Connect with us

ΓΥΝΑΙΚΑ

4 εύκολοι- φυσικοί τρόποι για να βοηθήσετε την επιδερμίδα σας την νύχτα

Δημοσιεύτηκε

στις

Σφίξτε τους πόρους σας και να απαλλαγείτε από τους μαύρους κύκλους με λεμόνι και αμυγδαλέλαιο.

Το λεμόνι και το αμυγδαλέλαιο συνεργάζονται καλά και είναι σίγουρο ότι θα αφήσουν την ευαίσθητη επιδερμίδα κάτω από τα μάτια σας σφιχτή και απαλλαγμένη από μαύρους κύκλους. Ο χυμός λεμονιού έχει βιταμίνη C, ένα φυσικό λευκαντικό παράγοντα ενώ το αμυγδαλέλαιο είναι αντιοξειδωτικό, έχει φυσικές ενυδατικές ιδιότητες και χρησιμοποιείται συχνά για τη θεραπεία αγγειακών προβλημάτων, όπως οι ευρυαγγείες.

Πως Να Το Κάνετε:

Απλά πιέστε το χυμό ενός λεμονιού σε ένα ποτήρι, ανακατέψτε το με λίγες σταγόνες αμυγδαλέλαιο και εφαρμόστε το κάτω από τα μάτια σας πριν πάτε για ύπνο για να αντιμετωπίσετε τους μαύρους κύκλους

2

Δοκιμάστε μια μάσκα ντομάτας

Ένα από τα φθηνότερα υλικά από το καλάθι των λαχανικών είναι ντομάτες όταν είναι στην εποχή τους. Δεν χρειάζεται μεγάλη ποσότητα για να φτιάξετε μια μάσκα, μόνο ένα κομμάτι, και μπορείτε να φάτε την υπόλοιπη ντομάτα. Αυτό το κομμάτι το αναμιγνύετε με μια μικρή ποσότητα μέλι μέχρι να σχηματιστεί μια πάστα και δημιουργείτε ένα αντιβακτηριακό μείγμα που είναι γεμάτο με ευεργετικές βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά.

Πως Να Το Κάνετε:

Κόβετε την κατάλληλη ποσότητα ντομάτες για να έχετε όσες χρειάζετε για να κάνετε μάσκες για αρκετές μέρες και τις παγώνετε. Ξεπαγώνετε μόνο την ποσότητα που θέλετε και μόνο όταν είστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε τη μάσκα σας αναμιγνύοντας με μια μικρή ποσότητα μελιού. Απλώστε το μίγμα στο πρόσωπό σας πριν πάτε για ύπνο και ξεπλύνετε το πρωί για να έχετε όμορφο δέρμα όλη την υπόλοιπη μέρα. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτό το μείγμα μπορεί να λεκιάσει, έτσι όταν το χρησιμοποιείτε, καλύψτε το μαξιλάρι σας με μια πετσέτα.

3
Μέλι και Βρώμη κάνουν για πρωινό αλλα και για μία νυχτερινή Μάσκα προσώπου
Αν το δέρμα σας είναι ξηρό και σκασμένο, η βρώμη θα σας κάνει να νιώσετεί καλύτερα αφοι έχει καταπραϋντικές ιδιότητες. Όταν συνδυάζεται με την ενυδατική και αντιβακτηριδιακή δράση του μελιού, έχετε μια μάσκα δυναμίτη που θα αφήσει το δέρμα σας λείο και απαλό

Πως Να Το Κάνετε:
Ανακατέψτε ίση ποσότητα μελιού με αποξηραμένα βρώμη μέχρι να σχηματιστεί μια πάστα. Εφαρμόστε την πάστα στο πρόσωπό σας και απλώστε την σε αυτό ομοιόμορφα με απαλές κυκλικές κινήσεις. Αφήστε να καθίσει για 15 λεπτά ή μπορείτε να κοιμηθείτε όλη νύχτα και να ξεπλύνετε το πρωί. Να γνωρίζετε ότι αυτό το μείγμα μπορεί να λεκιάσει, έτσι όταν το χρησιμοποιείτε, καλύψτε το μαξιλάρι σας με μια πετσέτα. Το πρόσωπό σας θα φαίνεται ανανεωμένο και ελεύθερο από την ξηρότητα που προκαλείται από το χειμώνα.

4
Απαλλαγείτε απότην ακμή με Tea Tree και λάδι καρύδας
Το λάδι καρύδας έχει φυσική αντιμικροβιακή και αντιβακτηριδιακή δράση, ενώ επίσης ενυδατώνει.Το λάδι τσαγιόδεντρου χρησιμοποιείται ως αντιβακτηριακό . Μειώστε τις επιπτώσεις της ακμής και εξαλείψτε τα εξανθήματα με το συνδυασμό αυτών των δύο συστατικών. Δεν Θα σκοτώσετε μόνο τα βακτήρια, αλλά το κάνετε χωρίς να ξεραθεί το δέρμα σας, γεγονός που θα φράξει τους πόρους και θα κάνει την ακμή ακόμα χειρότερη.

