Quantcast
Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια σήμερα Σάββατο 18/10

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Ενθουσιάζεσαι με κάποιες αναφορές που γίνονται στο πρόσωπο σου και αυτό είναι μια αφορμή για να κάνεις αυτά που θέλεις και όπως τα θέλεις. Θα ήταν πολύ δημιουργικό για σένα να μπορείς να αλλάξεις ακόμα και ένα κομμάτι του παρελθόντος σου και να το προσαρμόσεις στο τωρινό σου σκεπτικό.
Ερωτικά: Ο έρωτας ανάμεσα σε εσένα και ένα Λέοντα θα είναι τόσο δυνατός που μπορεί να σου ζητήσει ακόμα και να κάνετε παιδί για να υπάρξει συνέχεια μεταξύ σας. Είναι όμορφο να σε θέλουν και να ανταποκρίνεσαι. Με τον Ζυγό και τον Τοξότη υπάρχει μια έντονη ενέργεια και δεν θα πρέπει να τη χαλάσετε λόγω αρνητικών οικογενειακών συνθηκών ή οικονομικών θεμάτων που σε απασχολούν.
Οικονομικά & Καριέρα: Σήμερα μπορεί να δεχτείς μια πρόταση την οποία εδώ και πολύ καιρό περίμενες και σίγουρα θα σου ανοίξει μια πόρτα για την οποία μπορεί να έχει βοηθήσει με τον τρόπο του ένας Ζυγός.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Ανησυχείς γιατί θέλεις να βρίσκεσαι στις επάλξεις νιώθεις όμως ότι δεν μπορείς εξαιτίας του τρόπου που σκέφτεσαι. Για αυτό φρόντισε να αλλάξεις και να κάνεις κινήσεις. Πιθανόν να φανούν υπερβολικές τόσο σε εσένα όσο και στους άλλους αλλά να τις στηρίξεις γιατί είναι ένα κομμάτι δικό σου που τις πιο πολλές φορές φοβάσαι να αποδεχτείς.
Ερωτικά: Νιώθεις ότι βρίσκεσαι ανάμεσα σε δύο πλευρές και δεν ξέρεις αν θα πρέπει να αφήσεις την λογική σου να πάει περίπατο γιατί έχεις ανάγκη επιτέλους να μιλήσεις με την καρδιά. Το Λιοντάρι, ο Ζυγός, ο Κριός και ο Τοξότης σε αναγκάζουν να κάνεις κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που έχεις μάθει. Πάντως αν έχεις τόλμη (το οποίο το δείχνει η συνολική εικόνα του ωροσκοπίου σου) θα το προσπαθήσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Πιθανόν να πρέπει να φανείς δίκαιος/α αλλά και να τραβήξεις μια διαχωριστική γραμμή και να μη μετέχεις στην κόντρα που μπορεί να υπάρχει ανάμεσα σε ένα Ζυγό ή Σκορπιό που ίσως είναι συνεργάτες σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Έχεις στα χέρια σου ένα ισχυρό εργαλείο και θα πρέπει να το χρησιμοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο. Η πιθανότητα να κερδίσεις είναι πολύ μεγάλη και αν περιμένεις μια σημαντική απάντηση για σπουδές ή για ένα σπίτι, θα είναι θετική.
Ερωτικά: Μπορείς να διαχειριστείς ακόμα και την πιο δύσκολη σχέση και κυρίως με ένα Ιχθύ που είναι συνέχεια ήξεις αφήξεις. Τώρα έχεις μια συμπεριφορά περισσότερο θετική και επειδή σε ενδιαφέρει και το Λιοντάρι, ο Ζυγός ή ο Τοξότης νιώθεις ότι θα πάρεις αγάπη και φροντίδα.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναλαμβάνεις μεγαλύτερες ευθύνες γιατί πιστεύεις ότι θα τα καταφέρεις και θα κερδίσεις μια συνεργασία, χρήματα μέσω ενός συμβολαίου που θα υπογραφεί ή κάποια άλλες υλικές παροχές που θα σε βγάλουν από τα αδιέξοδα. Ακόμα και ένα μικρό κομμάτι από την οικογενειακή περιουσία μπορεί αν σε βοηθήσει στα σχέδιά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Είσαι σε φάση που θέλεις να βιώσεις και να περάσεις μέσα από το σώμα σου και τις αισθήσεις σου μια όμορφη εμπειρία. Για αυτό θα αναζητήσεις τα καλύτερα για σένα με στόχο την προσωπική ευχαρίστηση. Τα ακριβά γούστα σου μπορεί να βγουν και πάλι στην επιφάνεια.
Ερωτικά: Θέλεις να κάνεις εντύπωση και να τραβήξεις κοντά σου αλλά και να σε θαυμάσει ένας Υδροχόος γι’ αυτό ίσως κάνεις κάποιες υπερβολές. Μπορεί να σε βοηθήσουν και κάποια άτομα από την οικογένεια του οπότε θα έχεις το ενδιαφέρον επικεντρωμένο πάνω σου. Με τον Ζυγό θα σε χτυπήσει ένας ξαφνικός έρωτας γιατί θα νιώσεις ότι είναι ο άνθρωπός σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πολλά να κάνεις και πάνω από όλα να αποδείξεις την αξία σου αλλά και να τα καταφέρεις σε οικονομικό επίπεδο και πιθανόν να υπερβάλλεις. Οι συνεργασίες, αν προσπαθήσεις και δεν βάλεις πρώτα τα δικά σου θέλω, θα φέρουν επιτυχία και χρήματα.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Είσαι στα φόρτε της δύναμής σου και δεν σε κουνάει κανένας από αυτή την θέση. Το να επικεντρωθείς στον εαυτό σου θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποιες ανασταλτικές σκέψεις που κατά εποχή κάνεις για λόγους καθαρά ευθιξίας. Το καλό είναι ότι θέλεις να είσαι μαζί με κόσμο και να κοινωνικοποιηθείς περισσότερο για να βρεθείς ακόμα και με άτομα που δεν γνωρίζεις πάρα πολύ αλλά θα τα κάνεις παρέα και θα περάσεις καλά.
Ερωτικά: Ένα ταξίδι με το σύντροφό σου θα σου δώσει την ευκαιρία να βρεθείτε και πάλι κοντά και να ξαναβγεί το ερωτικό στοιχείο που υπήρχε και είχε χαθεί λόγω των συνθηκών. Πάντως έχεις βάλει μπρος την επίλυση προβλημάτων με το άλλο πρόσωπο και κυρίως με τον Σκορπιό που μπορεί να υπήρχε κόντρα μεταξύ σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου θα μπεις στη διαδικασία να προχωρήσεις τα τολμηρά σου σχέδια. Θα βγεις στο προσκήνιο και θα κάνεις κινήσεις που παλιά φοβόσουν για να μην χάσεις την υπόληψη ή και τα χρήματά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια φάση που έχεις ανάγκη να κλειστείς στον εαυτό σου για να ηρεμήσεις και πάνω από όλα να βρεις την αλήθεια σου. Θα ανακαλύψεις ότι αγαπάς τον εαυτό σου που δύσκολα αποδεχόσουν άλλες εποχές. Το να σκέφτεσαι και να ονειρεύεσαι αυτά που θέλεις για σένα δεν είναι κακό. Παραμέρισε την λογική για λίγο και αφέσου να χαλαρώσεις και να νιώσεις όμορφα. Μια κρυφή φιλία που υπάρχει στην ζωή σου θα σε βοηθήσει να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι γιατί έχει εναλλακτικές ιδέες και διαφορετικό τρόπο ζωής, κυρίως διατροφής και διαχείρισης της υγείας του.
Ερωτικά: Αφήνεσαι για λίγο να σε οδηγήσει το ένστικτό σου και επειδή δεν είσαι στην τσίτα βοηθάς και το άλλο πρόσωπο να περάσετε καλά. Μπορεί να μείνετε μόνοι χωρίς την παρουσία πολλών φίλων και γνωστών κι όλα θα είναι μια χαρά. Αν έχεις στο μυαλό σου έναν Υδροχόο θα βρεθείτε να μιλάτε ξαφνικά χωρίς να το καταλάβεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν διάφορα θέματα τα οποία σε απασχολούν για αυτό θα έχεις μια δυναμική συμπεριφορά. Θα τοποθετηθείς και θα πεις τη γνώμη σου περισσότερο δεικτικά από άλλες φορές. Μπορεί να πιστεύεις ότι αν δράσεις μυστικά, θα είναι καλύτερο για σένα αλλά οι κρυφές σου επιθυμίες σε πιέζουν να γίνεις το επίκεντρο και να δείξεις την αξία σου. Μην το μπλοκάρεις και παραμέρισε τη σεμνότητα που σε διακατέχει για να κάνεις αυτά που επιθυμείς.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Είσαι σε μια πολύ καλή φάση και αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαήμερου με την συμμετοχή της Αφροδίτης στο ζώδιό σου θα νιώσεις μεγάλη ηρεμία και εσωτερική ομορφιά. Επίσης, θα σου δώσει κίνητρα για να βελτιώσεις την εμφάνισή σου.
Ερωτικά: Σου αρέσουν οι κολακείες γιατί πιστεύεις ότι ενισχύουν το ερωτικό στοιχείο και πιθανόν να ανταλλάξεις κάποια λόγια γεμάτα γλυκύτητα και ιδίως με πολύ ευγένεια και αγάπη. Για να είστε μαζί με τον Κριό ή το Λέοντα πρέπει να διαθέσεις πλήρως τον εαυτό σου. Ο Αιγόκερως που ίσως έχεις σχέση θα σου χαλάει την διάθεση γιατί δεν έχεις ξεκαθαρίσει κάτι σημαντικό μαζί του.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχει διάθεση συνεργασίας από την πλευρά σου για αυτό θα επενδύσεις σε μια κατάσταση την οποία όμως πιθανόν να δημιουργήσεις αρχικά μόνος/η σου. Μην αφήνεις την αρνητική επιρροή κάποιων ατόμων να σου ανακόπτει την δράση. Εσύ προχώρα στις αποφάσεις σου και θα πετύχεις τα μέγιστα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Έχεις μια μεγάλη ένταση και έντονη διάθεση να κάνεις κάτι πολύ μεγαλειώδες. Μια κίνησή σου θα σε φέρει σε πολύ προνομιούχα θέση κι είναι αυτή που θα σε σπρώξει να φανείς και να δείξεις αυτά που κάνεις γιατί συνήθως κρύβεσαι. Τώρα δεν χρειάζεται γιατί τα δεδομένα αλλάζουν.
Ερωτικά: Έχεις κάποιες αμφιβολίες τις οποίες όμως θα ξεπεράσεις με τον δικό σου αξεπέραστο τρόπο. Το μόνο που πρέπει να αποφεύγεις είναι να σκέφτεσαι εγωιστικά και να κοντράρεσαι με τον Ταύρο και το Λιοντάρι γιατί θα υπάρχει ένας είδος ανταγωνισμού και ίσως στεναχωρηθείς. Με τον Κριό θα τα πάτε καλύτερα γιατί τώρα μπορείς να τον καταλάβεις πιο εύκολα.
Οικονομικά & Καριέρα: Η ιδιαιτερότητα που έχεις και κυρίως η πρωτοτυπία που θα βάλεις μέσα στην δουλειά σου θα σε βοηθήσει να κερδίσεις μια υπόθεση που μπορεί να την θεωρούσες χαμένη. Αρκεί να πιστέψεις στην δημιουργικότητά σου και στα ταλέντα σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Έχεις μια ευχάριστη ημέρα που θα περάσεις με φίλους και άτομα που σε κάνουν να νιώθεις καλά. Αυτό σίγουρα θα σε απαλλάξει από τα πολλά άγχη και τις σκοτούρες που έχεις κατά καιρούς, λόγω μιας δύσκολης κατάσταση που κουβαλάς μέσα στην ψυχή σου και αφορά σε ένα κομμάτι από το παρελθόν. Να προσπαθήσεις τώρα που είσαι καλά να δεις το πρόβλημα από άλλη οπτική γωνία.
Ερωτικά: Αναγνωρίζεις την ανάγκη σου να κάνεις πολλές επαφές. Αν είσαι ελεύθερος/η δε θα αργήσει κάποιο άτομο να σε βάλει μέσα στην φάκα γιατί αν είσαι για πολύ καιρό μόνος/η πως θα ελιχτείς; Αν πάλι είσαι μέσα σε σχέση μπορεί να είσαι σε φάση που χρειάζεσαι την συντροφικότητα και μάλιστα την επιδιώκεις με ένα πολύ έντονο τρόπο.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκαήμερου βρίσκεσαι σε ένα σημαντικό σημείο. Ίσως ξεκινήσεις κάτι και με τη βοήθεια συνεργατών σου, υλοποιήσεις κάποιες ιδέες που σε έχουν κατακλύσει εδώ και καιρό. Η πιθανότητα να κερδίσεις από μια υπόθεση από το εξωτερικό είναι αρκετά μεγάλη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Σίγουρα θα σε αναγνωρίσουν κάποια άτομα με τα οποία έχετε φάει ψωμί και αλάτι μαζί. Πιθανόν να παραπονιέσαι ότι οι άλλοι δεν θυμούνται την προσφορά σου για αυτό νιώθεις ότι ήρθε η ώρα να πάρεις κάποια πράγματα πίσω.
Ερωτικά: Περιμένοντας να καλυτερεύσει η επικοινωνία σου με το Λιοντάρι βλέπεις ότι κάνεις μεγάλους συμβιβασμούς που είναι όμως απαραίτητοι για την ψυχική σου ισορροπία. Με τον Ζυγό καλύτερα να συζητήσετε αρκετά και αν χρειαστεί και για ώρες για να τα βάλετε όλα κάτω, πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις που μπορεί να πληγώσουν και τους δυο.
Οικονομικά & Καριέρα: Πρέπει να κρατάς χαμηλούς τόνους και να μη συγκρίνεις ή εξιδανικεύεις κάποιες καταστάσεις που τελικά δεν είναι όπως φανταζόσουν. Πλησίασε όσο μπορείς τα άτομα που είναι δίπλα σου και αν χρειαστεί να τα βοηθήσεις κιόλας για να μην λένε ότι είσαι απόμακρος/η.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Βρίσκεσαι μέσα σε ένα κλίμα ενθουσιασμού και συγχρόνως μεγάλης διάθεσης για να γνωριστείς με κόσμο και να υλοποιήσεις διάφορες ιδέες. Η ιδέα της αλλαγής διακόσμησης αλλά και της ατομικής σου περιποίησης θα σου δημιουργήσει τόνωση και χαρά. Η ψυχολογία και γενικά οτιδήποτε σου προσφέρει αυτογνωσία θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις με μεγαλύτερη ευκολία σε όλα τα θέματά σου.
Ερωτικά: Χρησιμοποιείς την φιλικότητά σου και αυτό σε βοηθάει να έρθεις πιο κοντά ακόμα και με τον Ταύρο που αρκετές φορές σε πιέζει να φέρεσαι σύμφωνα με τις επιθυμίες του. Όμως καταλαβαίνεις καταλαβαίνει ότι η καρδιά σου είναι κοντά στο Λιοντάρι και σκέφτεσαι ότι μελλοντικά μπορεί να είσαι μαζί του.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάποια αποτελέσματα σου προκαλούν ανασφάλεια. Αν έχεις γεννηθεί από τις 9.2 έως και 11.2 θα νιώθεις μια έντονη τάση για να ακολουθήσεις ένα δρόμο πολύ μοναχικό. Αν θέλεις όμως, μπορείς να μην είσαι μόνος/η με το πρόβλημα σου και να το μοιραστείς με άτομα που σε σέβονται και σε αγαπούν. Το μόνο που χρειάζεται είναι να πιστέψεις περισσότερο στις συνεργασίες που πιθανόν να μην είναι και τόσο εύκολες για σένα.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Θέλεις να κάνεις πολλά πράγματα και δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις γιατί είναι όλα ανάκατα στο μυαλό σου. Πολύς κόσμος, νέες γνωριμίες, γνώσεις αλλά και άτομα που έχουν κάτι να σου πουν, γεμίζουν τη ζωή σου και σε βάζουν να ενεργοποιηθείς όσο μπορείς περισσότερο.
Ερωτικά: Νιώθεις μοναξιά, μόνο όταν κόβεις τις γέφυρες της επικοινωνίας και βλέπεις μέσα από ένα εγωιστικό πρίσμα τις ανάγκες σου. Μπορείς να μιλήσεις και να βρεθείς ακόμα και με ένα πρόσωπο που σου αρέσει πάρα πολύ αλλά πιθανόν να μην το παραδέχεσαι κυρίως αν είναι Λιοντάρι ή Ζυγός γιατί μάλλον φοβάσαι την απόρριψη.
Οικονομικά & Καριέρα: Ενώ είσαι σε φάση που προσπαθείς να αναβαθμίσεις κάποιες καταστάσεις με συνεργάτες αντιστέκεσαι στο να αναλάβεις νέες πρωτοβουλίες γιατί φοβάσαι ότι μαζεύονται πολλά και δεν θα τα καταφέρεις. Παρόλα αυτά, θα σου δοθεί η ευκαιρία μέσα από την καθημερινότητα της δουλειάς σου να ανοίξεις κάποιες νέες πόρτες αλλά όχι χωρίς συνειδητή προσπάθεια.

