Quantcast
Connect with us

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συλλυπητήρια από Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Προμηθέα για τον θάνατο του Γκίμα

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις γιατον ξαφνικό θάνατο του προπονητή του Φίλιππου Βέροιας, Δημήτρη Γκίμα, που βύθισε στο πένθος το ελληνικό μπάσκετ, εξέδωσαν ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ και ο Προμηθέας Πατρών.

Αναλυτικά:

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για το θάνατο του προπονητή του Φίλιππου Βέροιας, Δημήτρη Γκίμα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Οι στιγμές, που τα λόγια περιττεύουν… Ένας Κύριος, ένας Δάσκαλος, ένας εκ των Σκαπανέων του ημαθιώτικου μπάσκετ, ο Δημήτρης Γκίμας έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.

Το σπάνιο ήθος του και η διαρκής εργατικότητά του συνιστούν «οδηγό» για όλους όσοι ασχολούνται με το αγαπημένο μας άθλημα. Με τον άνθρωπο και προπονητή Δημήτρη η ΑΕΚ ήρθε πιο κοντά την εποχή των δικών της πέτρινων χρόνων, των χρόνων της περισυλλογής και της ευθύνης στις μικρότερες κατηγορίες, και στις αναμετρήσεις με τον Φίλιππο Βεροίας. Ανείπωτη η θλίψη…

Ο μεγαλομέτοχος Μάκης Αγγελόπουλος, ο Κόουτς Ηλίας Παπαθεοδώρου και όλη η οικογένεια της ΑΕΚ BC, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια προς το Δ.Σ. και τη Διοικούσα Επιτροπή Μπάσκετ του Φιλίππου και στους οικείους του εκλιπόντος».

Η ανακοίνωση του Προμηθέα:

«Τα μέλη του ΔΣ του Αθλητικού Συλλόγου Προμηθέα Πατρών -και προσωπικά ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Ευάγγγελος Λιόλιος- εκφράζουν τη βαθιά θλίψη τους και τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Δημήτρη Γκίμα, καθώς και στην Οικογένεια του Φίλιππου Βέροιας για τη βαριά κι εντελώς απρόσμενη απώλεια τους. Ο εκλιπών υπηρέτησε τον μπάσκετ και ιδιαίτερα τον Φίλιππο Βέροιας ως αθλητής και προπονητής με αυθεντικό πάθος, σπάνιο αθλητικό ήθος και ιδιαίτερη αγάπη.

Όταν συναντηθήκαμε ως αντίπαλοι στην Α2 Εθνική (2015-16), αλλά και πρόσφατα με αφορμή τις κοινές τηλεπροπονήσεις των Ακαδημιών των 2 ομάδων μάς εντυπωσίασε η πηγαία αυθεντικότητα, η άοκνη μαχητικότητα και η μοναδική αγάπη για την ομάδα του, το Φίλιππο Βέροιας, αυτού του αληθινού εργάτη του αθλήματος.

Το κενό τέτοιων ανθρώπων είναι βαρύ και δυσαναπλήρωτο για όλους όσους αγαπούν το ελληνικό μπάσκετ.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Click to comment

Απάντηση

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Γαβριήλ Αραμπατζής από την Ελευθερούπολη έπιασε το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου

Οαθλητής από την Ελευθερούπολη, Γαβριήλ Αραμπατζής έπιασε στους αγώνες στο Σχηματάρι το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου της κατηγορίας Τ20 που θα γίνει στο Κόμπε της Ιαπωνίας, αλλά και για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Μπράβο Γαβριήλ!

Continue Reading

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συζήτησε για τις παρεμβάσεις στο “Ανθή Καραγιάννη” ο Νίκος Παναγιωτόπουλος με τον Υφυπουργό Αθλητισμού

Προγραμματισμένη συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση είχε ο βουλευτής Καβάλας της Ν.Δ Νίκος Παναγιωτόπουλος μαζί με τον εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλο ΑΜ-Θ για θέματα αθλητισμού , Στέλιο Ιγνατιάδη.

Συζητήθηκαν εκκρεμή ζητήματα αθλητικών υποδομών της περιοχής μας, ειδικότερα οι παρεμβάσεις που επείγουν στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» και η χρηματοδότηση του κλειστού γυμναστηρίου Νέας Περαμου Δήμου Παγγαίου .

Continue Reading

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κατάρ:<<Ντου>>από σειχη σε αγώνα ποδοσφαίρου

Ο Αλ Θάνι είναι πρόεδρος της Αλ Γουάκρα κι η παράβαση που έδωσε ο διαιτητής στο 65ο λεπτό δεν του άρεσε καθόλου!

Ο Αμπτουλραχμάν Αλ Τζασίμ έδειξε πέναλτι για χέρι κι αφού πρώτα εξέτασε τη φάση στο VAR.Η απόφαση του προκάλεσε έντονες αντιδράσεις με το μέλος της βασιλικής οικογένειας να κάνει <<ντου>>στον αγωνιστικό χώρο .

Ο πρόεδρος της Αλ Γουακρά ήταν σε έξαλλη κατάσταση , με τους ανθρώπους της προσωπικής φρουράς του, αλλά και ποδοσφαιριστές να προσπαθούν να τον συγκρατήσουν.

Ο Ακράμ Αφίφ έστειλε την μπάλα άουτ στην εκτέλεση , με την Αλ Γουάκρα να αντέχει ως το τέλος , μολονότι έμεινε με 10 παίκτες μετά την αποβολή του τερματοφύλακα της, Σαούντ Αλ Κατέρ στο  76’. Μετά το 0-0 στο ντέρμπι κορυφής ,η πρωτοπόρος Αλ Σαντ διατήρησε το +4 από τους Αλ Γουακρά .

Γιάννης Γ.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en