Πως Να Το Κάνετε

Απλά λιώσετε ένα κουταλάκι του γλυκού λάδι καρύδας σε μπεν μαρίή στα μικροκύματα, στη συνέχεια αναμείξτε σε λίγες σταγόνες έλαιου τσαγιόδεντρου. Ανακατέψτε μέχρι να αναμιχθεί καλά. Απλώστε το στο πρόσωπό σας τη νύχτα και ξεπλύνετε το πρωί για μια όμορφη επιδερμίδα.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Απάντηση

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

Το απόλυτο μυστικό γεύσης για το μπάρμπεκιου που δεν έχεις ακούσει ποτέ

Δημοσιεύτηκε

στις

Τα μυστικά του ψητού κρέατος δεν σταματάνε ποτέ, καθώς οι έμπειροι ψήστες έχουν πολλούς άσους στο μανίκι τους.

Και έναν τέτοιο θα δούμε εδώ, ένα από αυτά τα μυστικά που σπανίως λέγονται.

Για ακόμα καλύτερα ψημένο κρέας που παραμένει ωστόσο μαλακό και γεμάτο γεύση, το τρικ είναι το χάραγμα. Δεν μιλάμε όμως για μερικές χαραγματιές, αλλά για σωστό καρεδάκι!

Με τη μύτη ενός κοφτερού μαχαιριού κάνουμε ρηχές τομές (3 χιλιοστών ιδανικά) κατά μήκος της επιφάνειας του κρέατος. Κατόπιν επαναλαμβάνουμε από την αντίθετη κατεύθυνση, κάθετα στις πρώτες τομές.

Το ίδιο κάνουμε και από την άλλη πλευρά του κομματιού. Μετά καρυκεύουμε το κρέας με τα μπαχαρικά της αρεσκείας μας και το ρίχνουμε στο μπάρμπεκιου, προσέχοντας ωστόσο να το αφήσουμε λιγότερο από όσο συνήθως στη φωτιά. Γιατί θα «γίνει» γρηγορότερα.

Τι κερδίζεις με την τεχνική; Το γεγονός ότι τα καρυκεύματα θα εισχωρήσουν μέσα στο κρέας, αντί να παραμένουν απλώς στην επιφάνειά του. Ταυτοχρόνως, το χαραγμένο κρέας επιτρέπει στη θερμότητα να εισχωρήσει βαθύτερα, ψήνοντάς το πιο ομοιόμορφα.

Όπως μας εξηγεί η food editor Sherry Rujikarn, το χάραγμα στο κρέας επιτρέπει στα κομμάτια με μακριές ή σκληρές ίνες να γίνουν πιο μαλακά, καθώς οι τομές διασπούν αυτές τις ίνες, αφήνοντας το κομμάτι πιο τρυφερό στην υφή…

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΓΥΝΑΙΚΑ

Ποια αντικείμενα δεν πρέπει ποτέ να απολυμαίνετε με δυνατά απορρυπαντικά

Δημοσιεύτηκε

στις

Η νέα πραγματικότητα μας έχει κάνει όλους μανιακούς με την καθαριότητα και την αποστείρωση, δύο έννοιες που έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητά μας.

Παρόλο που είναι πολύ σημαντικό να είμαστε προσεκτικοί σχετικά με την καθαριότητα και την υγιεινή του προσωπικού μας χώρου και των αντικειμένων μας, τα σπρέι απολύμανσης και τα αντισηπτικά δεν ενδείκνυνται για όλα τα αντικείμενα που έχουμε στο σπίτι. Παρακάτω θα δείτε τρία αντικείμενα που δεν πρέπει να τα απολυμαίνετε, καθώς και τον εναλλακτικό τρόπο για να τα καθαρίσετε.

Κοσμήματα

Οι χημικές ουσίες στα απολυμαντικά καθαριστικά είναι πολύ δυνατές για να χρησιμοποιηθούν σε ευαίσθητα μέταλλα και πολύτιμους λίθους. Στην πραγματικότητα, ακόμη και το απολυμαντικό χεριών μπορεί να βλάψει ορισμένους τύπους κοσμημάτων, και γι αυτόν ακριβώς το λόγο ορισμένοι ειδικοί προτείνουν την αποφυγή δαχτυλιδιών, ρολογιών και βραχιολιών αυτήν την περίοδο μέχρι να ηρεμήσουμε από την σχολαστική καθαριότητα των χεριών λόγω της πανδημίας.

Επιφάνεις από φυσική πέτρα

Τα σκληρά καθαριστικά μπορούν να προκαλέσουν ζημιά σε φυσικές πέτρινες επιφάνειες, όπως ο γρανίτης ή το μάρμαρο, ακόμη και να αφήσουν μόνιμες γκρατσουνιές στους όμορφους και περιποιημένους πάγκους σας. Για να αποφύγετε κάτι τέτοιο απλώς πλύνετε τις συγκεκριμένες επιφάνειες με απλό, πράσινο σαπούνι και νερό.

