Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

1ο Blue City Multisport | Αντίστροφη μέτρηση για τους αγώνες τριάθλου

Οι δράσεις του 1ου Blue City Multisport θα ξεκινήσουν από την Παρασκευή 27 Μαΐου με το Kids Running που θα πραγματοποιηθεί για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ο Δήμος Καβάλας και το Επιμελητήριο σε συνεργασία με την ΑΛΦΑ Sports Management διοργανώνουν στις 27-28-29 Μαϊου για πρώτη φορά στην Καβάλα αγώνες τριάθλου Sprint και Ολυμπιακής απόστασης, ενώ κύριος πρωταγωνιστής εκτός από τους αθλητές θα είναι τα παιδιά για να γνωρίσουν αθλήματα, όπως η κολύμβηση, το τρέξιμο και το ποδήλατο.

Οι δράσεις του 1ου Blue City Multisport θα ξεκινήσουν από την Παρασκευή 27 Μαΐου με το Kids Running που θα πραγματοποιηθεί για φιλανθρωπικό σκοπό.

Το βασικό μέρος της διοργάνωσης θα ξεκινήσει το Σάββατο 28 Μαΐου με το Open Water Swimming και το Kavala Night City Run Blue, ενώ την Κυριακή 29 Μαΐου θα λάβει χώρα το Sprint και το Ολυμπιακό Τρίαθλο στα οποία θα συμμετάσχουν κατά βάση επαγγελματίες αθλητές.

Το πρόγραμμα του 1ου Blue City Multisport

  • Παρασκευή 27 Μαΐου 2022- Kids Running και Ψυχαγωγικές κι Αθλητικές δραστηριότητες 18:00 – 23:00
  • Σάββατο 28 Μαΐου 2022- Open Water Swimming 12:00 – 15:00 – Kavala Night City Run 20:30 – 23:00
  • Κυριακή 29 Μαΐου 2022 – Sprint και Ολυμπιακό Τρίαθλο 09:00 – 13:00

Η διαδρομή του αγώνα

1ου Blue City Multisport

O αγώνας ξεκινά από την παραλιακή οδό (Εθν. Αντιστάσεως) και συγκεκριμένα μπροστά από την πλατεία Κανάρη, ακριβώς στο υψόμετρο της θάλασσας. Αρχικά οι αθλητές κινούνται περιμετρικά του λιμανιού της Καβάλας για να καταλήξουν στο χώρο του Τελωνείου. Ακολούθως ανηφορίζουν προς το Φάρο της Παναγίας , συνεχίζουν μέσα από τα γραφικά σοκάκια της παλιάς πόλης για να συναντήσουν το ιστορικό κάστρο της Καβάλας.

Στη συνέχεια ακολουθεί κατηφορική πορεία προς τo παλιό υδραγωγείο της πόλης (Καμάρες) κι από εκεί μπαίνουνε στην οδό Ομονοίας, τον κεντρικό εμπορικό δρόμο της πόλης και περνώντας την πλατεία Ελευθερίας, ανηφορίζουν την Ομονοίας μέχρι τη διασταύρωση με την οδό Αβέρωφ, απ’ όπου και κατηφορίζουν προς την πλατεία Καπνεργάτη και μπροστά από το Δημαρχείο και τον Δημοτικό κήπο φτάνουν στην οδό Βενιζέλου με πορεία προς τον κόμβο Φαλήρου.

Επιπροσθέτως, ακολουθούν τον παραλιακό δρόμο κινούμενοι παράλληλα με τις ακτές Ραψάνη (αναστροφή των 5 χλμ), Καλαμίτσα (αναστροφή των 10 χλμ.), όπου και κάνουν αναστροφή με κατεύθυνση πλέον την παραλιακή οδό Εθν. Αντιστάσεως και το σημείο εκκίνησης – τερματισμού. Στη συνέχεια διασχίζουν όλη την παραλιακή ζώνη και το πάρκο Φαλήρου και τερματίζουν μπροστά την πλατεία Κανάρη, στο σημείο απ’ όπου ξεκίνησαν.

