Quantcast
Connect with us

Ξενοδοχεία – Ενοικιαζόμενα δωμάτια

ANATOLIA HOTELS

Πόλη: Κομοτηνή

Διεύθυνση: Αγχιάλου 53

Τηλέφωνο: 25310 36 242  |  6974 65 27 66

E-mail: gc@anatoliahotel.gr

Web: https://anatoliahospitality.com/komotini/

Ώρες Λειτουργίας:

24/7 Service

Κατάλογος:
Προβολή Καταλόγου

Η εταιρία Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων ANATOLIA HOTELS έχει μακρά παράδοση στον χώρο της φιλοξενίας επενδύοντας στην ευημερία των καλεσμένων.

Το πρόσφατα και πλήρως ανακαινισμένο Ξενοδοχείο Anatolia Κομοτηνή, μοντέρνο και κομψό με τη φινέτσα της πολυτέλειας, απευθύνεται σε κάθε τύπο ταξιδιώτη στην πόλη, αποτελώντας ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της περιοχής, ενώ εξυπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο, όλες τις ανάγκες, κάθε τύπου φιλοξενούμενου και αποτελείται από άνετα δωμάτια και σουίτες με μοντέρνα έπιπλα σε minimal στυλ, εντυπωσιακά μπάνια και όλες τις υπηρεσίες και παροχές ενός business hotel.
Δημιουργεί δεσμούς φιλοξενίας μετατρέποντας τη διαμονή στην πόλη σε μια ευχάριστη και αξέχαστη εμπειρία!
Τέλος, η φιλική και διακριτική εξυπηρέτηση, η προσεγμένη κουζίνα και οι δύο πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες συνεδριάσεων, που είναι διαθέσιμες για επαγγελματικές συναντήσεις, σεμινάρια ή κοινωνικές εκδηλώσεις στους πελάτες καθιστά το Anatolia Κομοτηνή ιδανική επιλογή ακόμα και τους κατοίκους της πόλης. 

 

Click to comment

Απάντηση

Ξενοδοχεία – Ενοικιαζόμενα δωμάτια

Hotel ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Πόλη: Δράμα

Περιοχή: Δοξάτο

Διεύθυνση: 1ο χλμ. Δοξάτου – Φτελιάς Δράμα

Τηλέφωνο: 25210 55 550

E-mail: info@hotelalexandros.net

Web: www.hotelalexandros.net

Ώρες Λειτουργίας:

Όλο το χρόνο

Κατάλογος:
Προβολή Καταλόγου

Το Hotel Alexandros βρίσκεται σε ήσυχη τοποθεσία στο Δοξάτο, μεταξύ Καβάλας και Δράμας. Στις εγκαταστασεις του προσφέρει αιθουσα εκδηλωσεων, εστιατόριο και μπαρ, καθώς επίσης κλιματιζόμενα δωμάτια με τηλεόραση LCD 32 ιντσών και δωρεάν Wi-Fi.

Όλα τα δωμάτια του Hotel Alexandros είναι εξοπλισμένα με μίνι μπαρ, στεγνωτήρα μαλλιών, τηλέφωνο και θυρίδα ασφαλείας. Ορισμένα διαθέτουν ιδιωτικό υδρομασάζ και σάουνα.

Οι δραστηριότητες στη γύρω περιοχή περιλαμβάνουν ορειβασία, ψάρεμα, κυνήγι και ιππασία. Ο ποταμός Νέστος βρίσκεται σε κοντινή απόσταση και αποτελεί ιδανική επιλογή για τους λάτρεις του κανό, του καγιάκ και του ράφτινγκ.

Η πόλη της Δράμας ο αρχαιολογικός χώρος των Φιλίππων καθώς και το πυλοθεραπευτιριο της Λυδίας απέχουν μόλις 10χλμ. από το κατάλυμα. Το ξενοδοχείο βρίσκεται 20 λεπτά μακριά με το αυτοκίνητο από την Καβάλα και την παραλία. Στις εγκαταστάσεις παρέχεται δωρεάν χώρος στάθμευσης.

 

Continue Reading

Ξενοδοχεία – Ενοικιαζόμενα δωμάτια

ONOMA Hotel

Πόλη: Thessaloniki

Διεύθυνση: 24 Monastiriou str. P.C. 54629

Τηλέφωνο: 30 2314 423 300

E-mail: info@onomahotel.com

Reservations

E-mail: reservations@anatoliahospitality.com

Ώρες Λειτουργίας:

24/7 Service

Κατάλογος:
Προβολή Καταλόγου

Experience controller

Today’s travelers control their journeys through their smart phone where their music, photos and videos are. We communicate with our guests exactly where they control their world. Your smart phone becomes the key that unlocks your room and gives you access to special experiences, perks and rewards. Through customized messaging you will get information about the weather, or special events that take place in the city
that match your personal preferences.