Click to comment

Απάντηση

LIFESTYLE

Τα 4 ζώδια που θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει το 2024

Στις αρχές του 2024, ο Δίας, ένας τυχερός πλανήτης, σταματά την ανάδρομη πορεία του. Κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται πιο αισιόδοξοι και θετικοί για το μέλλον.

Τα 5 ζώδια που θα βρουν την ευτυχία το 2024

Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος του 2023, είναι μια καλή στιγμή για να σκεφτείτε τις αποφάσεις και τους στόχους σας για το 2024. Τα άστρα υποδηλώνουν ότι ορισμένα ζώδια μπορεί να έχουν μια πραγματικά υπέροχη χρονιά μπροστά. Το 2024 φέρνει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα μετά τα σκαμπανεβάσματα του 2023. Είναι η στιγμή για μεγάλες αλλαγές και νέα ξεκινήματα, όχι μόνο για εσάς αλλά για όλους.

Αυτά τα 4 ζώδια θα δουν αλλαγές και νέα ξεκινήματα το 2024

  • Κριός
  • Ταύρος
  • Δίδυμος
  • Αιγόκερως

Κριός

Το 2024 μπορεί να είναι η χρονιά σου. Μπορείς να αλλάξεις ριζικά τον εαυτό σου. Ο Πλούτωνας μετακομίζει στον 11ο οίκο σας, φέρνοντας την ευκαιρία να μεταμορφώσετε τα μελλοντικά σας σχέδια και το πώς ταιριάζετε στο περιβάλλον σας. Είναι πιθανό να καταφέρετε πολλά το 2024. Όταν ο Άρης συναντήσει τον Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 14 Φεβρουαρίου, ο αντίκτυπός σας στην κοινότητά σας θα είναι ισχυρός. Γνωρίζοντας καλά τους στόχους σας θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτήν την ισχυρή ενέργεια.

Τα 5 ζώδια που θα δουν την καριέρα τους να απογειώνεται το 2024

Τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις στη σχέση σας και το ζώδιό σας σηματοδοτούν μια νέα αρχή. Είναι ένα πράσινο φως από το σύμπαν για να αφήσετε πράγματα που σας κρατούν πίσω και να αγκαλιάσετε ένα νέο κεφάλαιο. Θα αποβάλλεται τις αρνητικές επιρροές και θα απελευθερωθείτε. Ο Απρίλιος φέρνει μια συνάντηση Δία-Ουρανού που οδηγεί σε πιθανώς απροσδόκητα οικονομικά οφέλη. Η τύχη μπορεί να είναι με το μέρος σας, ειδικά σε οικονομικά θέματα, καθώς η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον τομέα του πλούτου σας.

Ταύρος

Το 2024, Ταύρε, οι φιλοδοξίες σου θα είναι δυνατές και θα εστιάσεις στη δουλειά σου και στο πώς σε βλέπουν οι άλλοι. Η επιστροφή του Πλούτωνα στον τομέα της καριέρας τον Ιανουάριο αναδεικνύει τη δουλειά, τη φήμη σας και το πώς σας βλέπουν οι άνθρωποι. Είναι μια ευκαιρία να αφοσιωθείτε στους επαγγελματικούς στόχους σας και να δημιουργήσετε μεγάλο αντίκτυπο. Γύρω από την έκλειψη της Σελήνης τον Μάρτιο, μπορεί να ξανασκεφτείτε την καθημερινότητά σας για να ενισχύσετε την ενέργεια και την αποτελεσματικότητά σας, με στόχο να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας.

Τα 4 ζώδια που μπορούν να καταστρέψουν τη ζωή σας άθελά τους

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για εσάς. Τον Απρίλιο, ο Δίας και ο Ουρανός συναντιούνται στη ζώνη αυτοέκφρασής σας, ενθαρρύνοντάς σας να δείξετε στον κόσμο ποιοι είστε. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα διαδικτυακή επιχείρηση ή να επιχειρήσετε κάτι νέο. Ο Μάιος φέρνει μια ισχυρή ευθυγράμμιση μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία στο ζώδιό σας, ενισχύοντας ενδεχομένως την οικονομική σας κατάσταση και επιτρέποντάς σας να επαναπροσδιορίσετε τον εαυτό σας. Είναι μια πολύ τυχερή στιγμή για εσάς!

Δίδυμος

Το 2024 υπόσχεται να είναι μια χρονιά γεμάτη με πολλές ιδέες και γνώσεις. Ο πανίσχυρος Πλούτωνας επιστρέφει στον Υδροχόο, το συντροφικό σας ζώδιο, γύρω στις 20 Ιανουαρίου, σηματοδοτώντας μια στιγμή για μεγάλες αλλαγές στην αναζήτησή σας για περιπέτεια, τις πεποιθήσεις σας, θέματα εκπαίδευσης και αυτοανακάλυψης.

Ο Άρης που συναντά τον Πλούτωνα στα μέσα Φεβρουαρίου σας δίνει ενέργεια αλλά σας προτείνει να επιλέξετε προσεκτικά τις κοινωνικές και πνευματικές σας αναζητήσεις. Γύρω στον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις της Σελήνης και της Ηλίου μπορεί να πυροδοτήσουν ένα νέο έργο που θα αφορά κάτι σημαντικό που σας ενδιαφέρει ή και ένα ρομαντικό ενδιαφέρον. Μπορεί να βρείτε νέους φίλους που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας, είτε δια ζώσης είτε διαδικτυακά. Αισθάνεστε πιο σίγουροι για το να μοιραστείτε τις ιδέες και την πνευματικότητά σας με άλλους.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, τα πράγματα αλλάζουν το 2024. Η προκλητική φάση με τον Πλούτωνα, που έκανε άνω κάτω την ζωή σας από το 2007, τελειώνει οριστικά στις 20 Ιανουαρίου. Σε αυτό το διάστημα είχατε αρκετές μεταμορφώσεις.

Τον Μάρτιο, ο τυχερός Δίας και ο Ουρανός ενώνονται στη ζώνη αγάπης, δημιουργικότητας και αυτοέκφρασης. Ετοιμαστείτε για κάτι εντελώς νέο και αντισυμβατικό στη ζωή σας. Μπορεί να βρείτε μία ξαφνική αγάπη ή να ανακαλύψετε ένα νέο δημιουργικό ενδιαφέρον. Τον Μάιο, η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον Ταύρο, ένα άλλο ζώδιο της Γης, φέρνοντας ρομαντισμό, αξία και αφθονία. Αυτό θα μπορούσε να σας βοηθήσει να μετατρέψετε τις δημιουργικές σας ιδέες σε κάτι σταθερό και κερδοφόρο. Επίσης σας οδηγεί σε ευκαιρίες για σταθερότητα, όπως η δημιουργία οικογένειας, αν αυτό επιθυμείτε.

Continue Reading

LIFESTYLE

Ζώδια 2024: Αυτά θα είναι τα απόλυτα τυχερά | Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Τις αστρολογικές του προβλέψεις για το 2024 έδωσε ο  Κώστας Λεφάκης και πρώτα από όλα έδωσε τα απόλυτα τυχερά ζώδια της νέας χρονιάς.

Σύμφωνα με τον αστρολόγο, οι πιο τυχεροί θα είναι το 2024 οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι και ακολουθούν ο Υδροχόος, ο Δίδυμος και ο Λέοντας.

Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Αλλαγή παγκόσμιου σκηνικού προβλέπει ο Κώστας Λεφάκης για το 2024 και έδωσε αναλυτικές προβλέψεις 2024 για όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ
Το 2024 είναι μια σημαντική χρονιά για την πρακτική αντιμετώπιση των προβλημάτων που άφησε το 2023 για να σας απασχολούν. Αν καταφέρετε να ξεπεράσετε τον εγωισμό σας, να αποδεχτείτε ότι κάνατε λάθη τακτικής και συμπεριφοράς και να αποφασίσετε να μπείτε σοβαρά στη διαδικασία του να πραγματοποιήσετε τις αναγκαίες αλλαγές στους βασικούς τομείς της ζωής σας, τότε θα βγείτε κερδισμένοι.

Η χρονιά αυτή χρειάζεται σκληρή δουλειά και όχι μόνο εσωτερική (Κρόνος – Ποσειδώνας στους Ιχθύς), αλλά και πραγματική. Πρέπει να δείτε με καλή διάθεση τις αντιξοότητες, τη ρουτίνα, την πειθαρχία και τα τρεχάματα που απαιτούνται γι αυτήν και να μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, γιατί το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από τη λεπτομέρεια και την υπομονή που θα δείξετε, κυρίως για σας που ασχολείστε με έρευνες, μελέτη, επιχειρήσεις, ή πολιτική.

ΤΑΥΡΟΣ
Τα οικονομικά και τα αισθηματικά σας είναι οι τομείς που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε με πολλή προσοχή. Η ικανοποίηση στην προσωπική σας ζωή θα εξαρτηθεί από σωστές επιλογές. Προσοχή όμως και σε λάθη που μπορεί να γίνουν και να σας βάλουν σε περιπέτειες.

Στον επαγγελματικό τομέα θα παρατηρηθούν αλλαγές, αλλά και νέες ευκαιρίες. Η χρονιά αυτή έχει μια προειδοποιητική χροιά. Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο, στη δεύτερη πειραματική του είσοδο εκεί, συνοδεύεται από τον κυβερνήτη πλανήτη σας την Αφροδίτη, αλλά και τον Άρη. Αυτή η σπάνια, πλανητική σύμπτωση, προαναγγέλλει μια νέα εποχή, η οποία θα ξεδιπλωθεί σταδιακά, όπου όλο αυτό που θα διαδραματίζεται, τόσο στην καριέρα, όσο και στην κοινωνική σας ζωή και θα επηρεάσει βαθιά τους υπόλοιπους, βασικούς τομείς της ζωής σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να αυξήσετε τη δημοτικότητά σας, αλλά θα τύχετε και κάποιων δοκιμασιών για το πόσο αντέχετε να εκτελείτε την ίδια δουλειά που κάνετε τα τελευταία χρόνια, ή να την αντικαταστήσετε με μια καινούρια που θα σας ταιριάζει περισσότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο χρόνος που έρχεται είναι πολύ σημαντικός για τους περισσότερους από εσάς! Ο Κρόνος από τους Ιχθύς θα συνεχίσει να τονίζει την υποχρέωσή σας για την τήρηση των νόμων και των κανόνων που απαιτεί η εξέλιξη της καριέρας σας. Η είσοδος όμως του Δία τον Ιούνιο στο ζώδιό σας, θα τονίσει τον παράγοντα της τύχης και θα πνεύσει άνεμος αισιοδοξίας μέσα σας. Αρκετές στιγμές όμως, τα δύο αυτά ουράνια σώματα, θα δημιουργήσουν μια δυσαρμονία. Αυτό θα προκαλέσει αντίθεση, δηλαδή την ταυτόχρονη ανάγκη να επεκταθείτε και την ανασφάλεια που σας ωθεί να κάνετε απολογισμό των ηθικών και των υλικών στόχων που έχετε πετύχει. Η ουσιαστική σας επιθυμία είναι να χτίσετε ένα καινούριο μέλλον πάνω στα κεκτημένα, αλλά τα περιστατικά και οι συμπτώσεις, μαζί και οι αιφνιδιασμοί, θα σας κρατήσουν σε έναν αγώνα συνεχούς αναπροσαρμογής και υποχρεωτικών αναθεωρήσεων, κυρίως στον τομέα των σχέσεων.

Η χρονιά είναι κουραστική, αλλά πολύ ενδιαφέρουσα και άλλο τόσο σημαντική για έξυπνες αποφάσεις και δημιουργικά εγχειρήματα. Βέβαια, επειδή είστε πληθωρικοί από φύση, όλες οι τάσεις και οι ανάγκες είναι χρήσιμες για τη ζωή σας και άλλο τόσο, πρέπει να εκδηλώνονται και να ικανοποιούνται! Για να πετύχετε αυτήν την εκδοχή, πρέπει, οτιδήποτε κάνετε, να γίνεται στο σωστό χώρο και χρόνο. Έχετε την ευκαιρία να υλοποιήσετε καινούριες ιδέες, να αξιοποιήσετε προσφορές, να πειραματιστείτε σε επαγγελματικές αλλαγές, να ταξιδέψετε συχνότερα στο εξωτερικό, ή να ανακαλύψετε ένα μεγάλο σκοπό στη ζωή σας. Οι ιδέες σας είναι ενδιαφέρουσες και προοδευτικές, αρκεί να κάνετε τον κόπο να τις βάλετε σε πρακτική εφαρμογή, με ό, τι αυτό συνεπάγεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το 2024, θα αποδειχτεί μια καλύτερη συνέχεια της προηγούμενης χρονιάς για τους περισσότερους από εσάς. Ο Κρόνος στους Ιχθύς θα βοηθήσει στη σταθεροποίηση των στόχων σας. Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι τέλη Μαΐου θα συμβάλει στην πραγματοποίηση των προσδοκιών σας ενώ, περνώντας μετά στους Διδύμους, θα βελτιώσει τη διάθεση και την αγάπη σας για τη ζωή. Με δυο λόγια, η χρονιά αυτή, βοηθά πολλούς από εσάς για νέα ξεκινήματα, με ευκαιρίες που δεν σας δόθηκαν τα τελευταία πέντε χρόνια. Όλη αυτή η κίνηση όμως και η πρόκληση, θα σημάνουν περισσότερες ευθύνες. Πρέπει να δικαιώσετε τον εαυτό σας, να τον περιποιηθείτε, να του δώσετε χαρές και ανέσεις, με δυο λόγια, να του δώσετε τη δυνατότητα να εκφραστεί ελεύθερα.

ΛΕΩΝ
Το 2024 είναι η αρχή ενός μεγάλου χρονικού διαστήματος το οποίο θα καθοριστεί από τη διέλευση του Πλούτωνα, που ήδη βρίσκεται στις αρχές του Υδροχόου και, για πολλά χρόνια, θα αλλάζει και θα επηρεάζει όλη τη γκάμα των σχέσεών σας. Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι το τέλος Μαΐου θα συμβάλλει στη βελτίωση συνθηκών της προσωπικής σας ζωής, στην καλύτερη ασφάλεια της ιδιοκτησίας σας, ή τον εφοδιασμό των οικογενειακών σας αναγκών. Περνώντας μετά στους Διδύμους θα βοηθήσει στην αξιοποίηση ευκαιριών που θα έρθουν από το εξωτερικό περιβάλλον, θα τονίσει την αντίληψή σας και τέλος, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες. Όμως μην ξεχνάτε πως ο Δίας αυξάνει τις ευκαιρίες να προχωρήσετε, αλλά και τις πιθανότητες να εκδηλώσετε τα ελαττώματά σας, επαναλαμβάνοντας τα λάθη του παρελθόντος. Βέβαια ελπίζω πως τα τελευταία χρόνια, που ήταν γεμάτα δυσκολίες, σας δίδαξαν πολλά και σας ωρίμασαν.

Το κυριότερο μάθημα ήταν πως συνειδητοποιήσατε τελείως ότι στις δύσκολες στιγμές μένουμε πάντα μόνοι. Είναι λάθος λοιπόν να κάνετε επενδύσεις σε ρευστές καταστάσεις, ή σε ανθρώπους διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας από τη δική σας. Θα πρέπει λοιπόν, τη φορά αυτή, αν κάτι συμβεί, να γίνετε αυτάρκεις, τόσο συναισθηματικά, όσο και οικονομικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το 2024 θεωρείται δύσκολη χρονιά για το ζώδιό σας, αλλά εποικοδομητική. Η εγκατάσταση του Κρόνου δίπλα στον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, φέρνει νέο κύμα δυσκολιών που ξεκινά από τον τομέα των σχέσεων το οποίο δεν πρέπει να σας τρομοκρατήσει.

Μεταφυσικά φαίνεται πως αυτές οι δυσκολίες που θα ζήσετε στη ζωή σας είναι απαραίτητες για να σας δώσουν το μέτρο της δύναμής σας και έτσι να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση και μεγαλύτερη εκτίμηση για τον εαυτό σας. Γενικότερα, οι πλανητικές διελεύσεις θα δοκιμάσουν την ανοχή και την υπομονή σας, κυρίως τον Απρίλιο με τον Άρη στο ζώδιό σας και μετά από τον Ιούνιο, που ο Δίας θα εγκατασταθεί στους Διδύμους. Πάρτε λοιπόν το 2024 σαν ευκαιρία να δείξετε τι αξίζετε! Άλλωστε θεωρείται από τα πιο αυτοελεγχόμενα ζώδια και τα όπλα που νικούν τον Κρόνο είναι η φρόνηση, η ψυχραιμία και τέλος, η σκληρή δουλειά. Αφού είστε υποχρεωμένοι να τα χρησιμοποιήσετε, αγαπήστε τα!

ΖΥΓΟΣ
ο 2024 θα βοηθήσει να ανακαλύψετε κρυφά αποθέματα δύναμης που διαθέτετε και δεν τα γνωρίζατε. Οι πλανητικές μεταβολές και μετακινήσεις θα συμβάλουν να γίνετε χαρούμενοι και αισιόδοξοι, ενώ η ζωή σας ολόκληρη, αρχίζει να περνάει σε νέα φάση με ενδιαφέροντα που δεν είχατε μέχρι σήμερα και με στόχους που θα συνειδητοποιήσετε ότι μπορείτε να βάλετε και οι οποίοι θα στηρίξουν τη ζωή σας σε νέα πλάνα, για πολλά χρόνια στο μέλλον.

Η μετακίνηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο και η εγκατάστασή του εκεί λίγο πριν κλείσει η χρονιά, όπως και η είσοδος του Δία στους Διδύμους από τις αρχές Ιουνίου, είναι τα μεγάλα δώρα που σας δίνονται. Τα χρόνια που πέρασαν σας απέδειξαν ότι αξίζετε περισσότερα από όσα καταφέρατε και ότι η βασικότερη αιτία που δεν τα πετύχατε μέχρι σήμερα είναι η συνήθειά σας να λαμβάνετε υπόψη τη γνώμη τρίτων, λιγότερο έξυπνων από εσάς.

Το 2024 σας βοηθά να ξαναβρείτε το ένστικτό σας και να το χρησιμοποιήσετε. Από το 2021 μέχρι και το τέλος του 2023, η χρονική αυτή περίοδος, έκανε μια καθοριστική τομή στη ζωή σας. Διαγράψατε ανθρώπους, καταστάσεις, αξίες. Το 2024 θα ανοίξουν πόρτες και θα φυσήξουν καινούριοι άνεμοι. Μην είστε αγχώδεις και σπασμωδικοί όπως πριν. Μην αφήνεστε στις προθέσεις των άλλων που προσπαθούν να σας καταπιέσουν, ή να σας πείσουν για πράγματα τα οποία αμφισβητείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το 2024 σας βρίσκει πάντα επίμονους να σχεδιάζετε και να αγωνίζεστε για την κοινωνική και επαγγελματική σας δικαίωση. Αυτό οφείλεται και στην πίεση των ψυχολογικών σας προβλημάτων που πάντα διστάζετε να τα δείτε καταπρόσωπο. Αντ΄ αυτού τα «ξορκίζετε» αναλαμβάνοντας έναν αγώνα ή μια μάχη για να πείσετε τον εαυτό σας. Παρόλα αυτά, παραμένετε δυνατοί και αυτάρκεις.

