Quantcast
Connect with us

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Μανιάς «καθάρισε» για τον ΠΑΣ, 2-1 την Καλλονή

Ένα πολύτιμο «τρίποντο» που του έδωσε την ευκαιρία να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού κατέκτησε το Σάββατο ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο «Άγιαξ» της Ηπείρου με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μιχάλη Μανιά, ο οποίος πέτυχε και τα δύο τέρματά του (7΄, 79΄) νίκησε 2-1 την Καλλονή στους Ζωσιμάδες, για την 11η αγωνιστική της Super League, παίρνοντας έτσι βαθμολογική ανάσα.

Οι φιλοξενούμενοι, που στο 83΄ έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ουκά με 2η κίτρινη κάρτα, ισοφάρισαν προσωρινά στο 64΄ με τον Μπαργκάν.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ πιο αποφασισμένοι στο γήπεδο με στόχο να «καθαρίσουν» από νωρίς την νίκη. Πίεσαν έντονα και επέβαλαν τον ρυθμό τους, φτάνοντας πολύ γρήγορα στο προβάδισμα. Στο 7ο λεπτό οι αμυντικοί της Καλλονής αδράνησαν «σερβίροντας» την μπάλα στον Μανιά, ο οποίος δεν δυσκολεύθηκε ν΄ ανοίξει το σκορ.

Μάλιστα, στο 15′ ο ΠΑΣ έχασε σπουδαία διπλή ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα, πρώτα με τον Τσάβες και μετά με τον Τζημόπουλο. Για μισή ώρα οι παίκτες του Πετράκη είχαν επιβληθεί πλήρως και μόνο στο τελευταίο τέταρτο έπεσε κάπως ο ρυθμός και οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το ματς, αλλά χωρίς να φανούν επικίνδυνοι.

Στο 55′ οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι με κεφαλιά του Ακόστα, όμως δέκα λεπτά αργότερα (64′) η Καλλονή ισοφάρισε με ένα «ξερό» σουτ του Μπαργκάν έξω από την περιοχή.

Στη συνέχεια ο ΠΑΣ πίεσε για να πάρει πάλι το προβάδισμα, έχασε σπουδαία ευκαιρία με τον Ίλιτς στο 66′ και στο 79′ πάλι ο Μανιάς με σουτ έκανε το 2-1.

Και σαν να μην έφτανε αυτό για την Καλλονή, στο 83′ ο Ουκά έκανε σκληρό φάουλ, είδε την 2η κίτρινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες. Κάπου εκεί τέλειωσε πλέον και το ματς, αφού τα υπόλοιπα λεπτά κύλησαν χωρίς κάτι το ιδιαίτερο.

Κίτρινες : Ναδάλες, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Καρανίκας – Κεϊτά, Μπαργκάν, Μανούσος

Κόκκινες :
83′ Ούκα (2η κίτρινη)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ, Μανιάς (82′ Γιάκος), Κοζορώνης (75′ Γαρουφαλιάς), Τσουκαλάς, Τζημόπουλος, Ακόστα, Ίλιτς, Καρανίκας, Τσάβες (90′ Ηλιάδης), Ναδάλες.

ΚΑΛΛΟΝΗ (Θαλής Θεοδωρίδης):
Χογκ, Σπυρόπουλος (70′ Αντέτζο), Ούκα, Αναστασιάδης, Κρολ (60′ Γιορέντε), Καλτσάς, Κεϊτά, Σαμπά (78′ Κλαντρουμπσκί), Γεωργίου, Μπαργκάν, Μανούσος.

Click to comment

Απάντηση

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Γαβριήλ Αραμπατζής από την Ελευθερούπολη έπιασε το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου

Οαθλητής από την Ελευθερούπολη, Γαβριήλ Αραμπατζής έπιασε στους αγώνες στο Σχηματάρι το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου της κατηγορίας Τ20 που θα γίνει στο Κόμπε της Ιαπωνίας, αλλά και για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Μπράβο Γαβριήλ!

Continue Reading

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συζήτησε για τις παρεμβάσεις στο “Ανθή Καραγιάννη” ο Νίκος Παναγιωτόπουλος με τον Υφυπουργό Αθλητισμού

Προγραμματισμένη συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση είχε ο βουλευτής Καβάλας της Ν.Δ Νίκος Παναγιωτόπουλος μαζί με τον εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλο ΑΜ-Θ για θέματα αθλητισμού , Στέλιο Ιγνατιάδη.

Συζητήθηκαν εκκρεμή ζητήματα αθλητικών υποδομών της περιοχής μας, ειδικότερα οι παρεμβάσεις που επείγουν στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» και η χρηματοδότηση του κλειστού γυμναστηρίου Νέας Περαμου Δήμου Παγγαίου .

Continue Reading

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κατάρ:<<Ντου>>από σειχη σε αγώνα ποδοσφαίρου

Ο Αλ Θάνι είναι πρόεδρος της Αλ Γουάκρα κι η παράβαση που έδωσε ο διαιτητής στο 65ο λεπτό δεν του άρεσε καθόλου!

Ο Αμπτουλραχμάν Αλ Τζασίμ έδειξε πέναλτι για χέρι κι αφού πρώτα εξέτασε τη φάση στο VAR.Η απόφαση του προκάλεσε έντονες αντιδράσεις με το μέλος της βασιλικής οικογένειας να κάνει <<ντου>>στον αγωνιστικό χώρο .

Ο πρόεδρος της Αλ Γουακρά ήταν σε έξαλλη κατάσταση , με τους ανθρώπους της προσωπικής φρουράς του, αλλά και ποδοσφαιριστές να προσπαθούν να τον συγκρατήσουν.

Ο Ακράμ Αφίφ έστειλε την μπάλα άουτ στην εκτέλεση , με την Αλ Γουάκρα να αντέχει ως το τέλος , μολονότι έμεινε με 10 παίκτες μετά την αποβολή του τερματοφύλακα της, Σαούντ Αλ Κατέρ στο  76’. Μετά το 0-0 στο ντέρμπι κορυφής ,η πρωτοπόρος Αλ Σαντ διατήρησε το +4 από τους Αλ Γουακρά .

Γιάννης Γ.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en