Quantcast
Connect with us

ΞΑΝΘΗ

Στην Ξάνθη το όχημα της Google – Φωτογράφισε για δεύτερη φορά την περιοχή για το Street View!

-Είχε έρθει ξανά το 2011 όταν και φωτογράφισε για πρώτη φορά την πόλη και τις γύρω περιοχές
Στην πόλη της Ξάνθης βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες το γνωστό όχημα της Google που φέρει πάνω του τον εξοπλισμό για την λήψη εικόνων που στη συνέχεια χρησιμοποιεί η εταιρία στην υπηρεσία Google Maps.
Το όχημα γύρισε τους δρόμους της πόλης αλλά και των πεδινών και ορεινών οικισμών, φωτογραφίζοντας για δεύτερη φορά την περιοχή ώστε στη συνέχεια οι εικόνες αυτές να χρησιμοποιηθούν για τον εμπλουτισμό της σχετικής υπηρεσίας που προσφέρει δωρεάν στους χρήστες της. Όπως είναι γνωστό το όχημα βρέθηκε ξανά στην περιοχή για πρώτη φορά το 2011 με τις φωτογραφίες τις οποίες είχε λάβει τότε από την πόλη να κοσμούν σήμερα την υπηρεσία Google Maps.
Ήδη εδώ και μερικούς μήνες η γνωστή διαδικτυακή, και όχι μόνο, εταιρία προσφέρει τη δυνατότητα στους χρήστες της να περιηγηθούν τρισδιάστατα μέσω της υπηρεσίας Street View της Google Maps τόσο στην πόλη της Ξάνθης όσο και ευρύτερα στην Ελλάδα, κάτι που μέχρι πρότινος δεν ήταν εφικτό. Ωστόσο αυτό που αντικρίζει κάποιος που επιχειρεί την εν λόγω περιπλάνηση είναι η αποτύπωση της περιοχής το 2011, όταν και είχε βρεθεί εδώ το σχετικό όχημα. Προφανώς οι νέες φωτογραφίες που ελήφθησαν θα προστεθούν στην υπηρεσία ώστε να είναι πιο πρόσφατη η απεικόνιση της περιοχής που θα προσφέρεται στους χρήστες του διαδικτύου.

Click to comment

Απάντηση

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Ξάνθη | Τροχαίο με διακινητή στο Σέλερο | Στο Νοσοκομείο 6 άτομα!

Τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη ένα ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε διακινητής σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (28/03) στο Σέλερο, της Ξάνθης.

Αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών συνέλαβαν τον αλλοδαπό διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός του οχήματος μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών  αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ στη συνέχεια το όχημα ακινητοποιήθηκε έπειτα από πρόσκρουση σε έτερο Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο ημεδαποί.

Από το τροχαίο ατύχημα τραυματίσθηκαν ο διακινητής, τρεις διακινούμενοι και οι δύο ημεδαποί, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Ξάνθης για νοσηλεία.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι για το όχημα μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών έχει δηλωθεί κλοπή την 26-3-2024 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.

Πηγή: xanthinea.gr

Continue Reading

ΔΡΑΜΑ

Με πολύ κόσμο οι παρελάσεις σε ΑΜ-Θ και Λήμνο – Παρέλαση με άλογα στην παρέλαση του Δοξάτου

Κορυφώθηκαν στην Ξάνθη  οι εκδηλώσεις εορτασμού της 25ης Μαρτίου, με τη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική οδό της πόλης. Την κυβέρνηση εκπροσώπησε η Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ξάνθης κ. Πολυξένη Μπρίκα.

Continue Reading

ΞΑΝΘΗ

Σε 67χρονο ασθενή το πρώτο απογευματινό χειρουργείο στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης

Το πρώτο απογευματινό χειρουργείο στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης έγινε χθες σε ασθενή 67 ετών για αφαίρεση βουβωνοκήλης.

Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης «Χ» έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα των συνεργατών, που, όπως επισημαίνει, έμπρακτα συνεχίζουν την προσπάθεια παροχής υπηρεσιών υγείας στους πολίτες!

Η διοικήτρια του νοσοκομείου, Έλενα Ροφαέλα, παρακολούθησε από μέσα το πρώτο απογευματινό χειρουργείο και μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ τόνισε πως είναι σημαντικό σε ένα μικρό επαρχιακό νοσοκομείο να γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια από το προσωπικό.

Πηγή: newsbeast.gr

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en