Το 2024 το σκηνικό αλλάζει και μαζί και η ζωή σας. Η αλλαγή του σκηνικού θα επηρεάσει και την ψυχολογία, αλλά και τα σχέδιά σας σταδιακά. Στα μέσα Φεβρουαρίου ο Πλούτωνας κάνει μια δεύτερη δυναμική είσοδο στον Υδροχόο, ακολουθούμενος από τον Άρη, την Αφροδίτη και τον Ερμή. Είναι η αρχή των αλλαγών και των αναθεωρήσεων. Επηρεάζονται βαθιά και οι τέσσερις βασικοί τομείς της ζωής σας. Οι πρώτες όμως αλλαγές θα συμβούν στο στενό σας περιβάλλον και θα στοχεύσουν κυρίως τον άξονα εργασία – οικογένεια. Και πάλι, οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν. Το πώς θα τις αξιοποιήσετε είναι το πρόβλημα!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το 2024 είναι η χρονιά που θα δυναμώσει τη φλόγα της δημιουργικότητας και της εξέλιξής σας . Άλλο τόσο θα σας υποχρεώσει να βγείτε λίγο έξω από τον εαυτό σας, να παλέψετε με τα περιστατικά που θα αντιμετωπίσετε και να νικήσετε δυσκολίες που θα υπάρξουν. Πετυχαίνοντας όλα αυτά, θα γίνετε λίγο ασυνεπείς με εσάς τους ίδιους, αλλά δεν πειράζει.

Ο Κρόνος μαζί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα σας υποχρεώσει να κάνετε συχνές υπερβάσεις και αρκετές θυσίες Το πρόβλημά σας είναι αν θα φτάσετε μέσα στη χρονιά στους στόχους σας, ή αν θα σταματήσετε για να δυναμώσετε, οπότε δεν θα σας ξεφύγουν την επόμενη χρονιά δηλαδή το 2025.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είστε η ομάδα που εξαιρείται των μεγάλων δυσκολιών που θα ζήσουν άλλα ζώδια. Ο κυβερνήτης σας Κρόνος, στη διέλευσή του από τους Ιχθύς, θα σας βοηθήσει να δείτε τη ζωή με καινούρια μάτια. Αναπάντεχα γεγονότα και περιστασιακές δυσκολίες δεν θα λείψουν, αλλά θα μπορέσετε να τα αντιμετωπίσετε επιτυχώς. Θα τολμούσα να πω ότι μετά τον Φεβρουάριο του 2024 και πριν τον Ιούνιο, ο δρόμος για τη βελτίωση των συνθηκών της ζωής σας διευκολύνεται. Σε σας μένει μόνο να συνεχίσετε τις προσπάθειές σας και να αφήσετε τον εαυτό σας να χαίρεται οτιδήποτε έχετε κατακτήσει με κόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Πλούτωνας εγκαινιάζει μια αποφασιστική φάση στη ζωή σας που, όπως είναι φυσικό, θα σημάνει για σας αλλαγές, αντικαταστάσεις, μεταρρυθμίσεις και μεταβολές. Τα προβλήματα δεν θα λείψουν αλλά θα μπορείτε να βρίσκετε εύκολα τις λύσεις τους, κυρίως μετά τον Μάιο.

Το 2024, είναι χρονιά κλειδί, από τώρα μέχρι και περισσότερο από το 2040. Θα σας κουράσει, αλλά και θα σας δώσει τις ευκαιρίες να αποδείξετε την αξία σας στον εαυτό σας και στους άλλους. Ήρθε η στιγμή που θα υλοποιήσετε μεγάλες προσδοκίες, θα νιώσετε συχνά αλλαγμένοι και θα ανακαλύψετε καινούρια αποθέματα αντοχής και δραστηριότητας. Όλο αυτό το υλικό θα το χρησιμοποιήσετε στηριζόμενοι στις δυνάμεις σας, στους βασικούς τομείς της ζωής σας, οι οποίοι σταδιακά και διαφοροποιούνται και ανακαινίζονται.

Τα γεγονότα έχουν περισσότερο ψυχολογική υφή, παρά πρακτική! Ωστόσο, σε οτιδήποτε σχετίζεται με τα πρακτικά ζητήματα, πρέπει να τα αντιμετωπίσετε ψύχραιμα και ρεαλιστικά. Μην περιμένετε από τους άλλους να καταλάβουν τι θέλετε! Προσπαθήστε να συνειδητοποιήσετε το μήνυμα που σας δίνουν οι συμπτώσεις και τα περιστατικά, κυρίως στα επαγγελματικά και στην κοινωνική ζωή.

ΙΧΘΥΣ
Τη χρονιά αυτή θα υποχρεωθείτε, όχι και τόσο δύσκολα, να αντιμετωπίσετε τη στιγμή της αλήθειας στον τομέα των σχέσεων, στην προοπτική της δουλειάς σας και στη σχέση με τον εαυτό σας. Το 2024 είναι χρονιά σποράς και νέων οικοδομήσεων. Έτσι και αλλιώς, στη μεγάλη μεταβατική εποχή που ζούμε, η περίοδος αυτή θα απαιτήσει από εσάς περισσότερη εργατικότητα, μεγαλύτερη πειθαρχία και συνέπεια στη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σας. Ας θυμηθούμε ότι εύκολα ξεχνάτε την κούραση, όταν ο σκοπός σας εμπνέει. Το μόνο που μπορεί να σας αναχαιτίσει είναι ο συναισθηματισμός σας, αν λειτουργήσει με λάθος τρόπο, παρασυρόμενος από την επιείκεια και τον αλτρουισμό που συνηθίζετε να δείχνετε στους άλλους. Ευτυχώς, οι ταλαιπωρίες των τελευταίων πέντε χρόνων σας έχουν κάνει πιο δίκαιους για τον εαυτό σας και ξέρετε ότι αυτή η δικαιοσύνη συνήθως πληρώνεται με την αχαριστία, ή την απροθυμία. Όμως φερθείτε δίκαια, όσο και αν σας φαίνεται σκληρό. Μόνοι σας θα φτάσετε εκεί που θα σας αξίζει και μόνοι σας θα κερδίσετε αυτούς που το αξίζουν.

 

www.thebest.gr

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα βγάλουν περισσότερα χρήματα το 2024

Στην αρχή μιας νέας χρονιάς, υπάρχει μόνο ένα πράγμα που οι άνθρωποι θέλουν πραγματικά να γνωρίζουν, και αυτό είναι: θα γίνω πλούσιος; Τώρα, δεν λέμε ότι το να έχεις χρήματα είναι απαραίτητο για την ευτυχία, αλλά το να έχεις μερικά επιπλέον ευρώ στην τράπεζα σίγουρα κάνει τα πράγματα πολύ πιο εύκολα. Τα καλά νέα είναι ότι 4 ζώδια πρόκειται να κερδίσουν το τζακ ποτ το 2024 και να κάνουν τη ζωή τους ακόμα καλύτερη.

Οι 4 τυχεροί της χρονιάς είναι:

  1. Ταύρος
  2. Καρκίνος
  3. Ζυγός
  4. Αιγόκερως

Ταύρος

Η σκληρή δουλειά αποδίδει καρπούς για τον Ταύρο. Ετοιμαστείτε για ένα κοσμικό τζακ ποτ, αγαπητοί Ταύροι! Η Σύνοδος Δία-Ουρανού κοσμεί το ζώδιό σας γύρω στις 21 Απριλίου, εγκαινιάζοντας μια περίοδο συναρπαστικών οικονομικών προοπτικών. Αυτή η ουράνια ευθυγράμμιση είναι σαν ένα κοσμικό απροσδόκητο, δημιουργώντας την τέλεια καταιγίδα για μια έκπληξη που μπορεί να κάνει τη χρονιά σας μοναδική. Στον κόσμο της αστρολογίας, αυτό είναι ένα σπάνιο φαινόμενο, υποδεικνύοντας πρωτοποριακές ευκαιρίες για οικονομικό κέρδος.

Οι Ταύροι, προσέξτε για ασυνήθιστες επενδυτικές δυνατότητες ή νέες επαγγελματικές προσπάθειες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η ικανότητά σας να εκμεταλλευτείτε αυτές τις στιγμές μπορεί να σας βάλει σε μια πορεία προς την οικονομική ανάπτυξη. Τα αστέρια ευθυγραμμίζονται υπέρ σας και είναι στο χέρι σας να αρπάξετε αυτές τις χρυσές ευκαιρίες και να τις μετατρέψετε σε θησαυρούς. Έτσι, δεν είναι μόνο η τύχη αλλά η έντονη διαίσθησή σας που θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο το 2024.

Καρκίνος

Καρκίνοι, το πρώτο εξάμηνο του 2024, η κοσμική σας σύνθεση είναι φορτωμένη με δυνατότητες οικονομικής ευημερίας. Ο Κρόνος, ο Πλούτωνας, ο Δίας και ο Ουρανός ενώνουν τις δυνάμεις τους, δημιουργώντας μια μοναδική και ισχυρή ενέργεια για εσάς. Στην αστρολογία, αυτοί οι ουράνιοι βαρέων βαρών είναι σαν μια ονειρική ομάδα, που ανοίγει τις πόρτες απροσδόκητα. Αν και μια κληρονομιά είναι μια πιθανότητα, η βαθιά τεχνογνωσία σας σε έναν συγκεκριμένο τομέα έχει τη δυνατότητα να αποφέρει σημαντικές οικονομικές ανταμοιβές.

Αυτή η ευθυγράμμιση δείχνει ότι οι οικονομικοί σας στόχοι είναι εφικτοί, αλλά πρέπει να αξιοποιήσετε τις γνώσεις και τις μοναδικές δεξιότητές σας. Επομένως, μην διστάσετε να αναζητήσετε ευκαιρίες και να κάνετε έξυπνες επενδύσεις. Δεν είναι μόνο τύχη. Είναι τα εξαιρετικά ταλέντα και η σκληρή δουλειά σας που θα συμβάλλουν στην οικονομική σας επιτυχία το 2024.

Ζυγός

Άνοδος στην κορυφή για τον Ζυγό. Προετοιμαστείτε για μια συναρπαστική τροπή των γεγονότων γύρω στις 2 Ιουνίου, καθώς το Τρίγωνο Δία – Πλούτωνα και η Σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης κοσμούν τη ζωή σας. Αυτή η κοσμική χορογραφία όχι μόνο φέρνει την άξια αναγνώριση για τα ταλέντα σας, αλλά υποδηλώνει επίσης τη δυνατότητα για σημαντικά οικονομικά κέρδη. Αυτές οι ουράνιες όψεις υποδηλώνουν ότι οι μοναδικές σας δεξιότητες και ικανότητες αποκτούν επιτέλους την προσοχή που τους αξίζει.

Η επαγγελματική σας ζωή μπορεί να πάρει μια συναρπαστική τροπή, οδηγώντας σε αύξηση του πλούτου. Η θετική ενέργεια που σας περιβάλλει το 2024 σας ενθαρρύνει να πιστέψετε στα ταλέντα σας και να αδράξετε τις ευκαιρίες που σας έρχονται. Αν και τα χρήματα μπορεί να μην είναι ο πρωταρχικός στόχος, είναι πιθανό να είναι μια ευχάριστη παρενέργεια.

Αιγόκερως

Από τα αλώνια στα σαλόνια, Αιγόκερε! Τα αστέρια βρίσκονται σε ευθυγράμμιση, φέρνοντας συναρπαστικές αλλαγές στις οικονομικές σου προοπτικές το πρώτο εξάμηνο του 2024. Ο Πλούτωνας, ο κοσμικός μετασχηματιστής, πρόκειται να φέρει επανάσταση στον οικονομικό σου τομέα, δημιουργώντας μια καμπή στα οικονομικά σου ζητήματα. Με την υποστηρικτική παρουσία του Δία, του Ουρανού, του Κρόνου και του Ποσειδώνα, αυτές οι αλλαγές είναι πιο πιθανό να λειτουργήσουν υπέρ σας.

Αυτή η ουράνια διαμόρφωση σηματοδοτεί μια σημαντική αλλαγή στις οικονομικές σας συνθήκες. Είτε πρόκειται για ένα ξαφνικό απροσδόκητο κέρδος είτε για μια ευνοϊκή τροπή των γεγονότων, το σύμπαν λειτουργεί υπέρ σας. Είναι μια χρονιά για να αξιοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας και να τις μετατρέψετε σε απτό πλούτο. Έτσι, μη διστάσετε να αναλάβετε υπολογισμένα ρίσκα, να αναζητήσετε νέες ευκαιρίες και να αγκαλιάσετε την αλλαγή.

