Quantcast
Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Σύγκρουση τρένων στη Λάρισα | Ξύπνησε από το κώμα η 25χρονη που νοσηλεύεται στο «Παπανικολάου»

Θετικές είναι οι εξελίξεις για την υγεία της 25χρονης η οποία νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη, μετά τη σύγκρουση των τρένων στη Λάρισα στις 28 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του grtimes, η 25χρονη πολυτραυματίας η οποία βρισκόταν στο επιβατικό τρένο, ξύπνησε από την καταστολή και ουσιαστικά έχει αποκατασταθεί η επικοινωνία της με το περιβάλλον.
Παράλληλα, η κατάσταση της υγείας της παρουσιάζει σταθερή βελτίωση και ταυτόχρονα κατά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας αναπνέει μόνη της, δίχως την υποστήριξη μηχανικού αερισμού.

Να σημειωθεί, πάντως, πως η 25χρονη η οποία τραυματίστηκε στη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Α’ ΜΕΘ του Γ.Ν. Παπανικολάου.

protothema.gr

Click to comment

Απάντηση

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Με επιτυχία έγινε η παρουσίαση του βιβλίου του Θανάση Διαλεκτόπουλου

“Υπερ-γονεϊσμός και γονείς ελικόπτερα” είναι ο τίτλος του νέου βιβλίου του Θανάση Διαλεκτόπουλου, που παρουσιάστηκε στην Μ. Λέσχη Καβάλας το απόγευμα της 23 Απριλίου, με την παρουσία πολλών συμπολιτών.

Ένα βιβλίο, που αξίζει να έχει κάθε γονέας καθότι αναφέρεται στην σωστή διαπαιδαγώγηση των παιδιών και εξαλείπτει άσχημα φαινόμενα στο μέλλον της ζωής τους.

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Επέστρεψε στην Καβάλα ο Δήμαρχος Θόδωρος Μουριάδης μετά την επίσκεψη του στην Αθήνα

Μια εβδομάδα διήρκησε η επίσκεψη του Δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη στην Αθήνα όπου βρέθηκε με σκοπό να συζητήσει για διάφορα θέματα που ζητούν λύσεις στην πόλη.

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Αρχαιολογικά είναι τα θέματα που παρατείνουν τα έργα στον Άγιο Νικόλαο

Ένα μεγάλο πρόβλημα που απασχολεί ιδιαίτερα την κοινωνία της Καβάλας και ιδίως τα καταστήματα στον Άγιο Νικόλαο που εξελίσσονται στο σημείο.

Όπως μας δηλώνει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κύριος Αλέξης Γούλας, υπάρχει θέμα με την αρχαιολογία καθότι βρέθηκαν στο σημείο πολλά αρχαία με αποτέλεσμα οι διαδικασίες να αργούν.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en