυξέλλες ο κ. Ντίνος Χαριτόπουλος ανέδειξε όλα τα θέματα των συναντήσεων του σε εθνικά και περιφερειακά Μ.Μ.Ε.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Θα μελετηθεί η κατάσταση των βράχων στις οποίες βρίσκονται οι Καμάρες

Δημοσιεύτηκε

στις

Η Αρχαιολογική Υπηρεσία Καβάλας θα εκπονήσει μελέτη για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι βάσεις των «ποδαρικών» των καμαρών. Πρόσφατη αυτοψία δημιούργησε υποψία ρωγμών των βράχων στους οποίους βρίσκονται τα «ποδαρικά» των καμαρών. Η μελέτη θα εκπονηθεί σε διάστημα λίγων σχετικά μηνών ώστε αμέσως μετά να χρηματοδοτηθεί το απαραίτητο έργο.

Ρόλο για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται ορισμένοι βράχοι παίζουν και οι βροχές που έχουν προηγηθεί. Το αρχικό έργο της εκπόνησης της μελέτης έχει τίτλο « Εκπόνηση μελέτης στήριξης βραχωδών πρανών στα σημεία έδρασης του υδραγωγείου Καβάλας (Καμάρες) εντός του αστικού ιστού της πόλης και του δυτικού τομέα παράλιου τείχους Καβάλας».

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Υποχώρησε δρόμος στο Δάτο Καβάλας λόγω της βροχόπτωσης

Δημοσιεύτηκε

στις

Τα νερά της βροχής ξήλωσαν τμήμα της ασφάλτου στο δρόμο από Αμισιανά προς Δάτο.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες ενώ ενημερωθείτε για την πρόγνωση του καιρού τις επόμενες ώρες στο meteokav.gr εδώ

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Δρόμοι έγιναν “λίμνες” στον Δήμο Καβάλας και Δήμο Παγγαίου

Δημοσιεύτηκε

στις

Πλημμυρικά φαινόμενα από την υπερχείλιση του αποστραγγιστικού καναλιού στην περιοχή του Δάτου και από την έντονη βροχόπτωση σε Δήμο Καβάλας και Δήμο Παγγαίου.

Το μεγαλύτερο μέρος της εθνικής οδού Καβάλας-Δράμας, από τη διασταύρωση του αεροδρομίου στον Αμυγδαλεώνα ως τη διασταύρωση για Φιλίππους από τη βόρεια πλευρά πλημμύρισε, καθώς εκτός από τον μεγάλο όγκο νερού που έπεφτε, ξεχείλισε και το αποστραγγιστικό κανάλι «Άη Γιάννης» στην περιοχή του Δάτου, ενώ κεντρικοί δρόμοι στο Πολύστυλο μετατράπηκαν σε λίμνη.

Μάλιστα χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής σε σπίτι στο οποίο υπήρξε εισχώρηση υδάτων για τον απεγκλωβισμό δύο ανήλικων παιδιών τα οποία είναι καλά στην υγεία τους και μεταφέρθηκαν σε συγγενικό σπίτι.

Δρόμοι έγιναν “ποτάμια” και στο Κοκκινόχωμα Καβάλας (το video είναι του Γιώργου Τριανταφυλλίδη)

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

TAP

teliko filiagkos-plio
HOLIDAY-Car-Rental-banner
professional camera ad
post_head_image
300x250_ANOIKSI

300x250_ANOIKSI

karta 1
geotech_banner
old_town_inn
ergasia_syn
epikairotita

Social

Facebook
INSTAGRAM
Twitter
YOUTUBEΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠIΣHΣ