Quantcast
Connect with us

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Εθνικός 3-0 τον Παμβοχαϊκό και θα διεκδικήσει την 5η θέση κόντρα στην Κηφισιά

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης νίκησε με 3-0 σετ τον Παμβοχαϊκό στο νοκ άουτ αγώνα για τις θέσεις 5-8 του πρωταθλήματος Volleyleague και πέρασε στην 6άδα.

Για τις θέσεις 5-6 ο Εθνικός θα υποδεχτεί στην Αλεξανδρούπολη την Κηφισιά, που νίκησε την Ορεστιάδα με 3-0, και η ομάδα που θα κάνει δύο νίκες θα πάρει την 5η θέση. Ο Παμβοχαϊκός κατατάχθηκε στην 7η θέση και ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα.

Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Εθνικός και η διήμερη αποχή των παικτών από τις προπονήσεις, δεν επηρέασαν τους Εβρίτες που στον αγώνα έδειξαν πολύ καλή εικόνα και πήραν τη νίκη. Το πρώτο σετ ξεκίνησε με τον Εθνικό να έχει το πάνω χέρι και σε όλη τη διάρκεια να βρίσκεται μπροστά στο σκορ, φτάνοντας τη διαφορά ακόμα και στους πέντε πόντους (9-4, 18-13). Το εξαιρετικό μπλοκ των Κιόσση και Αν. Δαλακούρα εμπόδισε τις προσπάθειες του Παμβοχαϊκού, ενώ σχεδόν αλάνθαστη ήταν και η άμυνα του Εθνικού.

Το 2ο σετ ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο-πόντο, ο Παμβοχαϊκός πέρασε μπροστά 14-13 αλλά στο 22-22 ο Εθνικός με δύο κόντρα επιθέσεις ξέφυγε 24-22 και πήρε το σετ. Ωστόσο η ψυχραιμία των παικτών του Σάκη Μουστακίδη, μίλησε στα τελευταία λεπτά του σετ και τους έδωσε τη νίκη με σκορ 25-23.

Έχοντας τη ψυχολογία με το μέρος τους, οι παίκτες του Σάκη Μουστακίδη, αν και απειλήθηκαν σε κάποια σημεία από τον Παμβοχαϊκό, πήραν και το 3ο σετ. Εξαιρετικό μπλοκ, αλάνθαστη άμυνα και αποτελεσματικό σέρβις, ήταν τα στοιχεία που έκαναν τη διαφορά μετά το 16-16 όπου ο Εθνικός ξέφυγε με σερί 3-0 για το 19-16.

Τα σετ: 3-0 (25-18, 25-23, 25-20).

O προπονητής του Εθνικού Σάκης Μουστακίδης δήλωσε: «Ο αγώνας πέρασε σε δεύτερη μοίρα για μας, αφού ακόμα υπάρχει η πίκρα από την ήττα κόντρα στη Σύρο. Απογοητευτήκαμε πολύ, αλλά συνεχίσαμε. Σήμερα δεν υπήρχε λόγος για άγχος και αυτό φάνηκε στο τελικό σκορ. Κερδίσαμε άνετα και το 3-0 ήρθε φυσιολογικά. Τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν είναι πλέον γνωστά σε όλους. Τα κουβαλάμε πολύ καιρό μαζί μας Τα παιδιά έχουν δίκιο να απογοητεύονται και να προβληματίζονται. Είμαι μαζί τους και τα στηρίζω. Δεν ξέρω τι θα γίνει από δω και πέρα».

Ο προπονητής του Παμβοχαϊκού Μίκαελ Μέρτεν δήλωσε: «Ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά για μας. Τελευταία στιγμή προσπαθήσαμε να κάνουμε κάτι καλό. Παίξαμε καλύτερα από την προηγούμενη εβδομάδα και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό. Ωστόσο δεν ήταν αρκετό για να πάρουμε τη νίκη. Τα οικονομικά προβλήματα μας στοίχισαν πολύ φέτος και ήταν κρίμα για την ομάδα. Απογοητευτήκαμε πολλές φορές, αλλά συνεχίσαμε».

Πηγή: www.alexpolisonline.com

Click to comment

Απάντηση

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Γαβριήλ Αραμπατζής από την Ελευθερούπολη έπιασε το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου

Οαθλητής από την Ελευθερούπολη, Γαβριήλ Αραμπατζής έπιασε στους αγώνες στο Σχηματάρι το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου της κατηγορίας Τ20 που θα γίνει στο Κόμπε της Ιαπωνίας, αλλά και για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Μπράβο Γαβριήλ!

Continue Reading

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συζήτησε για τις παρεμβάσεις στο “Ανθή Καραγιάννη” ο Νίκος Παναγιωτόπουλος με τον Υφυπουργό Αθλητισμού

Προγραμματισμένη συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση είχε ο βουλευτής Καβάλας της Ν.Δ Νίκος Παναγιωτόπουλος μαζί με τον εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλο ΑΜ-Θ για θέματα αθλητισμού , Στέλιο Ιγνατιάδη.

Συζητήθηκαν εκκρεμή ζητήματα αθλητικών υποδομών της περιοχής μας, ειδικότερα οι παρεμβάσεις που επείγουν στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» και η χρηματοδότηση του κλειστού γυμναστηρίου Νέας Περαμου Δήμου Παγγαίου .

Continue Reading

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κατάρ:<<Ντου>>από σειχη σε αγώνα ποδοσφαίρου

Ο Αλ Θάνι είναι πρόεδρος της Αλ Γουάκρα κι η παράβαση που έδωσε ο διαιτητής στο 65ο λεπτό δεν του άρεσε καθόλου!

Ο Αμπτουλραχμάν Αλ Τζασίμ έδειξε πέναλτι για χέρι κι αφού πρώτα εξέτασε τη φάση στο VAR.Η απόφαση του προκάλεσε έντονες αντιδράσεις με το μέλος της βασιλικής οικογένειας να κάνει <<ντου>>στον αγωνιστικό χώρο .

Ο πρόεδρος της Αλ Γουακρά ήταν σε έξαλλη κατάσταση , με τους ανθρώπους της προσωπικής φρουράς του, αλλά και ποδοσφαιριστές να προσπαθούν να τον συγκρατήσουν.

Ο Ακράμ Αφίφ έστειλε την μπάλα άουτ στην εκτέλεση , με την Αλ Γουάκρα να αντέχει ως το τέλος , μολονότι έμεινε με 10 παίκτες μετά την αποβολή του τερματοφύλακα της, Σαούντ Αλ Κατέρ στο  76’. Μετά το 0-0 στο ντέρμπι κορυφής ,η πρωτοπόρος Αλ Σαντ διατήρησε το +4 από τους Αλ Γουακρά .

Γιάννης Γ.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en