Quantcast
Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το «Αιγυπτιακό τρικ» για να κάνεις δροσερό ύπνο το βράδυ

Το εύκολο κόλπο για να κοιμηθείς εύκολα και χωρίς να ζεσταίνεσαι

Το καλοκαίρι ο βραδινός ύπνος μπορεί να γίνει αφόρητος και χρειάζεται συχνά να βρίσκουμε διάφορους τρόπους για να μπορέσουμε να κοιμηθούμε συνεχόμενα.

Εκτός από τα προφανή, δηλαδή τον ανεμιστήρα και το air condition, υπάρχει και ένα άλλο κόλπο, το λεγόμενο «αιγυπτιακό τρικ» για να μπορέσεις να κοιμηθείς εύκολα και πάνω απ’ όλα δροσερά. Τι ακριβώς είναι αυτό το κόλπο;

Θα πρέπει να βρέξεις ένα σεντόνι με δροσερό νερό και να το στραγγίξεις καλά. Έπειτα, χρησιμοποίησέ το ως πανωσέντονο, για να σκεπαστείς δηλαδή. Με αυτό τον τρόπο θα καταφέρεις να ρίξεις αισθητά τη θερμοκρασία και να κάνεις έναν πιο δροσερό και ταυτόχρονα ξεκούραστο καλοκαιρινό ύπνο.

Δοκίμασέ το και θα δεις διαφορά σε σχέση με άλλα βράδια.

Click to comment

Απάντηση

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

ΡΑΑΕΥ | Καταγγελίες για τηλεφωνικές απάτες σε βάρος καταναλωτών ηλεκτρικής ενέργειας

Την αυξημένη προσοχή των καταναλωτών που δέχονται τηλεφωνικές κλήσεις για την προώθηση προϊόντων ηλεκτρικής ενέργειας εφιστά η Ρυθμιστική Αρχή Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων.

Όπως αναφέρει, το τελευταίο χρονικό διάστημα δέχεται καταγγελίες πολιτών για τηλεφωνικές απάτες. Συγκεκριμένα, αναφέρουν ότι επιτήδειοι επικοινωνούν τηλεφωνικά μαζί τους εμφανιζόμενοι ως εκπρόσωποι της «Ανεξάρτητης Αρχής Ενέργειας, της ΡΑΕ», προκειμένου να ενημερώσουν για τα νέα τιμολόγια και να συνδράμουν στην επιλογή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας.

Οι επιτήδειοι ζητούν, μάλιστα, από τους καταναλωτές στοιχεία που σχετίζονται με τους λογαριασμούς τους και τα συμβόλαιά τους, προτρέποντάς τους να τους τα αποστείλουν είτε μέσω εφαρμογών (viber), είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Η ΡΑΑΕΥ, βάσει των αρμοδιοτήτων της, ενημερώνει τους καταναλωτές ότι ουδεμία αρμοδιότητα έχει να επικοινωνεί μαζί τους, καθώς και ουδεμία αρμοδιότητα έχει να υποδείξει ή να προτείνει τιμολόγια ηλεκτρικού ρεύματος.

Ουδείς υπάλληλος της Ρυθμιστικής Αρχής Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων δεν έχει επικοινωνήσει και δεν θα επικοινωνήσει με καταναλωτές για θέματα που αφορούν στην επιλογή προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας.
ethnos.gr

Continue Reading

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Άγιοι Θεόδωροι | Συνελήφθη 49χρονος για ενδοοικογενειακή βία

Χειροπέδες σε έναν 49χρονο άνδρα πέρασαν οι αστυνομικοί στους Άγιους Θεοδώρους καθώς σύμφωνα με την καταγγελία της συζύγου του κατά τη διάρκεια τηλεφωνήματος που είχαν την απείλησε και την έβρισε.

Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τη γυναίκα για τα safe house ωστόσο δεν δέθηκε να μεταφερθεί σε κάποιο ασφαλή χώρο.

Οι αριθμοί των καταγγελιών για την ενδοοικογενειακή βία το τελευταίο διάστημα έχουν ραγδαία αύξηση.

Μόνο το πρώτο 15νθημερο του Απριλίου έγιναν 1496 καταγγελίες οι ποιες οδήγησαν σε 831 συλλήψεις. Από τα θύματα τα 161 τοποθέτησαν panic button στα κινητά τους ενώ 27 μεταφέρθηκαν σε δομές. Συνολικά στο 100 έγιναν 2.165 κλήσεις.
newsbomb.gr

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Παγκόσμιος συναγερμός | Το Ισραήλ πραγματοποιεί επίθεση με πυραύλους στο Ιράν

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί ο πλανήτης την πρώτη ένδειξη αντεπίθεσης του Ισραήλ κατά του Ιράν.