Control your booking from your phone

Just like in an airport, our guests can choose the easy, simple and time effective way of auto check-in. In a few moments, all are clear for fun to begin. Check-in
begins long before arrival by connecting to the hotel’s app.

Download the App

The room

Smart, easy-going lux meets digital heaven. Our rooms are the center stage of our philosophy and take modern comforts to a whole new level. The room unlocks with your smart phone. A tablet controller manages room ambience by modifying lights and temperature, by arranging wake up alarms and by contacting room service. A phone ghost charger is by the bed. All rooms get upgraded into experience areas with rock, wine, fitness, design and more concepts.

Gaming Arena

 Only a gamer can understand a gamer. And we get you. Your room can change. It can become a gaming arena and you can play as much as you want because you deserve it.

The upgrade includes Gaming Laptop, Mouse, Mousepad, Gaming Chair, Headphones, Special Light Effects.

Basketball

You’ve got to see this. In the midst of humanity’s existential battle with the round ball, we have prepared the right surreal backdrop for you to practice your dribble. Master some skills and improve your technique of shooting and of photo-shooting, because this basketball court is the most one of a kind background you will ever find.

Enjoy good mood food

Quality traveling is so much more than accumulating souvenirs. It is discovering and taking with you some rare gems of the local culture. Taste some local dishes with a certain gourmet twist, created by our gifted chefs. Yummy.

Ο τουρίστας του 21ου αιώνα είναι απαιτητικός, «ψαγμένος», δίνει έμφαση στο αισθητικό κομμάτι και εκτιμά τα ξενοδοχεία με χαρακτήρα. Το νέο 5άστερο smart ONOMA HOTEL της οικογένειας Χρυσοχοΐδη, το οποίο έκανε το ντεμπούτο του στην αγορά της Θεσσαλονίκης στις 25 Ιανουαρίου 2021, συνδυάζει όλα τα παραπάνω ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.

Βρίσκεται στο κέντρο, δίπλα στον σταθμό των τρένων και σε απόσταση 10-15 λεπτών με τα πόδια από το την Πλατεία Αριστοτέλους και τον Λευκό Πύργο. Στοχεύει κατά κύριο λόγο σε millenials κοινό, χωρίς αυτό να αποκλείει φυσικά και άλλες μεγαλύτερες ηλικίες, ενώ οι τιμές ξεκινούν από 85€, για ένα μονόκλινο δωμάτιο, και φτάνουν έως και 250€ για σουίτες.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η οικογένειά του δραστηριοποιείται στον κλάδο της ξενοδοχίας ήδη από το 1930, ενώ το διάστημα 2007-2008 γίνονται ριζικές ανακαινίσεις. Υιοθετείται ένα μοντέρνο επίπεδο αισθητικής και ανοίγει ένα γραφείο, το οποίο ασχολείται με τον εισερχόμενο τουρισμό και στοχεύει κυρίως στην ινδική αγορά και την ανατολική Ασία προωθώντας τον προορισμό Θεσσαλονίκη.

Ο ορισμός της προσωποποιημένης εμπειρίας φιλοξενίας

Το 8όροφο ONOMA HOTEL περιλαμβάνει 83 δωμάτια και 164 κλίνες. Έχοντας κατεβάσει κανείς την αντίστοιχη εφαρμογή του ξενοδοχείου έχει τη δυνατότητα παραλαβής κλειδιού και μέσω self check-in counter είτε συμβατικού είτε ηλεκτρονικού, το οποίο ενεργοποιείς. Άλλωστε, η τεχνολογία είναι στο επίκεντρο με τις εφαρμογές να είναι αισθητές σε όλο το ξενοδοχείο βελτιώνοντας την διαμονή του επισκέπτη.

Η επίσκεψη στη βιβλιοθήκη του ξενοδοχείου, τα επιτραπέζια και τα ηλεκτρονικά παιχνίδια που διατίθενται, το τραπέζι ping pong και το ποδοσφαιράκι στον ημιώροφο, ο εξωτερικός χώρος ο οποίος έχει φιλοτεχνηθεί από τον street art καλλιτέχνη Ser για αγώνες μπάσκετ, το εσωτερικό γυμναστήριο στο οποίο μπορείς να μεταφέρεις με το USB stick σου το πρόγραμμα από τον γυμναστή σου είναι μόνο κάποιες από τις παροχές που προσφέρονται για μοναδικές fun στιγμές με την παρέα και την οικογένεια.

