Quantcast
Connect with us

ΘΑΣΟΣ

Συνεχίζονται οι εργασίες για τον καθαρισμό του φράγματος των Μαριών (video)

Συνεχίζεται το έργο της περιφερειακής ενότητας Καβάλας στις Μαριές και πιο συγκεκριμένα ο καθαρισμός των φράγματος των Μαριών.

Διευκρίνισε προς το παρόν δε ξεφεύγει από το χρονοδιάγραμμά του, έστω κι αν έχουν ήδη αφαιρεθεί σημαντικές ποσότητες φερτών υλικών από το φράγμα ενώ δημιουργήθηκαν κάποια “κολλήματα” λόγω της γραφειοκρατίας.

 

Click to comment

Απάντηση

ΘΑΣΟΣ

ΠΑΣΟΚ | Διευρυμένη Νομαρχιακή Συνέλευση στη Θάσο

Διευρυμένη Νομαρχιακή Συνέλευση πραγματοποίησε το ΠΑΣΟΚ στην Θάσο και συγκεκριμένα στον Πρίνο την Κυριακή 14/04/2024, με τη συμμετοχή της δημοτικής οργάνωσης Θάσου, μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Καβάλας, του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής Χάρη Σεϊτανίδη, των υποψηφίων βουλευτών Λεωνίδα Παππά, Χρήστου Καϊταντζόπουλου και Ιωάννη Πλαφαδέλη καθώς και στελεχών του ΠΑΣΟΚ από κάθε γωνιά της Θάσου.

Στη συγκεκριμένη συνάντηση συζητήθηκαν τα οργανωτικά θέματα ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης των ευρωεκλογών και καθορίστηκε η Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα για την Θάσο. Κοινός παρονομαστής της συνέλευσης ήταν η αισιοδοξία των στελεχών του ΠΑΣΟΚ και η βεβαιότητα για νικηφόρο αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές, το οποίο θα σηματοδοτήσει και την αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών στην πατρίδα μας.

Continue Reading

ΘΑΣΟΣ

Δημοτική Θατρική σκηνή Λιμένα | «Φτυστός ο μακαρίτης» της Πένυς Φυλακτάκη

Πιστή στο ραντεβού της, όπως κάθε χρόνο, η Δημοτική θεατρική ομάδα Λιμένα Θάσου  του Δήμου Θάσου υπόσχεται άφθονο γέλιο από 17 εως 21 Απριλίου 2024.

Η κωμωδία σε σκηνοθεσία της Καταρτζή Αμάντας κρατάει το κοινό σε … αγωνία για το μυστικό ή ίσως καλύτερα την κατάρα της οικογένειας Μπεζενόγλου, που κρατάει από γενιά σε γενιά.

Επί σκηνής;

Μια γέννα, αλλά και μια κηδεία, απόπειρες… αυτοκτονίας, αλλά κυρίως πολύ γέλιο για όσους επιλέξουν να περάσουν το βράδυ τους στις 21.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δημου Θάσου το ΚΑΛΟΓΕΡΙΚΟ.

 Το έργο είναι μια σάτιρα της νεοελληνικής κοινωνίας, από την μετεμφυλιακή περίοδο μέχρι σήμερα, με στοιχεία φαρσοκωμωδίας που παραπέμπουν σε «χαρακτήρες» του Ελληνικού κινηματογράφου, της δεκαετίας του 1960.

Οι αριστοτεχνικές ατάκες του προκαλούν το γέλιο του σημερινού θεατή, αλλά και την αναγνώριση των κακώς κειμένων σε όλους τους τομείς της ιδιωτικής και δημόσιας ζωής.

Το έργο γράφτηκε το 2012 όταν η οικονομική κρίση κυριαρχούσε και ταλάνισε όλη την Ελλάδα.

Οι χαρακτήρες του έργου είναι χαρακτηριστικοί εκπρόσωποι μιας κοινωνίας σε κρίση που προσπαθούν να επιβιώσουν μέσα σε αυτήν.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

ΚΕΙΜΕΝΟ: Πένυ Φυλακτάκη

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ – ΜΟΥΣΙΚΕΣ  ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ: Αμάντα Καταρτζή

ΣΚΗΝΙΚΑ – ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ – ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΦΙΣΑΣ-ΒΙΝΤΕΟ  :

Μπίλιας Αναστάσιος

Παίζουν με αλφαβητική σειρά -Αγγελοπούλου Φανή-Κακηράκη Ελένη

Καλούδη Νατάσα -Καταρτζή Αμάντα-Μπίλιας Αναστάσιος

Παναγιώτου Ευστρατία -Παπακυριακίδου Ολυμπία-Σαλωνίδου Μαρούλα

Σωτηρίου Συμεών-Σίμου Ιωάννης-Σίσκου  Ζωή-Τζιάφα ‘Εφη- Φωτιάδης Βασίλης

Φωνή διαγγέλματος  ο  Γιαννόπουλος ΄Αγγελος:

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ 6946506997

Continue Reading

ΘΑΣΟΣ

«Συνάντηση του Δημάρχου Θάσου με το ΔΣ του Πανθασιακού Συλλόγου Επαγγελματιών»

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε  στο Γραφείο του Δημάρχου Θάσου μεταξύ του Δημάρχου Θάσου κ. Ελευθέριου Κυριακίδη και του ΔΣ του νεοσύστατου Πανθασιακού Συλλόγου Επαγγελματιών, παρουσία του Αντιδημάρχου Τουρισμού Θάσου κ. Μαρκιανού Ιωάννη.

Κατά την συνάντηση, συζητήθηκαν αφενός θέματα που απασχολούν το Διοικητικό Συμβούλιο του νεοσύστατου Πανθασιακού Συλλόγου Επαγγελματιών και των μελών του, αφετέρου οι δυνατότητες της στενής συνεργασίας του Συλλόγου με τον Δήμο της Θάσου, ενόψει και της έναρξης της τρέχουσας τουριστικής περιόδου.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Δήμαρχος Θάσου κ. Ελευθέριος Κυριακίδης δήλωσε:

«Με χαρά υποδεχθήκαμε τους εκπροσώπους του Πανθασιακού Συλλόγου Επαγγελματιών, με τους οποίους, σε κλίμα αμοιβαίας κατανόησης και εμπιστοσύνης, θέσαμε τις βάσεις μια υγιούς και εποικοδομητικής συνεργασίας προς όφελος του τόπου μας».

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en