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Αλέξης Πολίτης | Ζητούμε τη διεθνή αναγνώριση της Γενοκτονίας

Το δικό του μήνυμα έστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Αλέξη Πολίτη για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

Στο μήνυμα του ο κ. Πολίτης αναφέρει τα εξής: Η 19η Μαΐου είναι ημέρα μνήμης και τιμής της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου. Είναι χρέος μας να μην ξεχνάμε και να θυμίζουμε στους νεότερους την τραγωδία του αφανισμού 353.000 προγόνων μας.

Ζητούμε τη διεθνή αναγνώριση της Γενοκτονίας!

Continue Reading

ΘΑΣΟΣ

Θασιακή ‘Ενωση Καβάλας | Γενική συνέλευση και πλούσια δράση

Σε τακτική Γενική Συνέλευση στις 18 Μαΐου 2022, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Καβάλας, προχώρησε η Θασιακή Ενωση Καβάλας.

 

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

ENAMEDIA GROUP | Παραδόθηκαν στο «Χαμόγελο του Παιδιού» οι πίνακες της δράσης «Τέχνη και Παιδί»

Παραδόθηκαν στο «Χαμόγελο του Παιδιού» οι πίνακες της δράσης «Τέχνη και Παιδί»

Το ΕΝΑchannel, και 36 ζωγράφοι από την Ελλάδα με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και προσφοράς, ολοκλήρωσαν τη δράση «Τέχνη και Παιδί» με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του πολύπλευρου έργου του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και πιο συγκεκριμένα την δομή φιλοξενίας στη Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας που φιλοξενεί παιδιά που είναι σε κίνδυνο και έχουν την ανάγκη ενός ασφαλούς περιβάλλοντος ηλικίας μέχρι 17 ετών.

Με το μήνυμα «Μέσα από την τέχνη γεννιέται η ελπίδα, το χρώμα, και η ευαισθησία» εικαστικοί από όλη την Ελλάδα συμμετείχαν στη δράση αφιλοκερδώς, προσφέροντας απλόχερα τα έργα τους. Με τον τρόπο αυτό, η εικαστική τέχνη έγινε αρωγός της προσπάθειάς του ENA MEDIA GROUP ώστε  να στηρίξει ενεργά τις δράσεις του Οργανισμού

Από την συγκεκριμένη προσπάθεια, οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές είχαν την δυνατότητα να επιλέξουν έναν από τους πίνακες στους λογαριασμούς του “Χαμόγελου του Παιδιού” ενώ κατόπιν συνεργασίας με τους ζωγράφους οι υπολοίποι πίνακες παραδόθηκαν από τον Λευτέρη Κουκουτίνη Πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ENAMEDIA GROYP στο σπίτι του χαμόγελου στην Ηρακλείτσα Καβάλας.

Το Σπίτι άνοιξε την αγκαλιά του το 2009 και αρχικά λειτούργησε ως εξοχική κατοικία για τα παιδιά που διαμένουν στον Οργανισμό. Από το 2018 «Το Χαμόγελο του Παιδιού» υλοποιεί τη δράση «Σπίτια φιλοξενίας παιδιών σε κίνδυνο ΙΙ».

Σκοπός η παροχή ενός επαρκούς πλαισίου προστασίας και φροντίδας των ασυνόδευτων ανήλικων και τη σταδιακή προετοιμασία για την αυτονόμησή τους όπου φιλοξενούνται παιδιά σε κίνδυνο: ασυνόδευτα παιδιά προσφύγων και παιδιά – θύματα κακοποίησης – παραμέλησης, ανεξαρτήτου εθνικότητας, που ζουν στην Ελλάδα και τα οποία έχουν απομακρυνθεί ή χωριστεί από το οικογενειακό τους περιβάλλον με απόφαση των εισαγγελικών και δικαστικών αρχών.

 

Continue Reading

Κατοικία


newsletterΚαιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

el Greek
X
Αρέσει σε %d bloggers: