Quantcast
Connect with us

MEDIA

Το Μουντιάλ οδηγεί την κούρσα της τηλεθέασης – Τι συνέβη με τα σίριαλ

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου και οι αγώνες, που μεταδίδονται στον ΑΝΤ1, σαρώνουν σε τηλεθέαση.

Έτσι, το βράδυ της Τετάρτης, το ματς ανάμεσα στη Γαλλία και το Μαρόκο βρέθηκε στην κορυφή της βραδινής ζώνης. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, έκανε 35,3% στο σύνολο και 37,6% στο δυναμικό κοινό.

Ενδιαφέρον έχει και το κομμάτι της μυθοπλασίας. Ο «Σασμός» του ALPHA σημείωσε 20,3% στο σύνολο και 17,7% στους τηλεθεατές 18-54. Η σειρά του ALPHA εμφανίστηκε με χαμηλότερα από το αναμενόμενο ποσοστά, αποδεικνύοντας ότι επηρεάζεται από το Μουντιάλ. «Η Γη της Ελιάς» του MEGA έκανε 21,5% στο σύνολο και 16,5% στο δυναμικό κοινό, ενώ το «Μαύρο Ρόδο» -που παίρνει το lead in και συνεχίζεται μέχρι τις 24.00- άγγιξε 21,7% στο σύνολο και 15% στο δυναμικό κοινό.

Η παραγωγή μυθοπλασίας του ALPHA, «Αυτή η νύχτα μένει», από τις 22.40 έως τις 24.00, σημείωσε 14,3% στο σύνολο και 12,1% στο δυναμικό κοινό. Το σίριαλ εποχής, του ίδιου καναλιού, που προβάλλεται στις 20.00, «Ο Παράδεισος των Κυριών», έκανε 18,7% στο σύνολο και 15,2% στους τηλεθεατές 18-54.

Στον αντίποδα των παραπάνω, υπήρξαν και σειρές που αρκέστηκαν σε μονοψήφια ποσοστά. Η παραγωγή «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» έκανε 4% στο σύνολο και 4,2% στο δυναμικό κοινό, ενώ η «Δική μας οικογένεια» του OPEN 4,6% στο σύνολο και 4,1% στο δυναμικό κοινό.

Να σημειωθεί ότι, την ερχόμενη εβδομάδα, οι σειρές αποχαιρετούν για λίγο τους φανατικούς τους και θα επανέλθουν με νέα επεισόδια στις αρχές του 2023. Τον Ιανουάριο, η πίτα της τηλεθέασης θα μοιραστεί ξανά καθώς η έλευση του «Survivor All Star» αλλά και του «MasterChef» σίγουρα θα επηρεάσει την τελική κατάταξη στους πίνακες της Nielsen, στην prime time. Παράλληλα, η άφιξη νέων παραγωγών μυθοπλασίας στα κανάλια θα κάνει ακόμη εντονότερο και δυσκολότερο τον ανταγωνισμό.

Πηγή: newsbomb.gr

Click to comment

Απάντηση

MEDIA

Εφημερίδα ΑΝΑΛΥΤΗΣ 25-03-2024

Continue Reading

MEDIA

Εφημερίδα ΑΝΑΛΥΤΗΣ 18-03-2024

Continue Reading

MEDIA

Εφημερίδα ΑΝΑΛΥΤΗΣ 11-03-2024

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en