Quantcast
Connect with us

VIDEOS

Τρελαίνει κόσμο και στα playoff ο Πανιώνιος!

Μετά τη σημαντική εκτός έδρας νίκη της μέσα στην Τούμπα η ΑΕΚ προσγειώθηκε ανώμαλα από τον Πανιώνιο.

Πιο συγκεκριμένα η Ένωση ηττήθηκε με 1-0 από τους «κυανέρυθρους» την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ, για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, χάνοντας έτσι έδαφος στη μάχη για την κατάκτηση της πρωτιάς στο μίνι πρωτάθλημα.

Το γκολ που έκρινε το ματς και έγειρε την πλάστιγγα υπέρ των φιλοξενούμενων το πέτυχε ο Γεσίλ μόλις στο 7ο λεπτό.

Δοκάρι είχε στο 89′ σε σέντρα του Σιμόες ο δικέφαλος που φωνάζει για τη φάση στο 55′ του ματς, όταν ο βοηθός Γκάγκας υπέδειξε σε θέση οφσάιντ τον Πέκχαρτ, ο οποίος, όμως, καλυπτόταν οριακά, ενώ στη συνέχεια γίνεται πέναλτι στον Τσέχο.

Με τακτική για σεμινάριο, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς «κλείδωσε» την ΑΕΚ που σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο παρουσίασε τραγική εικόνα. Σίγουρα βοήθησε και το γρήγορο γκολ μόλις στο 7΄, αλλά και σ΄αυτό η ευθύνη ων γηπεδούχων είναι μεγάλη. Από κόρνερ της Ενωσης (!), ο Πανιώνιος δημιούργησε τις προϋποθέσεις για μια αντεπίθεση με τον Μπεν να πραγματοποιεί εκπληκτική κούρσα και να πασάρει στον Γεσίλ. Ο Τουρκογερμανός στράικερ πλάσαρε έξοχα τον Μπάρκα πετυχαίνοντας μόλις το 2ο γκολ της επαγγελματικής του καριέρας.

Ο Σιώπης και ο Κόρμπος δημιούργησαν απροσπέλαστο τείχος στο κέντρο του γηπέδου, ο Μπεν όποτε έπαιρνε τη μπάλα ήταν «κίνδυνος-θάνατος», ενώ η αμυντική γραμμή του Πανιωνίου με κυρίαρχο τον Σπύρο Ρισβάνη λειτούργησε άριστα. Κάπως έτσι κύλησε όλο το πρώτο ημίχρονο με την ΑΕΚ να μην μπορεί να απειλήσει και να προσπαθεί με «καμινάδες» να δημιουργήσει πρόβλημα στον Πανιώνιο.

Ετσι, στο β΄ ημίχρονο ο Χιμένεθ έπρεπε να αλλάξει τα πάντα ρίχνοντας στο ματς τους Πατίτο, Χριστοδουλόπουλο και αντικαθιστώντας δύο μέσους, τους Βάργκας, Αϊντάρεβιτς. Η επιθετική αύρα της ΑΕΚ δεν επηρέασε τους φιλοξενούμενους.

Πιστοί στο σχέδιο που εφάρμοσαν από το πρώτο λεπτό, οι παίκτες του Μιλόγεβιτς επέτρεπαν στους αντιπάλους τους να έχουν… απεριόριστη κατοχή της μπάλας και ξεκινούσαν την πίεση περίπου 10 μέτρα έξω από την περιοχή του Γιαννιώτη. Μοιραία, ο Χιμένεθ αναγκάστηκε να κλείσει τις αλλαγές του με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα ρίχνοντας στο ματς και το ύστατο επιθετικό του όπλο, τον Ούγκο Αλμέιδα.

Η τακτική προσέγγιση του Πανιωνίου άγγιζε την τελειότητα. Ο Μιλόγεβιτς νίκησε κατά κράτος τον συνάδελφό του, αφού κατάφερε να απειληθεί ελάχιστα από την ομάδα που διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση της Super League. Κι όταν αυτό έγινε, σε «βολίδα» του Γκάλο στο 80΄, ο Γιαννιώτης επενέβη εντυπωσιακά. Πέραν τούτου και μιας κεφαλιάς του Βράνιες στο 52΄ (άουτ) η ΑΕΚ ήταν «κλειδωμένη» και απολύτως «βραχυκυκλωμένη» από τον εντυπωσιακό Πανιώνιο και τον εξαιρετικό προπονητή του.