Αντί για το κλασσικό μίνι μπαρ υπάρχουν σε κάθε όροφο αυτόματοι πωλητές για να μπορείς να προμηθευτείς ό τι ώρα θες το αγαπημένο σου σνακ. Το Cloud Bar στο roof garden του ξενοδοχείου με πισίνα και εκπληκτική θέα τόσο το λιμάνι της πόλης, όσο και την παλιά πόλη είναι ανοιχτό για το ευρύ κοινό από την Πέμπτη μέχρι την Κυριακή έχοντας κάποιος την ευκαιρία να απολαύσει κοκτέιλ συνδυάζοντάς το με σούσι, ενώ αποτελεί ιδανικό χώρο για πάρτι, εκδηλώσεις και δεξιώσεις γάμου ή βάπτισης. Στον χώρο λειτουργεί και το Street Art Bar, στο ισόγειο, με μια πλούσια λίστα signature cocktails και το εστιατόριο Good Mood Food με street food πιάτα with a twist.

Τέλος, στον πρώτο όροφο το ξενοδοχείο, που κάνει focus και σε business κοινό, διαθέτει αίθουσες εκδηλώσεων και πρωτότυπους συνεδριακούς χώρους, για την ακρίβεια, τέσσερα διαφορετικά δωμάτια διαμορφωμένα και διακοσμημένα με τρόπο που θυμίζουν χώρους σπιτιού. Αποτελείται από το Living Room, το Dining Room, το Playroom και το Library room. Στις αίθουσες αυτές φιλοξενούνται εκδηλώσεις, συνέδρια, εταιρικές παρουσιάσεις κτλ. 

 

Continue Reading

Ξενοδοχεία – Ενοικιαζόμενα δωμάτια

Oceanis

Πόλη: Καβάλα

Διεύθυνση: Ερυθρού Σταυρού 32  

Τηλέφωνο: 2510 221981

E-mail: info@oceaniskavala.gr

Web: https://www.oceaniskavala.gr/

Ώρες Λειτουργίας:

24/7 Service

Κατάλογος:
Προβολή Καταλόγου

Το ξενοδοχείο Ωκεανίς Καβάλα βρίσκεται στην καρδιά της πόλης. Λόγω της προνομιακής του θέσης είναι ιδανικό για τις διακοπές, αλλά και για τα επαγγελματικά σας ταξίδια, ενώ η ποιότητα των εγκαταστάσεων και οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες που σας παρέχουμε, έχουν ως σκοπό να κάνουν τη διαμονή σας στην πόλη της Καβάλας ευχάριστη και αξέχαστη!

Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα από 168 δωμάτια με θέα προς τη θάλασσα ή την πόλη. Συνδυάζοντας πολυτέλεια αλλά και άνεση, η σουίτα μας με θέα- θάλασσα θα σας προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ο κλιματισμός και η θέρμανση, η δορυφορική τηλεόραση και το Wi Fi είναι κάποιες από τις υπηρεσίες δωματίου, που προσφέρονται.

Στο εστιατόριο του ξενοδοχείου Ωκεανίς Καβάλα, έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε το γεύμα ή το δείπνο σας έχοντας στη διάθεσή σας μεγάλη ποικιλία πιάτων, αλλά και να επιλέξετε από την κάβα μας, ένα από τα εκλεκτά κρασιά, που παράγει ο φημισμένος αμπελώνας του τόπου μας χαρίζοντας μια επιπλέον νότα γευστικής απόλαυσης στο τραπέζι σας.

Μπορείτε να περάστε ένα ξεκούραστο απόγευμα στο Lounge Bar του ξενοδοχείου ή να εκμεταλλευτείτε τον προσφάτως ανακαινισμένο χώρο μας για μια επαγγελματική συνάντηση, ενώ συνοδευτικά με το ποτό, μπορείτε να δοκιμάσετε οποιοδήποτε πιάτο της κρύας κουζίνας.

Εάν θέλετε να χαλαρώσετε, μπορείτε επίσης να μεταφερθείτε στο Roof Garden, όπου  βρίσκεται και η πισίνα του ξενοδοχείου, απολαμβάνοντας την εξαιρετική θέα στο Κάστρο, στην πόλη και στο λιμάνι της Καβάλας μαζί με ένα δροσερό cocktail. Μπορείτε να προμηθευτείτε πετσέτα για την χρήση της πισίνας.

Τέλος, το γυμναστήριό μας διαθέτει μια σειρά από μηχανήματα, καθώς και εξοπλισμό κατάρτισης δύναμης, και βάρη επιτρέποντας στους επισκέπτες μας να παραμείνουν σε φόρμα, ενώ βρίσκονται μακριά από το σπίτι τους.

 

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en