Quantcast
Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Σοκ και φρίκη|Ζαλίζει ο αριθμός βιαστών της 12χρονης – Οι εξοργιστικές απαιτήσεις τους, ο οίκος ανοχής

Μία φρικτή υπόθεση, αυτή του βιασμού και της σεξουαλικής εκμετάλλευσης του 12χρονου κοριτσιού στα Σεπόλια, εξελίσσεται μέρα με την ημέρα σε μία δυσώδη κατάσταση, η οποία διαπερνά ολόκληρη την κοινωνία και όχι μόνο μια μικρή γειτονιά ή μία οικογένεια.

Δεν είναι – δυστυχώς – η πρώτη φορά που ένας ενήλικας βιάζει μία ανήλικη. Ούτε είναι – ακόμη χειρότερα – η πρώτη φορά που γονείς κατηγορούνται ότι έβλαψαν το παιδί τους. Εξάλλου, η περίπτωση της Ρούλας Πισπιρίγκου είναι ακόμη στην επικαιρότητα, εξαιτίας των κατηγοριών που την βαραίνουν.

Η επιχείρηση Μίχου να μετατρέψει μια 12χρονη σε επαγγελματία «συνοδό»

Είναι, όμως, αν όχι η μοναδική, μία από τις ελάχιστες περιπτώσεις – που έχουν γίνει γνωστές τουλάχιστον – η οποία δεν αφορά μόνο στην σεξουαλική κακοποίηση μιας ανήλικης από έναν μεγαλύτερο άνδρα, αλλά και στην «επιχείρηση» ενός πορωμένου ανθρώπου, που είχε το κοινωνικά τέλειο προσωπείο, να μετατρέψει ένα 12χρονο κοριτσάκι σε επαγγελματία «συνοδό» – για να το πούμε επιεικώς…

Η ίδια της η μάνα κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία εις βάρος του παιδιού της.

Ένας από τους πελάτες του 53χρονου Ηλία Μίχου είχε το θράσος να δηλώσει στην 12χρονη, ότι έχει και εκείνος «παιδί στην ηλικία της» – και μάλιστα, στην αληθινή, όπως κατέθεσε το κορίτσι.

Ένας άλλος, την απειλούσε, στις συνομιλίες που είχε μαζί της, ότι ήταν αστυνομικός και πως αν δεν «του κάνει τα χατίρια» δωρεάν, θα την… συλλάβει!

Η μπόχα δεν έχει τελειωμό

Και η μπόχα δεν έχει τελειωμό: Μία γυναίκα επικοινωνεί με την 12χρονη, με σκοπό να την κάνει… «δωράκι» στον σύζυγό της, παριστάνοντας η ίδια το δόλωμα και ζητώντας από τη μικρή να κάνουν «τρίο».

Ο δεύτερος στη σειρά κατηγορούμενος, που συνελήφθη και βρίσκεται ήδη στις φυλακές Τρίπολης, ο 42χρονος Γιάννης Σοφιανίδης, ήταν ένας ακόμη άνθρωπος της διπλανής πόρτας, ένας οικογενειάρχης, που έχει τρία ανήλικα παιδιά, με το μεγαλύτερο να είναι ένα 12χρονο κορίτσι – στην ηλικία δηλαδή του κοριτσιού που κατηγορείται ότι βίασε.

Ο Σοφιανίδης, μάλιστα, μαθαίνουμε τώρα πως βίαζε την 12χρονη σε μια αλάνα, που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την ομάδα ΔΙΑΣ της Δυτικής Αττικής και την Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, πέντε λεπτά από την Ομόνοια. Τέτοιο θράσος!

Ένας 33χρονος, που ανήκει στους συλληφθέντες και πλέον προφυλακισμένους, ήταν υπάλληλος φαρμακαποθήκης και ισχυρίζεται πως έχει κατάθλιψη και δεν έχει την πνευματική δυνατότητα να… διακρίνει μια 12χρονη από μια 17χρονη!

Ο κύκλος του «ευυπόληπτου» Μίχου

Ακόμη και αν θεωρήσουμε αναξιόπιστη την κατάθεση της κατηγορούμενης μητέρας, που είπε ότι εμπιστευόταν τον Μίχο, εξαιτίας των επαφών και του κύκλου του, καθώς «ήταν άνθρωπος της εκκλησίας, είχε πολλούς γνωστούς στη γειτονιά, ηθοποιούς, πολιτικούς» – κάτι που έχει επιβεβαιωθεί, εξάλλου – η εμπλοκή αστυνομικού που υπηρετεί στην ΓΑΔΑ, την οποία αποκάλυψε το MEGA στην εκπομπή Live News, φέρνει στο μυαλό την φράση της 37χρονης μητέρας: «Επίσης, του είχα εμπιστοσύνη γιατί έβλεπα αστυνομικούς, εν ενεργεία και μη, να συχνάζουν στο μαγαζί του»…

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις πληροφορίες του αστυνομικού συντάκτη των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλη Λαμπρόπουλου, «υπάρχει ένας αστυνομικός, ο οποίος εμφανίζεται να συνομιλεί με την 12χρονη και επιχειρείται από τις Αρχές να διαπιστωθεί εάν είχε και επαφές με το παιδί ή έμεινε στα λόγια και τις συνεννοήσεις μαζί της μέσα από το διαδίκτυο».

