Quantcast
Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Αναστασία Ιωσηφίδου | Ανακοινώθηκαν τα πρώτα 12 ονόματα των υποψηφίων

Συνεδρίασε την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου η πολιτική επιτροπή της δημοτικής παράταξης ΩΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, προκειμένου να εγκρίνει τα πρώτα 29 ονόματα των υποψηφίων, που θα συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο της παράταξης στις δημοτικές εκλογές της 8 ης Οκτωβρίου 2023.

Κατά την συνεδρίαση, αποφασίστηκε η μεθοδολογία που θα ακολουθηθεί στην παρουσίαση των υποψηφίων , η κατανομή των προσώπων ανά τομέα ευθύνης, καθώς και διαδικαστικά θέματα που αφορούν στην στρατηγική δημιουργίας των ψηφοδελτίων.

Αποφασίσθηκε η παρουσίαση ανά μήνα δώδεκα προσώπων , που θα στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, αρχής γενομένης από σήμερα και ορίστηκε η 6η Ιουλίου 2023 , ως ημέρα παρουσίασης του συνόλου των προσώπων που θα συμπεριληφθούν σε όλα τα ψηφοδέλτια της παράταξης .

Η πρώτη δωδεκάδα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων αποτελείται από τα παρακάτω πρόσωπα:

  1. Βαφειάδης Αγάπιος (Τοπογράφος Μηχανικός )
  2. Θεοδωρίδης Κωνσταντίνος (Δικηγόρος, Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής Υπ. Δικαιοσύνης)

  3. Καμπουρέλης Ιωάννης (Κτηματομεσίτης)

  4. Κεκεντζής Πέτρος (Αντιπρ. Ένωσης Πυροσβεστών , Πρ. Συλλόγου Γονέων

21 ου Δημ. Σχολείου Αγίου Λουκά, μέλος Συνδέσμου Προπονητών Καβάλας)

  1. Κέλλης Παναγιώτης (Νοσηλευτής Γεν. Νοσοκομείου Καβάλας)
  • Κόγια Φωτεινή (Υπαστυνόμος Ε.Α , Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Καβάλας )

  • Μπαλτζίδου Βαρβάρα (πρ. Αντιδήμαρχος Πρωτογενούς Τομέα , πρ. Πρόεδρος Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, πρ. Εντεταλμένη Συμβ.
    Καθαριότητας)

  • Παπάζογλου Αριστοτέλης (Μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων)

  • Σαμοθρακίτη Ευαγγελία (Ιδιωτική Υπάλληλος , Υποψήφια Περιφ. Σύμβουλος 2019 )

  • Τελίδης Περικλής (Δημοτικός Σύμβουλος, πρ. πρόεδρος Δημοτικού Ωδείου και Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής)

  • Τζατζάρης Θεόδωρος (πρ. Πρόεδρος Δημοτικού Ωδείου και Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής)

  • Χίζαρης Δημήτριος (Επόπτης Δημόσιας Υγείας – Υγιεινολόγος)

  • Η απόφαση της πολιτικής επιτροπής σηματοδοτεί την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου για την παράταξη και τους υποψηφίους αυτής και την
    εντατικοποίηση των προσπαθειών για την δημιουργία ενός ενωτικού ψηφοδελτίου, που θα αντιπροσωπεύει την κοινωνία του δήμου μας, η οποία με κάθε τρόπο και σε κάθε ευκαιρία εκφράζει την επιθυμία της για αλλαγή της διοίκησης του δήμου.

    Click to comment

    Απάντηση

    ΔΡΑΜΑ

    Έναρξη της Δημοτικής Συγκοινωνίας Δήμου Παρανεστίου

    Από την Τετάρτη 17/04/2024 οι κάτοικοι και επισκέπτες του Παρανεστίου θα εξυπηρετούνται καθημερινά για τις μετακινήσεις τους με δύο δρομολόγια.

