Quantcast
Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

25η ∆ιεθνής Έκθεση «KAVALAEXPO 2017»

image_print

25η ∆ΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ «KAVALAEXPO 2017» Εκθεσιακό Κέντρο Επιμελητηρίου Καβάλας «Απόστολος Μαρδύρης» στη Ν. Καρβάλη, 6-11 Οκτωβρίου 2017.

Αγαπητοί Εκθέτες, Το Επιμελητήριο Καβάλας μέλος του ευρωπαϊκού δικτύου στήριξης επιχειρήσεων «Enterprise Europe Network», σας ενημερώνει ότι η ∆ιοίκηση του Επιμελητηρίου, αποφάσισε την διοργάνωση της 25ης ∆ιεθνούς Έκθεσης “KAVALAEXPO 2017”, στα πλαίσια στήριξης της επιχειρηματικότητας, προώθησης των ποιοτικών τοπικών προϊόντων, ενίσχυσης της εξωστρέφειας και της καινοτομίας.

Η έκθεση θα γίνει σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (ΤΕΙ) Αν. Μακεδονίας & Θράκης, και θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως και τις 11 Οκτωβρίου 2017 στον Εκθεσιακό χώρο «Απόστολος Μαρδύρης» στην Νέα Καρβάλη Καβάλας. Η φετινή διοργάνωση της Έκθεσης «KAVALAEXPO 2017» θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην προώθηση τουριστικών επιχειρηματικών συνεργασιών (Β2Β), καθώς η περιοχή μας γνωρίζει μία ιδιαίτερη τουριστική ανάπτυξη. Στα πλαίσια αυτής της διοργάνωσης θα προσκληθούν επιχειρηματικοί φορείς και επιχειρήσεις, ιδιαίτερα από τις Βαλκανικές χώρες του τουριστικού κλάδου.

Παρακαλούμε να μας δηλώστε έγκαιρα, τη συμμετοχή σας στην Έκθεση μέχρι 26 Σεπτεμβρίου 2017. Σας ευχαριστούμε και σας αναμένουμε να σας καλωσορίσουμε στην «KAVALAEXPO 2017». H συμμετοχή σας είναι καθοριστική για την επιτυχία της φετινής διοργάνωσης και της οικονομικής ανάπτυξης. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2510 222212, κα Σ. Μαυρομμάτη (εσωτ. 4) κα Α. Μάρκου (εσωτ. 13), κα. ∆. Παρασύρη (εσωτ.11) και ιστοσελίδα www.kcci.gr

DNews Widget
Click to comment

Απάντηση

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Καβάλα: Πρωταθλήτρια στην ακρίβεια των ακινήτων στη Βόρεια Ελλάδα

image_print

Στην κορυφή της Βόρειας Ελλάδας ως προς την άνοδο των τιμών των κατοικιών βρίσκεται η Καβάλα, με την αγορά ακινήτων της περιοχής να καταγράφει εντυπωσιακή αύξηση τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα με στοιχεία του Spitogatos Insights για το πρώτο τρίμηνο του 2026, οι ζητούμενες τιμές πώλησης κατοικιών στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας έχουν αυξηθεί κατά 68,1% μέσα σε μία πενταετία, ποσοστό που την τοποθετεί στην πρώτη θέση στη Μακεδονία.

Η μέση ζητούμενη τιμή πώλησης στην Π.Ε. Καβάλας φτάνει πλέον τα 2.194 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο, ενώ στην πόλη της Καβάλας διαμορφώνεται κοντά στα 1.993 ευρώ ανά τετραγωνικό.

Η τουριστική ανάπτυξη, η περιορισμένη προσφορά διαθέσιμων κατοικιών, οι βραχυχρόνιες μισθώσεις αλλά και το επενδυτικό ενδιαφέρον αποτελούν παράγοντες που επηρεάζουν την αγορά. Την ίδια στιγμή, η συνεχής άνοδος δημιουργεί ολοένα μεγαλύτερη πίεση στους μόνιμους κατοίκους και ιδιαίτερα στους νέους που αναζητούν κατοικία για αγορά ή ενοικίαση.

Η Καβάλα εδραιώνει έτσι τη θέση της στον επενδυτικό χάρτη των ακινήτων, με την άλλη όψη της ανάπτυξης να είναι το ολοένα υψηλότερο κόστος στέγασης για τα τοπικά νοικοκυριά.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Καβάλα: Επιμένουν τα προβλήματα στον οδοφωτισμό – «Γεφύρι της Άρτας» το συντριβάνι της Καπνεργάτη

image_print

Συνεχίζονται τα προβλήματα με τον οδοφωτισμό σε σημεία της Καβάλας, με νέο περιστατικό να καταγράφεται κατά τη διάρκεια του εορτασμού του Αγίου Παντελεήμονα στην πόλη.

Για κάποιο χρονικό διάστημα, ο φωτισμός στην περιοχή όπου πραγματοποιούνταν ο εορτασμός δεν ήταν επαρκής, δημιουργώντας προβληματισμό, ιδιαίτερα λόγω της αυξημένης παρουσίας πιστών. Το περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε ζητήματα που έχουν κατά καιρούς καταγραφεί με τον δημοτικό φωτισμό σε διάφορα σημεία της πόλης.

Την ίδια ώρα, σε «γεφύρι της Άρτας» φαίνεται πως έχει εξελιχθεί και η λειτουργία του συντριβανιού στην πλατεία Καπνεργάτη. Παρά τις επανειλημμένες παρεμβάσεις, εξακολουθούν να παρουσιάζονται προβλήματα, με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Καβάλας να προχωρούν σε εργασίες και επισκευές, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι βλάβες και να εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία του.

Τα δύο ζητήματα επαναφέρουν στο προσκήνιο την κατάσταση και τη συντήρηση βασικών υποδομών της πόλης, ιδιαίτερα κατά τη θερινή περίοδο, όταν η κίνηση κατοίκων και επισκεπτών είναι αυξημένη.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Νοσοκομείο Καβάλας: Ένας μήνας με τα νέα ΤΕΠ – Η υποστελέχωση παραμένει το μεγάλο «αγκάθι»

image_print

Περισσότερο από ένας μήνας έχει περάσει από τη λειτουργία των νέων Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, με τις νέες εγκαταστάσεις να έχουν βελτιώσει σημαντικά τις υποδομές και τις συνθήκες υποδοχής των ασθενών.

Ωστόσο, παρά την αναβάθμιση των χώρων, τα βασικά προβλήματα παραμένουν. Η κίνηση στα επείγοντα εξακολουθεί να είναι ιδιαίτερα αυξημένη, την ώρα που το διαθέσιμο προσωπικό καλείται να ανταποκριθεί σε μεγάλο αριθμό περιστατικών, συχνά κάτω από έντονη πίεση.

Η εικόνα αναδεικνύει ότι οι νέες υποδομές αποτελούν μόνο τη μία πλευρά της αναβάθμισης των ΤΕΠ. Περισσότερο από έναν μήνα μετά, το στοίχημα παραμένει η επαρκής στελέχωση, ώστε το ανθρώπινο δυναμικό να μπορεί να ανταποκριθεί στον αυξημένο φόρτο και οι πολίτες να εξυπηρετούνται χωρίς μεγάλες καθυστερήσεις.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
text about elections

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en