Η συνέχεια που είχε η αποκάλυψη αυτή, εξάλλου, προκαλεί μεγαλύτερη ταραχή – εάν βεβαίως αποδειχθεί ότι ο εν λόγω αστυνομικός δεν έμεινε μόνο στα λόγια – καθώς επιβεβαιώθηκε από τον ίδιο τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος άμεσα διέταξε τον πειθαρχικό έλεγχο του αστυνομικού

Ο οίκος ανοχής και οι «πελάτες»

Και μέσα σε όλα αυτά, ένας οίκος ανοχής – ίσως και κάποιο μικρό ξενοδοχείο ακούγεται πλέον – έρχεται να προστεθεί στην υπόθεση της φρίκης.

Το κοριτσάκι κατέθεσε ότι ο Μίχος την πήγαινε σε έναν οίκο ανοχής – τον οποίο και περιέγραψε, μάλιστα – και εκεί, έναντι αμοιβής, την εξέδιδε σε «πελάτες», τουλάχιστον πέντε τη φορά, δήλωσε η 12χρονη, οι οποίοι την βίαζαν, αφού πρώτα την είχε βιάσει ο 53χρονος!

Οι Αρχές ερευνούν επισταμένα το θέμα με τον οίκο ανοχής, ενώ ο αριθμός των πιθανών βιαστών της 12χρονης «ζαλίζει», αφού καλά πληροφορημένες πληγές κάνουν λόγο ακόμη και για 80 άτομα.

tovima.gr

Click to comment

Απάντηση

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Ικανοποιητική η κίνηση στις προκριματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ στην Καβάλα για τα ευρωψηφοδέλτια

Ιδιαίτερα ικανοποιημένοι δηλώνουν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ με την μεγάλη συμμετοχή που υπήρξε στις προκριματικές εκλογές για τα ευρωψηφοδέλτια του κόμματος.

Στόχος του κόμματος αλλά και των μελών της Καβάλας, είναι η ένταξη όσο περισσότερων γίνεται ευρωβουλευτών στο Κοινοβούλιο με πρώτο και κύριο σχέδιο την αποκατάσταση της δικαιοσύνης στην χώρα μας.

Continue Reading

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Προπονητής κλιμάκιου Ταεκβοντό Β. Ελλάδος ο Χάρης Παλτόγλου στο Διεθνές Πρωτάθλημα στην Σόφια

Το διεθνές τουρνουά 15th Hereya Open Sofia, που θα διεξαχθεί στις 21 και 22 Απριλίου 2024 στο Asics Arena της Σόφιας, θα φιλοξενήσει 1100 αθλητές από 12 χώρες. Οι επίλεκτοι αθλητές έχουν επιδείξει  αφοσίωση και εξαιρετικές επιδόσεις στους αγώνες και έχουν καταταγεί στην πρώτη θέση από τα τρία προκριματικά πρωταθλήματα.

Η συμμετοχή των 100 επίλεκτων αθλητών από την Ένωση Τάεκβοντο Βορείου Ελλάδος, υπό τον προπονητή Χάρη Παλτογλου, ενισχύει την Ελληνική αποστολή στο διεθνές τουρνουά 15th Hereya Open Sofia. Μία τιμητική θέση που τιμάει την πόλη μας, την Καβάλα, παρέχοντας σημαντική αναγνώριση στον τομέα του Τάεκβοντο.

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Σύλλογοι, φορείς και εθελοντές καθάρισαν τμήμα του περιαστικού δάσους

Πολλά είναι τα παράπονα που έχουν γίνει για τα απορρίματα τα οποία πλυμμηρίζουν το περιαστικό δάσος της Καβάλας. Σίγουρα ένα γεγονός που ιδίως και με τον ερχομό της αντιπυρικής περιόδου προκαλεί έντονο προβληματισμό.

Μπορεί πολλοί πολίτες να μην είναι υπεύθυνοι όσο αφορά την ρίψη των απορριμάτων όμως αρκετοί φορείς, σύλλογοι και εθελοντές προέβησαν στον καθαρισμό ενός τμήματός του.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en