    Μετά την έγκριση λειτουργίας της δημοτικής συγκοινωνίας, υπογράφηκε σήμερα μεταξύ του Δημάρχου Παρανεστίου κ. Καγιάογλου Αναστάσιου και του Προέδρου του ΚΤΕΛ Δράμας κ. Χατζόπουλου Θεόδωρου η σύμβαση για την εξυπηρέτηση των κατοίκων και επισκεπτών της Δημοτικής Κοινότητας Παρανεστίου με δυο δρομολόγια καθημερινά. Το πρώτο δρομολόγιο θα ξεκινάει από την Δράμα στις 06:00 το πρωί, με επιστροφή στις 07:00 από το Παρανέστι και το δεύτερο δρομολόγιο θα ξεκινάει από την Δράμα στις 13:40, το μεσημέρι με επιστροφή στις 14:30 το μεσημέρι από το Παρανέστι.

    Η έναρξη των δρομολογίων έχει οριστεί για την Τετάρτη 17/4/2024. Η διαδρομή από την Πλατανιά μέχρι το Παρανέστι και αντίστροφα θα είναι δωρεάν για όλους
    τους επιβάτες. Ο Δήμαρχος Παρανεστίου σε δηλώσεις του ανέφερε : «Σήμερα για τον δήμο μας είναι μια ιδιαίτερη μέρα και είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκινάει η Δημοτική μας
    Συγκοινωνία. Είμαστε δίπλα στους πολίτες μας, ακούμε τους προβληματισμούς τους και προσπαθούμε διαρκώς να δίνουμε λύσεις.

    Το Παρανέστι δεν άξιζε να είναι εκτός συγκοινωνιακής κάλυψης. Στο Παρανέστι βρίσκεται όλη η αναπτυξιακή προοπτική του Νομού μας και για αυτό εργαζόμαστε και διεκδικούμε καθημερινά».

    Continue Reading

    ΚΑΒΑΛΑ

    Ροδόπη | 80 χρόνια από την μαύρη επέτειο της θυσίας των 29 Ξυλαγανιωτών

    Ηταν 9 Απριλίου 1944 όταν  29 πατριώτες  Ξυλαγανιώτες  συνελήφθησαν από τους Βουλγάρους , βασανίστηκαν και εκτελέστηκαν από τα μοναρχοφασιστικά στρατεύματα κατοχής.

    Με την κατάληψη της Ελλάδας οι Γερμανοί παραχώρησαν στη Βουλγαρία τη Θράκη (από το Νέστο ποταμό μέχρι ένα σημείο προ του Έβρου ποταμού) και αργότερα την Ανατολική Μακεδονία, μέχρι τον Στρυμόνα ποταμό.

    Σήμερα ακριβώς μετά από 80 χρόνια στο σημείο της σφαγής τελέστηκε  μνημόσυνο από τον Μητροπολίτη  κκΠαντελεήμωνα στη μνήμη των 29 ηρωικά πεσόντων Ξυλαγανιωτών παρουσία του δημάρχου Μαρωνείας Σαπών Απόστολου Ιωάννου , του αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Μανώλη Ταπατζά, του Τοποτηρητή Μουφτή Κομοτηνής Δρ Τζηχάτ Χαλήλ , δημοτικών συμβούλων, απογόνων των εκτελεσθέντων και κατοίκων του οικισμού.

    maronnews.gr

     

    Continue Reading

    ΕΠΙΚΑΙΡΑ

    Εστία μόλυνσης αποτελούν για τα κουνούπια τα ακαθάριστα οικόπεδα

    Η έξαρση των κουνουπιών κατά τους θερινούς μήνες αποτελεί φλέγον ζήτημα τα τελευταία χρόνια για τους κατοίκους της Καβάλας κι όχι μόνο με τους επιστήμονες να εφιστούν την προσοχή καθότι δεν ήταν λίγα τα κρούσματα του ιού του Δυτικού Νείλου που έκαναν την εμφάνισή τους στην περυσινή χρονιά.

    Ο Νομίατρος Καβάλας κ. Χρήστος Παπαδόπουλος, εφιστά την προσοχή ενώ δηλώνει πως μεγάλος παράγοντας πρόληψης είναι η αποψίλωση των χόρτων και η αποφυγή προσέλευσης σε χώρους με στάσιμα ύδατα όπου γεννούν τα κουνούπια τους θερινούς μήνες.

    Continue Reading
    Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

    Κατοικία

    a house with a green roof and road signs left and right
    blue circle with steel construction
    arrows as a circle symbol of recycling
    paint cans
    letters AG as logo
    gear and tool as logo pavlidis

    newsletter



    Καιρος

    Πρωτοσέλιδα

    Χρήσιμα

    Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

    Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

    espa logo

    espa_logo_en