Ενώ το να γίνετε πλούσιος δεν είναι ποτέ εγγυημένο, το σύμπαν σας προτρέπει να είστε πιο τολμηροί και πιο ενεργοί στην επιδίωξη των οικονομικών σας στόχων. Θυμηθείτε, το ταξίδι προς την οικονομική επιτυχία το 2024 είναι στρωμένο με την αποφασιστικότητα, την ανθεκτικότητα και τη στρατηγική σας σκέψη.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΖΩΔΙΑ

Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια σήμερα Σάββατο 11/10

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Δεν σου αρέσει να έχεις αμφιβολίες για κάποια άτομα που πιθανόν σε έδενε μαζί τους μια μεγάλη φιλία και τώρα τα πράγματα αλλάζουν. Για αυτό θα προσπαθήσεις να μάθεις την αλήθεια για σχόλια που ίσως έχουν γίνει πίσω από την πλάτη σου. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις γιατί αυτός είναι ο χαρακτήρας σου, είναι να ανοίξεις τα χαρτιά σου και να μιλήσεις ανοικτά. Η προσπάθεια να μεταποιήσεις ή να διαμορφώσεις τα ρούχα σου με ένα τρόπο που θα σου κάνουν και θα είναι περισσότερο στη μόδα θα σε ενθουσιάσει γιατί το καλλιτεχνικό το διαθέτεις απλά μερικές φορές βαριέσαι να ασχοληθείς.
Ερωτικά: Η σκέψη ενός Ταύρου μπορεί να είναι πολύ νωπή και έντονη και αυτό να σε ενοχλεί κυρίως αν δεν είστε μαζί. Όμως αν το δεις λογικά, θα δεις κάποια πράγματα που δεν στέκουν μεταξύ σας. Αντίθετα με τον Σκορπιό βρίσκεστε όλο και πιο κοντά αλλά ακόμα χρειάζεστε χρόνο για να γνωρίσει ό ένας τον άλλον.
Οικονομικά & Καριέρα: Οι επαγγελματικές σου φιλοδοξίες σε σπρώχνουν στο να κάνεις κάτι καινούργιο και να κινηθείς αν γίνεται ακόμα και στο εξωτερικό. Αυτό σίγουρα θα σου δώσει μια έξτρα κατεύθυνση και κυρίως πίεση γιατί δεν πρέπει να χάνεις χρόνο.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Ενθαρρύνεις από μόνος/η σου τον εαυτό σου για να κάνεις αυτά που άλλες φορές φοβόσουν. Ενώ δεν σου αρέσει να τολμάς, το τελευταίο καιρό έδειξες πολύ περισσότερα δείγματα ότι έχεις ανάγκη να αλλάξεις κάποιες σταθερές καταστάσεις που δεν είναι καθόλου δημιουργικές.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Σκορπιό σε βοηθάει να γεμίσεις κάποια κενά γιατί μοιράζεστε αρκετά πράγματα μεταξύ σας. Το να μάθεις από ένα Τοξότη κάποια πράγματα θα σου κάνει καλό γιατί θα βγεις έξω από τον εαυτό σου και αυτό είναι που θα σου δείξει μια άλλη οπτική γωνία των πραγμάτων.
Οικονομικά & Καριέρα: Η προσπάθειά σου να εξασφαλίσεις κάποιες αξίες που για σένα είναι σημαντικές, θα σε οδηγήσει σήμερα να ανεβάσεις τις απαιτήσεις σου, κυρίως σε οικονομικό αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Πιστεύεις ότι αν κατορθώσεις και συγκεντρώσεις τις σκέψεις σου και τις επιλογές προς μια κατεύθυνση θα σε βοηθήσει να καταλάβεις ότι μπορείς να σταθεροποιηθείς κι έτσι οι ανασφάλειές σου σε ένα βαθμό πιθανόν να εκλείψουν γιατί η εμπειρία θα φέρει μια πολύ δυνατή αίσθηση ότι θα τα καταφέρεις και δεν θα διασπαστείς με κανένα τρόπο.
Ερωτικά: Γίνεται προσπάθεια να εξασφαλίσεις κάποια κεκτημένα τα οποία σίγουρα δεν είναι και πολύ εύκολο αυτή την στιγμή να τα διατηρήσεις μέσα στην σχέση σου. Για αυτό ο Σκορπιός θα σου δώσει αυτό που ζητάς αλλά με ένα τρόπο κάπως περίεργο ή καταπιεστικό. Να προτιμήσεις να μιλήσεις ανοικτά γιατί κρατάς αρκετά από αυτά που σκέφτεσαι στο πίσω μέρος του μυαλού σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεται να εφαρμόσεις κάποιες ιδέες τις οποίες δυσκολεύεσαι να καταλάβεις αν τουλάχιστον ενδιαφέρεσαι αληθινά και δεν θέλεις να πετάξεις οτιδήποτε έχεις κάνει μέχρι τώρα. Το σίγουρο είναι ότι βρίσκεσαι σε μια καμπή η οποία θα σου δημιουργήσει την αίσθηση ότι χρειάζεσαι να κάνεις και κάτι παραπάνω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Η προσωπική σου άποψη θα μετρήσει περισσότερο αυτή την φορά και σίγουρα θα έχεις κάτι να πεις που θα είναι εμπεριστατωμένο και θετικό αφού θα βασίζεται στην εμπειρία και τη γνώση. Όσο πιο πολύ έρχεσαι σε επαφή με το ένστικτό σου τόσο περισσότερο θα γεμίζεις κάποια κενά που νιώθεις.
Ερωτικά: Η καλλιέργεια της φιλικής ατμόσφαιρας μερικές φορές μετράει στην σχέση σου αλλά και σε μια σχέση που μπορεί τώρα να ξεκινάει. Ο Ταύρος θα σου δώσει την αίσθηση ότι μπορείς να ακουμπάς πάνω του και να τον υπολογίζεις και σαν φίλο σου. Βέβαια δεν θα σου δώσει εκείνη την δυνατή συγκίνηση του Υδροχόου αλλά τουλάχιστον θα σου δημιουργήσει μια ήρεμη ατμόσφαιρα.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου με άλλα άτομα για να δεις τελικά πως θα καταφέρεις ακόμα και μέσα σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον. Ο σχεδιασμός ενός μελλοντικού προγράμματος θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποιες δυσκολίες που πιθανόν υπάρχουν στις συνεργασίες σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Θα είσαι περισσότερο γειωμένος/η και αυτό θα σου δώσει χώρο να καταλάβεις τι ακριβώς αποφεύγεις. Μπορεί να φοβάσαι ότι δεν θα τα καταφέρεις με ένα ακίνητο που εδώ και καιρό έχεις αναλάβει και πιθανόν να αντιληφθείς ότι χρειάζεσαι να κάνεις και κάτι παραπάνω το οποίο δεν σου φαίνεται και τόσο εύκολο.
Ερωτικά: Μπορεί να έχεις μια έντονες διαφωνίες με ένα άτομο που τώρα βγαίνουν στην επιφάνεια και εμποδίζουν την αρμονία μεταξύ σας. Κυρίως με τον Υδροχόο ίσως σας απομακρύνουν κάποιες συναισθηματικές κόντρες, χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα τα βρείτε.
Οικονομικά & Καριέρα: Οι δυνατότητές σου είναι πολύ μεγάλες αλλά χρειάζεται να ανεβάσεις τη διάθεσή σου και να μην σε πιάνουν οι τεμπελιές γιατί έτσι θα δυσκολέψεις ακόμα και τις πιο εύκολες υποθέσεις. Να έχεις ευελιξία στα σχέδιά σου για να μπορείς να προσπερνάς κάτι που κολλάς και να μην παραμένεις πεισματικά σε κάποιες απόψεις που οδηγούν ακόμα και σε κόντρες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Ο εσώτερος εαυτός σου σε σπρώχνει να αναλάβεις κάποιες πρωτοβουλίες οι οποίες σίγουρα θα σου φέρουν μια ανακούφιση γιατί θα σταματήσεις για λίγο την κριτική και την μη αποδοχή των άλλων γύρω σου. Τότε θα ηρεμήσεις και θα εμπιστευτείς και όλα αυτά που ζητάς θα έρθουν πιο εύκολα.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Ταύρο, Καρκίνο ή Σκορπιό σίγουρα σου δημιουργεί μια καλή διάθεση γιατί οι απόψεις σας είναι κοινές. Οπότε όταν μοιράζεστε εμπειρίες περνάτε καλά και δεν υπάρχουν σημεία μεταξύ σας που θα σου δημιουργήσουν εντάσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Θεωρείς ότι όταν κατέχεις καλά ένα θέμα μπορείς να αποδώσεις τα καλύτερα και αν είσαι σε κάποια δουλειά που έρχεσαι σε επαφή με κόσμο θα δεις γρήγορα βελτίωση και στα οικονομικά σου.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Μερικές φορές αναγκάζεσαι να ασπαστείς και προσπαθείς να κάνεις δικές σου ιδέες και πεποιθήσεις ενώ δεν τις χωνεύεις καθόλου. Σίγουρα δεν σε βρίσκουν καθόλου σύμφωνο/η σενάρια τα οποία δεν ενέχουν επικοινωνία την οποία θέλεις για να νιώθεις αγαπητός/η, για αυτό μπορεί να αισθανθείς κάποια στιγμή ότι έχεις εγκλωβιστεί.
Ερωτικά: Ο Ταύρος, ίσως κατά λάθος, θα σε πληγώνει, παρόλο που τον αφήνεις να κάνει ό, τι θέλει. Το πιο σημαντικό για σένα είναι να εξασφαλίσεις μια αμοιβαία σχέση γιατί αυτό επιθυμείς περισσότερο. Τώρα αν νιώθεις ότι το άλλο άτομο δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες σου, πρέπει να ρίξεις και λίγο νερό στο κρασί σου γιατί μάλλον τα βλέπεις κάπως απόλυτα.
Οικονομικά & Καριέρα: Όταν έχεις να αντιμετωπίσεις πρακτικά θέματα, κυρίως οικονομικά, που μπορεί να αφορούν και άλλους δεν είναι εύκολο να τα απομονώσεις και «την πληρώνουν» όλοι οι τομείς που καταπιάνεσαι, από την σχέση σου μέχρι και την προσωπική σου διάθεση. Σε πιάνει απαισιοδοξία συνολικά και δεν μπορείς εύκολα να τα διαχειριστείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Γίνεσαι ένα με τα άλλα πρόσωπα που είναι γύρω σου και αυτό σε ξελαφρώνει γιατί νιώθεις ότι έχεις κάποιους που μπορούν να σε καταλάβουν αλλά πάνω από όλα να βρίσκονται στις δικές σου κατευθύνσεις και συμφωνούν μαζί σου. Η θέλησή σου σε αυτή την φάση θα μετρήσει πάρα πολύ γιατί με αυτόν τον τρόπο θα ξεπεράσεις εμπόδια.
Ερωτικά: Έρχεσαι κοντά με το άλλο πρόσωπο γιατί σου δείχνει ότι θέλει να μοιραστείτε τη ζωή σας. Αυτό σε κάνει και νιώθεις μεγαλύτερη ασφάλεια αλλά και εμπιστοσύνη ότι τελικά αγαπιέσαι. Το πιο σημαντικό είναι να ορίσεις μέσα σου τι σε κάνει ευτυχή, να κινηθείς με στόχο να το πετύχεις και τότε θα έχεις ηρεμία στη σχέση σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναζητάς μια καλή συνεργασία για να μπορείς να κινηθείς και εσύ ανάλογα. Ενώ έχεις πολλά προσόντα λόγω της επιμονής και της στρατηγικής που διαθέτεις αρκετές φορές νιώθεις δυστυχής για οτιδήποτε δεν είναι εύκολο να γίνει. Για αυτό χρειάζεσαι ένα πρόσωπο που να σε ηρεμεί και να σε χαλαρώνει για να μπορείς να το εμπιστευτείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Η διαφοροποίηση σου από κάποια άλλα άτομα μέσα στην χώρο της καθημερινότητάς σου σε σπρώχνει να διαχωρίσεις τη θέση και τις αρχές σου. Κάποιοι φίλοι από το παρελθόν σου μπορεί να εκφραστούν για σένα ανάρμοστα. Το καλό είναι ότι θα το μάθεις και θα τους μιλήσεις με μεγάλη ανεκτικότητα γιατί δεν θέλεις να συγκρουστείς αλλά να καταλάβουν ακριβώς το λάθος τους.
Ερωτικά: Με τον Ταύρο υπάρχει μια απόσταση γιατί έχει μπει η λογική ανάμεσά σας και σας προσγειώνει. Με έναν Δίδυμο ή άλλο Τοξότη υπάρχει το ενδιαφέρον αλλά γίνονται και μικρές παρανοήσεις και πιθανόν να δημιουργούν μεγάλο εκνευρισμό.
Οικονομικά & Καριέρα: Πρέπει να κάνεις συγκρατημένες κινήσεις γιατί αύριο ίσως χρειαστεί να χαλάσεις σχεδόν όλα σου τα χρήματα, αν βρεθείς με φίλους για δουλειά ή να κάνεις ένα επαγγελματικό τραπέζι, οπότε συγκεντρώσου στα απαραίτητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Νιώθεις ότι κάτι σημαντικό θα γίνει και αυτό θα σε χαλαρώσει και θα σε ηρεμήσει για να μπορέσεις και εσύ να περάσεις λίγο ξέγνοιαστα και πολύ αρμονικά με τους γύρω σου Είναι πιο εύκολο τώρα να ξεπεράσεις κάποιες δυσκολίες γιατί έχεις την ευκαιρία να επανορθώσεις ακόμα και κάτι που είχε χαλάσει πάρα πολύ.
Ερωτικά: Η ανασφάλεια που μπορεί να νιώθεις με τον Ζυγό πιθανόν σήμερα να μειωθεί γιατί θα δεις με την λογική τι είναι αυτό που χρειάζεσαι να ξεπεράσεις για να μην φοβάσαι στην σχέση μαζί του. Με τον Παρθένο είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα αρκεί να ακολουθήσεις την πεπατημένη γιατί δεν του αρέσει να χάνει τη σιγουριά του.
Οικονομικά & Καριέρα: Κινείς τα νήματα και έχεις τον πλήρη έλεγχο των καταστάσεων οπότε θα κερδίσεις κάτι παραπάνω. Αυτό σίγουρα σε βάζει σε μια θέση πλεονεκτική γιατί υπάρχει εμπιστοσύνη στο πρόσωπό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Δεν θέλεις με τίποτε να υποσκάψεις ή να εντείνεις μια κατάσταση κυρίως με φίλους που συνδέονται μαζί σου από το παρελθόν. Η πιο σημαντική δυσκολία είναι να οριοθετήσεις τις δικές σου αρχές και με αυτό τον τρόπο να μην επιτρέψεις σε κανένα να σε χειραγωγήσει. Θέματα διακόσμησης ή σπιτιού θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα.
Ερωτικά: Η κινητοποίηση που θα γίνει από την πλευρά ενός Ταύρου θα σε δυναμώσει και θα σε κολακέψει γιατί θα κινήσει γη και ύδωρ για να σε έρθει κοντά σου. Επειδή όμως σαν άτομα είστε απόλυτοι θα χρειαστεί να εξομαλύνετε τις αρνητικές πεποιθήσεις που μπορεί να κουβαλάτε και μπλοκάρουν τη σχέση σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Σε απασχολεί σε βάθος το οικονομικό και είναι αναγκαίο να το λύσεις γιατί μερικές φορές στενοχωριέσαι και νιώθεις ανασφάλεια. Η πολιτική σου σίγουρα θα χρειαστεί αλλαγές γιατί θέλεις καλύτερη επικοινωνία και μια μεγάλη γκάμα επαφών με νέα άτομα.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Ισχυρίζεσαι ότι μπορείς να ξεκαθαρίσεις εύκολα το τοπίο και όντως θα το κάνεις γιατί έχεις κερδίσει έδαφος και νιώθεις ιδιαίτερη ασφάλεια. Οι ελπίδες σου θα αυξηθούν γιατί βλέπεις ότι μπορείς να αγωνιστείς για κάποιο ιδανικό σου. Ο χορός σαν χόμπι θα σε γεμίσει ψυχολογικά και θα νιώσεις ότι πετάς για αυτό να μην το σταματήσεις.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Ταύρο είναι μοναδική γιατί περνάτε καλά μαζί και δεν καβγαδίζετε. Με τον Υδροχόο είναι πιο δύσκολη παρόλο που υπάρχει έλξη αλλά χρειάζεται και η φιλική επαφή μεταξύ σας για να ξεδιαλύνει το τοπίο γιατί από την πλευρά του νιώθει ότι πας να τον κοντρολάρεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις μεγάλη άνεση στο να βλέπεις πιο εύκολα τα πράγματα απ’ όλες τις πλευρές τους, και αυτό θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποιες πρακτικές δυσκολίες που είχες εδώ και καιρό.

