Quantcast
Connect with us

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Α’ Ε.Π.Σ. Καβάλας | Έγραψε ιστορία ο Θεολόγος

Ιστορικές στιγμές ζούνε στη Δόξα Θεολόγου – Ποτού. Η ομάδα της Θάσου που πέρασε με νίκη 2-1 από την Ελευθερούπολη κόντρα στον Ορφέα κατέκτησε μαθηματικά τον τίτλο του πρωταθλητή της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣΚ και για πρώτη φορά στην ιστορία της εξασφαλίζει την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Το γκολ της… ανόδου, μια αγωνιστική πριν το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, σημειώθηκε στο 90ο λεπτό από τον Μουσά και πανηγυρίστηκε έξαλλα από ποδοσφαιριστές και τους φίλους της ομάδας. Ο Ορφέας πήρε το προβάδισμα στο σκορ στο 30ο λεπτό με τον Σολακίδη, αλλά ο Θεολόγος απάντησε με τον Τσανακτσόγλου στο 45ο λεπτό κάνοντας το 1-1, ενώ φύλαγε το… καλό για το τέλος!

 

Στα υπόλοιπα παιχνίδια ο Βρασίδας Ν. Περάμου δεν είχε κανένα πρόβλημα να επιβληθεί του Μέγα Αλέξανδρου Φιλίππων με 3-1, ενώ στα Λιμενάρια η Αναγέννηση με τον Άρη Πηγών, μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις από το μεταξύ τους 3-3, που διαμορφώθηκε μετά από ένα ανοιχτό παιχνίδι. Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκαν και οι αναμετρήσεις της Ν. Καρβάλης με τις Κρηνίδες (0-0) καθώς και της ΑΕΚ Καβάλας με τον Θεαγένη. Τέλος στον Πλατανότοπο, ο Φρίξος αξιοποίησε για ακόμα μια φορά την έδρα του επικρατώντας με 3-1 του Χαλκερού. Όσο για το Βύρωνα, πήρε χωρίς αγώνα τη νίκη με τον Ολυμπιακό Καβάλας, αλλά πλέον δεν μπορεί να καλύψει την διαφορά των 4 βαθμών που τον χωρίζουν από τον Θεολόγο στην μια αγωνιστική που απομένει μέχρι το τέλος.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων της 25ης αγωνιστικής καθώς και η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική έχουν ως εξής:
Ν. Πέραμος – Φίλιπποι 3-1
Ν. Καρβάλη – Κρηνίδες
ΑΕΚ Καβάλας – Θεαγένης
Ορφέας Ελευθ. – Θεολόγος 1-2
Λιμενάρια – Πηγές 3-3
Πλατανότοπος – Χαλκερό
Βύρων – Ολυμπιακός Καβ. 2-0 α. α.

Η Βαθμολογία

  1. Θεολόγος (43-7) 57
  2. Βύρων (49-19) 53
  3. Ορφέας Ελευθ. (50-17) 50
  4. Ν. Πέραμος (50-25) 47
  5. Λιμενάρια (40-28) 40
  6. Πλατανότοπος (47-35) 40
  7. Πηγές (34-31) 35
  8. Ν. Καρβάλη (38-32) 33
  9. ΑΕΚ Καβάλας (24-22) 32
  10. Χαλκερό (31-37) 30
  11. Φίλιπποι (25-57) 22
  12. Θεαγένης (28-41) 20
  13. Κρηνίδες (20-55) 13
  14. Ολυμπιακός Καβ. (αποχώρησε)

Η Επόμενη Αγωνιστική
Ν. Καρβάλης – Ν. Πέραμος
Φίλιπποι – ΑΕΚ Καβάλας
Κρηνίδες – Ορφέας  Ελευθ/πολης
Θεαγένης – Λιμενάρια
Θεολόγος – Πλατανότοπος
Πηγές – Βύρων
Ολυμπιακός Καβ. – Χαλκερό

Click to comment

Απάντηση

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Γαβριήλ Αραμπατζής από την Ελευθερούπολη έπιασε το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου

Οαθλητής από την Ελευθερούπολη, Γαβριήλ Αραμπατζής έπιασε στους αγώνες στο Σχηματάρι το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου της κατηγορίας Τ20 που θα γίνει στο Κόμπε της Ιαπωνίας, αλλά και για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Μπράβο Γαβριήλ!

Continue Reading

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συζήτησε για τις παρεμβάσεις στο “Ανθή Καραγιάννη” ο Νίκος Παναγιωτόπουλος με τον Υφυπουργό Αθλητισμού

Προγραμματισμένη συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση είχε ο βουλευτής Καβάλας της Ν.Δ Νίκος Παναγιωτόπουλος μαζί με τον εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλο ΑΜ-Θ για θέματα αθλητισμού , Στέλιο Ιγνατιάδη.

Συζητήθηκαν εκκρεμή ζητήματα αθλητικών υποδομών της περιοχής μας, ειδικότερα οι παρεμβάσεις που επείγουν στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» και η χρηματοδότηση του κλειστού γυμναστηρίου Νέας Περαμου Δήμου Παγγαίου .

Continue Reading

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κατάρ:<<Ντου>>από σειχη σε αγώνα ποδοσφαίρου

Ο Αλ Θάνι είναι πρόεδρος της Αλ Γουάκρα κι η παράβαση που έδωσε ο διαιτητής στο 65ο λεπτό δεν του άρεσε καθόλου!

Ο Αμπτουλραχμάν Αλ Τζασίμ έδειξε πέναλτι για χέρι κι αφού πρώτα εξέτασε τη φάση στο VAR.Η απόφαση του προκάλεσε έντονες αντιδράσεις με το μέλος της βασιλικής οικογένειας να κάνει <<ντου>>στον αγωνιστικό χώρο .

Ο πρόεδρος της Αλ Γουακρά ήταν σε έξαλλη κατάσταση , με τους ανθρώπους της προσωπικής φρουράς του, αλλά και ποδοσφαιριστές να προσπαθούν να τον συγκρατήσουν.

Ο Ακράμ Αφίφ έστειλε την μπάλα άουτ στην εκτέλεση , με την Αλ Γουάκρα να αντέχει ως το τέλος , μολονότι έμεινε με 10 παίκτες μετά την αποβολή του τερματοφύλακα της, Σαούντ Αλ Κατέρ στο  76’. Μετά το 0-0 στο ντέρμπι κορυφής ,η πρωτοπόρος Αλ Σαντ διατήρησε το +4 από τους Αλ Γουακρά .

Γιάννης Γ.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en