Με τις πληροφορίες να παραμένουν συγκεχυμένες και το Ιράν να διατείνεται ότι δεν επλήγη από την ισραηλινή επίθεση, η έρευνα για το τι πραγματικά συνέβη συνέχιζεται.

Αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι πύραυλοι έπληξαν περιοχή στο Ισφαχάν του κεντρικού Ιράν, ενώ εκρήξεις αναφέρθηκαν σε ιρανικούς στόχους στη Συρία και στο Ιράκ. Το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων FARS μετέδωσε αρχικά ότι ακούστηκαν εκρήξεις στην περιοχή του αεροδρομίου της πόλης Ισφαχάν στο κεντρικό Ιράν.

Αυτά γνωρίζουμε μέχρι στιγμής ως επιβεβαιωμένες ειδήσεις σύμφωνα με τον Guardian:

-Αμερικανοί αξιωματούχοι επιβεβαίωσαν ότι το Ισραήλ έχει πραγματοποιήσει στρατιωτικές επιχειρήσεις εναντίον του Ιράν, αλλά δεν περιέγραψαν αυτές τις επιχειρήσεις.

Οι New York Times επικαλούνται τρεις Ιρανούς αξιωματούχους που επιβεβαιώνουν ότι ένα πλήγμα έπληξε μια στρατιωτική αεροπορική βάση κοντά στο Ισφαχάν, χωρίς να αναφέρουν ποια χώρα πραγματοποίησε την επίθεση. Δύο Ισραηλινοί στρατιωτικοί αξιωματούχοι δηλώνουν στους NYT ότι το Ισραήλ ήταν πίσω από το χτύπημα.

Ο ισραηλινός στρατός είπε στα πρακτορεία ειδήσεων, όπως το Agence France-Presse και το Associated Press: «Δεν έχουμε κάποιο σχόλιο αυτή τη στιγμή».

-Τα κρατικά μέσα ενημέρωσης του Ιράν ανέφεραν εκρήξεις στην κεντρική επαρχία Ισφαχάν την Παρασκευή

-Τα συστήματα αεράμυνας σε πολλές πόλεις του Ιράν ενεργοποιήθηκαν, ανέφεραν τα κρατικά μέσα ενημέρωσης, αφού ο επίσημος ραδιοτηλεοπτικός σταθμός της χώρας ανέφερε ότι ακούστηκαν εκρήξεις κοντά στην πόλη Ισφαχάν.

-Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις στο Ισφαχάν αναφέρθηκαν ότι είναι «απόλυτα ασφαλείς», μετέδωσε το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Tasnim, επικαλούμενο «αξιόπιστες πηγές».

-Οι πτήσεις ανεστάλησαν σε περιοχές του Ιράν την Παρασκευή. «Η αεράμυνα του Ιράν έχει ενεργοποιηθεί στους ουρανούς αρκετών επαρχιών της χώρας», ανέφερε το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων IRNA της Τεχεράνης.

-Το πρακτορείο ειδήσεων Mehr μετέδωσε ότι «οι πτήσεις προς την Τεχεράνη, το Ισφαχάν και το Σιράζ και τα αεροδρόμια στα δυτικά, βορειοδυτικά και νοτιοδυτικά έχουν ανασταλεί».

-Το λογισμικό παρακολούθησης πτήσεων έδειξε εμπορικές πτήσεις να αποφεύγουν το δυτικό Ιράν, συμπεριλαμβανομένου του Ισφαχάν, και να παρακάμπτουν την Τεχεράνη προς τα βόρεια και τα ανατολικά.

-Δεν υπήρξε κανένα άμεσο σχόλιο από την αεροπορική εταιρεία Emirates του Ντουμπάι, η οποία εκτελούσε πολλά από τα αεροπλάνα.

Εκρήξεις αναφέρθηκαν επίσης στη νότια Συρία, σύμφωνα με τοπική ομάδα ακτιβιστών. «Υπήρξαν χτυπήματα σε θέση ραντάρ του συριακού στρατού», είπε ο Ράγιαν Μααρούφ, ο οποίος διευθύνει τον αντικυβερνητικό ιστότοπο Suwayda24 που καλύπτει ειδήσεις από την επαρχία Σουέιντα στο νότο, αναφέρει το Γαλλικό Πρακτορείο.

newsbomb.gr

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en