astrology.gr

Click to comment

Απάντηση

LIFESTYLE

Τα 4 ζώδια που θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει το 2024

Στις αρχές του 2024, ο Δίας, ένας τυχερός πλανήτης, σταματά την ανάδρομη πορεία του. Κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται πιο αισιόδοξοι και θετικοί για το μέλλον.

Τα 5 ζώδια που θα βρουν την ευτυχία το 2024

Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος του 2023, είναι μια καλή στιγμή για να σκεφτείτε τις αποφάσεις και τους στόχους σας για το 2024. Τα άστρα υποδηλώνουν ότι ορισμένα ζώδια μπορεί να έχουν μια πραγματικά υπέροχη χρονιά μπροστά. Το 2024 φέρνει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα μετά τα σκαμπανεβάσματα του 2023. Είναι η στιγμή για μεγάλες αλλαγές και νέα ξεκινήματα, όχι μόνο για εσάς αλλά για όλους.

Αυτά τα 4 ζώδια θα δουν αλλαγές και νέα ξεκινήματα το 2024

  • Κριός
  • Ταύρος
  • Δίδυμος
  • Αιγόκερως

Κριός

Το 2024 μπορεί να είναι η χρονιά σου. Μπορείς να αλλάξεις ριζικά τον εαυτό σου. Ο Πλούτωνας μετακομίζει στον 11ο οίκο σας, φέρνοντας την ευκαιρία να μεταμορφώσετε τα μελλοντικά σας σχέδια και το πώς ταιριάζετε στο περιβάλλον σας. Είναι πιθανό να καταφέρετε πολλά το 2024. Όταν ο Άρης συναντήσει τον Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 14 Φεβρουαρίου, ο αντίκτυπός σας στην κοινότητά σας θα είναι ισχυρός. Γνωρίζοντας καλά τους στόχους σας θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτήν την ισχυρή ενέργεια.

Τα 5 ζώδια που θα δουν την καριέρα τους να απογειώνεται το 2024

Τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις στη σχέση σας και το ζώδιό σας σηματοδοτούν μια νέα αρχή. Είναι ένα πράσινο φως από το σύμπαν για να αφήσετε πράγματα που σας κρατούν πίσω και να αγκαλιάσετε ένα νέο κεφάλαιο. Θα αποβάλλεται τις αρνητικές επιρροές και θα απελευθερωθείτε. Ο Απρίλιος φέρνει μια συνάντηση Δία-Ουρανού που οδηγεί σε πιθανώς απροσδόκητα οικονομικά οφέλη. Η τύχη μπορεί να είναι με το μέρος σας, ειδικά σε οικονομικά θέματα, καθώς η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον τομέα του πλούτου σας.

Ταύρος

Το 2024, Ταύρε, οι φιλοδοξίες σου θα είναι δυνατές και θα εστιάσεις στη δουλειά σου και στο πώς σε βλέπουν οι άλλοι. Η επιστροφή του Πλούτωνα στον τομέα της καριέρας τον Ιανουάριο αναδεικνύει τη δουλειά, τη φήμη σας και το πώς σας βλέπουν οι άνθρωποι. Είναι μια ευκαιρία να αφοσιωθείτε στους επαγγελματικούς στόχους σας και να δημιουργήσετε μεγάλο αντίκτυπο. Γύρω από την έκλειψη της Σελήνης τον Μάρτιο, μπορεί να ξανασκεφτείτε την καθημερινότητά σας για να ενισχύσετε την ενέργεια και την αποτελεσματικότητά σας, με στόχο να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας.

Τα 4 ζώδια που μπορούν να καταστρέψουν τη ζωή σας άθελά τους

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για εσάς. Τον Απρίλιο, ο Δίας και ο Ουρανός συναντιούνται στη ζώνη αυτοέκφρασής σας, ενθαρρύνοντάς σας να δείξετε στον κόσμο ποιοι είστε. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα διαδικτυακή επιχείρηση ή να επιχειρήσετε κάτι νέο. Ο Μάιος φέρνει μια ισχυρή ευθυγράμμιση μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία στο ζώδιό σας, ενισχύοντας ενδεχομένως την οικονομική σας κατάσταση και επιτρέποντάς σας να επαναπροσδιορίσετε τον εαυτό σας. Είναι μια πολύ τυχερή στιγμή για εσάς!

Δίδυμος

Το 2024 υπόσχεται να είναι μια χρονιά γεμάτη με πολλές ιδέες και γνώσεις. Ο πανίσχυρος Πλούτωνας επιστρέφει στον Υδροχόο, το συντροφικό σας ζώδιο, γύρω στις 20 Ιανουαρίου, σηματοδοτώντας μια στιγμή για μεγάλες αλλαγές στην αναζήτησή σας για περιπέτεια, τις πεποιθήσεις σας, θέματα εκπαίδευσης και αυτοανακάλυψης.

Ο Άρης που συναντά τον Πλούτωνα στα μέσα Φεβρουαρίου σας δίνει ενέργεια αλλά σας προτείνει να επιλέξετε προσεκτικά τις κοινωνικές και πνευματικές σας αναζητήσεις. Γύρω στον Μάρτιο και τον Απρίλιο, οι εκλείψεις της Σελήνης και της Ηλίου μπορεί να πυροδοτήσουν ένα νέο έργο που θα αφορά κάτι σημαντικό που σας ενδιαφέρει ή και ένα ρομαντικό ενδιαφέρον. Μπορεί να βρείτε νέους φίλους που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας, είτε δια ζώσης είτε διαδικτυακά. Αισθάνεστε πιο σίγουροι για το να μοιραστείτε τις ιδέες και την πνευματικότητά σας με άλλους.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, τα πράγματα αλλάζουν το 2024. Η προκλητική φάση με τον Πλούτωνα, που έκανε άνω κάτω την ζωή σας από το 2007, τελειώνει οριστικά στις 20 Ιανουαρίου. Σε αυτό το διάστημα είχατε αρκετές μεταμορφώσεις.

Τον Μάρτιο, ο τυχερός Δίας και ο Ουρανός ενώνονται στη ζώνη αγάπης, δημιουργικότητας και αυτοέκφρασης. Ετοιμαστείτε για κάτι εντελώς νέο και αντισυμβατικό στη ζωή σας. Μπορεί να βρείτε μία ξαφνική αγάπη ή να ανακαλύψετε ένα νέο δημιουργικό ενδιαφέρον. Τον Μάιο, η Αφροδίτη ενώνεται με τον Δία στον Ταύρο, ένα άλλο ζώδιο της Γης, φέρνοντας ρομαντισμό, αξία και αφθονία. Αυτό θα μπορούσε να σας βοηθήσει να μετατρέψετε τις δημιουργικές σας ιδέες σε κάτι σταθερό και κερδοφόρο. Επίσης σας οδηγεί σε ευκαιρίες για σταθερότητα, όπως η δημιουργία οικογένειας, αν αυτό επιθυμείτε.

Continue Reading

LIFESTYLE

Ζώδια 2024: Αυτά θα είναι τα απόλυτα τυχερά | Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Τις αστρολογικές του προβλέψεις για το 2024 έδωσε ο  Κώστας Λεφάκης και πρώτα από όλα έδωσε τα απόλυτα τυχερά ζώδια της νέας χρονιάς.

Σύμφωνα με τον αστρολόγο, οι πιο τυχεροί θα είναι το 2024 οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι και ακολουθούν ο Υδροχόος, ο Δίδυμος και ο Λέοντας.

Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Αλλαγή παγκόσμιου σκηνικού προβλέπει ο Κώστας Λεφάκης για το 2024 και έδωσε αναλυτικές προβλέψεις 2024 για όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ
Το 2024 είναι μια σημαντική χρονιά για την πρακτική αντιμετώπιση των προβλημάτων που άφησε το 2023 για να σας απασχολούν. Αν καταφέρετε να ξεπεράσετε τον εγωισμό σας, να αποδεχτείτε ότι κάνατε λάθη τακτικής και συμπεριφοράς και να αποφασίσετε να μπείτε σοβαρά στη διαδικασία του να πραγματοποιήσετε τις αναγκαίες αλλαγές στους βασικούς τομείς της ζωής σας, τότε θα βγείτε κερδισμένοι.