Για να φτάσουμε στο 89ο λεπτό, όταν η Ένωση είχε δοκάρι: από μια «καραμπόλα» σε σέντρα του Σιμόες στο 89΄ με τη μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά και να προσκρούει στο αριστερό δοκάρι του Γιαννιώτη.

Κίτρινες:
Βράνιες – Γεσίλ, Βλάχος, Οικονόμου, Κόρμπος

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Γκάλο, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς (46΄ Πατίτο), Βάργκας (46΄ Χριστοδουλόπουλος), Πέκχαρτ (61΄ Αλμέιδα), Αραούχο

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Βλάχος (57΄ Γκιοατά), Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης, Μπεν, Μασούντ, Μασούρας, Γεσίλ (76΄ Λάμπρου)

Click to comment

Απάντηση

VIDEOS

Μποτιλιάρισμα στον Ειρηνικό: Δεκάδες πετρελαιοφόρα ακινητοποιημένα (video)

Εικόνες που εντυπωσιάζουν και θυμίζουν ταινία, αν και τα πλάνα επισημαίνουν την εν εξελίξει οικονομική κρίση.

Ένας στόλος περίπου 24 πετρελαιοφόρων περιμένει να εκφορτώσει αργό πετρέλαιο στο Λονγκ Μπιτς της Καλιφόρνιας στις ΗΠΑ, καθώς οι εταιρείες πετρελαίου έχουν εξαντλήσει τις εγκαταστάσεις αποθήκευσης τόσο στην Αμερική, όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Τα δεκάδες δεξαμενόπλοια στον Ειρηνικό Ωκεανό θυμίζουν κάτι από “μποτιλιάρισμα” περιμένοντας να ξεφορτώσουν το πετρέλαιο στο λιμάνι.

Τη Δευτέρα, οι τιμές του αργού πετρελαίου κατρακύλησαν σε πρωτοφανή επίπεδα, εν μέσω της κάθετης πτώσης της ζήτησης και της μεγάλης προσφοράς που προκλήθηκε από την πανδημία του κορωνοϊού.

 

Continue Reading

VIDEOS

Μία μεγάλη αποκάλυψη κρύβει το νέο trailer του Resident Evil 3

Στο επίκεντρο η Jill Valentine

Ένα νέο trailer για το νέο Resident Evil δημοσιοποίησε η Capcom, με την πρωταγωνίστρια του παιχνιδιού, Jill Valentine, να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

Στο trailer εμφανίζονται κι άλλοι χαρακτήρες της δημοφιλούς σειράς στον χώρο των video games.

Όπως γνωρίζουμε ήδη, το timeline του Resident Evil 3 τοποθετείται 24 ώρες πριν και 24 ώρες μετά τα γεγονότα του Resident Evil 2, με την Capcom να μην αποκλείεται να κρύβει κι άλλες εκπλήξεις, εκτός από τη μεγάλη αλλαγή του Nemesis, όπως φαίνεται στο τελευταίο καρέ του trailer.

Ένα επίσης νέο στοιχείο που αποκάλυψε η Capcom είναι πως η Jill θα είναι playable χαρακτήρας στο multiplayer mode του παιχνιδιού, Resident Evil Resistance.

Το Resident Evil 3: Nemesis θα κυκλοφορήσει στις 3 Απριλίου για PS4, Xbox One και PC.

Continue Reading

MEDIA

ΙΜΑΜ ΜΠΑΙΛΝΤΙ Ευλαλο – Εκπομπή (TEASER) FHD

To IMAM ΜΠΑΙΛΝΤΙ βρέθηκε στο χωρίο ευλαλο και στο παζάρι όπου γίνετε στην περιοχή , μίλησε με τον κόσμο τους παραγωγούς άλλα και τους επαγγελματίες

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en