Επίσκεψη κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας στην Π.Ε Έβρου ενόψει Δ.Ε.Θ

Επίσκεψη στο νομό Έβρου και σειρά συναντήσεων είχε χθες κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας που αποτελούνταν από τους βουλευτές Δημήτρη Καιρίδη, Κωνσταντίνο Μπλούχο και Σπύρο Τσιλιγγίρη, στα πλαίσια της ομιλίας του Πρωθυπουργού στην 84η ΔΕΘ αυτό το Σαββατοκύριακο.
Οι τρεις βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, συνοδευόμενοι από τους τους βουλευτές Χρήστο Δερμεντζόπουλο,, Σταύρο Κελέτση και Τάσο Δημοσχάκη και μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής της Ν.Δ, είχαν επαφές και συζητήσεις με τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των παραγωγικών τάξεων και θεσμικούς φορείς.

Αρχικά συναντήθηκαν στο γραφείο του δημάρχου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη με τον ίδιο, παρουσία και του δημάρχου Σαμοθράκης Νίκου Γαλατούμου. Συζήτησαν με τους δυο νεοεκλεγέντες τα προβλήματα που υπάρχουν στους δήμους τους, άκουσαν τα αιτήματα τους και ανέλυσαν τις προθέσεις της Κυβέρνησης.

Ακολούθησε συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς, παρουσία των δύο Αντιπεριφερειαρχών Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής Κώστα Βενετίδη και Τουρισμού Θανάση Τσώνη. Αντικείμενο φυσικά ζητήματα που αφορούν όλο τον Έβρο.

Στην Αλεξανδρούπολη πραγματοποιήθηκε και η συνάντηση με τον Δήμαρχο Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη, ο οποίος μάλιστα παραβρέθηκε και στην βραδινή συνάντηση και συζήτηση με τους παραγωγικούς και επαγγελματικούς φορείς.

evros-news.gr