Η χρονιά αυτή χρειάζεται σκληρή δουλειά και όχι μόνο εσωτερική (Κρόνος – Ποσειδώνας στους Ιχθύς), αλλά και πραγματική. Πρέπει να δείτε με καλή διάθεση τις αντιξοότητες, τη ρουτίνα, την πειθαρχία και τα τρεχάματα που απαιτούνται γι αυτήν και να μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, γιατί το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από τη λεπτομέρεια και την υπομονή που θα δείξετε, κυρίως για σας που ασχολείστε με έρευνες, μελέτη, επιχειρήσεις, ή πολιτική.

ΤΑΥΡΟΣ
Τα οικονομικά και τα αισθηματικά σας είναι οι τομείς που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε με πολλή προσοχή. Η ικανοποίηση στην προσωπική σας ζωή θα εξαρτηθεί από σωστές επιλογές. Προσοχή όμως και σε λάθη που μπορεί να γίνουν και να σας βάλουν σε περιπέτειες.

Στον επαγγελματικό τομέα θα παρατηρηθούν αλλαγές, αλλά και νέες ευκαιρίες. Η χρονιά αυτή έχει μια προειδοποιητική χροιά. Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο, στη δεύτερη πειραματική του είσοδο εκεί, συνοδεύεται από τον κυβερνήτη πλανήτη σας την Αφροδίτη, αλλά και τον Άρη. Αυτή η σπάνια, πλανητική σύμπτωση, προαναγγέλλει μια νέα εποχή, η οποία θα ξεδιπλωθεί σταδιακά, όπου όλο αυτό που θα διαδραματίζεται, τόσο στην καριέρα, όσο και στην κοινωνική σας ζωή και θα επηρεάσει βαθιά τους υπόλοιπους, βασικούς τομείς της ζωής σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να αυξήσετε τη δημοτικότητά σας, αλλά θα τύχετε και κάποιων δοκιμασιών για το πόσο αντέχετε να εκτελείτε την ίδια δουλειά που κάνετε τα τελευταία χρόνια, ή να την αντικαταστήσετε με μια καινούρια που θα σας ταιριάζει περισσότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο χρόνος που έρχεται είναι πολύ σημαντικός για τους περισσότερους από εσάς! Ο Κρόνος από τους Ιχθύς θα συνεχίσει να τονίζει την υποχρέωσή σας για την τήρηση των νόμων και των κανόνων που απαιτεί η εξέλιξη της καριέρας σας. Η είσοδος όμως του Δία τον Ιούνιο στο ζώδιό σας, θα τονίσει τον παράγοντα της τύχης και θα πνεύσει άνεμος αισιοδοξίας μέσα σας. Αρκετές στιγμές όμως, τα δύο αυτά ουράνια σώματα, θα δημιουργήσουν μια δυσαρμονία. Αυτό θα προκαλέσει αντίθεση, δηλαδή την ταυτόχρονη ανάγκη να επεκταθείτε και την ανασφάλεια που σας ωθεί να κάνετε απολογισμό των ηθικών και των υλικών στόχων που έχετε πετύχει. Η ουσιαστική σας επιθυμία είναι να χτίσετε ένα καινούριο μέλλον πάνω στα κεκτημένα, αλλά τα περιστατικά και οι συμπτώσεις, μαζί και οι αιφνιδιασμοί, θα σας κρατήσουν σε έναν αγώνα συνεχούς αναπροσαρμογής και υποχρεωτικών αναθεωρήσεων, κυρίως στον τομέα των σχέσεων.

Η χρονιά είναι κουραστική, αλλά πολύ ενδιαφέρουσα και άλλο τόσο σημαντική για έξυπνες αποφάσεις και δημιουργικά εγχειρήματα. Βέβαια, επειδή είστε πληθωρικοί από φύση, όλες οι τάσεις και οι ανάγκες είναι χρήσιμες για τη ζωή σας και άλλο τόσο, πρέπει να εκδηλώνονται και να ικανοποιούνται! Για να πετύχετε αυτήν την εκδοχή, πρέπει, οτιδήποτε κάνετε, να γίνεται στο σωστό χώρο και χρόνο. Έχετε την ευκαιρία να υλοποιήσετε καινούριες ιδέες, να αξιοποιήσετε προσφορές, να πειραματιστείτε σε επαγγελματικές αλλαγές, να ταξιδέψετε συχνότερα στο εξωτερικό, ή να ανακαλύψετε ένα μεγάλο σκοπό στη ζωή σας. Οι ιδέες σας είναι ενδιαφέρουσες και προοδευτικές, αρκεί να κάνετε τον κόπο να τις βάλετε σε πρακτική εφαρμογή, με ό, τι αυτό συνεπάγεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το 2024, θα αποδειχτεί μια καλύτερη συνέχεια της προηγούμενης χρονιάς για τους περισσότερους από εσάς. Ο Κρόνος στους Ιχθύς θα βοηθήσει στη σταθεροποίηση των στόχων σας. Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι τέλη Μαΐου θα συμβάλει στην πραγματοποίηση των προσδοκιών σας ενώ, περνώντας μετά στους Διδύμους, θα βελτιώσει τη διάθεση και την αγάπη σας για τη ζωή. Με δυο λόγια, η χρονιά αυτή, βοηθά πολλούς από εσάς για νέα ξεκινήματα, με ευκαιρίες που δεν σας δόθηκαν τα τελευταία πέντε χρόνια. Όλη αυτή η κίνηση όμως και η πρόκληση, θα σημάνουν περισσότερες ευθύνες. Πρέπει να δικαιώσετε τον εαυτό σας, να τον περιποιηθείτε, να του δώσετε χαρές και ανέσεις, με δυο λόγια, να του δώσετε τη δυνατότητα να εκφραστεί ελεύθερα.

ΛΕΩΝ
Το 2024 είναι η αρχή ενός μεγάλου χρονικού διαστήματος το οποίο θα καθοριστεί από τη διέλευση του Πλούτωνα, που ήδη βρίσκεται στις αρχές του Υδροχόου και, για πολλά χρόνια, θα αλλάζει και θα επηρεάζει όλη τη γκάμα των σχέσεών σας. Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι το τέλος Μαΐου θα συμβάλλει στη βελτίωση συνθηκών της προσωπικής σας ζωής, στην καλύτερη ασφάλεια της ιδιοκτησίας σας, ή τον εφοδιασμό των οικογενειακών σας αναγκών. Περνώντας μετά στους Διδύμους θα βοηθήσει στην αξιοποίηση ευκαιριών που θα έρθουν από το εξωτερικό περιβάλλον, θα τονίσει την αντίληψή σας και τέλος, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες. Όμως μην ξεχνάτε πως ο Δίας αυξάνει τις ευκαιρίες να προχωρήσετε, αλλά και τις πιθανότητες να εκδηλώσετε τα ελαττώματά σας, επαναλαμβάνοντας τα λάθη του παρελθόντος. Βέβαια ελπίζω πως τα τελευταία χρόνια, που ήταν γεμάτα δυσκολίες, σας δίδαξαν πολλά και σας ωρίμασαν.

Το κυριότερο μάθημα ήταν πως συνειδητοποιήσατε τελείως ότι στις δύσκολες στιγμές μένουμε πάντα μόνοι. Είναι λάθος λοιπόν να κάνετε επενδύσεις σε ρευστές καταστάσεις, ή σε ανθρώπους διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας από τη δική σας. Θα πρέπει λοιπόν, τη φορά αυτή, αν κάτι συμβεί, να γίνετε αυτάρκεις, τόσο συναισθηματικά, όσο και οικονομικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το 2024 θεωρείται δύσκολη χρονιά για το ζώδιό σας, αλλά εποικοδομητική. Η εγκατάσταση του Κρόνου δίπλα στον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, φέρνει νέο κύμα δυσκολιών που ξεκινά από τον τομέα των σχέσεων το οποίο δεν πρέπει να σας τρομοκρατήσει.

Μεταφυσικά φαίνεται πως αυτές οι δυσκολίες που θα ζήσετε στη ζωή σας είναι απαραίτητες για να σας δώσουν το μέτρο της δύναμής σας και έτσι να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση και μεγαλύτερη εκτίμηση για τον εαυτό σας. Γενικότερα, οι πλανητικές διελεύσεις θα δοκιμάσουν την ανοχή και την υπομονή σας, κυρίως τον Απρίλιο με τον Άρη στο ζώδιό σας και μετά από τον Ιούνιο, που ο Δίας θα εγκατασταθεί στους Διδύμους. Πάρτε λοιπόν το 2024 σαν ευκαιρία να δείξετε τι αξίζετε! Άλλωστε θεωρείται από τα πιο αυτοελεγχόμενα ζώδια και τα όπλα που νικούν τον Κρόνο είναι η φρόνηση, η ψυχραιμία και τέλος, η σκληρή δουλειά. Αφού είστε υποχρεωμένοι να τα χρησιμοποιήσετε, αγαπήστε τα!

ΖΥΓΟΣ
ο 2024 θα βοηθήσει να ανακαλύψετε κρυφά αποθέματα δύναμης που διαθέτετε και δεν τα γνωρίζατε. Οι πλανητικές μεταβολές και μετακινήσεις θα συμβάλουν να γίνετε χαρούμενοι και αισιόδοξοι, ενώ η ζωή σας ολόκληρη, αρχίζει να περνάει σε νέα φάση με ενδιαφέροντα που δεν είχατε μέχρι σήμερα και με στόχους που θα συνειδητοποιήσετε ότι μπορείτε να βάλετε και οι οποίοι θα στηρίξουν τη ζωή σας σε νέα πλάνα, για πολλά χρόνια στο μέλλον.

Η μετακίνηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο και η εγκατάστασή του εκεί λίγο πριν κλείσει η χρονιά, όπως και η είσοδος του Δία στους Διδύμους από τις αρχές Ιουνίου, είναι τα μεγάλα δώρα που σας δίνονται. Τα χρόνια που πέρασαν σας απέδειξαν ότι αξίζετε περισσότερα από όσα καταφέρατε και ότι η βασικότερη αιτία που δεν τα πετύχατε μέχρι σήμερα είναι η συνήθειά σας να λαμβάνετε υπόψη τη γνώμη τρίτων, λιγότερο έξυπνων από εσάς.

Το 2024 σας βοηθά να ξαναβρείτε το ένστικτό σας και να το χρησιμοποιήσετε. Από το 2021 μέχρι και το τέλος του 2023, η χρονική αυτή περίοδος, έκανε μια καθοριστική τομή στη ζωή σας. Διαγράψατε ανθρώπους, καταστάσεις, αξίες. Το 2024 θα ανοίξουν πόρτες και θα φυσήξουν καινούριοι άνεμοι. Μην είστε αγχώδεις και σπασμωδικοί όπως πριν. Μην αφήνεστε στις προθέσεις των άλλων που προσπαθούν να σας καταπιέσουν, ή να σας πείσουν για πράγματα τα οποία αμφισβητείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το 2024 σας βρίσκει πάντα επίμονους να σχεδιάζετε και να αγωνίζεστε για την κοινωνική και επαγγελματική σας δικαίωση. Αυτό οφείλεται και στην πίεση των ψυχολογικών σας προβλημάτων που πάντα διστάζετε να τα δείτε καταπρόσωπο. Αντ΄ αυτού τα «ξορκίζετε» αναλαμβάνοντας έναν αγώνα ή μια μάχη για να πείσετε τον εαυτό σας. Παρόλα αυτά, παραμένετε δυνατοί και αυτάρκεις.

Το 2024 το σκηνικό αλλάζει και μαζί και η ζωή σας. Η αλλαγή του σκηνικού θα επηρεάσει και την ψυχολογία, αλλά και τα σχέδιά σας σταδιακά. Στα μέσα Φεβρουαρίου ο Πλούτωνας κάνει μια δεύτερη δυναμική είσοδο στον Υδροχόο, ακολουθούμενος από τον Άρη, την Αφροδίτη και τον Ερμή. Είναι η αρχή των αλλαγών και των αναθεωρήσεων. Επηρεάζονται βαθιά και οι τέσσερις βασικοί τομείς της ζωής σας. Οι πρώτες όμως αλλαγές θα συμβούν στο στενό σας περιβάλλον και θα στοχεύσουν κυρίως τον άξονα εργασία – οικογένεια. Και πάλι, οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν. Το πώς θα τις αξιοποιήσετε είναι το πρόβλημα!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το 2024 είναι η χρονιά που θα δυναμώσει τη φλόγα της δημιουργικότητας και της εξέλιξής σας . Άλλο τόσο θα σας υποχρεώσει να βγείτε λίγο έξω από τον εαυτό σας, να παλέψετε με τα περιστατικά που θα αντιμετωπίσετε και να νικήσετε δυσκολίες που θα υπάρξουν. Πετυχαίνοντας όλα αυτά, θα γίνετε λίγο ασυνεπείς με εσάς τους ίδιους, αλλά δεν πειράζει.

Ο Κρόνος μαζί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα σας υποχρεώσει να κάνετε συχνές υπερβάσεις και αρκετές θυσίες Το πρόβλημά σας είναι αν θα φτάσετε μέσα στη χρονιά στους στόχους σας, ή αν θα σταματήσετε για να δυναμώσετε, οπότε δεν θα σας ξεφύγουν την επόμενη χρονιά δηλαδή το 2025.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είστε η ομάδα που εξαιρείται των μεγάλων δυσκολιών που θα ζήσουν άλλα ζώδια. Ο κυβερνήτης σας Κρόνος, στη διέλευσή του από τους Ιχθύς, θα σας βοηθήσει να δείτε τη ζωή με καινούρια μάτια. Αναπάντεχα γεγονότα και περιστασιακές δυσκολίες δεν θα λείψουν, αλλά θα μπορέσετε να τα αντιμετωπίσετε επιτυχώς. Θα τολμούσα να πω ότι μετά τον Φεβρουάριο του 2024 και πριν τον Ιούνιο, ο δρόμος για τη βελτίωση των συνθηκών της ζωής σας διευκολύνεται. Σε σας μένει μόνο να συνεχίσετε τις προσπάθειές σας και να αφήσετε τον εαυτό σας να χαίρεται οτιδήποτε έχετε κατακτήσει με κόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Πλούτωνας εγκαινιάζει μια αποφασιστική φάση στη ζωή σας που, όπως είναι φυσικό, θα σημάνει για σας αλλαγές, αντικαταστάσεις, μεταρρυθμίσεις και μεταβολές. Τα προβλήματα δεν θα λείψουν αλλά θα μπορείτε να βρίσκετε εύκολα τις λύσεις τους, κυρίως μετά τον Μάιο.

Το 2024, είναι χρονιά κλειδί, από τώρα μέχρι και περισσότερο από το 2040. Θα σας κουράσει, αλλά και θα σας δώσει τις ευκαιρίες να αποδείξετε την αξία σας στον εαυτό σας και στους άλλους. Ήρθε η στιγμή που θα υλοποιήσετε μεγάλες προσδοκίες, θα νιώσετε συχνά αλλαγμένοι και θα ανακαλύψετε καινούρια αποθέματα αντοχής και δραστηριότητας. Όλο αυτό το υλικό θα το χρησιμοποιήσετε στηριζόμενοι στις δυνάμεις σας, στους βασικούς τομείς της ζωής σας, οι οποίοι σταδιακά και διαφοροποιούνται και ανακαινίζονται.

Τα γεγονότα έχουν περισσότερο ψυχολογική υφή, παρά πρακτική! Ωστόσο, σε οτιδήποτε σχετίζεται με τα πρακτικά ζητήματα, πρέπει να τα αντιμετωπίσετε ψύχραιμα και ρεαλιστικά. Μην περιμένετε από τους άλλους να καταλάβουν τι θέλετε! Προσπαθήστε να συνειδητοποιήσετε το μήνυμα που σας δίνουν οι συμπτώσεις και τα περιστατικά, κυρίως στα επαγγελματικά και στην κοινωνική ζωή.

ΙΧΘΥΣ
Τη χρονιά αυτή θα υποχρεωθείτε, όχι και τόσο δύσκολα, να αντιμετωπίσετε τη στιγμή της αλήθειας στον τομέα των σχέσεων, στην προοπτική της δουλειάς σας και στη σχέση με τον εαυτό σας. Το 2024 είναι χρονιά σποράς και νέων οικοδομήσεων. Έτσι και αλλιώς, στη μεγάλη μεταβατική εποχή που ζούμε, η περίοδος αυτή θα απαιτήσει από εσάς περισσότερη εργατικότητα, μεγαλύτερη πειθαρχία και συνέπεια στη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σας. Ας θυμηθούμε ότι εύκολα ξεχνάτε την κούραση, όταν ο σκοπός σας εμπνέει. Το μόνο που μπορεί να σας αναχαιτίσει είναι ο συναισθηματισμός σας, αν λειτουργήσει με λάθος τρόπο, παρασυρόμενος από την επιείκεια και τον αλτρουισμό που συνηθίζετε να δείχνετε στους άλλους. Ευτυχώς, οι ταλαιπωρίες των τελευταίων πέντε χρόνων σας έχουν κάνει πιο δίκαιους για τον εαυτό σας και ξέρετε ότι αυτή η δικαιοσύνη συνήθως πληρώνεται με την αχαριστία, ή την απροθυμία. Όμως φερθείτε δίκαια, όσο και αν σας φαίνεται σκληρό. Μόνοι σας θα φτάσετε εκεί που θα σας αξίζει και μόνοι σας θα κερδίσετε αυτούς που το αξίζουν.

 

www.thebest.gr

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα βγάλουν περισσότερα χρήματα το 2024

Στην αρχή μιας νέας χρονιάς, υπάρχει μόνο ένα πράγμα που οι άνθρωποι θέλουν πραγματικά να γνωρίζουν, και αυτό είναι: θα γίνω πλούσιος; Τώρα, δεν λέμε ότι το να έχεις χρήματα είναι απαραίτητο για την ευτυχία, αλλά το να έχεις μερικά επιπλέον ευρώ στην τράπεζα σίγουρα κάνει τα πράγματα πολύ πιο εύκολα. Τα καλά νέα είναι ότι 4 ζώδια πρόκειται να κερδίσουν το τζακ ποτ το 2024 και να κάνουν τη ζωή τους ακόμα καλύτερη.

Οι 4 τυχεροί της χρονιάς είναι:

  1. Ταύρος
  2. Καρκίνος
  3. Ζυγός
  4. Αιγόκερως

Ταύρος

Η σκληρή δουλειά αποδίδει καρπούς για τον Ταύρο. Ετοιμαστείτε για ένα κοσμικό τζακ ποτ, αγαπητοί Ταύροι! Η Σύνοδος Δία-Ουρανού κοσμεί το ζώδιό σας γύρω στις 21 Απριλίου, εγκαινιάζοντας μια περίοδο συναρπαστικών οικονομικών προοπτικών. Αυτή η ουράνια ευθυγράμμιση είναι σαν ένα κοσμικό απροσδόκητο, δημιουργώντας την τέλεια καταιγίδα για μια έκπληξη που μπορεί να κάνει τη χρονιά σας μοναδική. Στον κόσμο της αστρολογίας, αυτό είναι ένα σπάνιο φαινόμενο, υποδεικνύοντας πρωτοποριακές ευκαιρίες για οικονομικό κέρδος.

Οι Ταύροι, προσέξτε για ασυνήθιστες επενδυτικές δυνατότητες ή νέες επαγγελματικές προσπάθειες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η ικανότητά σας να εκμεταλλευτείτε αυτές τις στιγμές μπορεί να σας βάλει σε μια πορεία προς την οικονομική ανάπτυξη. Τα αστέρια ευθυγραμμίζονται υπέρ σας και είναι στο χέρι σας να αρπάξετε αυτές τις χρυσές ευκαιρίες και να τις μετατρέψετε σε θησαυρούς. Έτσι, δεν είναι μόνο η τύχη αλλά η έντονη διαίσθησή σας που θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο το 2024.

Καρκίνος

Καρκίνοι, το πρώτο εξάμηνο του 2024, η κοσμική σας σύνθεση είναι φορτωμένη με δυνατότητες οικονομικής ευημερίας. Ο Κρόνος, ο Πλούτωνας, ο Δίας και ο Ουρανός ενώνουν τις δυνάμεις τους, δημιουργώντας μια μοναδική και ισχυρή ενέργεια για εσάς. Στην αστρολογία, αυτοί οι ουράνιοι βαρέων βαρών είναι σαν μια ονειρική ομάδα, που ανοίγει τις πόρτες απροσδόκητα. Αν και μια κληρονομιά είναι μια πιθανότητα, η βαθιά τεχνογνωσία σας σε έναν συγκεκριμένο τομέα έχει τη δυνατότητα να αποφέρει σημαντικές οικονομικές ανταμοιβές.

Αυτή η ευθυγράμμιση δείχνει ότι οι οικονομικοί σας στόχοι είναι εφικτοί, αλλά πρέπει να αξιοποιήσετε τις γνώσεις και τις μοναδικές δεξιότητές σας. Επομένως, μην διστάσετε να αναζητήσετε ευκαιρίες και να κάνετε έξυπνες επενδύσεις. Δεν είναι μόνο τύχη. Είναι τα εξαιρετικά ταλέντα και η σκληρή δουλειά σας που θα συμβάλλουν στην οικονομική σας επιτυχία το 2024.

Ζυγός

Άνοδος στην κορυφή για τον Ζυγό. Προετοιμαστείτε για μια συναρπαστική τροπή των γεγονότων γύρω στις 2 Ιουνίου, καθώς το Τρίγωνο Δία – Πλούτωνα και η Σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης κοσμούν τη ζωή σας. Αυτή η κοσμική χορογραφία όχι μόνο φέρνει την άξια αναγνώριση για τα ταλέντα σας, αλλά υποδηλώνει επίσης τη δυνατότητα για σημαντικά οικονομικά κέρδη. Αυτές οι ουράνιες όψεις υποδηλώνουν ότι οι μοναδικές σας δεξιότητες και ικανότητες αποκτούν επιτέλους την προσοχή που τους αξίζει.

Η επαγγελματική σας ζωή μπορεί να πάρει μια συναρπαστική τροπή, οδηγώντας σε αύξηση του πλούτου. Η θετική ενέργεια που σας περιβάλλει το 2024 σας ενθαρρύνει να πιστέψετε στα ταλέντα σας και να αδράξετε τις ευκαιρίες που σας έρχονται. Αν και τα χρήματα μπορεί να μην είναι ο πρωταρχικός στόχος, είναι πιθανό να είναι μια ευχάριστη παρενέργεια.

Αιγόκερως

Από τα αλώνια στα σαλόνια, Αιγόκερε! Τα αστέρια βρίσκονται σε ευθυγράμμιση, φέρνοντας συναρπαστικές αλλαγές στις οικονομικές σου προοπτικές το πρώτο εξάμηνο του 2024. Ο Πλούτωνας, ο κοσμικός μετασχηματιστής, πρόκειται να φέρει επανάσταση στον οικονομικό σου τομέα, δημιουργώντας μια καμπή στα οικονομικά σου ζητήματα. Με την υποστηρικτική παρουσία του Δία, του Ουρανού, του Κρόνου και του Ποσειδώνα, αυτές οι αλλαγές είναι πιο πιθανό να λειτουργήσουν υπέρ σας.

Αυτή η ουράνια διαμόρφωση σηματοδοτεί μια σημαντική αλλαγή στις οικονομικές σας συνθήκες. Είτε πρόκειται για ένα ξαφνικό απροσδόκητο κέρδος είτε για μια ευνοϊκή τροπή των γεγονότων, το σύμπαν λειτουργεί υπέρ σας. Είναι μια χρονιά για να αξιοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας και να τις μετατρέψετε σε απτό πλούτο. Έτσι, μη διστάσετε να αναλάβετε υπολογισμένα ρίσκα, να αναζητήσετε νέες ευκαιρίες και να αγκαλιάσετε την αλλαγή.

Ενώ το να γίνετε πλούσιος δεν είναι ποτέ εγγυημένο, το σύμπαν σας προτρέπει να είστε πιο τολμηροί και πιο ενεργοί στην επιδίωξη των οικονομικών σας στόχων. Θυμηθείτε, το ταξίδι προς την οικονομική επιτυχία το 2024 είναι στρωμένο με την αποφασιστικότητα, την ανθεκτικότητα και τη στρατηγική σας σκέψη.

Continue Reading

espa logo

espa_logo_en