Γυαλιά

Τα περισσότερα απολυμαντικά προειδοποιούν να τα κρατήσετε μακριά από τα μάτια σας, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να τα κρατήσετε και μακριά από τα γυαλιά σας. Για να τα καθαρίσετε καλά και να απομακρύνετε από αυτά τα μικρόβια απλώς πλύντε τα απαλά με μερικές σταγόνες υγρού πιάτων και μετά στεγνώστε τα με ένα μαλακό πανί μικροϊνών.

Παιχνίδια

Τα περισσότερα παιχνίδια έρχονται σε επαφή με το στόμα, ένας πολύ σημαντικός παράγοντας που θα σας αποτρέψει να χρησιμοποιήσετε τα απολυμαντικά για τον καθαρισμό των παιχνιδιών των παιδιών σας. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να τα πλύνετε με ένα ήπιο σαπούνι και μετά να τα ξεπλύνετε πολύ καλά και για αρκετή ώρα κάτω από τρεχούμενο νερό.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

Σπιτικό παγωτό με πλούσια γεύση μπανάνας

Δημοσιεύτηκε

στις

Υλικά για 4 άτομα

  • 1 κιλό μπανάνες
  • 1/2 κούπα ζάχαρη (κατά προτίμηση ζάχαρη άχνη)
  • 1 κούπα παγωμένο γάλα
  • 1/3 κούπα χυμό λεμονιού

Εκτέλεση

  1. Καθαρίζετε τις μπανάνες και τις κόβετε σε κομμάτια (ροδέλες).
  2. Απλώνετε τα κομμάτια σε ένα μικρό ταψάκι και το βάζετε στην κατάψυξη μερικές ώρες για να παγώσουν.
  3. Μόλις παγώσουν, τα βγάζετε από το ψυγείο και τα βάζετε στο μπλέντερ.
  4. Τα χτυπάτε στη δυνατή ταχύτητα μέχρι να πολτοποιηθούν.
  5. Ρίχνετε λίγο-λίγο το παγωμένο γάλα και χτυπάτε (θα βοηθήσει πολύ αν το μπλέντερ έχει ειδική υποδοχή για ρίψη υλικών).
  6. Ρίχνετε τη ζάχαρη και το χυμό λεμονιού και χτυπάτε μέχρι να ενσωματωθούν με το υπόλοιπο μείγμα.
  7. Βάζετε το μείγμα σε ένα μπολ και το τοποθετείτε στην κατάψυξη για μερικές ώρες (ανάλογα το ψυγείο).
  8. Για καλύτερα αποτελέσματα, κάθε μία ώρα το βγάζετε και το ανακατεύετε με το κουτάλι.
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

Σπιτικό σορμπέ δαμάσκηνο

Δημοσιεύτηκε

στις

Υλικά για 4-6 άτομα

  • 2 κιλά ώριμα δαμάσκηνα, χωρίς κουκούτσι και κομμένα στη μέση
  • 1 1/2 φλιτζάνι (325 ml) νερό
  • 1 1/2 φλιτζάνια (300 γραμμάρια) ζάχαρη
  • 2 κουταλιές της σούπας βότκα

Εκτέλεση

  1. Αρχικά, ρίχνετε τα καθαρισμένα δαμάσκηνα σε μια κατσαρόλα με νερό να βράσουν σε χαμηλή φωτιά, για 8 – 10 λεπτά.
  2. Κατόπιν, κατεβάζετε από την εστία και προσθέτετε τη ζάχαρη, ανακατεύοντας μέχρι να διαλυθεί μέσα στο μείγμα της κατσαρόλας.
  3. Στη συνέχεια πολτοποιείτε το μείγμα με τα δαμάσκηνα σε ένα μπλέντερ μέχρι να μαλακώσουν και να διαλυθούν σε μικρά κομματάκια.
  4. Βάζετε το μείγμα για 2 ώρες στο ψυγείο να κρυώσει καλά.
  5. Αφού περάσει ο απαιτούμενος χρόνος το βγάζετε απ’ το ψυγείο και ρίχνετε τη βότκα, το βάζετε στην παγωτομηχανη και το δουλεύετε σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή.
  6. Διαφορετικά τοποθετείτε στη κατάψυξη για 6 ώρες, ανακατεύοντας κάθε 45 λεπτά για 4 -5 φορές.
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

.

Monopolio Delivery

Δημοφιλή

Popular posts:

PABTEBOY ME GIATRO

Mladen Group 01

Mladen Group 02

Mladen Group 03

Mladen Group 04

Mladen Group 05

Mladen Group 06

Mladen Group 07

Mladen Group 08

Mladen Group 09

Mladen Group 10

Mladen Group 11

Mladen Group 12

Mladen Group 13

Mladen Group 14

Mladen Group 15

Mladen Group 16

Mladen Group 17

Mladen Group 18

Mladen Group 19

Mladen Group 20

Mladen Group 21

Mladen Group 22

Free Group 01

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠIΣHΣ